-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Shortcut στην επιφάνεια εργασίας; Ενδιαφέρων...Ποιο είρωνας πεθαίνεις
εκτός και αν....
-
ενδιαφέρων
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
ενδιαφέρωνΟ κομιστής
-
εμ πες έτσι. τωρα τελευταία κάτι τετοια υπονοούμενα δεν τα πιάνω ρε γμτ
-
Γιατι το tapatalk δε μου εμφανίζει το γράμμα ''φ'' ??
Στάλθηκε από το ST21i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Enable bbcode απο τις ρυθμίσεις. Αγορασμένη ή 'αγορασμένη' ? Ένα apk θυμάμαι δεν έστρωνε με τπτ.
Μεγειά το tipo
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Γιατι το tapatalk δε μου εμφανίζει το γράμμα ''φ'' ??Στάλθηκε από το ST21i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
κι αλλος που δε διαβαζει το θρεντ
γιατι βαριουνται να αναβαθμισουν το φορουμ, αυτο συμβαινει εδω και πολυ καιρο και απλα μαθε να ζεις με αυτο
-
Εμένα μου το εμφανίζει κανονικά, έκδοση 2.0.2 .
-
Λίγο πω τοπικ
Έκανα το.μέγιστο λάθος να πάρω ένα omega tablet 7' με 1 γιγα επεξεργαστή
Που τρέχει. Με android 4Απλά ΑΧΡΗΣΤΟ.
Ηλιθιωδως αργό με απίστευτα προβλήματα
Δεν κατέβαζε από το μάρκετ τίποτα γιατί δεν συγχρινιζοταν με το μέηλ .Μόλις το εσβηνες και το ξαναεκανες εγκατάσταση(το λογαριασμό ) δούλευε για 7 λεπτά μετά πάλι τα ίδια
Δοκίμασα το 1 mobile .com και μπερδευε τα μπούτια του
Προσπαθούσα να σβήσω βίντεο από την εξωτερική μνήμη και δεν με άφηνε...
Μετά από reset αφού πήρε την εντοληδιαγραφης έκλεισα το άνοιξα και ήταν πάλι εκεί σαν να μην είχαν σβηστεί ποτε....
Μετά από update ήρθε και το τελικοεγκεφαλικο ...
Ήταν η πιο ακριβή ψηφιακή κορνίζα που έχω πάρει ποτέ.......... -
Τελικά βρήκα τρόπο να μου προσφέρει ευχαρίστηση....
Το πέταξα από τον 5ο
Το πάτησα με το αμάξι
Το καρφωσα με τον κασμα στο.χώμα ultimate. Ευχαρίστηση -
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Enable bbcode απο τις ρυθμίσεις. Αγορασμένη ή 'αγορασμένη' ? Ένα apk θυμάμαι δεν έστρωνε με τπτ.Μεγειά το tipo
Απο το θειο.
Του αδερφου ειναι το tipo απλα οταν μου καβατζωνουν το pc του το ζουλαρω γιατι το tapatalk με βολευει. :inocool: -
περα απο το φορουμ πρεπει να εχει να κανει και με την εκδοση του android και του ταπα
παλιοτερα (γιατι υποθετω το φορουμ ειναι καιρο ιδιο) δουλευε μια χαρα το φ, απο ενα σημειο και μετα οχι
ομως αλλα φορουμ δουλευουν μια χαρα
-
Ο χρήστης ae70gts έγραψε:
Λίγο πω τοπικ
Δεν κατέβαζε από το μάρκετ τίποτα γιατί δεν συγχρινιζοταν με το μέηλ .Μόλις το εσβηνες και το ξαναεκανες εγκατάσταση(το λογαριασμό ) δούλευε για 7 λεπτά μετά πάλι τα ίδια
Μετά από reset αφού πήρε την εντοληδιαγραφης έκλεισα το άνοιξα και ήταν πάλι εκεί σαν να μην είχαν σβηστεί ποτε....
Ήταν η πιο ακριβή ψηφιακή κορνίζα που έχω πάρει ποτέ..........Συνηθως οταν βλεπουμε εγω και μερικοι ακομα χρήστες, αγορες κινεζοταμπλετων... ειμαστε full of facepalm, αλλα δεν μιλάμε, γιατι οταν μιλάμε μας λένε κακους/στραβους/κλπ κλπ.... Αυτά και χειρότερα ειναι τα αγνωστου προέλευσης μηδενικής υποστηριξης μηχανάκια. Ειναι μεν φτηνά... αλλα οταν δεν κάνει για τίποτα και τα 5 ευρώ ειναι πάρα πολλά.
Long story short: Καλύτερα μια μτχ επώνυμη ταμπλέτα, παρά κινεζιές!
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Enable bbcode απο τις ρυθμίσεις. Αγορασμένη ή 'αγορασμένη' ? Ένα apk θυμάμαι δεν έστρωνε με τπτ.Μεγειά το tipo
Και εμενα ενεργοποιημενο ειναι το bbcode αλλα ποπολια παλι το φ ετσι μου το εμφανιζει.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Λίγο πω τοπικ
Ήταν η πιο ακριβή ψηφιακή κορνίζα που έχω πάρει ποτέ..........Συνηθως οταν βλεπουμε εγω και μερικοι ακομα χρήστες, αγορες κινεζοταμπλετων... ειμαστε full of facepalm, αλλα δεν μιλάμε, γιατι οταν μιλάμε μας λένε κακους/στραβους/κλπ κλπ.... Αυτά και χειρότερα ειναι τα αγνωστου προέλευσης μηδενικής υποστηριξης μηχανάκια. Ειναι μεν φτηνά... αλλα οταν δεν κάνει για τίποτα και τα 5 ευρώ ειναι πάρα πολλά.
Long story short: Καλύτερα μια μτχ επώνυμη ταμπλέτα, παρά κινεζιές!
Το κακό είναι ότι δεν κάνουν μόνο 5 ευρώ, είναι αρκετά τσιμπημένα στην τελικά το καλοσκεφτείς
-
Ρε παιδια εσεις που ειστε ψαγμενοι* και ξερετε,απορω στα φορα που συμμετεχετε αν διαβαζετε κανα review για τιποτα ainol novo ή απλα κρινετε απο τη χωρα προελευσης ή τις εκατονταδες για τον πουτσο κινεζιες.Υπαρχουν και μια χαρα φτηνες ταμπλετες αποδεδειγμενα που σιγουρα δεν ειναι samsung αλλα κανουν τη δουλεια κ εχουν και μια χαρα υποστηριξη.Δεν ειναι κακο να προχωρανε κ οι κινεζοι,ουτε επειδη υπαρχουν 1000 τραγικες κινεζοεταιριες,δεν υπαρχουν 2-3 που ειναι αξιοπρεπεστατες.
edit,*καμια ειρωνεια στο οτι ειστε ψαγμενοι
-
+1
Ainol και onda που έχω δει, αξιοπρεπέστατα, συγκριτικά με την τιμή τους.
Τα κακά κινέζικα που πρέπει να αποφύγεις πάση θυσία δεν είναι δύσκολο να τα αναγνωρίσειςΕρώτηση: έχει πιάσει κανείς nexus 10 στα χέρια του να μας πει μια γνώμη;
-
σβεντόνα... το μόνο που κοντράρει στα ίσια το ιπαδ...
-
ο φαδερ γουσταρει τρελα το Ipad Μου και ισωςτου το δωσω μιας και εχει αρχισει να μαθαινει και το ιντερνετ
βεβαια αν του το δωσω πρεπει και να το αντικαταστησω
Μιας και η αγαπη μου για android παραμενει μεγαλη,υπαρχει πλεον ταμπλετα android εφαμιλη του ipad?
Ειδα και περιεργαστηκα για λιγο το κατωθι κοματι.
Τι λετε?
http://www.public.gr/product/tablets/sy ... 3501095pp/το ειδα μαζεμενο (οχι σαν την γκουμουτσα το transformer που ειχα, η οθονη ips πολυ καλη, συν τα καλα βεβαια του android εναντι του ios
-
Περι συσκευών Android...