-
Παρολο που δεν κανει να πλενεις με απορρυπαντικο πιατων, αφου δεν εβγαλε τις μαυριλες αυτο το σαμπουαν αυτοκινητου δεν θα σου προσφερει τιποτα. Ειναι πολυ ηπιο. Πηλος ειναι η λυση.
Sent from my GT-N7000
-
Ο χρήστης fotismt έγραψε:
Παρολο που δεν κανει να πλενεις με απορρυπαντικο πιατων, αφου δεν εβγαλε τις μαυριλες αυτο το σαμπουαν αυτοκινητου δεν θα σου προσφερει τιποτα. Ειναι πολυ ηπιο. Πηλος ειναι η λυση.Sent from my GT-N7000
Σαμπουαν αυτοκινήτου; Δεν το επλυνα ποτε..Μονο με απορρυπαντικο πιατων το επλυνε στο πλυντηριο..
Αύριο ο πατέρας μου θα πάει να πάρει πηλό για να το περάσω..
Αλήθεια πως το περνάνε;; Πώς είναι ο πηλός;Σε τουβλάκια σαν το σαπούνι;
-
στο σετάκι που πόσταρες πρίν υπάρχει ενα μπουκαλάκι που το γράφει,αυτή είναι η αλοιφή.Ξέχνα τα απορυπαντικά και τα σαπούνια,πηλό,αλοιφή με αλοιφαδόρο,αν το περάσεις ολο με το χέρι θα είσαι ήρωας και μετά κερί.Δεν θυμάμαι περιοχή που είσαι
-
Ο χρήστης postruck. έγραψε:
στο σετάκι που πόσταρες πρίν υπάρχει ενα μπουκαλάκι που το γράφει,αυτή είναι η αλοιφή.Ξέχνα τα απορυπαντικά και τα σαπούνια,πηλό,αλοιφή με αλοιφαδόρο,αν το περάσεις ολο με το χέρι θα είσαι ήρωας και μετά κερί.Δεν θυμάμαι περιοχή που είσαιKρήτη είμαι!!
Δηλαδή να πάρω απο Ελλάδα το σετ που πόσταρα παραπάνω και γίνεται κουκλί;;Αν δεν βγεί να δοκιμάσω και με πηλό;Αν δεν βρω πηλο αυτοκινήτου,να βγάλω λίγο άμμο και να το τρύψω!;;
-
Ο πηλος ειναι σαν πλαστελινη. Τον πλαθεις και με λιπαντικο (σαπουνονερο) τον περνας. Αν και δεν ειμαι απολυτα σιγουρος πιστευω θα σου κανει δουλεια.
Sent from my GT-N7000
-
Αν δεν μετα για τι πάω;Βρίσκω εύκολα σε φανοποιείο η μαγαζί με αξεσουάρ;Τιμή;
-
Ο χρήστης giannisma έγραψε:
στο σετάκι που πόσταρες πρίν υπάρχει ενα μπουκαλάκι που το γράφει,αυτή είναι η αλοιφή.Ξέχνα τα απορυπαντικά και τα σαπούνια,πηλό,αλοιφή με αλοιφαδόρο,αν το περάσεις ολο με το χέρι θα είσαι ήρωας και μετά κερί.Δεν θυμάμαι περιοχή που είσαι
Kρήτη είμαι!!
Δηλαδή να πάρω απο Ελλάδα το σετ που πόσταρα παραπάνω και γίνεται κουκλί;;Αν δεν βγεί να δοκιμάσω και με πηλό;Αν δεν βρω πηλο αυτοκινήτου,να βγάλω λίγο άμμο και να το τρύψω!;;
AMMO προς θεου κοπέλι!!! Ναι το σετάκι έχει οτι ακριβώς χρειάζεσαι,πλην του αλοιφαδόρου.Βεβαια η ποσότητα που θα χρειαστείς για να περάσεις ολο το vito είναι πολαπλάσια απο του σετ.www.ketselidis.gr,ο εν Ελλάδι αντιπρόσωπος και www.cardetailing.gr,μια ανάγνωση για τα βασικά.Τώρα για αλοιφαδόρο θα στο έκανα εγώ,αλλα είμαι κομματάκι μακριά,εκτος και αν μου έκανες τα εισητήρια να κατέβω προς τα κάτω Με τα υλικά που σου λέω και την σωστή τεχνική,θα γίνει καλύτερο και απο καινούργιο
-
Eυχαριστώ πολύ!Αλοιφαδόρο δεν ξέρω που θα βρώ!Με πανάκι δεν κάνω δουλειά;
-
διάβασε στο σαιτ που πόσταρα και θα μάθεις αρκετά και πράγματα προς πώληση θα βρείς.Τώρα για να το κάνεις με το χέρι ,αν τρώς ολο το φαι σου κάτι θα κάνεις αλλιώς φώναξε κανα φίλο-ους για βοήθεια,μην ξεχνάς οτι μιλάμε για vito mk ii απο οτι είδα και οχι για κανα smart.Με τον αλοιφαδόρο θα γίνει η δουλειά ποιο εύκολα,σωστά και γρήγορα.
-
Ο φίλος είπε να βγάλει κάποιες μαυρίλες και φτάσαμε σε ιστορίες με αλοιφαδόρους και κεριά σε επαγγελματικό όχημα.
Κοίτα εδώ http://www.swell.gr/car/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=28&Itemid=72 και πάρε οτι καταλαβαίνεις για να το χρησιμοποιήσεις και στο πολιτικό σου αμάξι. Μη δίνεις και πολλά λεφτά πάντως.
Πηλός και ένα καλό πλύσιμο μετά και τέλος. -
εχεις χρησιμοποιήσει πηλό??? Και που είναι επαγγελματικό που είναι το πρόβλημα?? Υπάρχουν επαγγελματικά που είναι κοτέτσια μεσα έξω και αλλα που είναι πεντακάθαρα Αλλος θα το άφηνε οπως είναι,ο φίλος θέλει να το καθαρίσει και εμείς λέμε ποιός είναι ο σωστός τρόπος. Αν πρόσεξες ποιο πάνω γράφω οτι ίσως και να μην θέλει πηλό Τώρα για τον αλοιφαδόρο,αν εσύ νομίζεις οτι μπορείς να περάσεις με αλοιφή ολόκληρο το vito,do it Επειδή πόσταρες το σαιτ του Μιχάλη,για ρωτησέ τον αν το περάσω με πηλό και τα αφήσω έτσι,γίνεται??
-
Γιαυτό είχαμε διαφωνία σε άλλο νήμα για το χρώμα το αυτοκινητου (λευκό ή μαύρο) , κέρδισε πάλι το μαύρο ! Το λευκό είναι μόνο για τις λευκές συσκευές
-
Το πιθανοτερο ειναι οτι δεν θα κανει τιποτα με τον πηλο. Ο πηλος ειναι μονο για στερεες επικαθησεις πανω στο χρωμα ενω εδω το χρωμα εχει ποτισει, ο μονος που μπορει να βοηθησει ειναι ενας επαγγελματιας που θα δει την ζημια και αναλογα με τις ικανοτητες του ιδιοκτητη θα προτεινει το πιο καταλληλο προιον. Ο Μιχαλης ειναι σωστος επαγγελματιας.
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Γιαυτό είχαμε διαφωνία σε άλλο νήμα για το χρώμα το αυτοκινητου (λευκό ή μαύρο) , κέρδισε πάλι το μαύρο ! Το λευκό είναι μόνο για τις λευκές συσκευέςδεν έχεις δει μάλλον μαυρό γεμάτο άλατα και κυλίδες απο νερό Άσε μια μαύρη c 200 απο αφρό σε πλυντήριο αυτοκινήτων.Το εγκεφαλικό και το έμφραγμα,στο τσακ το γλίτωσε ο κύριος Δημήτρης.
-
Λοιπόν παιδιά..Ο Φθηνότερο πυλός που βρήκα ήταν..30€
Αν πάρω αυτόν εδώ θα κάνω δουλειά;http://www.ebay.com/itm/160g-Magic-Car-Auto-Vehicle-Clean-Cleaning-Clay-Bar-Detailing-Cleaner-Mud-Remove-/110889464279?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item19d186f1d7
-
http://www.swell.gr/car/index.php?page= ... &Itemid=72
Κοιτα εδω θα βρεις και φθηνοτερους και πολυ καλους δοκιμασμενοι, προτιμησε καποιον soft πηλο γιατι αν παρεις σκληρο πηλο θα δημιουργησεις αραχνη επανω στο χρωμα και μετα θα εισαι και για γυαλισμα.
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Γιαυτό είχαμε διαφωνία σε άλλο νήμα για το χρώμα το αυτοκινητου (λευκό ή μαύρο) , κέρδισε πάλι το μαύρο ! Το λευκό είναι μόνο για τις λευκές συσκευέςεμμ εχεις αναρωτηθει ποτε οτι οι επιφανιακες γρατζουνιες ομως κοπανανε πιο πολυ πανω στο μαυρο ενω στο λευκο οχι τοσο?
με τοσους βανδαλιστες που κυκλοφορουν το ασπρο συμφαιρει (με εξεραιση τις γρατζουνιες που εχουν παρει χρωμα μαζι)το μονο μιον του ασπρου ειναι οτι λερωνετε ευκολα αλλα με ενα πλυσιματακι no problem βεβαια υπαρχουν και οι σπανιες περιπτωσεις οπως του παιδιου εδω που απορω πως τοση καπνα πηγα πανω στο αμαξι του
-
Παιδιά τον επόμενο μήνα θα πάω σε φανοποιό να φτιάξει ένα βαθούλομα στην πίσω πόρτα,και επειδή είναι φίλος,θα του πώ να μου κάνει μια ανανέωση βαφής να ''δίξει'' λίγο το αμάξι..
Υ.Σ Και στο πράσινο μεταλλκό peugeot μας στον ήλιο σε μερικά σημεία φένεται πάλι αυτή ''η κάπνα-γραμμές''
-
δεν πιστεύω να το βάψεις όλο για αυτές τις 'μαυρίλες'???
-
Ο χρήστης postruck. έγραψε:
δεν πιστεύω να το βάψεις όλο για αυτές τις 'μαυρίλες'???όχι...!!!Απλά θα το τρύψει αυτός να τις βγάλει και μετα δεν ξερω τι θα κανει..Αλλο βερνικι θα περασει,θα καλυψει καπως τις ατελειες..Ανανεωση βαφης μου είπαν να κάνω με περίπου 100-150€..Αν δεν το αναλαμβανει..Πέρνω πηλό..
Αλλά αν πάρω θα πάρω τον normal όχι τον soft,γιατί δεν έχει ποτέ περαστεί με πυλό και είναι 10 + 7 χρονών τα αυτοκίνητα!
Μαυρίλα στο χρώμα του αυτοκινήτου