-
Sorry, λάθος! Τέλη Φεβρουαρίου βγήκε η διαταγή, αν θυμάμαι καλά. Τώρα, μέχρι να φτάσει στις μονάδες, να ενημερωθεί και να την υλοποιήσει το προσωπικό, μπορεί να πέρασε και μήνας! Σε μας υπάρχουν ακόμα υπαξιωματικοί που φορούν τα χαμηλής ορατότητας στο πέτο, γιατί είναι πραγματικά φασαρία (και κόστος ) να βρουν τα χρωματιστά και να τα ράψουν στο μανίκι.
-
χρωματιστα μονο σε πουκαμισα πουλοβερ κτλ εβλεπα , σε παραλλαγη δεν ειδα ποτε
μεχρι και οι ταξιαρχοι , συνταγματαρχες τα χαμηλης ορατοτητας φορουσανυπαρχει μια δυσκολια για το νεο φανταρο παντως μεχρι να αρχισει να ξεχωριζει τους βαθμους χωρις τα χρωματα
(βεβαια καποιοι δεν εμαθαν τους βαθμους ουτε μεχρι να τελειωσουν )θυμαμαι παντως οτι πριν απολυθω ηρθε διαταγη να φορανε ολοι ανεξαιρετως σημαιες και σε παραλλαγες και ολες τις υπολοιπες στολες
λογικα σε παραλλαγες χαμηλης ορατοτητας και στις αλλες κανονικο χρωμα
επισης η διαταγη ελεγε σε διαφορετικο μπρατσο απο αυτο που ειχαμε εμεις οι στρατιωτες τη σημαια στη στολη εξοδου
(στο δεξι νομιζω την ειχαμε εμεις, στο αριστερο ελεγε για τα στελεχη)ο,τι να΄ναι
ισα ισα για να τα κονομησουν αυτοι που πουλανε αυτα τα σκατουλια
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Σχέδιο για αύξηση θητείας στους 11 μήνες από 9, μήνα Δεκέμβρη...Όπως και με τις διάφορες δόσεις-θρίλερ, πρέπει να υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που δεν έχουν καταλάβει το μοτίβο.Τώρα ειλικρινά υπάρχει κανείς που να πιστεύει ότι θα γίνει αύξηση? σε κάθε ΕΣΣΟ την ίδια π...ρια λένε, αλλά αύξηση δεν έχει γίνει ποτέ και ούτε πρόκειται να γίνει. Γι' αυτό αν δεν ψηφιστεί τέτοιος νόμος, μην δημοσιεύετε καν τέτοια πράγματα, είναι παραπληροφόρηση
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
τωρα που εκλεισε το ΤΥΛ στη Μαλακασα που αποθηκευουν ρουχα ?Καποτά.
-
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
Σχέδιο για αύξηση θητείας στους 11 μήνες από 9, μήνα Δεκέμβρη...Όπως και με τις διάφορες δόσεις-θρίλερ, πρέπει να υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που δεν έχουν καταλάβει το μοτίβο.
Τώρα ειλικρινά υπάρχει κανείς που να πιστεύει ότι θα γίνει αύξηση? σε κάθε ΕΣΣΟ την ίδια π...ρια λένε, αλλά αύξηση δεν έχει γίνει ποτέ και ούτε πρόκειται να γίνει. Γι' αυτό αν δεν ψηφιστεί τέτοιος νόμος, μην δημοσιεύετε καν τέτοια πράγματα, είναι παραπληροφόρηση
Eιδικά τώρα μετά την πρόταση της τροικα θα αρχίσει να αναφέρεται όλο και περισσότεροι μιας και πολλοί θα είναι αυτοί που θα προσπαθήσουν να πάρουν εκ νέου αναβολή.
-
Σταμάτη, από όσα ακούω στα ίδια ακριβώς συμπεράσματα με εσένα καταλήγω. Για οικονομία γίνεται το νταβατούρι όπως φαίνεται.
-
Σιγά το νεοΤο θέμα είναι να μη βγαίνει γυμνός στους μείον για να πάει στο θάλαμο
Εκεί γίνεσαι πραγματικός άντρας
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
ούτε για αστείο δεν θα κάνω μπάνιο...
-
Και ποσό θα αντεξεις τη βρώμα; 3,4,5 μέρες;
Ή θα δίνεις όλα τα λεφτά σου σε ξενοδοχείο;Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
-
μια χαρά θα αντέξω...
-
κι εγω ειμαι βρωμιαρης , αλλα τη συγκεκριμενη βρωμα δε την αντεχα
επισης υπαρχουν και οι διπλανοι σου
-
4 μερες ειναι το περισσοτερο που εχω μεινει χωρις μπανιο (λογο χαλασμενου θερμοσιφωνα στη μοναδα)
και ειχα αγανακτισει. δε μπορουσα να κοιμηθω γιατι ημουν βρωμικος. -
Ο χρήστης vaggos111 έγραψε:
4 μερες ειναι το περισσοτερο που εχω μεινει χωρις μπανιο (λογο χαλασμενου θερμοσιφωνα στη μοναδα)
και ειχα αγανακτισει. δε μπορουσα να κοιμηθω γιατι ημουν βρωμικος.αχ αυτη η νεα γενια! ολο πολυτελειες (πλακα κανω)
πετυχε κανεις σας τουρκικες χωρις πορτες? να πιανεις κουβεντα με τον επομενο για τα καθημερινα θεματα?
φραση υπολοχαγου πριν τον Παρμενιωνα: 'Παρτε μωρομαντηλα για τα αρχιδια σας, δε θα το ξαναπω'
-
στη μοναδα μου δεν ειχαν πορτα 5-6 τουρκικες. περνανε ο αλλος να παει για ντουζ
και εγω εστελνα φαξ στην τουρκικη. βεβαια πλαγια ειχε αλουμινιο, οπως αυτο στα παραθυρα, ασπρο
με πολλεςςςςς μαυρες τελιες απο τσιγαρα. καποιοι φανταροι ειχανε βρει καρεκλα με σιδερο-ξυλο
οπως στα σχολεια και ειχανε βγαλει το ξυλινο καθισμα για να στελνεις ανετα φαξ σε τουρκικη. -
και ειχα αγανακτισει. δε μπορουσα να κοιμηθω γιατι ημουν βρωμικος.μια εβδομάδα (ευτυχώς ήταν ψιλοχειμώνας ακόμα):roll: γιατί το να πας για μπάνιο ισοδυναμούσε με αυτοκτονία, επίσης εννοείται ότι δεν είχε ζεστό νερό αλλά δεν είχαμε και ελεύθερο χρόνο για μπάνιο.
Με τον ύπνο δεν είχα πρόβλημα γιατί πολύ απλά δεν κοιμόμουν παραπάνω από 3 ώρες.
Στην πρώτη έξοδο έκλεισα δωματιάκι με σειρά μου, κάναμε μια ώρα μπάνιο με καυτό νερό ο καθένας και μετά ξεραθήκαμε στον ύπνο μέχρι το βράδυ χωρίς να ανταλλάξουμε κουβέντα
-
χρωματιστα μονο σε πουκαμισα πουλοβερ κτλ εβλεπα , σε παραλλαγη δεν ειδα ποτε
μεχρι και οι ταξιαρχοι , συνταγματαρχες τα χαμηλης ορατοτητας φορουσανΒασικά, κι εγώ μόνο εδώ έχω δει έγχρωμα διακριτικά σε στολή παραλλαγής ΣΞ
ισα ισα για να τα κονομησουν αυτοι που πουλανε αυτα τα σκατουλια
-
Πρώτη φορά βλέπω έγχρωμα διακριτικά .
red_monster θα κάνεις μπάνιο απο το στάξιμο που θα σου κάνουν -
και ειχα αγανακτισει. δε μπορουσα να κοιμηθω γιατι ημουν βρωμικος.Θυμάμαι επι μια εβδομάδα εκανα μπάνιο με κρύο νερό. Χειμώνα φυσικά. Σιγά μη κάτσω βρώμικος. Συνήθεια είναι Βάγγο!
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
και ειχα αγανακτισει. δε μπορουσα να κοιμηθω γιατι ημουν βρωμικος.Θυμάμαι επι μια εβδομάδα εκανα μπάνιο με κρύο νερό. Χειμώνα φυσικά. Σιγά μη κάτσω βρώμικος. Συνήθεια είναι Βάγγο!
δε παλεύεται το κρύο νερό
είμαστε και πολλοί άρρωστοι και οι γιατροί δεν αφήνουν κανένα να κάτσει μέσα....ο βήχας και το συνάχι συνεχίζεται επί βδομάδες και άμα πας για μπάνιο χειροτερεύεις με το κρύο νερο....
και ζεστό έχει μόνο οταν ανάβουν τα καλοριφέρ ...δλδ 2-3 ώρες την ημέραοι λοχίες φυσικά πρώτοι εξαφανίζονται όταν έχει κρύο
βάζουν τα όργανα να φωναζουν ονοματα στην βραδυνή αναφορά και μπαίνουν μέσα
στην εκκλησια σήμερα το πρωί στο προάυλιο που ξύριζε, δεν ήταν κανένας
μόνο φώναζαν να πάμε εκκλησία και είχε και ωραίο κρύο, ειδικά αν ήσουν ταλάκας και καθόσουν χωρίς καπέλοβγαίνουν έξω για ένα δίλεπτο, ξεφωνάζουν όσους φοράνε κασκόλ και σκουφί και μπαίνουν σαν αδερφούλες μέσα
στην ορκωμοσία θα ήθελα να ρίξει μια ωραία βρόχα να τα κάνει όλα μπουρδέλο
σήμερα έβαλα το τρίτο και τελευταίο πανταλόνι , άντεξα 10 μέρες με το άλλο, είχαμε πάει και για βολή...ευτυχώς είχε κλείσει η μύτη μου και δεν το μύριζα ...σήμερα άνοιξε, και ήρθε η μπόχα από τα άρβυλα του διπλανού ...σπρέυ ρε μεγάλεεεεε -
Μιά χαρά δηλ.Καλά πάει η εκπαίδευση! Τέλεια! Δεν θα ηταν εκπαιδευση αλλιώς! Αν με έβρισκες εμένα κάποτε εκεί θα καθόμουν μαζί σου και σε κρύο και σε ζέστη. Μαζί κάμψεις με το ενα με τα δύο χερια και πόδια και όλα μαζί. ΄Τζάμπα μάγκας δεν υπήρξα ποτέ. Αλλά άλλο εγώ. Ο πόλεμος νευρων χρειάζεται ως ενα σημείο .
-
γυμναστική κάναμε μόνο 1 φορά...για ένα 20λεπτο....ίσα ίσα να ξεμπουκώσουμε λίγο
λίγες κάμψεις κάθε πρωί δε θα έβλαπταν...
Περί Θητείας [#3]