-
Κάποτε είχα βάλει μία αγγελία στο alfisti για ένα κλειδί 147 που χάριζα. Πραγματικά ήρθα σε δύσκολη θέση...
Για να μην έρθει στην ίδια θέση ο 127 προτείνω μία λύση για όλους μας...(μέχρι στιγμής)
Την κονσόλα χωρίς το βολτόμετρο ο Στέφανος...
Το βολτόμετρο ο Kavy
Και τα ηχεία εγώ... -
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Κάποτε είχα βάλει μία αγγελία στο alfisti για ένα κλειδί 147 που χάριζα. Πραγματικά ήρθα σε δύσκολη θέση...
Για να μην έρθει στην ίδια θέση ο 127 προτείνω μία λύση για όλους μας...(μέχρι στιγμής)
Το βολτόμετρο ο Kavy
Και τα ηχεία εγώ...Καλό deal ακούγεται!
-
Και το ραδιοφωνο ποιος θα το παρει;
-
Ο χρήστης fiat127 έγραψε:
Και το ραδιοφωνο ποιος θα το παρει;Δεν πάει μαζί με την κονσόλα;
-
Έτσι το σκέφτηκα, κονσόλα, ραδιόφωνο και εκουαλάϊζερ εποχής μαζί...
-
ηχεία ,εγώ
Ευχαριστώ -
Ebay το κάναμε
-
Ο χρήστης volvo164 έγραψε:
Και το ραδιοφωνο ποιος θα το παρει;
Δεν πάει μαζί με την κονσόλα;
Μαζι παει,απλα νομισα οτι το θελατε ξεχωριστα..
Τελος παντων,βρειτε τα μεταξυ σας και μετα στειλτε μου ενα πμ,ποιος θελει τι.
-
Ο χρήστης ritmo130tc έγραψε:
ηχεία ,εγώ
ΕυχαριστώΠαραιτουμε μια και διαβάζω τάς πιο προσεχτικά τα ηχεία τα έχει ζητήσει ο αργυρης
-
Θέλω να εξηγηθώ...Όντως το είπα πρώτος επειδή έτυχε εκείνη την ώρα να γράφω και με την ανανέωση που έκανα πάιζει να ήμουν και ο πρώτος που το διάβασε...
Δεν χρειάζομαι όμως κάτι άμεσα και υπάρχει μόνο το Moretti που και την κονσόλα του έχω (είναι ειδική για να μην κρύβει τα χειριστήρια του καλοριφέρ) και το ρ/κ του εποχής έχω, αλλά και οργανάκια δεν προτίθεμαι να βάλω αφού δεν είχε...Τα ηχεία ίσως να ήταν τα μόνα που μου ταίριαζαν...ΑΛΛΑ!!! μέχρι να ετοιμαστεί το Moretti θα περάσει καιρός και δεν υπάρχει κάποια αγορά στο άμεσο μέλλον...
ΟΠΟΤΕ:
Αν κάποιος έχει έτοιμο project και του είναι απαραίτητα, παραχωρώ την σειρά μου. Αν τα θέλει για να τα βάλει σε ράφι (όπως θα κάνω και εγώ) τότε ας το συζητήσουμε...
Στέλιο μιλάς...
Η ουσία είναι να πιάσουν τόπο. -
Το βολτόμετρο ο Kavy
Και τα ηχεία εγώ...Καλό deal ακούγεται!
Από εμένα εννοείται κανένα πρόβλημα. Το όργανο θέλω να το βάλω στο Κουπέ διότι πιστεύω ότι είναι ίδιας διαμέτρου με τα άλλα τρία (βενζίνη, πίεση λαδιού, θερμ/σία νερού). Το στεφάνι έχει την ίδια απόχρωση. Η θέση θα αποφασιστεί - ίσως το πάνελ του BC να είναι η λύση, θυσιάζοντας το ρολόι.
-
Σου έχω έτοιμη μεσαία κονσολίτσα στην οποία είχαν τοποθετήσει βολτόμετρο εκεί που έμπαινε ο αναπτήρας
-
Σου έχω έτοιμη μεσαία κονσολίτσα στην οποία είχαν τοποθετήσει βολτόμετρο εκεί που έμπαινε ο αναπτήραςKavy νομίζω ότι αυτή η λύση που προτείνει ο Στέφανος είναι πιο σωστή γιατί νομίζω ότι το δικό σου έχει 3 θέσεις για οργανάκια και δεν συμφωνώ να βάλεις τον πίνακα 3ης σειράς. Το οργανάκι πράγματι ταιριάζει με τα υπόλοιπα όργανα, έχει πράσινο φωτισμό και είναι εποχής, οπότε ταιριάζει με αυτήν την κονσολίτσα...τα άλλα δύο είναι και αυτά Veglia Borletti αλλά νεώτερης γενιάς (δεκαετία 80) με κόκκινο φωτισμό.
-
Τελικα αποφασιστηκε κατι;
Οχι τιποτα αλλο,αλλα ηδη εχω λαβει πμ για τα οργανακια απο τριτοΤα ηχεια παντως πιστευω οτι θα ηταν αρκετα ομορφα επανω στο Transit
-
Μέχρι στιγμής νομίζω ότι η Κονσόλα πάει στον Volvo 164, το βολτόμετρο στον Kavy και τα ηχειάκια σε μένα (αν δεν υπάρξει πιο άμεσα ενδιαφερόμενος) Στέλιο??? . Νομίζω ότι ίσως περισσεύουν τα δύο πορτοκαλί οργανάκια...
Τα ηχειάκια μια χαρά πάνε και στο Transit, αλλά και στην εταζέρα του Moretti. Το θέμα είναι ότι εγώ θα τα κρατήσω καννα δυό χρόνια μέχρι να πιάσουν τόπο και ειλικρινά παραχωρώ την προτεραιότητα σε πιο έτοιμο project...δεν το λέω για να το πω...το εννοώ...Αν τώρα δεν υπάρχει κάτι τέτοιο ΟΚ
-
Πάρτα Αργύρη ,και εγώ σε ράφι θα τα έβαζα και θα τα χρημοποιουσα οταν αποφάσισα να βάλω ραδιο στο 500αρακι
-
ΟΚ Στέλιο...αν τα χρειαστείς νωρίτερα, μου λες...
-
Εγω ενδιαφέρομαι κυρίως για την κονσολίτσα και το ραδιόφωνο.
Αν στο pm θέλουν τα οργανάκια της κονσόλας που απομένουν ας τα πάρει να χαρούμε όλοι! -
Νομίζω ότι θα πρέπει να τα διεκδικήσω όλα εγώ...
Πλάκα κάνω, μη βαράτε.
-
Σου έχω έτοιμη μεσαία κονσολίτσα στην οποία είχαν τοποθετήσει βολτόμετρο εκεί που έμπαινε ο αναπτήραςΜε χαροποιείς ιδιαίτερα!
Οπότε εμείς οι τρεις έχουμε 'διαμοιράσει τα ιμάτια', απομένει η επιβεβαίωση.
Ευχαριστούμε απαξάπαντες! (...κι εννοείται αν χρειάζεσαι κάτι συγκεκριμένο και μπορούμε να βοηθήσουμε just pm!)
Αργύρη, το πάνελ της 3ης σειράς ήταν η πρώτη μου σκέψη, αλλά αν γίνεται στην κονσόλα κανένα πρόβλημα!
Βρηκατε κατι?