-
+1000
-
Ο χρήστης Tsardas έγραψε:
Ελα παρε παρε σου χω φρεσκο Μπεμβεδακιιι. Το τσακωσαν το 5πορτο.http://www.autoweek.nl/nieuws/21462/bmw ... rd-gesnapt
Αρκετα ψηλο φαινεται.Το περιμενα πιο συμπαγες αλλα φαινεται να ακολουθει τις γραμμες της 5αρας GT .Δυστυχως.
Μενει να το δουμε απο κοντα για πιο ασφαλη συμπερασματα. -
To θεμα της σκουριας λαμβανει διαστασεις ...
Απιστευτο...
BMW 3 Series (F30) Seat Rust Issue Pushes Furious Owner to Destroy Car in Protest
http://www.f30post.com/forums/showthread.php?t=777392 -
Issues... ...serious ones!
On a similar note...με πήραν από τη BMW Hellas για test drive τη 316i.
Παίζει... ...να δούμε και λίγο τι κάνει η βενζίνη.
-
α καλα και μένα....
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
α καλα και μένα....Θα πας?
-
Τους ειπα τον Μαρτη... εσύ θα πας τωρα?
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Τους ειπα τον Μαρτη... εσύ θα πας τωρα?Αν με πάρουν θα πάω, δεν έχω να χάσω κάτι.
Μέχρι το Μάρτη...
-
Δεν είπες ότι σε πήραν?
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Δεν είπες ότι σε πήραν?Από τη BMW Hellas και με ρώτησαν που θέλω να κάνω το test drive και τους είπα Σφακιανάκη.
Οπότε περιμένω τηλέφωνο από αυτούς τώρα για το ραντεβού...
-
οκ εγω δήλωσα σπανο
-
Μέχρι τα χριστούγεννα λογικά ο θείος θα έχει παραγγείλει την 316 με τα 170 άλογα
-
Ο χρήστης GREY έγραψε:
Μέχρι τα χριστούγεννα λογικά ο θείος θα έχει παραγγείλει την 316 με τα 170 άλογαH 316i δεν έχει 170 άλογα.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Μέχρι τα χριστούγεννα λογικά ο θείος θα έχει παραγγείλει την 316 με τα 170 άλογα
H 316i δεν έχει 170 άλογα.
318? πάντως για τα 170 κοιτάει
-
Ο χρήστης GREY έγραψε:
H 316i δεν έχει 170 άλογα.
318? πάντως για τα 170 κοιτάει
320i ed.
-
ναι μωρε... αφου είναι 1600, αυτό κατάλαβε ο θείος.
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
ναι μωρε... αφου είναι 1600, αυτό κατάλαβε ο θείος.Βασικά μου έδειξε και χαρτί με την τελική τιμή έτσι όπως το θέλει.Εγώ δε θυμόμουν τί ονομασία του δίνει η bmw .Στο κάτω κάτω,πού κολλάει το 320 με το 1.6 ή τα 170?
-
Κολλάει σε άλλες χωρες
το σηματάκι δε σημαίνει πλέον κυβικά -
παιδες προσφατα αγορασα την f30 316i .. ροπη 2.5 λιτρου τραβαει πολυ καλα εχει λιγο lag εγω το νιωθω ... ψαχνομαι για αναβαθμιση και ειδα οτι τελικα εβγαλε o schnitzer .. το παει 200 αλογα και κοντα στα 30 κιλα ροπη αλλα δεν ξερω ποτε θα το φερει ο σπανος και ποσο θα το παει .. εχει μηπως κανεις βαλει της hartge ? 170 το παει λεει οσο η 320 efficient dynamics που φοραει το ιδιο μοτερ
-
Αφού τραβάει σαν 2.5αλιτρο, μην το πειράξεις το αμάξι, τσάμπα λεφτά....
(Nexus + Tapatalk)
BMW 3-Series 2012 - F30/F32