-
Πολυ ζωα οσοι δεν κρατανε αποστασεις και το παιζουν γρηγοροι.Ειναι δυνατον να σου κολλανε στο ποντο ?Δε σκεφτονται ποσο ευκολα μπορει να γινει ατυχημα?Πολυ κομπλεξ.
Πρωταθλητες οι οδηγοι VW οπως ο τυπος με το passat cc χθες... -
Ο χρήστης nintza έγραψε:
επειδη εχω κανει αυτη τη συζητηση πολλες φορες,η απαντηση των αλλων ειναι η εξης 'μα γιατι να αναψω τα φωτα?αφου βλεπω)Με αφορμή τα φώτα ήθελα να ρωτήσω, τα προβολάκια όταν βρέχει επιτρέπεται να τα ανάβουν;
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Πρωταθλητες οι οδηγοι VW οπως ο τυπος με το passat cc χθες...Πολυ ωριμο το τσουβαλιασμα ... !!
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Πρωταθλητες οι οδηγοι VW οπως ο τυπος με το passat cc χθες...
Πολυ ωριμο το τσουβαλιασμα ... !!
Το τσουβάλιασμα που το είδες;;Έγραψα πουθενά οτι το κάνουν όλοι οι οδηγοί VW;;Απλά έχω παρατηρήσει οτι οι περισσότεροι απο αυτούς που το κάνουν σε μένα εχουν VW.Με μεγάλη διαφορα μάλιστα.
Την ωριμότητα μου άμα με γνωρίσεις ,τότε να τη κρίνεις. -
Ειναι και περισσοτερα τα VW που κυκλοφορουν ομως.
-
Εγω το δεχομαι σαν σχολιο..προσωπικη στατιστικη ειναι.. κι εμενα πισω απο μαλακια σ ενα μεγαλο ποσοστο κρυβεται mercedes ..τι να κανουμε τωρα? οπως και η αντιπαθεια μου προς τον τροπο που μια μεριδα οδηγει τα smart γνωστη ειναι..τουλαχιστον αυτο μου το εχει επιβεβαιωσει και πολυς κοσμος σε συζητησεις.. δε μπορω να καταλαβω γιατι θιγεται κανεις απο κατι τελειως προσωπικο.
-
Πολλοί οδηγοί Smart νομίζουν ότι οδηγούν παπί και όχι αμάξι. Δεν εξηγείται αλλιώς.
-
Καλα, εγω με Passat 'νεκροφορα' τοτε για να βοηθησω στην προσωπικη στατιστικη και επιβεβαιωση του κανονα θα προσπαθησω να κολλαω οσο πιο πολυ μπορω, ασχετα που δε το συνηθιζω.
Αυτος σε ποια κατηγορια ανηκει αραγε;;
αυτος ;;;
-
Το τσουβάλιασμα που το είδες;;Έγραψα πουθενά οτι το κάνουν όλοι οι οδηγοί VW;;Απλά έχω παρατηρήσει οτι οι περισσότεροι απο αυτούς που το κάνουν σε μένα εχουν VW.Με μεγάλη διαφορα μάλιστα.
Την ωριμότητα μου άμα με γνωρίσεις ,τότε να τη κρίνεις.Εμενα πρωταθλητες τα VW Golf με διαφορα... Χρησιμοποιω καθημερινα την περιφεριακη Υμητου, 1 στις 2 μερες καποια μαλακια θα κανει καποιος γυρω μου με Golf, κυριως να κολλαει πισω, κι οταν του αφησεις χωρο να περασει, να τρωει 2 ευθειες και 1 ολοκληρο λεπτο για να σε περασει... Ή ακομα χειροτερο να παει να κολλαει στον μπροστινο παππου/γιαγια που δε τον εχει παρει καν χαμπαρι, και να μενει εκει για παντα, ή να περναει απο δεξια με σουπερ μανουβρα αλα Σουμαχερ αλλαζοντας 3 λωριδες το δευτερολεπτο.
Και πραγματικα δεν εχω κανενα κομπλεξ, απλα αν δεν εχεις κατι που κανει πανω απο 40 χιλιαρικα και να ναι δυνατο, δε κανω στην ακρη, εκτος κι αν με τρομαξεις... (Πλακα κανω) (περιπου)
-
Μπα, ούτε αυτοί με τρομάζουν.
Ατάκα σε μεσήλικα με Volvo station, awd, cross country, ή όπως λέγονται αυτά, που προσπαθούσε να μπει μπροστά μου χωρίς φλας κλείνοντάς με: Πέσε πάνω μου ρε. Εγώ τό 'χω για πέταμα, εσύ θα κλαις το φτερό σου. -
Ο χρήστης panosft έγραψε:
επειδη εχω κανει αυτη τη συζητηση πολλες φορες,η απαντηση των αλλων ειναι η εξης 'μα γιατι να αναψω τα φωτα?αφου βλεπω)
Με αφορμή τα φώτα ήθελα να ρωτήσω, τα προβολάκια όταν βρέχει επιτρέπεται να τα ανάβουν;
Ούτε παραγγελία να είχα κάνει...
-
Την ωριμότητα μου άμα με γνωρίσεις ,τότε να τη κρίνεις.Κλασσικο:Ο τυπος με το cc,ηθελε να εχει το A5 σου,αλλα δεν εβγαινε στα ψιλα...
Τωρα που εχει το cc (διοτι τελικα δεν ηθελε το Α5 ρε παιδι μου...πολυ ακριβο δεν αξιζε )ανακαλυψε οτι ειναι ιδιο ή καλυτερο αυτοκινητο απο το Α5,και θελει να το επιβεβαιωσει στον ευατο του αλλα και σε σενα Κωστα... -
-
Ώχου με το παραμικρό τρώγεστε δω μέσα.
-
Ρε παιδες, ειμαι παραξενος που θεωρω μεγιστη μαλακια να περναει (εσκεμμενα = επιλογη, οχι αφηρημενος) πεζος πισω απο οχημα που κανει οπισθεν?
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ρε παιδες, ειμαι παραξενος που θεωρω μεγιστη μαλακια να περναει (εσκεμμενα = επιλογη, οχι αφηρημενος) πεζος πισω απο οχημα που κανει οπισθεν?επειδη ειναι ξεκαθαρη ενδειξη οτι ο αλλος δεν εχει σταλα μυαλο στο κεφαλι του τετοιες περιπτωσεις,
καλυτερα να μη πεις τιποτα... ειναι lose-lose κατασταση
το μονο καλο ειναι οτι δεν τον πατησες, θα τον πληρωνες και για ανθρωπο μετα. -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ρε παιδες, ειμαι παραξενος που θεωρω μεγιστη μαλακια να περναει (εσκεμμενα = επιλογη, οχι αφηρημενος) πεζος πισω απο οχημα που κανει οπισθεν?Ή μπροστά από λεωφορείο που έχει κάνει στάση ή 5 μέτρα ΠΡΙΝ τη διάβαση (με πράσινο για τους πεζούς) ή επίτηδες στη μέση του δρόμου όταν δίπλα έχει 3 μέτρα πεζοδρόμιο, ή..., ή ..., ή.... (η μ@λ@κία απειρίζεται, ανεξαρτήτως του αν περπατούν ή οδηγούν )
-
Δεν ημουν εγω, απλα εγινα μαρτυρας σε ΑΛΛΟ ενα σκηνικο οπου πεζος περναει κατ'επιλογην πισω απο οχημα που ηδη κανει οπισθεν. Κ μαλιστα ο πεζος περπαταγε στο δρομο, παραλληλα με τα παρκαρισμενα, κ επελεξε να ανεβει στο πεζοδρομιο ακριβως σε εκεινο το σημειο, περνωντας δηλαδη πισω απο τον οπισθεν...
-
Η μεγαλύτερη χαζομάρα για μένα: Να υπάρχει άνετο και ανεμπόδιστο πεζοδρόμιο, και παρ'όλα αυτά ο πεζός επιλέγει να περπατάει στο δρόμο και κάθε τόσο να χώνεται ανάμεσα στα παρκαρισμένα και να περιμένει να περάσουν τα αυτοκίνητα.
-
Καλα, αυτοι ειναι ηλιθιοι (αν δεχτουμε οτι οι αλλοι περπατανε στο δρομο λογω συνηθειας κ τελικα συνειδητοποιουν τι κανουν κ ανεβαινουν στο πεζοδρομιο). Το κανεις μια, το κανεις δυο, καποια στιγμη αυτη η επαναλαμβανομενη κινηση δεν σε ξυπναει, οτι κατι δεν κανεις σωστα?
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]