Ο χρήστης JimClark έγραψε:
Για το VIN θα το ψάξω και θα σου το πω αύριο (κατεβαίνω πανεπιστήμιο και σπίτι δεν έχω ίντερνετ).
Έκανα τον έλεγχο των 1500χμ πριν μισή ώρα και δεν βρηκανε λέει κάτι από κάτω. όσο για το αν είναι από τις πόρτες παράθυρα, το έχω ελέγξει με 2-3 άτομα μέσα να ανεβοκατεβάζουν παράθυρα, να ακουμπάνε- πιέζουνε πάνελς, να ανοιγοκλείνουν πόρτες, να ελέγχουν πίσω τις αποσκευές κτλ κτλ. Εμένα είναι το τρίξιμο απο έξω/κάτω. Γκαραντί. Το καλό είναι ότι είναι πολύ ανεπαίσθητο και με μουσική στο χαλαρό δεν ακούς τίποτα. Οπότε είδωμεν...
Δεν είπες όμως για την εξάτμιση που σου είχα πει, σωστά; Τέλος πάντων, άμα δεν σε ενοχλεί...
Εγώ γύρισα από 2η αλλαγή λαδιών στα 12.542km. Πάλι με κοίταζαν περίεργα που αλλάζω λάδια στα 10.000, αλλά ποσώς με απασχολεί. Μου κάνει εντύπωση ωστόσο που δεν μου το γράφουν στο βιβλιαράκι συντήρησης. Μου εξήγησαν γιατί, αλλά για εμένα αυτά είναι π@π@ριές. Εν πάση περιπτώσει.
Σχετικά με τους τριγμούς, έχω κλείσει ραντεβού στις 3/3 με το φανοποιείο της αντιπροσωπείας, να δουν αν παίρνουν λίγο μάζεμα οι πόρτες. Ο φανοποιός όντως το κούνησε και επιβεβαίωσε ότι τρίζει. Είδωμεν, όπως λες...
Για όποιον ενδιαφέρεται για λασπωτήρες, επειδή το spray στο FIESTA είναι μια απελπισία, ειδικά με τα Bridgestone, να σας ενημερώσω ότι κοστίζουν 50 ευρώ, επειδή το ρώτησα σήμερα. Είναι αφαιρούμενοι για το καλοκαίρι. Δυστυχώς δεν μου περισσεύουν τα 50...
Πες μου λιγάκι, τι πρόγραμμα service σου έχουν πει; Πότε η πρώτη αλλαγή λαδιών; Οι επόμενες κάθε πόσα; Τι γνώμη έχεις για την εξυπηρέτηση; Τιμές;