-
έτσι από περιέργεια, σε τέτοιους χαλεπούς καιρούς που τους συνδικαλιστές και δει τον φωτόπουλο τον έχουν όλοι στην μπούκα, εσύ λες ότι αν είχε φάει αυτό το καταπετασμα που λεν όλοι, μια μηνυσούλα δε θα είχε πέσει?
Το τί θα επιστραφεί και πόσο έχει ζημιωθεί το δημόσιο, κάτσε να το δούμε σιγά σιγά
-
Το πρόβλημα δεν είναι τι έχει φάει ο Φωτόπουλος (που ότι και να χει φάει θα είναι μεταφρασμένο σε συντάξεις ή μισθούς όπως ο ΓΕΣΕΟπουλος - οπότε τι μήνυση συζητάμε...) αλλά το μαγαζάκι που τρέχουν όλοι αυτοί.
Ο Μηλιώνης επιμένω ότι την πάτησε σαν νούμπης.
Αν είχε χρησιμοποιήσει τις γνωριμίες του (η μαμά Μηλιώναινα κάπου διάβασα ότι είχε χοντρό κονέ με Μητσοτάκη) για να μπει στη ΔΕΗ, θα είχε γίνει τώρα διευθυντής-συνδικαλοπατέρας γουατέβερ.Βέβαια δεν θα ήταν CEO-uber-klein mein-supermarket Βασιλόπουλος, αλλά το παραδάκι θα πεφτε, τρέλα θα πούλαγε και δεν τον άγγιζε κανένας.
-
Μου φαίνεται απίστευτο που όλη σου η φρασεολογία περιστρέφεται γύρω απ το πως την πάτησε και πήγε ως δον κιχώτης, αντί να αξιοποιήσει τα κονέ του. Λες και την energon την έστησε έτσι, ή ολες τις λαμογιές τις έκανε στα κουτουρού
Τραγικό
-
Έστησε; Αχυράνθρωπος δεν είναι;
Δον Κιχώτης δεν ξέρω, αλλά για να βρίσκεται εκεί που βρίσκεται προφανώς την πάτησε.
-
δεν έχω ιδέα τί πολιτικά παιχνίδια παίχτηκαν από πίσω, αλλά το ότι την πάτησε δεν σημαίνει κάτι.
Κι ο τσοχατζόπουλος είναι μεσα, έπαιξε κι έχασε
-
Η μανουλα του εχει καταδικαστικες αποφασεις για χρεη κ.λ.π απο μια εταιρια μεταφορων... το συναφι τη θεωρουσε λαμογιο ισως και λογω κονε που λετε.. να φανταστητε οτι ειχε συμβολαιο με το υπουργειο Εξωτερικων να μεταφερει πραγματα απο τον ενα οροφο στον αλλο!!! πχ ενα υπαλληλος ηθελε να παει σε αλλο γραφειο τους καλουσε να μεταφερουν το PC!! εκτυπωτη!! η αλλα τσιμπραγκαλα.. τα κουλα του γιατι τα ειχε?? σπαταλες!!! σε κολλητους...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Το πρόβλημα δεν είναι τι έχει φάει ο Φωτόπουλος (που ότι και να χει φάει θα είναι μεταφρασμένο σε συντάξεις ή μισθούς όπως ο ΓΕΣΕΟπουλος - οπότε τι μήνυση συζητάμε...) αλλά το μαγαζάκι που τρέχουν όλοι αυτοί.Ο Μηλιώνης επιμένω ότι την πάτησε σαν νούμπης.
Αν είχε χρησιμοποιήσει τις γνωριμίες του (η μαμά Μηλιώναινα κάπου διάβασα ότι είχε χοντρό κονέ με Μητσοτάκη) για να μπει στη ΔΕΗ, θα είχε γίνει τώρα διευθυντής-συνδικαλοπατέρας γουατέβερ.Βέβαια δεν θα ήταν CEO-uber-klein mein-supermarket Βασιλόπουλος, αλλά το παραδάκι θα πεφτε, τρέλα θα πούλαγε και δεν τον άγγιζε κανένας.
Εδώ ρε συ eddie ο Ψωμιάδης (πρώην νομάρχης) δεν καταδικάστηκε πρόσφατα? Και η ΝΔ στις εκλογές τον έβαλε υπεύθυνο προεκλογικής εκστρατείας β. Ελλάδος? Τί ψάχνεις τώρα να βρεις? Και μετά σου φταίει ο Φωτόπουλος , τον οποίο ούτε να προμοτάρω θέλω ούτε τπτ αλλά νομίζω πως χάνουμε την ουσία. Και στην τελική αν έχει φάει ή τρώει ο Φωτόπουλος ας βγάλουν στη φόρα τί μισθούς λαμβάνουν και ας τους μειώσουν στο μέσο όρο των ελληνικών μισθών. Αλλά αν δεν το κάνουν και τους αφήνουν να κόβουν βόλτα σαν να είναι του μπαμπά τους μαγαζί (όπως μάλλον υποστηρίζεις) υποθέτω πως γίνεται σκόπιμα ώστε η κοινωνία να αγανακτήσει και να σταθεί θετικά στην ιδιωτικοποίηση και έτσι να ξεπουληθεί εύκολα γωνία μαγαζί. Γιατί να σου πω κάτι στην τελική που δεν μπορώ να καταλάβω. Αφού είναι ουσιαστικά μονοπώλιο με πελάτη κάθε νοικοκυριό δλδ γωνία μαγαζί πώς στην ευχή μπαίνει μέσα? Και αν μπαίνει μέσα γιατί να θέλει να την αγοράσει κάποιος? Άρα μάλλον βγαίνουν χρήματα από την ιστορία ή τουλάχιστον μπορούν να βγουν. Και γιατί να μην την κρατήσω να προσφέρω φθηνό ρεύμα στον κόσμο ως αγαθό που είναι και να βγάζω και ένα μικρό κέρδος που να πάει στα κρατικά ταμεία?
-
-
Σε λίγο που θα σου μπει η κιλοβατώρα στον ... εκεί να δεις κ@υλες
-
Θα σβήνεις και το ρούτερ το βράδυ,
εκτός αν έχεις νυχτερινό. -
Εκτός λειτουργίας πέντε μονάδες ηλεκτροπαραγωγής της ΔΕΗ από απεργούς της ΓΕΝΟΠ
Πέντε μονάδες ηλεκτροπαραγωγής της ΔΕΗ τέθηκαν εκτός λειτουργίας την Τρίτη από απεργούς της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, η οποία ξεκίνησε τα ξημερώματα επαναλαμβανόμενες 48ωρες απεργίες. Πρόκειται για τις μονάδες Μεγαλόπολη 4, Λαύριο 4, Αγ. Δημήτριος 5, Καρδιά και Αμύνταιο, συνολικής ισχύος 1642 μεγαβάτ. -
Απεργια εχει νοημα ειτε οταν κατεβαζεις τον διακοπτη και τελος,ειτε οταν χτυπας υπουργεια,βουλη,σπιτια υπουργων
Η απεργια που θα μου κλεισει εμενα το pc για 10 λεπτα δεν βλεπω τι νοημα εχει -
επειδή δεν το έχει αναφέρει κάποιος μέχρι τωρα :
ο Φωτόπουλος προχθές επανεξελέγει στην ηγεσία της Γενοπ -
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Η μανουλα του εχει καταδικαστικες αποφασεις για χρεη κ.λ.π απο μια εταιρια μεταφορων... το συναφι τη θεωρουσε λαμογιο ισως και λογω κονε που λετε.. να φανταστητε οτι ειχε συμβολαιο με το υπουργειο Εξωτερικων να μεταφερει πραγματα απο τον ενα οροφο στον αλλο!!! πχ ενα υπαλληλος ηθελε να παει σε αλλο γραφειο τους καλουσε να μεταφερουν το PC!! εκτυπωτη!! η αλλα τσιμπραγκαλα.. τα κουλα του γιατι τα ειχε?? σπαταλες!!! σε κολλητους...dafuq i just read
πές μου οτι κάνεις πλάκα
-
Οχι δυστυχως.....ειναι αληθεια... γνωστος μου δουλευει εκει τα 10 τελευταια χρονια...
-
Άκουσα ότι για βεβαίωση εγκατάστασης νυχτερινού ρεύματος (χωρίς τα εργατικά, που κοστολογούνται ανά περίπτωση και υπερβαίνουν συνήθως τα 100 ευρώ) ζήτησε ηλεκτρολόγος 120 ευρώ. Για το χαρτί μόνο έτσι;
Είναι τυπική ταρίφα; -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Άκουσα ότι για βεβαίωση εγκατάστασης νυχτερινού ρεύματος (χωρίς τα εργατικά, που κοστολογούνται ανά περίπτωση και υπερβαίνουν συνήθως τα 100 ευρώ) ζήτησε ηλεκτρολόγος 120 ευρώ. Για το χαρτί μόνο έτσι;
Είναι τυπική ταρίφα;Μέχρι πρότινος σου έδινε ο ηλεκτρολόγος ένα 'πιστοποιητικο', που ήταν ένα τυποποιημένο χαρτάκι, με ένα ψευτο-ηλεκτρολογικό διάγραμμα του σπιτιού και κάποιες βασικές πληροφορίες. Αυτό κόστιζε γύρω στο 50αρικο. Μου είπε φίλος που πρόσφατα έκανε ανακαίνιση -και το επιβεβαίωσα ρωτώντας και τον δικό μου ηλεκτρολόγο- ότι άλλαξε ο απαιτούμενος τύπος πιστοποιητικού και πλέον (θα) κοστίζει πολύ ακριβότερα: μου είπε ότι η τιμή μπορεί να φτάσει και τα 200-300 ευρώπουλα. Αυτό θεωρητικά έπρεπε να έχει τεθεί σε ισχύ από τις αρχές της χρονιάς που διανύουμε, αλλά έμαθα ότι ακόμα τα πιστοποιητικά 'παλιού' τύπου μπορεί να περνάνε ακόμα. Για ψάξτο λίγο ακόμα...
-
στο κάνω εγώ με 100€
-
Xρειάζεσαι κάποιο συγκεκριμένο όργανο που κάνει μετρήσεις στην εγκατάσταση και δεν έχει σχέση με το παλιό πιστοποιητικό .
Το όργανο από ότι άκουσα κάνει γύρω στο 1500 € και δεν το έχουν πάρει πολλοί , αφού οι δουλειές είναι ελάχιστες .
Μέχρι το τέλος Οκτωβρίου , νομίζω που έκλεισε χρόνος από τον νέο τρόπο , μπορούσες να πας παλιό πιστοποιητικό που υποτίθεται είχε υπογραφεί 1 χρόνο πριν .
Τώρα οι τιμές του νέου ΥΔΕ δεν έχουν ακόμα κάτσει και παίζουν διάφορα .
-
Υπάρχουν ρολόγια ΔΕΗ με RF, δηλαδή δεν χρειάζεται να μπει η ΔΕΗ στο χώρο σου για να δει το μετρητή??? Αν ναι, πόσο κοστίζει η αντικατάσταση του ρολογιού?
Περί ΔΕΗ