-
καλα εκαναν και εφεραν αυτα,το προηγουμενο καλοκαιρι παντως εδιναν αυτα που σου εδειξα,τα οποια δε μου πολυγεμισαν το ματι...
νταξει να εχουν το σημα των vw/audi αλλα το σημα της αντιπροσωπειας πανω σε λαδια δε μου λεει τιποτα. -
Παιδια αρχικα να πω πως σας ζηλευω για το αυτοκινητο που εχετε. Να το απολαυσετε οσο μπορειτε και να το ταξιδευετε οσο ειναι δυνατον. Εχω ομως μια ερωτηση. Γραφετε οτι σε ταξιδι το αυτοκινητο καιει 9 λιτρα. Αυτα τα καιει με χαλαρο ρυθμο και με 6η φανταζομαι αλλα το θεμα ειναι σε τι ταχυτητα; Εγω εχω το Punto HGT του πατερα μου πλεον, με 1800 κυβικα και 131 ιππους. Εχει 5αρι κιβωτιο και μου καιει περιπου 7,8 - 8,3 λιτρα με μια ταχυτητα της ταξης των 120-125 χλμ. Αν ομως το παω σταθερα 150 τοτε εκτινασεται στα 11 λιτρα. Λογικο εφοσον η απουσια 6ης σημαινει αρκετες στροφες με 5η. Θελω να πω οτι η 6η του S3 ειναι πολυ πιο μακρια απο την 5η του HGT και κατ' επεκταση οι στροφες πολυ λιγοτερες αν πηγαινεις τα ιδια χιλιομετρα αλλα απο την αλλη ειναι 2λιτρο τουρμπο με 265+ ιππους οποτε οσο και χαμηλοτερες στροφες να εχει δεν παυει να καιει. Τα 9 λιτρα λοιπον σε ποια σταθερη ταχυτητα τα καιει;
-
σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια...λοιπον το 9,κατι το εκανε με τον πατερα μου με 6η την περισσοτερη ωρα 120-130 και σε καμια ευθεια αντε 150...
οταν το πηγα με τα οσα παντως μου εκαψε 13+γενικα για να μη σου καιει αυτο το αυτοκινητο δε πρεπει να περνας τις 2500 στροφες,οπου κι αν εισαι και να μη βυθιζεις φυσικα τερμα το γκαζι.
απο κει και πανω η καταναλωση ανεβαινει παρα πολυ.. -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
γενικα για να μη σου καιει αυτο το αυτοκινητο δε πρεπει να περνας τις 2500 στροφες,οπου κι αν εισαι και να μη βυθιζεις φυσικα τερμα το γκαζι.
απο κει και πανω η καταναλωση ανεβαινει παρα πολυ..συμφωνώ με τον φίλο...
εγώ πάντως καίω μέχρι 9 όταν πηγαίνω άνετα εως ταχύτητες 120-130, μετά ανεβαίνει στα 10 όταν κινούμε σβέλτα (π.χ. δεν με προσπερνάει κανείς) και τέλος όταν του τα δίνω όλα ανεβαίνει στα 15 αλλά σε αυτή την περίπτωση μιλάμε για κοντά στην τελική, παρατεταμένα.
-
Ξερει κανεις το S3 τι τετρακινηση εχει? Εχω ακουσει Haldex αλλα περαιτερω πραγματα δεν ξερω , οπως ποιας γενιας haldex κ τι αυτη συνεπαγεται....
-
Haldex 2
Πλέον δίνει σταθερά ένα ποσοστό πίσω, αλλά αρκετά μικρό. Όταν ανιχνεύσει έλλειψη πρόσφυσης μπροστά, τότε στέλνει ροπή πίσω κ.ο.κ.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Haldex 2Πλέον δίνει σταθερά ένα ποσοστό πίσω, αλλά αρκετά μικρό. Όταν ανιχνεύσει έλλειψη πρόσφυσης μπροστά, τότε στέλνει ροπή πίσω κ.ο.κ.
υπαρχει περιπτωση η ροπη να φτασει να μοιραζεται στο 50:50???
-
Ναι.
-
παιδια εψαχνα τυχαια αρθρα για το s3 και εντελως τυχαια επεσα πανω σε αυτο(γραμμενο στις 16 Νοεμβριου 2006)...
http://fifthgear.five.tv/jsp/5gmain.jsp ... ageid=1406' target='_blank' target='_blank' target='_blankπρος εκπληξη μου ανακαλυψα οτι το εχω ξαναδιαβασει 'διασκευη' του σε ελληνικο περιοδικο,την οποια φυσικα θυμομουν καλα μιας και την εχω διαβασει 10αδες φορες και ομολογω οτι ξενερωσα απιστευτα...
ενδεικτικες φρασεις:There'll have to be an inquest..,*you get the feeling the engineers had a bit too much coffee and got carried away...
*
προφανως δε θελω να κατονομασω,αλλα οσοι συλλεγετε περιοδικα μπορειτε να διαπιστωσετε τα λεγομενα μου..
δε λυπαμαι τοσο τα λεφτα μου,αλλα κυριως για το οτι ενα διαστημα εμπιστευομουν τυφλα το τυπο.δε μετανιωνω καθολου που σταματησα να αγοραζω περιοδικα. -
παιδια εψαχνα τυχαια αρθρα για το s3 και εντελως τυχαια επεσα πανω σε αυτο(γραμμενο στις 16 Νοεμβριου 2006)...
http://fifthgear.five.tv/jsp/5gmain.jsp ... ageid=1406' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blankπρος εκπληξη μου ανακαλυψα οτι το εχω ξαναδιαβασει 'διασκευη' του σε ελληνικο περιοδικο,την οποια φυσικα θυμομουν καλα μιας και την εχω διαβασει 10αδες φορες και ομολογω οτι ξενερωσα απιστευτα...
ενδεικτικες φρασεις:There'll have to be an inquest..,*you get the feeling the engineers had a bit too much coffee and got carried away...
*
προφανως δε θελω να κατονομασω,αλλα οσοι συλλεγετε περιοδικα μπορειτε να διαπιστωσετε τα λεγομενα μου..Γράψε το περιοδικό. Μη κολλάς. Άλλωστε και αυτοί δε νομίζω να το έχουν κρυφό.
-
Haldex 3ης γενιας δεν φοραει ρε παιδια? 4ης ειναι στο καινουριο 9-3. Το 2ης παρουσιαστηκε το 2002 και 3ης το 2006 λιγο δυσκολο να εχει 2ης....
-
το s3 εχει σιγουρα 2ης οπως και το volvo του αβαταρ σου αν δε κανω λαθος(δεν ειμαι απολυτα σιγουρος για το volvo)
Tο TT-S συγκεκριμενα(οχι το 3.2) εχει 4ης και δινει πιο πολλη ροπη πισω σε νορμαλ συνθηκες.
για τη 3η γενια και γω αναρωτιομουν τι απεγινε..
παντως μη παιρνεις παντα πολυ σοβαρα αυτα που διαβαζεις στη wikipedia,δε μιλαω για το συγκεκριμενο, γενικα.. -
http://fifthgear.five.tv/jsp/5gmain.jsp ... ageid=1406' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blankπρος εκπληξη μου ανακαλυψα οτι το εχω ξαναδιαβασει 'διασκευη' του σε ελληνικο περιοδικο,την οποια φυσικα θυμομουν καλα μιας και την εχω διαβασει 10αδες φορες και ομολογω οτι ξενερωσα απιστευτα...
*
προφανως δε θελω να κατονομασω,αλλα οσοι συλλεγετε περιοδικα μπορειτε να διαπιστωσετε τα λεγομενα μου..
δε λυπαμαι τοσο τα λεφτα μου,αλλα κυριως για το οτι ενα διαστημα εμπιστευομουν τυφλα το τυπο.δε μετανιωνω καθολου που σταματησα να αγοραζω περιοδικα.Αν είναι το Drive το θέμα καταντά αηδία...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
http://fifthgear.five.tv/jsp/5gmain.jsp ... ageid=1406' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blankπρος εκπληξη μου ανακαλυψα οτι το εχω ξαναδιαβασει 'διασκευη' του σε ελληνικο περιοδικο,την οποια φυσικα θυμομουν καλα μιας και την εχω διαβασει 10αδες φορες και ομολογω οτι ξενερωσα απιστευτα...
*
δε λυπαμαι τοσο τα λεφτα μου,αλλα κυριως για το οτι ενα διαστημα εμπιστευομουν τυφλα το τυπο.δε μετανιωνω καθολου που σταματησα να αγοραζω περιοδικα.Αν είναι το Drive το θέμα καταντά αηδία...
Έχει αναφερθεί ξανά εδώ μέσα για το συγκεκριμένο περιοδικό!
-
το s3 εχει σιγουρα 2ης οπως και το volvo του αβαταρ σου αν δε κανω λαθος(δεν ειμαι απολυτα σιγουρος για το volvo)
Tο TT-S συγκεκριμενα(οχι το 3.2) εχει 4ης και δινει πιο πολλη ροπη πισω σε νορμαλ συνθηκες.
για τη 3η γενια και γω αναρωτιομουν τι απεγινε..
παντως μη παιρνεις παντα πολυ σοβαρα αυτα που διαβαζεις στη wikipedia,δε μιλαω για το συγκεκριμενο, γενικα..Εχεις δικιο για το wikipedia, απλα βαση του ποτε παρουσιαστηκε η καθε γενια υπεθεσα οτι το S3 φοραει την 3η γενια. Το δικο μου ειναι 2η αφου η 3η εκανε ντεμπουτο το 2006 με το XC70 και το Freelander...εμπορικα instant traction το αποκαλουν.
-
@iliasp
Ναι από μένα. Το άρθρο του Χαρίτου για τη GT 'δανεισμένο' από αντίστοιχο του Clarkson για την 147 GTA. Γι αυτό λέω ότι καταντά αηδία αν όντως είναι το Drive. -
Οκ με μια γρηγορη ερευνα βλεπω οτι το Gen II με το ΙΙΙ δεν εχουν μεγαλες διαφορες
http://www.haldex.com/en/North-America/ ... /AWD-Club/
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
@iliasp
Ναι από μένα. Το άρθρο του Χαρίτου για τη GT 'δανεισμένο' από αντίστοιχο του Clarkson για την 147 GTA. Γι αυτό λέω ότι καταντά αηδία αν όντως είναι το Drive.ηταν το drive τευχος φεβρουαριου 2007,το αρθρο για το νεο τοτε s3
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Οκ με μια γρηγορη ερευνα βλεπω οτι το Gen II με το ΙΙΙ δεν εχουν μεγαλες διαφορεςhttp://www.haldex.com/en/North-America/ ... /AWD-Club/' target='_blank' target='_blank' target='_blank
ωραιο το λινκ,αλλα στη κατηγορια timeline θα πρεπε να αναφερει περισσοτερα μοντελα και λεπτομεριες,γιατι οντως σε βαζει σε σκεψεις για το νεο s3,καθως το freelander του '05 το ιδιο το επισημο site αναφερει οτι 'φοραει' 3η γενια
παντως δεν αποκλειεται απο τη φαινομενικη ομοιοτητα των φωτογραφιων η 3η γενια να ειναι απλως μια βελτιωμενη εκδοχη της 2ης.διαβασα και αυτο εδω που μου φανηκε παραξενο..
*2007 - Saab 9-3Saab introduces a unique combination of two Haldex Couplings called Haldex XWD that allows Enhanced Traction, Safer Driving and Better Control. *
τι εννοουν σε αυτη τη προταση?? μιλουν για το haldex IV?? -
Nαι, ετσι διαβασα καπου: το 9-3 xwd εχει haldex 4ης γενιας.
AUDI S3