-
Δύσκολη επιλογή, αλλά μάλλον το Golf λόγω επιδόσεων
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Θα επιμείνω στο Golf, κάτι μου λέει ότι σε σχέση με το RX8 είναι περισσότερο ουσίας παρά εμφάνισης.Εξαρτάται τι σημαίνει 'ουσία' για τον καθένα μας. Εγώ ας πούμε αδυνατώ να βρω το παραμικρό ίχνος ουσίας σε ένα αυτοκίνητο σαν το Golf και λάβετε υπόψη σας ότι κάποτε υπήρξα φανατικός Golfακιας, οπότε μη νομίζετε ότι είμαι προκατειλημένος κατά της VW ή των γερμανικών ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Απλά πλέον το Golf ζητά πολλά και δίνει λίγα. Προσωπική άποψη.
-
so...
RX8 για μένα. -
Άλλο μεγάλο μειονέκτηματου rx8 είναι ότι μπουκώνει όπως και το rx7. Φίλος πήγε σε γάμο πέρυσι με το rx7 και όταν πήγε να φύγει απο την πρώτη θέση που το έιχε παρκάρει δεν έπαιρνε μπροστά γιατί μπούκωσε!!! Η απόλυτη ξεφτίλα. Να είναι καλά το ZX της μητέρας του που το κυκλοφορεί περισσότερο απο το δικό του.
-
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
so...
RX8 για μένα.Θα το κάνω avatar
Πάντως, εγώ αν είχα 29Κ, θα αγόραζα ένα MX-5 (δηλαδή αυτό σκοπεύω να κάνω σε λίγο καιρό )
Less is more...
-
οι μονομαχοι κονταροχτυπιουνται παντως..........χαμος , στηθος με στηθος η διαφορα.........
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
οι μονομαχοι κονταροχτυπιουνται παντως..........χαμος , στηθος με στηθος η διαφορα.........Είναι όντως να απορεί κανείς πώς μπορεί να συμβαίνει αυτό το πράγμα στ' αλήθεια, κυρίως μέσα σ' ένα τέτοιο forum
-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
Άλλο μεγάλο μειονέκτηματου rx8 είναι ότι μπουκώνει όπως και το rx7. Φίλος πήγε σε γάμο πέρυσι με το rx7 και όταν πήγε να φύγει απο την πρώτη θέση που το έιχε παρκάρει δεν έπαιρνε μπροστά γιατί μπούκωσε!!! Η απόλυτη ξεφτίλα. Να είναι καλά το ZX της μητέρας του που το κυκλοφορεί περισσότερο απο το δικό του.τα μεταξωτά βρακιά θέλουν επιδέξιους κ.....
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
RX-8 διότι, σε αντίθεση με το Golf, είναι ξεχωριστό αυτοκίνητο.Εξάλλου, αν θέλω GTi, παίρνω Type-R
Κι άλλο;
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
οι μονομαχοι κονταροχτυπιουνται παντως..........χαμος , στηθος με στηθος η διαφορα.........
Είναι όντως να απορεί κανείς πώς μπορεί να συμβαίνει αυτό το πράγμα στ' αλήθεια, κυρίως μέσα σ' ένα τέτοιο forum
Πάει, χάλασε ο κόσμος...
-
interland.gr έγραψε:
Άλλο μεγάλο μειονέκτηματου rx8 είναι ότι μπουκώνει όπως και το rx7. Φίλος πήγε σε γάμο πέρυσι με το rx7 και όταν πήγε να φύγει απο την πρώτη θέση που το έιχε παρκάρει δεν έπαιρνε μπροστά γιατί μπούκωσε!!! Η απόλυτη ξεφτίλα. Να είναι καλά το ZX της μητέρας του που το κυκλοφορεί περισσότερο απο το δικό του.ειχα ενα renault 21 turbo οταν παντρευτηκα, και οταν φερνανε την νυφη με αυτο, καηκε η ασφαλεια της κορνας...
η γυναικα μου ακομη μου κραταει μουτρα που δεν εκανε μπιιιιπ μπιιιιπ οταν εφτασε εκκλησια...
ευτυχως το ακουσαν απο την σκαστρα... -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Άλλο μεγάλο μειονέκτηματου rx8 είναι ότι μπουκώνει όπως και το rx7. Φίλος πήγε σε γάμο πέρυσι με το rx7 και όταν πήγε να φύγει απο την πρώτη θέση που το έιχε παρκάρει δεν έπαιρνε μπροστά γιατί μπούκωσε!!! Η απόλυτη ξεφτίλα. Να είναι καλά το ZX της μητέρας του που το κυκλοφορεί περισσότερο απο το δικό του.
τα μεταξωτά βρακιά θέλουν επιδέξιους κ.....
Μπουκώνει ΜΟΝΟ αν δεν ακολουθήσεις τις οδηγίες οι οποίες λένε
περιμένουμε 30 δεύτερα πριν κλείσει ο κινητήρας. Να σας θυμίσω μήπως πόσα uno/punto τουρμπάτα είχανε αντίστοιχα η και χειρότερα προβλήματα επείδη δεν ακολουθήσαν οι οδηγοί τις οδηγίες ; -
Ρο Χι και από μένα
-
Ο χρήστης gto έγραψε:
τα μεταξωτά βρακιά θέλουν επιδέξιους κ.....
Μπουκώνει ΜΟΝΟ αν δεν ακολουθήσεις τις οδηγίες οι οποίες λένε
περιμένουμε 30 δεύτερα πριν κλείσει ο κινητήρας. Να σας θυμίσω μήπως πόσα uno/punto τουρμπάτα είχανε αντίστοιχα η και χειρότερα προβλήματα επείδη δεν ακολουθήσαν οι οδηγοί τις οδηγίες ;αυτό ακριβώς εννοώ
-
Τελικά το νέο Golf δείχνει ότι μάλλον θα πετύχει!
Στην ψηφοφορία γίνεται η σφαγή των Αρμενίων,ενω μόλις πριν μερικές μέρες το αποτέλεσμα θα ήταν συντριπτικό υπέρ του RX-8!!
-
Ένα Golf Gti για μένα, κατά προτίμηση μαυρο
-
Ψηφισα τό Γκόλφ,καί ο μόνος λόγος πού τό έκανα,είναι η έλειψη αξιοπιστίας τών βάνκελ.
Αν ήμουνα σίγουρος ότι τά προβλήματά τους,έχουν όλα λυθεί,όπως υποστηρίζει η Μάζντα,τότε μέ τα δύο χέρια Μάζντα. -
4Τ έγραψαν:
'Ταξιδιάρικο κουπέ με τα όλα του....Εάν αντιμετωπίσεις το ιαπωνικό κουπέ 2+2 ως ενα πραγματικό σπορ αυτοκίνητο και προσπαθείς να ανακαλύψεις το challenge της ιστορίας, κάπου μένεις με μια στυφή γεύση.Και αυτό το κάπου είναι στον κινητήρα. Μπορεί η ιπποδύναμη των 192 ιππων να φαίνεται χορταστική, αλλα στο δυναμόμετρο έδειξε μόλις 153 στον τροχό, ενώ είναι και ο ηλεκτρικός τρόπος λειτουργίας του wankel που δε σε βάζει ποτέ στο παιχνίδι. Χωρις εξάρσεις πρέπει να σκαρφαλώσεις μετά τις 5000 αλλά και πάλι τίποτα το συνταρακτικό.....Η έκδοση των 192 ίππων είναι ενα φιλικό, all around όχημα....πραγματικό σπορ όμως δεν ειναι.'
-
Ψηφισα Challenge, παρολο που η λογικη λεει για Golf....
Κατα την ταπεινη μου γνωμη, σε αυτα τα λεφτα, όλοι θελουμε κατι παραπάνω, κατι διαφορετικο.
Δεν λεω οτι το Golf δεν ειναι καλο αμαξι. Καθε αλλο μαλιστα.
Απλά το 8αρι ειναι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ και επιτελους ενα σχεδον πραγματικο GT σε τιμη ονειρο.
Σχετικα τωρα με την αξιοπιστια, ας δουμε και το 'τεστ' των 4Τ προσφατα οπου επι 24 ωρες ο Wankel γυριζε συνεχως και όχι σε λιγα χλμ. -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ψηφισα τό Γκόλφ,καί ο μόνος λόγος πού τό έκανα,είναι η έλειψη αξιοπιστίας τών βάνκελ.
Αν ήμουνα σίγουρος ότι τά προβλήματά τους,έχουν όλα λυθεί,όπως υποστηρίζει η Μάζντα,τότε μέ τα δύο χέρια Μάζντα.Απόσο γνωρίζω τα προβλήματα αξιοπιστίας των βάνκελ παρουσιάζονται όταν αυτοί συνδιάζονται με turbo! Για αυτό και τα παλιά rx7 είχαν προβλήματα ενώ αυτό δεν έχει. Περι αξιοπιστίας πάντως μία δοκιμή που είχε πραγματοποιήσει η mazda στην οποία ήταν παρόν και οι 4Τροχοί και κινόντουσαν σε μία οβάλ πίστα με τέρμα γκάζι συνέχεια για ένα 24ωρο σε ταχύτητες που πλησίαζαν την τελική και το αμάξι δεν παρουσίασε κανένα πρόβλημα ίσως να σε έπειθε.
Δίλημμα των 29Κ: Golf GTI ή RX-8 Challenge ;