-
Δε με κατάλαβες φίλτατε Χρήστο και φταίω κι εγώ γιατί δεν ήμουν ξεκάθαρος. Εννοείται ότι ο Καμμένος το έκανε για διαφημιστικούς λόγους... PR το λένε στο χωριό μου. Το πρόβλημά μου είναι με την συντεταγμένη πολιτεία που δεν μιλάει και δεν λαλάει. Θα μου πεις βέβαια ότι πλακάκια τα κάνουν όλες οι συντεταγμένες πολιτείες μεταξύ τους, εκτός αν τα συμφέροντά τους συγκρούονται τόσο που συμφέρει περισσότερο η κόντρα και ο πόλεμος παρά η συγκάλυψη και θα έχεις και δίκιο. Αλλά προσωπικά με ευχαριστεί το γεγονός ότι ο Ισραηλινός Πρέσβης θα πρέπει να κάτσει να γράψει αναφορά στον ΥΠ.ΕΞ. στο Τελ-Αβίβ για το ότι στην Ελλάδα υπάρχουν διαμαρτυρίες. Όχι ότι θα αλλάξει κάτι αλλά μπορεί 2-3 άτομα εκεί να προβληματιστούν. Μπορεί και όχι...
-
Aν αυτά τα 2-3 άτομα ανήκουν στο λαοφιλέστερο κόμμα της βασικής εξόδου προς τη Δύση, κάτι θα προβληματιστούν.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δε με κατάλαβες φίλτατε Χρήστο και φταίω κι εγώ γιατί δεν ήμουν ξεκάθαρος. Εννοείται ότι ο Καμμένος το έκανε για διαφημιστικούς λόγους... PR το λένε στο χωριό μου. Το πρόβλημά μου είναι με την συντεταγμένη πολιτεία που δεν μιλάει και δεν λαλάει. Θα μου πεις βέβαια ότι πλακάκια τα κάνουν όλες οι συντεταγμένες πολιτείες μεταξύ τους, εκτός αν τα συμφέροντά τους συγκρούονται τόσο που συμφέρει περισσότερο η κόντρα και ο πόλεμος παρά η συγκάλυψη και θα έχεις και δίκιο. Αλλά προσωπικά με ευχαριστεί το γεγονός ότι ο Ισραηλινός Πρέσβης θα πρέπει να κάτσει να γράψει αναφορά στον ΥΠ.ΕΞ. στο Τελ-Αβίβ για το ότι στην Ελλάδα υπάρχουν διαμαρτυρίες. Όχι ότι θα αλλάξει κάτι αλλά μπορεί 2-3 άτομα εκεί να προβληματιστούν. Μπορεί και όχι...Φιλτατε! Δεν πιστευω οτι θα αλλαξει κατι στην καθημερινοτητα του Ισραηλινου Πρεσβη ο οποιος ετσι και αλλιως σε καθημερινη βαση αποστελλει μια εκθεση των θεματων που αφορουν τη χωρα του, και οχι μονον.
Αυτο που με ενοχλει ειναι οτι κινησεις αυτου του ειδους που ειναι για εσωτερικη καταναλωση συνεχιζουν να μονοπωλουν την προσοχη μας. Συνεχιζουμε στο δρομο που χαραξε ο Ανδρεας και ακολουθησαν οι μετεπειτα πρωθυπουργοι των παχεων δηλωσεων ανευ ουσιαστικου περιεχομενου. Και εν τω μεταξυ γυρω μας οι αντιπαλοι κινουνται συντονισμενα και τοποθετουν τα πιονια τους στην σκακιερα που λεγεται Μεση Ανατολη ενω η Αθηνα... Απλως αυνανιζεται!!!
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Aν αυτά τα 2-3 άτομα ανήκουν στο λαοφιλέστερο κόμμα της βασικής εξόδου προς τη Δύση, κάτι θα προβληματιστούν.???
care to explain? -
To Iσραηλ δεν εχει την πολυτέλεια να μην έχει καλές σχέσεις με την Ελλάδα. Και ασχέτως με την άποψη που έχουμε για το συγκεκριμένο (ας το πουμε) κόμμα, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτή τη στιγμή το λαοφιλέστερο εν Ελλάδι και έχει καλές πιθανότητες να γίνει κυβέρνηση στο προσεχές μέλλον
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
To Iσραηλ δεν εχει την πολυτέλεια να μην έχει καλές σχέσεις με την Ελλάδα.Και ασχέτως με την άποψη που έχουμε για το συγκεκριμένο (ας το πουμε) κόμμα, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτή τη στιγμή το λαοφιλέστερο εν Ελλάδι και έχει καλές πιθανότητες να γίνει κυβέρνηση στο προσεχές μέλλον
μα την παναγια, δεν ειμα καλα σωματικα αλλα νομιζω οτι η γκρι μαζα δουλευει ακομα, παρ' ολα αυτα ΔΕΝ σε πιανω. αμα δε βαριεσαι εξηγεις εσυ η οποιος αλλος το καταλαβε...
που ακριβως η Ελλαδα προσφερει κατι στο Ισραηλ που το Ισραηλ δεν εχει την πολυτελεια να το χασει, με εκανες και ψαχνομαι τωρα...
-
Αν εννοεις οτι το Ισραηλ ενδεχεται να σκεφτει εστω και ενα nanosecond μετα την τοιχοκολληση 'ωπα, ο επικρατεστερος για την κυβερνηση της Ελλαδας στις επομενες εκλογες, δε με πολυγουσταρει, κατι σημαινει αυτο, κατσε να το ερμηνευσω, να το δω, να το μελετησω', νομιζω πως πλανασαι πλανην οικτρα.
-
αν εννοεις τους Συριζαιους, οτι τυπικα θα επρεπε να ειχαν το μυαλο να σκεφτουν 'ωραια, θελω να κανω κατι αγωνιστικο, αλλα κατσε να δω αν αυριο θα μπορουσε να φερει σε δυσκολη θεση τη χωρα, γιατι μαλλον εγω θα ειμαι επανω', ΣΩΘΗΚΕΣ. Ειναι πολύπλοκη σκεψη για τα παιδια.
-
-
Aν παρακολουθουσες την επικαιρότητα θα είχες διαβάσει περι ενιαίου εναέριου χώρου, περί εξόδου του Ισραήλ στην Ευρώπη μέσω Ελλάδας, περί εγκαταστάσεων υγροποίησης ισραηλινών κοιτασμάτων στην Κρήτη, λόγω καλύτερης γεωπολιτικής θέσης. Προφανώς είναι ζωτικής σημασίας για το Ισραήλ μία φιλική Ελλάδα.
Εχω ξαναγραψει ότι και το αντίθετο συμβαίνει. Ότι δηλαδή η Ελλάδα πρέπει να πατήσει στην ανάγκη αυτή του Ισραήλ και να εκμεταλλευτεί ότι μπορεί αν και δεν τους έχουμε το ίδιο ανάγκη (έως καθόλου, πλην των ενδεχόμενων επενδύσεων στην Κρήτη).
Καλώς ή κακώς ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα που ξαφνικά έγινε εξουσίας, χωρίς να έχει δώσει δείγμα γραφής ακόμα, που δεν έχει όμως εγκαταλλείψει αριστερίστικες ακτιβιστικές πρακτικές. Λογικά στο Ισραήλ παρακολουθούν την κατάσταση για να μη βρεθούν ξαφνικά περικυκλωμένοι. Όχι πως θα έχουν καμμία συγκλονιστική εξέλιξη, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Και την Τουρκία σίγουρη την είχαν και πλέον οργανώνει την υποστήριξη στη Γαζα.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Aν παρακολουθουσες την επικαιρότητα θα είχες διαβάσει περι ενιαίου εναέριου χώρου, περί εξόδου του Ισραήλ στην Ευρώπη μέσω Ελλάδας, περί εγκαταστάσεων υγροποίησης ισραηλινών κοιτασμάτων στην Κρήτη, λόγω καλύτερης γεωπολιτικής θέσης. Προφανώς είναι ζωτικής σημασίας για το Ισραήλ μία φιλική Ελλάδα.Θελω λινκ, δυσκολευομαι να το πιστεψω αν και δεν εχω στοιχεια καραμπινατα να σου δωσω. Με τη λογικη γενικα, να εχομε φιλους οπου γινεται, οκ συμφωνω, αλλα η 'αναγκη' ισραηλ για την Ελλαδα μου φαινεται λιγο far fetched. δεν ειμαι ομως και ενημερωμενος ειδικα για το θεμα
Εχω ξαναγραψει ότι και το αντίθετο συμβαίνει. Ότι δηλαδή η Ελλάδα πρέπει να πατήσει στην ανάγκη αυτή του Ισραήλ και να εκμεταλλευτεί ότι μπορεί αν και δεν τους έχουμε το ίδιο ανάγκη (έως καθόλου, πλην των ενδεχόμενων επενδύσεων στην Κρήτη).
Νο φακινγκ γουει το πολιτικο πανηγυρι στην ελλαδα, θα κανει κατι τετοιο. οι αριστεροι θα λενε για τη γαζα, οι πασοκοι δεν θα μπορουν να ξεχασουν το πρλθον του ΠΑπαντρεα με τον Αραφατ, οι καργα δεξιοι θα λενε 'αααααα με τους σιωνιστες, βοηθα παναγια' (εκτος αν τη δουν θα παρουμε την πολη με τη βοηθειά τους κλπ. Ασε που οπως ειπες δεν τους εχουμε αναγκη υποτιθεται. το πολιτικο κοστος για οποιον πλησισι το ισραηλ και (αυτοματα απομακρυνθει απο τους παλαιστινιους).
Καλώς ή κακώς ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα που ξαφνικά έγινε εξουσίας, χωρίς να έχει δώσει δείγμα γραφής ακόμα, που δεν έχει όμως εγκαταλλείψει αριστερίστικες ακτιβιστικές πρακτικές. Λογικά στο Ισραήλ παρακολουθούν την κατάσταση για να μη βρεθούν ξαφνικά περικυκλωμένοι. Όχι πως θα έχουν καμμία συγκλονιστική εξέλιξη, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Και την Τουρκία σίγουρη την είχαν και πλέον οργανώνει την υποστήριξη στη Γαζα.
φοβαμαι μην παρουν εξουσια κα μετα αυτοδιαλυθουν στις συνιστωσες οι Συριζαιοι. απο εκει και πρα θεωρω οπως εγραψα παραπανω απιθανο, να πανε με το ισραηλ, εχοντας τσιριξει τοσο πολυ για την παλαιστινη.
-
-
-
-
Νεαρός Εβραίος συλλαμβάνεται γιατί δηλώνει αντίθετος στην επίθεση στη Γάζα
με συνοπτικές διαδικασίες
-
βασικα συνεληφθη επειδη δεν εδινε το διαβατηριο του
-
Η σύλληψη μου θύμισε αυτό που είχε πει ο trident για εκείνο τον συριζαίο καράφλα.
'Σπούδασε γεωπόνος αλλά με τους Εβραίους θα μάθει τι σημαίνει πόνος'. -
-
http://www.newsbeast.gr/world/arthro/44 ... -sokaroun/
Δείτε τι κάνει ο πόλεμος Ισραήλ - Χαμάς Φρίκη και αυτές οι ψυχές δεν φταίνε σε τίποτα άσχετα με το ποιος έχει δίκιο και ποιος όχι. -
το ποιος εχει το περισσοτερο δικιο νομιζω οτι θα πρεπε να ειναι αυτονοητο παντως
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
το ποιος εχει το περισσοτερο δικιο νομιζω οτι θα πρεπε να ειναι αυτονοητο παντωςΌποιος και να έχει δίκιο και όποιος και να φταίει σίγουρα αυτά τα παιδιά είναι θύματα που δεν φταίνε σε τίποτα.
-
το μονο βεβαιο ειναι οτι οσο και να τη πληρωνουν τα παιδακια η κατασταση δε προκειται να σταματησει
-
Νομίζω πως υπάρχουν κάποιες ισχυρές δυνάμεις που δεν θέλουν να λυθεί το πρόβλημα και φυσικά δεν ενδιαφέρονται για τη δυστυχία.
Ισραήλ και Παλαιστίνη