-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
........ή μία δίπορτη Ε-Class
δηλαδή... ταξί!
Αυτός είναι σίγουρα ένας λόγος που πουλάει
Τώρα όμως με τη CLS που δεν βγαίνει σε ταξί, θα στραφούν προς τα κει
-
Μια δίπορτη C-class για την ακρίβεια.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
.......Ãéá ðÞãáéíå óå Ýíáí ôõðéêü ïñåéíü åëëçíéêü åðáñ÷éáêü äñüìï êáé ôá îáíáëÝìå
Óôéò óôñïöÝò Ý÷åé ðñüâëçìá, áëëÜ äåí åßíáé ï ÷áñáêôÞñáò ôçò, cruiser åßíáé, Þ ìßá äßðïñôç Å-ClassMðïñåß íá ðçãÜéíåé ó÷åôéêÜ óéãÜ áðïëáõìâÜíïíôáò ôï ôïðßï éäáßôåñá ç áíïéêôÞ .Áëëùóôå ìå ïäÞãçóç áíÜëïãç ìå ôçí ïäÞãçóç óå âñåãìÝíï ìðïñåß íá êéíçèåß ìå êÜðïéá áîéïðñÝðÞ ìÝóç ôá÷ýôçôá,÷ùñßò íá êïõñÜóåé .Áí ðÜåé íá äïêéìÜóåé ôï 'ãëõêü' ðÜíôùò èá åßíáé ðáíùëåèñßá êáé Ýñìáéï ðïëý öôçíüôåñùí ðïõ Ýéíáé ðéï éêáíÜ åêåß.Ôþñá óôñïöÜêéáò êáé ÌåñôóåíôÝò ? Ôï Üëëï ìå ôï Ôïôü ôï îÝñåôå?
Áëëùóôå ôïõò ãåñìáíéêïýò & áìåñéêÜíéêïõò äñüìïõò åß÷áí õðüøç ðïõ êáéñüò ãéá âïõíÜ
Áí åßäá êáëÜ ëåßðïõí ÷ñùìéá áðï ôï ðëÜé ? -
Ολοι εσείς που λέτε πως οι mercedes είναι βάρκες κλπ στις στροφές τις έχετε οδηγήσει?
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Ïëïé åóåßò ðïõ ëÝôå ðùò ïé mercedes åßíáé âÜñêåò êëð óôéò óôñïöÝò ôéò Ý÷åôå ïäçãÞóåé?Äåí îÝñù ãéá Üëëïõò áëëÜ üóåò öïñÝò õðÞñ÷å êïíôÜ ìïõ CLK êáé ãåíéêüôåñá Ì , ïé ñüëïé åß÷áí áíôéóôñáöåß -êñßìá ãéá ôá áõôïêßíçôá äëä-÷ùñßò ðïôÝ íá æïñßóù éäáßôåñá .Ïé Üëëïé ðÜëåõáí íá îåöýãïõí áðï ôï ìéêñü êïõâÜ ,ôüóï ôïõò Ýêïâå ôüóï Ýêáíáí- êñßìá ãéá ôá áõôïêßíçôá äëä äéò -ôß íá ðåßò ? Ìéá öïñÜ ìïõ ôçí Ýäùóå êáé áðïöÜóéóá üôé äåí ìðïñþ íá ðåñéìÝíù ôçí âëáêåßá ðïõ èá êÜíåé êáé 10 ëåðôÜ áñãüôåñá ìáò ÷þñéæáí êáíá äõü ÷ëì .Åííïåßôå üôé ðÝñáóå óå ìéá ìåãÜëç åõèåßá êáôáêüêêéíïò
Äåí åßíáé êáé ôï ðåôáìïý áëëÜ åßíáé ðåñéóóüôåñï ãéá áíïéêôïýò äñüìïõò -åõèåßåò åêåß ÍÁÉ ìå ôá ÷ßëéá êáé åãþ áëëÜ ãéá åðáñ÷éáêü êáé êÜôù Üóôï êáëýôåñá ,èá ðñïôéìïýóá íá áíïßîù ïñïöÞ íá ðÜù ó÷åôéêÜ ÷áëáñá êáé íá ìçí êïõñÜóù åáõôüí êáé áõôïêßíçôï ! áðëÜ ìåñéêïß áñêïýíôáé óôçí çñåìßá êáé Üíåóåéò ðïõ ðñïóöÝñïõí áðëü÷åñá ðáñÜ óôï 9/10 óôñßâåéí .
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Ολοι εσείς που λέτε πως οι mercedes είναι βάρκες κλπ στις στροφές τις έχετε οδηγήσει?Ξέρεις πολύ καλά την απάντηση...
Κάποιος είχε ένα σπίτι 500τμ με αυτόματα συστήματα, με ανέσεις, επιπλωμένο, με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας μπροστά σε θάλασσα, με μάρμαρο και τεράστια μπαλκόνια, κλιματισμό αλλά χωρίς πισίνα.
Ένας άλλος είχε μια καλύβα σε μια ρεματιά αλλά είχε πισίνα.
Διαλέγεις και παίρνεις! Βίλα χωρίς πισίνα ή καλύβα με πισίνα!
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Ολοι εσείς που λέτε πως οι mercedes είναι βάρκες κλπ στις στροφές τις έχετε οδηγήσει?Εγώ που δεν έχω οδηγήσει (εκτός από μία του 69,για λίγο) και τις αντιπαθώ,λέω ότι είναι autobahn-cars.Όχι οτι δε στρίβουν,μια χαρά φαντάζομαι ότι πάνε,απλά δεν έχουν τη 'σωστή' αίσθηση.Είναι θέμα προτεραιοτήτων της εταιρίας.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Ïëïé åóåßò ðïõ ëÝôå ðùò ïé mercedes åßíáé âÜñêåò êëð óôéò óôñïöÝò ôéò Ý÷åôå ïäçãÞóåé?C240 me mploke, xeimerina lastixa kai pantilikia stous xionismenous dromous tou montreal. Ola ta sistatika gia odigiki euxaristisi itan ekei alla kai pali me apogoiteuse i malaki anartisi kai to xwris aisthisi timoni. Kalo kai aneto alla gia adiaforous stin pragmatiki odigisi.
Ara nai exoume odigisei kai oxi den mas kanei klik
Sorry gia ta greeklish kai ta matakia sas pou ipoferoun. Ekana format kai den exw balei akomi ellinika. Apla den mporousa na antistathw
-
Ο χρήστης Tetrapetaloudos έγραψε:
Ολοι εσείς που λέτε πως οι mercedes είναι βάρκες κλπ στις στροφές τις έχετε οδηγήσει?
C240 me mploke, xeimerina lastixa kai pantilikia stous xionismenous dromous tou montreal. Ola ta sistatika gia odigiki euxaristisi itan ekei alla kai pali me apogoiteuse i malaki anartisi kai to xwris aisthisi timoni. Kalo kai aneto alla gia adiaforous stin pragmatiki odigisi.
Sorry gia ta greeklish kai ta matakia sas pou ipoferoun. Ekana format kai den exw balei akomi ellinika. Apla den mporousa na antistathw
Συμφωνό μαζί σου. Η mercedes c240 είναι ότι χειρότερο για οδήγηση με χειμερινά λάστιχα με παντιλίκια, χειρόφρενα και σούζες.
Θυμάμαι τον θείο μου που με μία Ε200 είχε κολλήσει στο χωράφι με τις ελιές με μόνο 5 τσουβάλια ελιές στο πορτ παγκάζ και με μόνο 2 μέρες βροχής. Και ξέρετε τι του την έσπασε περισσότερο? Ότι είχε αγοράσει καινούργια λάστιχα offroad που άξιζαν λίγο πολύ όσο ένα καλομεταχειρισμένο τρακτέρ!!!
Ακούτεεεεε μακριά απο αυτό το χάλια αυτοκίνητο...
Σαν ατάκα απο απογευματινή σειρά του Φώσκολου μου φάνηκε το μήνυμα σου. Απλά καθημερινά πράγματα που έχουν άμεση σχέση με την Ελληνική πραγματικότητα... εμ μα δεν μπορεσα να κρατηθώ
-
μην μαλώνετε βρε παιδιά. Τώρα που η ελληνική αντιπροσωπεία ανακοίνωσε ότι θα εγκαθιστά δωρεάν το ταξίμετρο και σούπερ αεροδυναμικό, μαγνητικό φως οροφής, όλοι ικανοποιημένοι θα είναι
-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
Θυμάμαι τον θείο μου που με μία Ε200 είχε κολλήσει στο χωράφι με τις ελιές με μόνο 5 τσουβάλια ελιές στο πορτ παγκάζ και με μόνο 2 μέρες βροχής. Και ξέρετε τι του την έσπασε περισσότερο? Ότι είχε αγοράσει καινούργια λάστιχα offroad που άξιζαν λίγο πολύ όσο ένα καλομεταχειρισμένο τρακτέρ!!!Off-Road λαστιχα σε Ε200?!?!?
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Θυμάμαι τον θείο μου που με μία Ε200 είχε κολλήσει στο χωράφι με τις ελιές με μόνο 5 τσουβάλια ελιές στο πορτ παγκάζ και με μόνο 2 μέρες βροχής. Και ξέρετε τι του την έσπασε περισσότερο? Ότι είχε αγοράσει καινούργια λάστιχα offroad που άξιζαν λίγο πολύ όσο ένα καλομεταχειρισμένο τρακτέρ!!!
Off-Road λαστιχα σε Ε200?!?!?
Έτσι ακριβώς γέλασα και εγώ με το μήνυμα του προηγούμενου φίλου και είπα να το πάω λίγο παραπάνω
-
μην μαλώνετε βρε παιδιά. Τώρα που η ελληνική αντιπροσωπεία ανακοίνωσε ότι θα εγκαθιστά δωρεάν το ταξίμετρο και σούπερ αεροδυναμικό, μαγνητικό φως οροφής, όλοι ικανοποιημένοι θα είναιΚαι που είδες ότι μαλώνουμε! Την άποψη μας εκφράζουμε, που τυχαίνει να είναι διαφορετική, με αρκετά χιούμορ μπορώ να πώ
-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
Ïëïé åóåßò ðïõ ëÝôå ðùò ïé mercedes åßíáé âÜñêåò êëð óôéò óôñïöÝò ôéò Ý÷åôå ïäçãÞóåé?
C240 me mploke, xeimerina lastixa kai pantilikia stous xionismenous dromous tou montreal. Ola ta sistatika gia odigiki euxaristisi itan ekei alla kai pali me apogoiteuse i malaki anartisi kai to xwris aisthisi timoni. Kalo kai aneto alla gia adiaforous stin pragmatiki odigisi.
Óõìöùíü ìáæß óïõ. Ç mercedes c240 åßíáé üôé ÷åéñüôåñï ãéá ïäÞãçóç ìå ÷åéìåñéíÜ ëÜóôé÷á ìå ðáíôéëßêéá, ÷åéñüöñåíá êáé óïýæåò.
ÈõìÜìáé ôïí èåßï ìïõ ðïõ ìå ìßá Å200 åß÷å êïëëÞóåé óôï ÷ùñÜöé ìå ôéò åëéÝò ìå ìüíï 5 ôóïõâÜëéá åëéÝò óôï ðïñô ðáãêÜæ êáé ìå ìüíï 2 ìÝñåò âñï÷Þò. Êáé îÝñåôå ôé ôïõ ôçí Ýóðáóå ðåñéóóüôåñï? ¼ôé åß÷å áãïñÜóåé êáéíïýñãéá ëÜóôé÷á offroad ðïõ Üîéæáí ëßãï ðïëý üóï Ýíá êáëïìåôá÷åéñéóìÝíï ôñáêôÝñ!!!
Áêïýôååååå ìáêñéÜ áðï áõôü ôï ÷Üëéá áõôïêßíçôï...
Óáí áôÜêá áðï áðïãåõìáôéíÞ óåéñÜ ôïõ Öþóêïëïõ ìïõ öÜíçêå ôï ìÞíõìá óïõ. ÁðëÜ êáèçìåñéíÜ ðñÜãìáôá ðïõ Ý÷ïõí Üìåóç ó÷Ýóç ìå ôçí ÅëëçíéêÞ ðñáãìáôéêüôçôá... åì ìá äåí ìðïñåóá íá êñáôçèþ
Ðñïöáíïò äåí îåñåéò ðùò ïé êáíáäïé âáæïõí ÷åéìåñéíá ëáóôé÷á ôïõò ìçíåò ðïõ ÷éïíéæåé ùóôå íá ìçí áíáãêáæïíôáé íá öïñáíå áëõóéäåò êáèå ëéãï êáé ëéãáêé.
Ìðïñåé íá ìçí ìå êáôáëáâåò. Ányway.........
Ïé åëéåò çôáí ôïðïèåôçìåíåò óùóôá ìå âáóç ôçí êáôáíïìç âáñïõò????
Íá ðñïôåéíù ðáôáôåò ôçí åðïìåíç öïñá êáé ëáóôé÷á ìå êáñöéá -
ìçí ìáëþíåôå âñå ðáéäéÜ. Ôþñá ðïõ ç åëëçíéêÞ áíôéðñïóùðåßá áíáêïßíùóå üôé èá åãêáèéóôÜ äùñåÜí ôï ôáîßìåôñï êáé óïýðåñ áåñïäõíáìéêü, ìáãíçôéêü öùò ïñïöÞò, üëïé éêáíïðïéçìÝíïé èá åßíáéÔá ôåëåõôáéá íåá ëåíå ðùò ôá æáñéá óôï ôáìðëï èá åéíáé óôáíôáñ. Õðáñ÷åé êáé ôï option ìéêñïõ elvis ìå öùôáêéá ðïõ èá öïñôéæåé êáé ôï êéíçôï.
-
Αμαν βρε παιδία το φάγατε το αμάξι!
Είχα CLK στην κατοχή μου και ήταν πολύ άνετο αυτοκίνητο, ασφαλές σε μεγάλες ταχύτητες , σε δρόμους με καμπές πολύ σταθερό. Δεν το οδήγησα σε κλειστές στροφές με ταχύτητα γιατι δεν με έννοιαζε κατι τέτοιο. Είναι φτιαγμένο για να σε μετακινεί γρήγορα και με ασφάλεια, χωρίς να σε κουράζει.
Δεν καταλαβαίνω γιατί όλα τα αυτοκίνητα πρέπει να έχουν σπορ αίσθηση στο τιμόνι. ΠΡοσωπικά μου αρέσει όταν οδηγώ ένα αυτοκίνητο πολυτελείας να με αποκόβει απο το γύρω περιβάλλον όσο γίνεται και να μου δίνει τη σιγουρια του να κινηθώ γρηγορα. Αυτός είναι ο σκοπός του και η Μercedes το κάνει πολύ καλά αυτό! Πιο αυτοκίνητο πετυχαίνει τόσο καλά το σκοπό του ;
Στην κατοχή μου είχα και αρκετές BMW κατα καιρούς , μέσα σε αυτές Μ3 και Μ5. Σαφώς καλύτερη αίσθηση σε γρήγορη οδήγηση, αλλά όχι ίδια άνεση και πολυτέλειαΕιδικά η CL55 AMG που έτυχε να οδηγήσω πρόσφατα είναι κατα τη γνώμη μου απίστευτο αυτοκίνητο.
Στο τέλος θα βγάλουμε άχρηστα αυτοκίνητα όπως η 7 , S , Α8 επειδή σε ορεινές στροφές δεν έχουν συμπεριφορά μικρού αυτοκινήτου!Φιλικά,
Δημήτρης -
Ο χρήστης dimitrios2004 έγραψε:
Αμαν βρε παιδία το φάγατε το αμάξι!Είχα CLK στην κατοχή μου και ήταν πολύ άνετο αυτοκίνητο, ασφαλές σε μεγάλες ταχύτητες , σε δρόμους με καμπές πολύ σταθερό. Δεν το οδήγησα σε κλειστές στροφές με ταχύτητα γιατι δεν με έννοιαζε κατι τέτοιο. Είναι φτιαγμένο για να σε μετακινεί γρήγορα και με ασφάλεια, χωρίς να σε κουράζει.
Δεν καταλαβαίνω γιατί όλα τα αυτοκίνητα πρέπει να έχουν σπορ αίσθηση στο τιμόνι. ΠΡοσωπικά μου αρέσει όταν οδηγώ ένα αυτοκίνητο πολυτελείας να με **αποκόβει απο το γύρω περιβάλλον **όσο γίνεται και να μου δίνει τη σιγουρια του να κινηθώ γρηγορα. Αυτός είναι ο σκοπός του και η Μercedes το κάνει πολύ καλά αυτό! Πιο αυτοκίνητο πετυχαίνει τόσο καλά το σκοπό του ;
Στην κατοχή μου είχα και αρκετές BMW κατα καιρούς , μέσα σε αυτές Μ3 και Μ5. Σαφώς καλύτερη αίσθηση σε γρήγορη οδήγηση, αλλά όχι ίδια άνεση και πολυτέλειαΕιδικά η CL55 AMG που έτυχε να οδηγήσω πρόσφατα είναι κατα τη γνώμη μου απίστευτο αυτοκίνητο.
Στο τέλος θα βγάλουμε άχρηστα αυτοκίνητα όπως η 7 , S , Α8 επειδή σε ορεινές στροφές δεν έχουν συμπεριφορά μικρού αυτοκινήτου!Φιλικά,
ΔημήτρηςΕκεί είναι η ένσταση νομίζω, η 'αναίσθητη' οδήγηση, η αδιάφορη συμπεριφορά και το νεκρό τιμόνι σε όσες MB έχω οδηγήσει (κι είναι αρκετές για να έχω άποψη) Τα χειροκίνητα κιβώτια ας μην τα σχολιάσω καλύτερα
Καμία σχέση με BMW ή Audi και φυσικά προτιμότερη η CTS
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Εκεί είναι η ένσταση νομίζω, η 'αναίσθητη' οδήγηση, η αδιάφορη συμπεριφορά και το νεκρό τιμόνι σε όσες MB έχω οδηγήσει (κι είναι αρκετές για να έχω άποψη) Τα χειροκίνητα κιβώτια ας μην τα σχολιάσω καλύτερα
Καμία σχέση με BMW ή Audi και φυσικά προτιμότερη η CTS
Έχεις δίκιο σε αυτό που λες για την 'αναίσητη' αίσθηση, αλλά είναι κατι που εσκεμένα επιδιώκει η εταιρεία νομίζω. Αυτός είναι ο σκοπός του αυτοκινήτου αυτού
Είναι καθαρά υποκειμενικό το τι προτιμάει κάποιος.
Κατα την άποψή μου όμως αυτό δεν είναι λόγος όμως να κακοχαρακτηριστεί το αυτοκίνητο αφού πετυχαίνει το στόχο του.Και εγω προτιμώ το χειροκίνητο 'συνήθως' Όχι όμως πάντα. Px Μercedes S class με χειροκίνητο; no way Εκεί θέλεις ΑΝΕΣΗ
Φιλικά,
ΔημήτρηςYΓ. Έλα μία βόλτα εσύ απο USA .. θα σε κάνουμε Αμερικάνο
-
Ο χρήστης dimitrios2004 έγραψε:
YΓ. Έλα μία βόλτα εσύ απο USA .. θα σε κάνουμε Αμερικάνο
Με τίποτα
I hate american way of living, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να 'μισούμε' όλα τα αμερικάνικα προϊόντα. Αν ήταν έτσι, ούτε Mac θα χρησιμοποιούσα ούτε φυσικά θα έγραφα στο internet
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
YΓ. Έλα μία βόλτα εσύ απο USA .. θα σε κάνουμε Αμερικάνο
Με τίποτα
I hate american way of living, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να 'μισούμε' όλα τα αμερικάνικα προϊόντα. Αν ήταν έτσι, ούτε Mac θα χρησιμοποιούσα ούτε φυσικά θα έγραφα στο internet
Mercedes CLΚ Facelift