-
Οι χειρότεροι πάντως δεν είναι οι Πακιστανοί, αλλά κατι ΡωσοΒουλγαροΑλβανοί. Στο χωριό μου, δυστυχώς ακόμα και τώρα δεν υπάρχουν Έλληνες να μαζεύουν ελιές για το λάδι τους. Οπότε αναγκαστικά πρέπει να πληρώσω αλλοδαπούς. Έχουμε ενα ''Ρώσο'' οπου ο μάγκας έχει προσλάβει 5 Πακιστανούς και τους δίνει 20ε για 10 ώρες δουλειάς, ενω αυτός την μέρα ζητάει 70ε. Να ξέρουν Τσίμπλας και λοιπές προοδευτικές δυνάμεις οτι οι χειρότεροι εκμεταλλευτές είναι αλλοδαποί.
Οι Πακιστανοί δεν μας φταίνε σε τίποτα. Οι αριστεροί και οι δεξιοι τους φέρνουν για να ρίχνουν τα μεροκάματα. Θα σου πει ο Τσίπρας σε λίγο ''Έλληνα να δουλεύεις με 20ε για 10 ώρες ,γιατι τόσα παίρνει και ο Πακιστανός''. Χέστηκε ο Τσίμπλας για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Όλοι βλέπετε επιφανειακά τα πράγματα και δεν μπορείτε να καταλάβετε το μεγάλο σχέδιο της νεας τάξης πραγμάτων.
Με το που γίνει κυβέρνηση ο Τσίμπλας θα νομιμοποιήσει 2.000.000 λαθρομετανάστες, οι οποίοι με την σειρά τους θα καλέσουν και τις οικογένειες τους. Το Ελληνικό έθνος σε 5 χρόνια θα έχει εξαφανιστεί. Η σωτηρία ίσως έρθει με την επανάσταση του Ελληνικού λαου. Θα χυθεί αίμα ,αλλά θα ξεβρωμίσει η χώρα
-
Ο χρήστης eleos έγραψε:
Οι χειρότεροι πάντως δεν είναι οι Πακιστανοί, αλλά κατι ΡωσοΒουλγαροΑλβανοί. Στο χωριό μου, δυστυχώς ακόμα και τώρα δεν υπάρχουν Έλληνες να μαζεύουν ελιές για το λάδι τους. Οπότε αναγκαστικά πρέπει να πληρώσω αλλοδαπούς. Έχουμε ενα ''Ρώσο'' οπου ο μάγκας έχει προσλάβει 5 Πακιστανούς και τους δίνει 20ε για 10 ώρες δουλειάς, ενω αυτός την μέρα ζητάει 70ε. Να ξέρουν Τσίμπλας και λοιπές προοδευτικές δυνάμεις οτι οι χειρότεροι εκμεταλλευτές είναι αλλοδαποί.Οι Πακιστανοί δεν μας φταίνε σε τίποτα. Οι αριστεροί και οι δεξιοι τους φέρνουν για να ρίχνουν τα μεροκάματα. Θα σου πει ο Τσίπρας σε λίγο ''Έλληνα να δουλεύεις με 20ε για 10 ώρες ,γιατι τόσα παίρνει και ο Πακιστανός''. Χέστηκε ο Τσίμπλας για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Όλοι βλέπετε επιφανειακά τα πράγματα και δεν μπορείτε να καταλάβετε το μεγάλο σχέδιο της νεας τάξης πραγμάτων.
Με το που γίνει κυβέρνηση ο Τσίμπλας θα νομιμοποιήσει 2.000.000 λαθρομετανάστες, οι οποίοι με την σειρά τους θα καλέσουν και τις οικογένειες τους. Το Ελληνικό έθνος σε 5 χρόνια θα έχει εξαφανιστεί. Η σωτηρία ίσως έρθει με την επανάσταση του Ελληνικού λαου. Θα χυθεί αίμα ,αλλά θα ξεβρωμίσει η χώρα
Η ΧΑ δεν ιδρυσε τον ΟΑΕΔ (http://www.iefimerida.gr/news/69836/� ... E%B3%CE%AE) ?
Φανταζομαι τους κολλας και ενσημα!
-
Πάντοτε οι φτωχοί είναι οι σκληρότεροι εργοδότες . Αυτό συμβαίνει δεκαετίες τώρα στην οικοδομή και μεταξύ Ελλήνων βέβαια .
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Οι χειρότεροι πάντως δεν είναι οι Πακιστανοί, αλλά κατι ΡωσοΒουλγαροΑλβανοί. Στο χωριό μου, δυστυχώς ακόμα και τώρα δεν υπάρχουν Έλληνες να μαζεύουν ελιές για το λάδι τους. Οπότε αναγκαστικά πρέπει να πληρώσω αλλοδαπούς. Έχουμε ενα ''Ρώσο'' οπου ο μάγκας έχει προσλάβει 5 Πακιστανούς και τους δίνει 20ε για 10 ώρες δουλειάς, ενω αυτός την μέρα ζητάει 70ε. Να ξέρουν Τσίμπλας και λοιπές προοδευτικές δυνάμεις οτι οι χειρότεροι εκμεταλλευτές είναι αλλοδαποί.
Οι Πακιστανοί δεν μας φταίνε σε τίποτα. Οι αριστεροί και οι δεξιοι τους φέρνουν για να ρίχνουν τα μεροκάματα. Θα σου πει ο Τσίπρας σε λίγο ''Έλληνα να δουλεύεις με 20ε για 10 ώρες ,γιατι τόσα παίρνει και ο Πακιστανός''. Χέστηκε ο Τσίμπλας για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Όλοι βλέπετε επιφανειακά τα πράγματα και δεν μπορείτε να καταλάβετε το μεγάλο σχέδιο της νεας τάξης πραγμάτων.
Η ΧΑ δεν ιδρυσε τον ΟΑΕΔ (http://www.iefimerida.gr/news/69836/� ... E%B3%CE%AE) ?
Oχι δεν τους κολλάω ένσημα. Να μου κάνεις καταγγελία
Παντως θα συμφωνήσε με τον cruiser. Ξέρω Πακιστανούς να δουλεύουν και με 10ε την μέρα αλλά το ''αφεντικό'' ήταν Έλληνας αυτη την φορά. Αμα νευριάσει ο Πακι και τον πλακώσει στις μάπες , μετά θα κλαίγεται για τους κακούς λαθρομετανάστες. Όσοι προσλαμβάνουν αλλοδαπούς και τους δίνουν και λίγα λεφτά, μετα μην κλαίγονται. ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΘΑΝΑΤΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ.
-
Ο χρήστης eleos έγραψε:
Oχι δεν τους κολλάω ένσημα. Να μου κάνεις καταγγελία
Παντως θα συμφωνήσε με τον cruiser. Ξέρω Πακιστανούς να δουλεύουν και με 10ε την μέρα αλλά το ''αφεντικό'' ήταν Έλληνας αυτη την φορά. Αμα νευριάσει ο Πακι και τον πλακώσει στις μάπες , μετά θα κλαίγεται για τους κακούς λαθρομετανάστες. Όσοι προσλαμβάνουν αλλοδαπούς και τους δίνουν και λίγα λεφτά, μετα μην κλαίγονται. ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΘΑΝΑΤΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ.
Μηπως ο καθαρος αερας σε πειραξε;
-
χαθηκαν μερικες δημοσιευσεις η ειναι η ιδεα μου;
Δεν χάθηκαν, διασπάστηκαν από αυτό το θέμα και πήγαν εκεί που πάνε οι δημοσιεύσεις που ξεπερνούν τα όρια, είτε από τη μία μεριά (ρατσιστικά και προκλητικά σχόλια) είτε από την άλλη (επί προσωπικού επίθεση και ύβρεις). Το moderating σε αυτό το forum είναι ελαστικό αλλά όχι απεριόριστα, η ελευθερία του λόγου είναι υψηλότατη προτεραιότητα αλλά και το να διατηρηθεί ο χώρος ευπρεπής και να τηρούνται οι κανονισμοί που τον διέπουν είναι επίσης υψηλή προτεραιότητα. [Mod]
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μηπως ο καθαρος αερας σε πειραξε;ο αέρας εν γένει
-
04-12-2012: Ανακοίνωση του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας σχετικά με απόφαση που αφορά υπήκοο Αιγύπτου που πρόσφατα έπεσε θύμα κακοποίησης στη Σαλαμίνα Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Αθήνα, 4 Δεκεμβρίου 2012
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ανακοινώνεται ότι μετά από πρόταση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαου Δένδια, το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας αποφάσισε για ανθρωπιστικούς λόγους, να μην κινηθεί καμία διαδικασία απέλασης σε βάρος του υπηκόου Αιγύπτου, ο οποίος πρόσφατα έπεσε θύμα κακοποίησης και βασανισμού στην Σαλαμίνα.
-
Προοδευτικοί πολιτικοί και κόμματα να σκοτώνονται ποιος θα κάνει έλληνες τους μουσουλμάνους. Το ίδιο και το ΠΑΣΟΚ που εψήφισε και θεσμοθέτησε τους νόμους αυτούς.
Ο Καρλ Μαρξ στο βιβλίο του κεφάλαιο, γράφει ότι ο ξένος εργάτης είναι η μάστιγα της τοπικής κοινωνίας, το όργανο του καπιταλισμού ώστε να οδηγήσει τον εργάτη στην εξαθλίωση.
Το πολύ άσχημο είναι ότι είμαστε η μοναδική χώρα που τα εκλογικά αποτελέσματα τα βγάζει ιδιωτική εταιρία και όχι το ίδιο το κράτος. Είναι τα λόγια του Καρατζαφέρη του ΛΑΟΣ που αμφισβήτησε τα εκλογικά αποτελέσματα της singulair logic του Βγαινόπουλου.
Πιο πολύ με λυπεί ο συντονιστής της συζήτησης που με σθένος υποστηρίζει τους λαθρομετανάστες, χωρίς να έχει να κερδίσει τίποτε
Πάντως που είναι το 24% του φόρουμ που θέλει έλληνες τους μουσουλμάνους, ώστε να βγούμε από τη χρεοκοπία και να ευημερήσουμε εισάγοντας φτώχια και δυστυχία (ομοιοπαθητική λέγεται;). Εδώ θα μου πεις δεν βρίσκω το 50% που έχουν τις ίδιες απόψεις και τις ψηφίζουν βεβαίως-βεβαίως
Σκέψεις που όλες καταλήγουν στην ΜΙΤη, κάτι μου μυρίζει, είναι το μεσημεριανό μου. Πάω να φάω όσο έχω φαγητό -
Το βράδυ θα' ρθω να σε πάρω, γι' αυτό μη φάς, θα φάμε γλάρο
-
Ζουμ τριαλαρι λαρομ !!!!
-
Ο χρήστης antonn έγραψε:
......
Πάντως που είναι το 24% του φόρουμ που θέλει έλληνες τους μουσουλμάνους, ώστε να βγούμε από τη χρεοκοπία και να ευημερήσουμε εισάγοντας φτώχια και δυστυχία (ομοιοπαθητική λέγεται;). Εδώ θα μου πεις δεν βρίσκω το 50% που έχουν τις ίδιες απόψεις και τις ψηφίζουν βεβαίως-βεβαίως
Σκέψεις που όλες καταλήγουν στην ΜΙΤη, κάτι μου μυρίζει, είναι το μεσημεριανό μου. Πάω να φάω όσο έχω φαγητόΘα σου πω κατι που μαλλον θα σε σοκαρει.
Δεν ειναι ολη η υφηλιος ,πλην Ελληνων βεβαιως βεβαιως,μουσουλμανοι.
Ελπιζω να εχεις και εφεδρικο αλεξιπτωτο
-
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231225096
Δεν απελαύνεται ο Αιγύπτιος που βρέθηκε δεμένος σε δέντρο από τον εργοδότη του
*
Μετά από πρόταση του υπουργού Ν.Δένδια, το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. αποφάσισε για ανθρωπιστικούς λόγους, να μην κινηθεί καμία διαδικασία απέλασης σε βάρος του υπηκόου Αιγύπτου, ο οποίος πρόσφατα έπεσε θύμα κακοποίησης και βασανισμού στην Σαλαμίνα.* -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231225096Δεν απελαύνεται ο Αιγύπτιος που βρέθηκε δεμένος σε δέντρο από τον εργοδότη του
*
Μετά από πρόταση του υπουργού Ν.Δένδια, το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. αποφάσισε για ανθρωπιστικούς λόγους, να μην κινηθεί καμία διαδικασία απέλασης σε βάρος του υπηκόου Αιγύπτου, ο οποίος πρόσφατα έπεσε θύμα κακοποίησης και βασανισμού στην Σαλαμίνα.*Μπήκε στη προηγούμενη σελίδα ωρέ
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231225096Δεν απελαύνεται ο Αιγύπτιος που βρέθηκε δεμένος σε δέντρο από τον εργοδότη του
*
Μετά από πρόταση του υπουργού Ν.Δένδια, το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. αποφάσισε για ανθρωπιστικούς λόγους, να μην κινηθεί καμία διαδικασία απέλασης σε βάρος του υπηκόου Αιγύπτου, ο οποίος πρόσφατα έπεσε θύμα κακοποίησης και βασανισμού στην Σαλαμίνα.*viewtopic.php?f=13&t=40951&start=9345#p2677577
προηγουμενη σελιδα -
Μπορείς να το σβήσεις
(το παλιό)
-
Γεια σας Τουρκαλάδες!
-
Ο χρήστης antonn έγραψε:
Γεια σας Τουρκαλάδες! -
Στα δάνεια που εδωσε το ελληνικό δημόσιο στους μετανάστες ποιός ηταν εγγυητής?
-
Ο χρήστης antonn έγραψε:
Γεια σας Τουρκαλάδες!παρτο πισω !!!!
ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;