-
Τι ειναι αυτό ρε παιδιά ;;; (Λιακόπουλος )
Ξέρουμε τίποτα γι'αυτή την εταιρία; -
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Τι ειναι αυτό ρε παιδιά ;;; (Λιακόπουλος )
Ξέρουμε τίποτα γι'αυτή την εταιρία;Λες να είναι ο liako.gr με το Γαρ Εγγύς...;;;
-
2.674x1.474 έως 2.897x1.474
Αντίστοιχα το Smart: 2.500x1.515
Λόγω τιμής δείχνει να υπερτερεί ΛΙΓΟ το ΑΙΧΑΜ.ΟΜΩΣ δείτε αυτό: τελική ταχύτητα 45 έως 78 χλμ (αναλόγως του μοντέλου)!!!!
Είπαμε, αυτοκίνητο πόλης, όχι γηπέδου γκολφ. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Λόγω τιμής δείχνει να υπερτερεί ΛΙΓΟ το ΑΙΧΑΜ.ΟΜΩΣ δείτε αυτό: τελική ταχύτητα 45 έως 78 χλμ (αναλόγως του μοντέλου)!!!!
Είπαμε, αυτοκίνητο πόλης, όχι γηπέδου γκολφ. -
Κι αν ο μη γενοιτο τρακαρεις με αυτα? Δεν νομιζω πως υπαρχει συγκριση με το Smart...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Είπαμε, αυτοκίνητο πόλης, όχι γηπέδου γκολφ.με σκουπα + φιλτρο + εξατμιση θα χτυπαει και τα 85!
-
ΦΩΤΙΑ! Θα υπάρξει και έκδοση αντιBrabus που θα πιάνει περισσότερα;
Εμένα πάντως και πάλι πολλά μου φαίνονται για το κουβαδάκι αυτό. Έτσι και τρακάρεις....ΓΕΙΑ ΣΑΣ. Προφανώς ούτε λόγος για οδική συμπεριφορά και οδηγική απόλαυση έτσι; Και ρωτάω εγώ. ΠΟΥ θα πας με αυτό το ματζαφλέρι στην Ελλάδα που από φανάρι σε φανάρι οι άλλοι πιάνουν 120 και θα σε περάσουν από πάνω; Χίλιες φορές ποδήλατο και στην άκρη.... -
Με 9000€ παιρνει καποιος ενα Atos που ειναι πολυ τιμιο...
-
Υπαρχουν πολλες πολεις που θα μπορουσε να το χρησιμοποιησει κανεις, δεν ειναι μονο η Αθηνα, αλλα νομιζω οτι η τιμη του ειναι υπερβολικη...
Ξερουμε λεπτομεριες και τεχνικα χαρακ/κα???
-
[quote='CLIO-V6']Με 9000
-
Picanto, που είναι 4θυρο και πιάνει 2πλάσια και βάλε ταχύτητα. Κι από εξοπλισμό άριστο. Διαφορετικά δίνεις 2000
-
Smart 4 ever
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Οι τιμές ξεκινούν από τα 8.700 ευρώ για το διθέσιοΕπιτέλους, μικρά και σχετικά φτηνά, αυτοκίνητα πόλης...
Αν ήταν ακριβό πόσο θα έκανε, 87.000?
-
5 μήνες έχουν περάσει απο την αγορά του, και είμαι ακόμη το ίδιο ευχαριστημένος που είμουν την πρώτη μέρα.
Δεν έχει βγάλει το παραμικρό πρόβλημα.
Η κατανάλωση εντός πόλης κυμαίνεται απο 5-6 λίτρα/100χμ.
Το μόνο πρόβλημα είναι οτι το επηρεάζουν οι πλευρικοί άνεμοι πάνω απο κάποιες ταχύτητες. -
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Οι τιμές ξεκινούν από τα 8.700 ευρώ για το διθέσιο
Επιτέλους, μικρά και σχετικά φτηνά, αυτοκίνητα πόλης...
Αν ήταν ακριβό πόσο θα έκανε, 87.000?
Λέω για **σχετικά **φτηνά αυτοκίνητα.
Από ότι βλέπω πάντως η καλύτερη λύση για μέσα στην πόλη ακόμα είναι το seicento. Μικρό και φτηνό. Τώρα έρχεται και το Aygo και τα αδελφάκια του, αλλά θα είναι ακριβότερα. Ειδικά το Toyota. -
Μιας και μιλάμε για μικρά, να ρωτήσω και γω κάτι.. Το 1007, μου φάνηκε πολύ μικρό στην τηλεόραση, λίγο πιο μεγάλο από smart.. Είναι όντως έτσι ή είναι ιδέα μου?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Μιας και μιλάμε για μικρά, να ρωτήσω και γω κάτι.. Το 1007, μου φάνηκε πολύ μικρό στην τηλεόραση, λίγο πιο μεγάλο από smart.. Είναι όντως έτσι ή είναι ιδέα μου?Είναι όντως λίγο μεγαλύτερο απο SMART, απότι καταλαβαίνω κ εγω
Αγόρασα SMART και ησύχασα....