-
Κοιτάω για καινούριο αμάξι και 'κλείνω' προς το νέο fiesta! έχω ακούσει πολλά και αναρωτιέμαι αν κανω την σωστή επιλογή. Εσείς τι λέτε ? Επίσης αξίζει η έκδοση titanium ?
-
Κοιτάω για καινούριο αμάξι και 'κλείνω' προς το νέο fiesta! έχω ακούσει πολλά και αναρωτιέμαι αν κανω την σωστή επιλογή. Εσείς τι λέτε ? Επίσης αξίζει η έκδοση titanium ?
-
Βουρ αν σου αρεσει!Κινητηρα τι θα παρεις με τα 100 η με τα 120 αλογα?
-
1000 λέω
-
Πολλά είναι.
-
xaxaxaxa ναι εννοούσα 1000 κινητήρα. 100 άλογα
-
Βουρ λοιπον!
-
Παιδιά τι λέει ο Ecoboost? 'Χτυπάει' ο τρικύλινδρος;;;
-
Πυράκια;
Sent from my Note II using smoke signals.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πυράκια;Sent from my Note II using smoke signals.
Αναρωτιέμαι για θόρυβο/ισορροπία/αντίβαρα κινητήρα. Τρεις κύλινδροι ρε γμτ?? Δεν ξέρω, είναι βραβευμένος ο κινητήρας, απλά ρωτάω.
-
Οδήγησα το focus με τα 125 άλογα 1000 cc! Εξαιρετικός σε λειτουργεία! Δεν ακούγεται πραγματικά τπτ! και απόδοση σαν ένα καλό 1600αρι!
-
Ο χρήστης madman19083 έγραψε:
Οδήγησα το focus με τα 125 άλογα 1000 cc! Εξαιρετικός σε λειτουργεία! Δεν ακούγεται πραγματικά τπτ! και απόδοση σαν ένα καλό 1600αρι!Α καλό αυτό! Ποια έκδοση οδήγησες; Πες μας καμιά λεπτομέρεια πριν πάω να το οδηγήσω. Πλαστικουριά ή όχι; Χώροι; Εξτραδάκια; Κατανάλωση; Μου είχε διαφύγει πάντως ότι ο Ecoboost πλησιάζει τόσο πολύ τον duratorq σε καταναλώσεις ενώ επίσης δεν έχει τέλη (!!). Ξέρω επίσης ότι έχει ιμάντα αλλά αλλάζει στα 180.000χλμ ή στα 8 χρόνια. Καλό.
Μωρέ λες να... ;;;
-
Εγώ οδήγησα το ford focus με τα 125 άλογα σε έκδοση titanium. Το fiesta δε ξέρω τι λέει μέσα αλλά ο κινητήρας είναι φοβερος!! Ένας φίλος μου έχει το προηγούμενο fiesta εδώ και ένα χρόνο και απο ποιότητα κατασκευής είναι σε καλό επίπεδο φαντάζομαι το καινούργιο θα είναι ακόμα καλύτερο!
-
https://www.youtube.com/watch?v=H-KempOrImw#
Ενδιαφέρον
-
...μπηκε και στο αντιστοιχο τοπικο Ford. Σε πρωτο πλανο φαινεται να εμπνεει κατα τι περισσοτερο -εμενα τουλαχιστον-
με το 'αλα Γαλλικα' σηκωμα του πισω εσωτερικου, και το αναποδο τιμονι στο στιγμιαιο 'ασε' , σε σχεση με το 'κυνηγαω και το τελευταio sec στο χρονομετρο' νεο Clio RS...Στην Γαλλια απο 23,700ευρω βεβαια, αρκετα τσιμπημενο, στην Γερμανια απο 19,990ευρω, και μακαρι η Ελληνικη εισαγωγικη να ακολουθησει το δυνατον μια αντιστοιχη/κοντινη ανταγωνιστικη τιμη για το νεο 1600αρι Fiesta ST, τουλαχιστον σε αντιδιαστολη με την -εξωφρενικη- τιμολογηση του 2λιτρου Focus ST στην χωρα (διαφορα 5κ ευρω -πιο ακριβο στην χωρα μας- για ιδια εκδοση εξοπλιστικα σε σχεση με την Γερμανικη αγορα)
Οσοι σπευσουν να δικαιολογησουν τυχον διαφορες στα του διλιτρου κινητηρα για το focus ST πχ, απλως αναφερω -περα απο το πολυσυζητημενο παραδειγμα του scirocco R- την τιμολογηση του νεου Astra OPC 280, απο 34,250ευρω στην Γερμανικη αγορα, απο 32,800ευρω στην Ελληνικη αγορα αντιστοιχα...
-
Παιδιά, θα επαναφέρω το θέμα στο προσκήνιο!
Είναι γεγονός πως ένα αμαξάκι της κατηγορίας του Φιέστα, μπορεί να κινηθεί αξιοπρεπώς στη πόλη αλλά κ στην εθνική με περισσή σταθερότητα και φορώντας τον 1.000αρη εκομπουστ, αποτελεί μια προσιτή φορολογικά επιλογή για την Ελλάδα του σήμερα.
Τουναντίον.. Ένας 3κύλινδρος; 1000άρης; Τουρμπισμένος; 100 άλογα; Κανάλωση γύρω στο 7;
Επειδή προσωπικά με καλύπτει η κατηγορία του Φιέστα.. Δεν ξέρω αν θα μπορώ να πω το ίδιο κ για το μοτεράκι..
Υπάρχει κάποιος που να είναι κάτοχος; Να μοιραστεί μαζί μας εντυπώσεις απο τον 1000αρη...
Άραγε θα αντέχει το μοτέρ στον χρόνο.. Ή στα 50-60.000χλμ θα αρχίζει μαζί με βενζίνη να καταπίνει κ λάδια; (βλπ τσι - που για να σας προλάβω και αυτά τότε έβγαιναν 'κινητήρες της χρονιάς') -
Για κρυστάλλινη σφαίρα πατήστε 1.
Για κάρτες ταρώ πατήστε 2.
Για χειρομαντία πατήστε 3.
Για διάβασμα του φλιτζανιού 4.
ΓΙα οτιδήποτε άλλο παρακαλώ περιμένετε και το 1ο διαθέσιμο μέντιουμ θα απαντήσει στην κλήση σας.Πάντως τα Ford σκορπάνε μετά τα 150.000 χλμ. Ως τότε αντέχουν...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Πάντως τα Ford σκορπάνε μετά τα 150.000 χλμ. Ως τότε αντέχουν...Για κρυστάλλινη σφαίρα πατήστε 1.
ΓΙα οτιδήποτε άλλο παρακαλώ περιμένετε και το 1ο διαθέσιμο μέντιουμ θα απαντήσει στην κλήση σας. -
ΓΙα οτιδήποτε άλλο παρακαλώ περιμένετε και το 1ο διαθέσιμο μέντιουμ θα απαντήσει στην κλήση σας.Πάντως τα Ford σκορπάνε μετά τα 150.000 χλμ. Ως τότε αντέχουν...
Με τα χλμ. που κανω ετησιως σημαινει οτι θα μπορω να χαιρομαι μεχρι το 2020!
-
Ευχαριστώ λοιπόν το 1ο διαθέσιμο Σαλονικιώτικο Μέντιουμ δια την απάντησή του!
Θα λάβω πολύ σοβαρά υπ' όψιν μου τη ρήση 'σκορπάνε μετά τα 150.000 χλμ.'
ford fiesta 2013