-
Ορεστη απο τον πυργο της Δουκισσας της Πλακεντιας οπως ανεβαινεις στο πρωτο στενο αριστερα.. Εχω ξαναβαλει νυχτερινες ,καλες φωτο, απο ψηφιακη και οχι απο το κινητο οπως τωρα που γκρινιαζει ο Σαββας..
Καλοταξιδο το παντακι..
-
Σ' ευχαριστώ Χρήστο!
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Έλα μωρέ Αρκούδαρε!Σύντομα εκεί που πρέπει...
-
Καλοτάξιδο Σινανάη...
-
Καλοταξιδο το αρκουδι!!!
Στάλθηκε από το βότσαλο.
-
Θενξ γκάιζ!
-
Μεγεια το εργαλειο, καλα ασφαλη χιλιομετρα!!!
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ορεστη απο τον πυργο της Δουκισσας της Πλακεντιας οπως ανεβαινεις στο πρωτο στενο αριστερα.. Εχω ξαναβαλει νυχτερινες ,καλες φωτο, απο ψηφιακη και οχι απο το κινητο οπως τωρα που γκρινιαζει ο Σαββας..Καλοταξιδο το παντακι..
Φχαριστωωωω
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ορεστη απο τον πυργο της Δουκισσας της Πλακεντιας οπως ανεβαινεις στο πρωτο στενο αριστερα.. Εχω ξαναβαλει νυχτερινες ,καλες φωτο, απο ψηφιακη και οχι απο το κινητο οπως τωρα που γκρινιαζει ο Σαββας..Καλοταξιδο το παντακι..
Γειτονακι εισαι!!!
-
Υπό ελαφριά βροχή

Βγήκα να παίξω με το nd αλλά με αποθάρρυνε ο καιρός και έπιασα το μάκρο. Η μεγάλη φωτεινή σφαίρα είναι το προβολάκι ομίχλης (τόσο μπόκεχ). Παρεξηγημένο αλλά οπτικά και σε ταχύτητα απίστευτο φακουδάκι το EF-S 60mm της Canon.

Και μια ξέμπαρκη

Framed out by Αλκοολικός Σουρουκλεμές, on Flickr -
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
Αλκοολικός ΣουρουκλεμέςΜεγάλο πράμα το γνώθι σ' αυτόν.
-
JimClark πολύ ωραίες η δεύτερη και η τρίτη φωτογραφία!
-
@JimClark: καλα, που τον χωρεσες ολοκληρο Φιεσταρο (και με τιραντες) μεσα σε μια σταγονα;
Πολυ μου αρεσε το ασπρο Παντα.
πολυ ωραια δενει με τα μαυρα (ευμεγεθη) πλαστικα
Πρεπει να ειναι το πιο ταιριαστο χρωμα (για τα γουστα μου) -
Καλησπερα

-
Κουκλι
-
Ωραίο .Εγώ θα έβαφα και τα πλαστικά
-
bebes, είπαμε... Είναι ακριβώς ο συνδυασμός του ... Panda.
-
Ο χρήστης fatal έγραψε:
Καλησπερα
-
Ο χρήστης GREY έγραψε:
Ωραίο .Εγώ θα έβαφα και τα πλαστικάΕυχαριστω!!! Μπορει να γινει στο μελλον, αν και μου αρεσει αρκετα ετσι, σπαει τη μαυριλα
Κουκλι
Ευχαριστω πολυ!!!
Ζηση, δεν θα τα παμε καλα
-
Ο χρήστης fatal έγραψε:
Καλησπερα
και μετα
Κουκλι
Νταξ Βασίλη

Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!