-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Καλημερα φιλοι μου και απο μενα.
Εχει ερθει το πληρωμα του χρονου να αλλαξω το αγαπημενο μου opel astra 2007 1.6
Εχω διαβασει με ιδιαςτερο ενδιαφερον ολααυτα που γραφονται εδω μεσα μιας και ειμαι αναμεσα σε2 αυτοκινητα- qq 1.6dci 4x4 action
- asx 1.8 diesel 4χ4
Τα εχω οδηγησει και τα 2 και η αληθεια ειναι πως το qq μου φανηκε πιο σπιρτοζικο σε σχεση με τον γιαπωνεζικο κινητηρα της mitsubishi.βεβαιατο asx ισωςνα εχει πιο πολλα γκαζια μετα γιατι ειναι 1800 με 150 αλογα.
Αυτο που με ξενερωνει αφανταστα στο qq ειναι ο πανφτωχος εξοπλισμος... με 24χιλ περνεις αμαξι χωρις κλιματισμο και ζαντες , ενω η επομενη εκδοση που τα περιεχει εχει 26χιλ.,την ιδια στιγμη το asx με 25χιλ εχει τα παντα..
Θα το ειχα αγορασει ηδη αλλα αυτο με φρεναρει και με κανει να σκεφτομαι το asx ...
Περιμενω τα σχολια σας..
για ποιο λογο αλλαζεις ενα σχετικα καινουργιο αυτοκινητο;;;;
γιατι μπορει...
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Εν τω μεταξύ σήμερα λέω να κάνω μια καγκουρια στο QQ. Λευκός φωτισμός στο πορτ μπαγκάζ
Έχουμε και τετοιο πραγμα?
Άσχετο-σχετικό! Γιωργο οι ψείρες στα μπροστα φωτα τι χρωμα φως βγάζουν? Λευκό ή κίτρινο?Sent from my MT27i using Tapatalk
Μου εχει περισσεψει ενα λεντακι απ'αυτα που εχω βαλει στις πινακιδες του Φιεστα και ειπα να πειραματιστω... Δυστυχως αυτο ειχε πανω 6 λεντακια και δεν βολευε να μπει και ετσι εβαλα ενα που ειχε ενα λεντ.. Μαλλον θα το βγαλω γιατι ο πατερας μου θα με κυνηγήσει
Τα μπροστινα εχουν το κιτρινο χρωμα.. -
Στη Τουρκία.
-
Καλημερα,
Η αληθεια πως ειχα σκοπο καποια στιγμη να παρω ενα τετρακινητο αυτοκινητο μιας και ασχολουμαι με το ψαρεμα και θελω να κινουμαι σε ενα βαθμο off road - να σερνω βαρκα κτλ.
Πλεον προευκυψε η αναγκη στην οικογενεια για ενα ακομα αυτοκινητο και ετσι ψαχνω ενα τετοιου τυπου αυτοκινητο.
Ξερω πως ιδανικοτερο θα ηταν ενα vitara η ενα τεριος αλλα κατα 80% κινουμαι εντος Αθηνας.. και μια τετοια επιλογη θα ηταν κουραστικη.
Γνωριζεται συγκριτικα για τα 2 αυτοκινητα (qq asx) σε θεματα καταναλωσης και σερβις??Το qq diesel 2.0 dci 4x4 το εχει ενας φιλος και ειναι πολυ ευχαριστημενος (αν και μου ανεφερε πως θα πρεπει να ξεχασω ποιοτητα κατασκευης opel βλ. Ελειψη τρξιματων), οσον αφορα το asx δεν ξερω κανεναν που να το εχει..
Βεβαια στο θεμα της ποιοτητας κατασκευης μου φανηκε το asx καλυτερο ποιοτικα ( στο εσωτερικο) - φοβαμαι ομως τον κινητηρα του γιατι δεν πρεπει να εχουν και μεγαλη εμπειρια στα diesel οι σχιστοματηδεςΘωμας
-
Γενικως δεν εχουν εμπειρια αυτοι που τα αγοραζουν.Νομιζουν οτι πρεπει να τα οδηγουν οπως τα βενζινοκινητα.
-
Ο χρήστης Diselakias έγραψε:
Γενικως δεν εχουν εμπειρια αυτοι που τα αγοραζουν.Νομιζουν οτι πρεπει να τα οδηγουν οπως τα βενζινοκινητα.Οσο ζεις, μαθαινεις...
-
Ο χρήστης Diselakias έγραψε:
Γενικως δεν εχουν εμπειρια αυτοι που τα αγοραζουν.Νομιζουν οτι πρεπει να τα οδηγουν οπως τα βενζινοκινητα.νομιζουν???
μεγαλη κουβεντα ανοιγεις αδερφε αλλα εν ολιγοις...
εαν καποιος παρει καποιο ντιζελ και εκ των υστερων καταλαβει οτι ο τροπος λειτουργιας του μοτερ δεν ειναι ιδιος με αυτον της βενζινης, τοτε κατι δεν εχει καταλαβει καλα.
και αυτο μαλλον εχει γινει πριν το αγορασει!!γαμωτο αρχιζω και πιστευω κατι που εχει ξαν' αναφερθει.
πως μπορει μερικοι να αγοραζουν πετρελαιο μονο και μονο επειδη ειναι της...μοδός!!
αντε και καπου στο βαθος να εχει παρει το αυτι τους πως ειναι και πιο οικονομικο απο την βενζινη...! -
Ο χρήστης edmond έγραψε:
... πως μπορει μερικοι να αγοραζουν πετρελαιο μονο και μονο επειδη ειναι της...μοδός!!Πιθανο να έχεις δίκιο. Ο Ελληνας σε πολλές απελευθερώσεις απαγορεύσεων -γενικά- λειτουργεί ως ξελιγωμένος!
Στο συγκεκριμένο αμαξι φταιει και λίγο το marketing. Περιορισμένες μηχανικές επιλογές. 2 πετρελαιο και 2 βενζίνης και 4 ιπποδυνάμεις ανα 2 κοντινές. -
Ο χρήστης edmond έγραψε:
Γενικως δεν εχουν εμπειρια αυτοι που τα αγοραζουν.Νομιζουν οτι πρεπει να τα οδηγουν οπως τα βενζινοκινητα.
νομιζουν???
εαν καποιος παρει καποιο ντιζελ και εκ των υστερων καταλαβει οτι ο τροπος λειτουργιας του μοτερ δεν ειναι ιδιος με αυτον της βενζινης, τοτε κατι δεν εχει καταλαβει καλα.
και αυτο μαλλον εχει γινει πριν το αγορασει!!γαμωτο αρχιζω και πιστευω κατι που εχει ξαν' αναφερθει.
πως μπορει μερικοι να αγοραζουν πετρελαιο μονο και μονο επειδη ειναι της...μοδός!!
αντε και καπου στο βαθος να εχει παρει το αυτι τους πως ειναι και πιο οικονομικο απο την βενζινη...!Νομίζω οτι το 60-70 % τον αγοραστών αγοράζει ντίζελ αποκλειστικά για την κατανάλωση και την τιμή πετρελαίου. Και φυσικά για την μαγική λέξη που πλασάρουν τα ντίζελ ως το απόλυτο πλεονέκτημα.
Ροπή... -
Εκανε κανείς σέρβις στην αντιπροσωπεία; Μπορεί να μου πει τιμές και χρέωση των εξής ανταλλακτικών : Φίλτρο λαδιού , φίλτρο καμπίνας ή γύρης και φίλτρο αέρος! ΅Ευχαριστώ !!!
Κασκάι 1.6 βενζίνη !!! cosneo......... help!!!!!!!!!!!!1
-
Ο χρήστης edmond έγραψε:
νομιζουν???
αντε και καπου στο βαθος να εχει παρει το αυτι τους πως ειναι και πιο οικονομικο απο την βενζινη...!που να την βρουμε την εμπειρια ετσι ξαφνικα;;;;;με θεια φωτιση;;;;ναι,ακουσαμε οτι ειναι οικονομικοτερα και ειπαμε το επομενο αμαξι μας να ειναι diesel!!!το οδηγουμε και διαπιστωνουμε μερα με τη μερα διαφορα που μας χαλανε και καποια που μας αρεσουν........αμαρτησαμε;;;;
μη μου πειτε για testdrive.......σε 10 λεπτα λιγα παιρνεις πρεφα -
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Εκανε κανείς σέρβις στην αντιπροσωπεία; Μπορεί να μου πει τιμές και χρέωση των εξής ανταλλακτικών : Φίλτρο λαδιού , φίλτρο καμπίνας ή γύρης και φίλτρο αέρος! ΅Ευχαριστώ !!!Κασκάι 1.6 βενζίνη !!! cosneo......... help!!!!!!!!!!!!1
Λοιπόν έμαθα : Αντιπροσωπείας:
ΦΙΛΤΡΟ ΛΑΔΙΟΥ 6.43
ΑΕΡΑ 17.98
ΚΑΜΠΙΝΑΣ 18.46
Τα βρήκα στο ίντερνετ
ΦΙΛΤΡΟ ΛΑΔΙΟΥ 3.37
ΑΕΡΑ 11.37
ΚΑΜΠΙΝΑΣ 16.37 -
@costaslio δεν ασχολήθηκα καθολου με τιμές σερβις. Σορρυ!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Σωστά! Το εσωτερικό ινοξ χερούλι ... σφάζει!
Προχθές ένα τσίμπημα αλλά χθες ... σφαγή!!!
Και ... πονάει ...ΥΓ. Συγνώμη για τα πολλά ... αποσιωπητικά ( ) ... αλλά ... πονάει ...
@pgeorge την φλούδα αυτη προς το παρόν την κολλησα με κολλα και έβαλα επάνω ένα μικρό στρογγυλο Hansaplast, ίδιο με αυτο που έβαλα και στην πληγη!
@i30mania σκέφτομαι ... το συγκεκριμένο QQ θα ήθελα να έχει 1 αστερι μονο στο NCAP ... να ειμαστε σίγουροι!
παρε μια λιμα και δειξε του ποιος ειναι το αφεντικο!!!
-
Kατω από το ντουλαπακι του συνοδηγού βρίσκεται το φίλτρο καμπίνας , ξέρετε πως βγαινει; Ευχαριστώ !!!
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Kατω από το ντουλαπακι του συνοδηγού βρίσκεται το φίλτρο καμπίνας , ξέρετε πως βγαινει; Ευχαριστώ !!!https://www.mann-hummel.com/online-cata ... Zl5AZh.pdf ?
Aν ειναι λαθος το απο πανω κοιτα στο
https://www.mann-hummel.com/online-cata ... AN/Qashqai και βρες το μοντελο σου. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Kατω από το ντουλαπακι του συνοδηγού βρίσκεται το φίλτρο καμπίνας , ξέρετε πως βγαινει; Ευχαριστώ !!!
https://www.mann-hummel.com/online-cata ... Zl5AZh.pdf ?
Aν ειναι λαθος το απο πανω κοιτα στο
https://www.mann-hummel.com/online-cata ... AN/Qashqai και βρες το μοντελο σου.Σωστό είναι το πρώτο link που δίνεις. Kάτω από το ντουλαπάκι του συνοδηγού έχει το φίλτρο το δεξιοτίμονο όχι το δικό μας.
-
Σας ευχαριστώ και εγώ κοιταγα αλλού !!! Ευχαριστώ !!!!
-
Στο fb τα σχόλια ήταν από πρόστυχα μέχρι αναρχικά! Για ένα πλύσιμο πήγαμε ...
-
Ο χρήστης kourtembeu έγραψε:
νομιζουν???
αντε και καπου στο βαθος να εχει παρει το αυτι τους πως ειναι και πιο οικονομικο απο την βενζινη...!Νομίζω οτι το 60-70 % τον αγοραστών αγοράζει ντίζελ αποκλειστικά για την κατανάλωση και την τιμή πετρελαίου. Και φυσικά για την μαγική λέξη που πλασάρουν τα ντίζελ ως το απόλυτο πλεονέκτημα.
Ροπή...Ο βασικός λόγος που ο κόσμος αγοράζει ντίζελ είναι γιατί έχουν αισθητά μικρότερα ετήσια έξοδα, η ροπή καλοδεχούμενη είναι αλλά δεν αποτελεί παράγων αγοράς... Πλέον με τις προσφορές που κάνουν οι εδώ αντιπρόσωποι , τα ντίζελ αποτελούν σχεδόν μονόδρομο
Νissan Qashqai J10 (2007-2013)