-
Ο χρήστης Alxnks έγραψε:
Χρηματικη αποζημιωση θα δωσει η ασφαλεια (οποτε χεστηκε αυτη το τι χρημα θα παρει ο αλλος), κ να μου επιτρεπεις να εχω αποψη για ποινες για τραυματισμους, ειτε αφορουν ατυχημα ειτε εσκεμμενους.
Η ασφάλεια θα τα παρει από τον υπαίτιο όμως (αφού δεν δέχεται το ατύχημα, δεν τον καλύπτει η ασφάλεια του)...δεν τα ξέρεις καλά.
Το ότι εσύ πας γυρεύοντας και τις τρως προφανώς δεν έχει καμία σχέση με τον τραυματισμό σε ατύχημα.Sent from my Neo V using Tapatalk
-
Ο χρήστης Alxnks έγραψε:
Χρηματικη αποζημιωση θα δωσει η ασφαλεια (οποτε χεστηκε αυτη το τι χρημα θα παρει ο αλλος), κ να μου επιτρεπεις να εχω αποψη για ποινες για τραυματισμους, ειτε αφορουν ατυχημα ειτε εσκεμμενους.
Η ασφάλεια θα τα παρει από τον υπαίτιο όμως (αφού δεν δέχεται το ατύχημα, δεν τον καλύπτει η ασφάλεια του)...δεν τα ξέρεις καλά.
Το ότι εσύ πας γυρεύοντας και τις τρως προφανώς δεν έχει καμία σχέση με τον τραυματισμό σε ατύχημα.Sent from my Neo V using Tapatalk
Θα σε παρακαλεσω να μην εκφραζεις ουτε καν αποψη επι τετοιων θεματων, αφου αποδεικνυεις μονος σου οτι δεν ξερεις τι λες. Αυτο που γραφεις στο bold δεν στεκεται ουτε σαν ανεκδοτο. Σοβαρεψου.
Οσο για το δευτερο, προφανως δεν εχουν σχεση. Οταν καποιος που σε σπαει στο ξυλο κ σε στελνει στο χειρουργιο τρωει 8 μηνες με αναστολη - ή αφου θες να πιασουμε τα τροχαια, τοτε διαλυμενο ποδι μηχανακια = 6 μηνες με αναστολη - αυτη που του γρατζουνισε το ποδι τι ποινη νομιζεις οτι θα φαει? @@ ποινη.
-
παρ' ότι με τον Kacey διαφωνώ παρασάγγας με τις απόψεις του , δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω με αυτά που γράφει σε τούτο το ποστ , μη σου πω και ακόμα χειρότερα...
-
Ο χρήστης Alxnks έγραψε:
Δε θα πάρει όλο το χρηματικό ποσό που θα επιδικαστεί. Αν ήτανε έτσι αν χτύπα ξύλο τον πατούσε θα έπαιρνε η ασφάλεια από τον ασφαλισμένο της 200.000 ευρώ (λέω ένα τυχαίο ποσό);
Η ασφάλεια πληρώνει μέχρι του ορίου που οφείλει να πληρώσει για υλικές ζημιές ή σωματικές βλάβες. Αν οι ζημίες ή οι βλάβες είναι μεγαλύτερες του ορίου, τότε το δικαστήριο επιβάλει στον ένοχο πως τον λένε να πληρώσει το παραπάνω ποσό.
Στην προκειμένη περίπτωση η ασφάλεια θα βάλει ένα πρόστιμο 10% ή και παραπάνω επί των ασφαλιστηρίων που πλήρωνε ο ασφαλισμένος σε αυτήν. -
Πιο μαλάκας πεθαίνεις κατά τη γέννα:
ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ…
Πάτρα: Πάρκαρε το αυτοκίνητο του πάνω στις γραμμές του προαστιακού
Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι επιβάτες στο σταθμό του Ρίου
[19:51,30/10]Ακινητοποιημένος για περισσότερο από 20 λεπτά έμεινε ο συρμός του προαστιακού που συνδέει το Ρίον με την Πάτρα.
Αιτία ο οδηγός Ι.Χ (φωτό) ο οποίος πάρκαρε το αυτοκίνητό του πάνω στις γραμμές στο σταθμό του Ρίου, με αποτέλεσμα το δρομολόγιο που ήταν να πραγματοποιηθεί στις 2.00 μετά το μεσημέρι να περιμένει πότε θα φιλοτιμηθεί ο ιδιοκτήτης του αυτοκίνητου να το μετακινήσει.
Έκπληκτοι (μηχανοδηγός και δεκάδες επιβάτες) τα δρομολόγια του προαστιακού παρουσιάζουν πληρότητα 100% πολλές φορές την ήμερα καθώς καλύπτουν και τις ανάγκες του πανεπιστημίου μάταια περίμεναν να απελευθερωθεί η γραμμή για να φτάσουν στον προορισμό τους
-
Ο οδηγός δεν θα έπρεπε να πάει μέσα για παρακώλυση συγκοινωνιών?
-
τύφλα πρέπει να ήτανε, τόση μαλακία δεν εξηγείται αλλιώς
-
Εγώ αν ήμουν μηχανοδηγός 'δε θα το έβλεπα το αυτοκίνητο'
-
Αν και καθυστερημενα σχετικα με το ατυχημα φιλου με το μηχανακι στην προηγουμενη σελιδα..
Η Αστυνομια κληθηκε κανονικα ,εγινε και καταγραφη και ηρθαν και οι ασφαλιστικες.. Κι εγω ειμαι της αποψης οπως μου τα εχει πει οτι δε θα εχει κανενα προβλημα με την αποζημειωση. -
Αν ο αλλος οδηγος δεν δεχεται ευθυνη, θα εχει. Δικαστηριο κ αγιος ο θεος. Κανεις δεν μπορει να τον υποχρεωσει να πει 'φταιω'.
-
Mπορεί η ασφαλιστική με τον τρόπο της. Μια επικοινωνία της ασφαλιστικής του παθόντα με την ασφαλιστική του θύτη, όπου θα διαμηνύει οτι θα τους πάρουν και τα σώβρακα σε περίπτωση δικαστηρίου, μια και μιλάμε για τόσο κραυγαλεα περίπτωση και να δεις για πότε πείθεται ο θύτης από την ίδια του την ασφαλιστική. Δε θέλει κοπο, θέλει τροπο.
-
Έχω ξαναπεί την περίπτωση της νύφης μου, όπου σε γενικές γραμμές μία πιτσιρίκα παραβίασε Stop και χτύπησε ελαφρά το μπροστά αριστερό φτερό της νύφης μου. Από πίσω από τη νύφη μου ήταν η αδερφή μου με έναν ακόμα μάρτυρα (γυρνάγαν από το ίδιο μέρος, αλλά είχαν πάει με διαφορετικά αυτοκίνητα). Ήρθε κανονικά τροχαία. Η ασφαλιστική της πιτσιρίκας, ακόμα και η ίδια της η μάνα την παρακάλαγαν να παραδεχτεί το λάθος της και να τελειώσει εκεί το θέμα. Η μικρή αρνιώταν κατηγορηματικά ότι έφταιγε. Η νύφη μου τότε ήταν έγκυος στο πρώτο της παιδί. Το δικαστήριο βγήκε υπέρ της, αφού είχε γεννήσει και το δεύτερο...
Υ.Γ.: Η μικρή αρνιώταν γιατί υποστήριζε ότι ήταν η σειρά του άλλου να φταίει. Μερικές μέρεις πιο πριν είχε χτυπήσει άλλη κοπέλα με τον ίδιο τρόπο. Και επειδή τότε είναι αναλάβει την ευθύνη, νόμιζε ότι τώρα ήταν η σειρά του άλλουν να πληρώσει. ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ!!!
Εγώ με τον ταρίφα πυ με χτύπησε και προσπάθησε να την κοπανήσει, ένα χρόνο μετά άκρη δεν έχω βγάλει, και μιλάμε για γρατζουνιές.
Ειλικρινά σκέφτομαι ότι θα ήταν προτιμότερο απλά να τον σαπίσω στο ξύλο (όπως ξεκίνησα) και να σηκωθώ να φύγ μετά, αλλά επειδή υπηρετούσα την περίοδο εκείνη σκέφτηκα ότι δεν άξιζε να περάσω στρατοδικίο για τον πανίβλακα. -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Mπορεί η ασφαλιστική με τον τρόπο της. Μια επικοινωνία της ασφαλιστικής του παθόντα με την ασφαλιστική του θύτη, όπου θα διαμηνύει οτι θα τους πάρουν και τα σώβρακα σε περίπτωση δικαστηρίου, μια και μιλάμε για τόσο κραυγαλεα περίπτωση και να δεις για πότε πείθεται ο θύτης από την ίδια του την ασφαλιστική. Δε θέλει κοπο, θέλει τροπο.Απο ποιον 'θα παρουν κ τα σωβρακα'? Απο την ασφαλιστικη του θυτη. Ωραια. Χεστηκε ο θυτης. Εξηγησε μου σε παρακαλω πως θα με πεισει η ασφαλιστικη μου να δεχτω ευθυνη, για πες μου τον τροπο.
-
Πιστευεις οτι δεν έχει τον τρόπο?
-
KANENAN, όπως ανέφερα και παραπάνω. Αν ο άλλος είναι μπετός, είναι απλά μπετός.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Πιστευεις οτι δεν έχει τον τρόπο?Ενταξει, μαλλον με δουλευεις. Εσυ ειπες 'εχει τον τροπο', εγω σε ρωταω ποιος (ποιοι) μπορει να ειναι αυτος (αυτοι). Αν θες, μου λες. Εγω δεν μπορω να σκεφτω πως μπορει να με αναγκασει καποιος να δεχτω ευθυνη για κατι, οταν αρμοδιος για αυτο ειναι το δικαστηριο.
-
συνεννόηση ντιριντάχτα
καθόμουν την περασμένη Κυριακή σε μια καφετέρια και σε διάστημα αρκετών ωρών (έτυχε, δεν είμαι της μούχλας ) πέρασαν πάνω από 10 αμάξια τον πλευρικό δρόμο ανάποδα. Αν καθόταν δλδ εκεί ένα όργανο έπινε τον καφέ του, το ούζο του, έτρωγε την ποικιλία του θα είχε κόψει πολλέεεεεες κλήσεις χωρίς να κουραστεί
-
δύο από τα χειρότερα μου...
-
Σταματημένος σε ουρά σε φανάρι για να στρίψω και κάποια ΖΩΑ περνάνε όλη την ουρά και έρχονται μπροστά..
(από τα νεύρα μου μια φορά κόρναρα σε έναν δείνοντας να καταλάβει ότι άναψε πράσινο , κόντεψε να τσακιστεί.. ) -
όταν στο αντίθετο ρεύμα είναι κολλημένοι στην κίνηση κ ορισμένοι καβαλάρηδες , δεν φτάνει που μπαίνουν στο δικό σου ρεύμα κυκλοφορίας , μπαίνουν και ίσα με 2 μέτρα μέσα στην λωρίδα σου..
(είμαι ικανός να πηγαίνω ντουγρου κατά πάνω του μέχρι να ξαναμπει στην λωρίδα του.. )
-
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
(...)
2. όταν στο αντίθετο ρεύμα είναι κολλημένοι στην κίνηση κ ορισμένοι καβαλάρηδες , δεν φτάνει που μπαίνουν στο δικό σου ρεύμα κυκλοφορίας , μπαίνουν και ίσα με 2 μέτρα μέσα στην λωρίδα σου..
(είμαι ικανός να πηγαίνω ντουγρου κατά πάνω του μέχρι να ξαναμπει στην λωρίδα του.. )έχει 'πλάκα'(?) που το κάνουν και επιθετικά! και εκνευρίζονται κιόλας αν δεν τους κάνεις χώρο (και δεν κολλήσεις στον διπλανό σου -εκ δεξιών-) για να περάσουν 'χαλαροί'...
ΥΓ: για το '1' θα έπρεπε να σε ενοχλούν και οι μηχανές που καβαλάνε σε μόνιμη βάση ακόμα κι αν είσαι μόνος σου στο φανάρι...
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
δύο από τα χειρότερα μου...- Σταματημένος σε ουρά σε φανάρι για να στρίψω και κάποια ΖΩΑ περνάνε όλη την ουρά και έρχονται μπροστά..
(από τα νεύρα μου μια φορά κόρναρα σε έναν δείνοντας να καταλάβει ότι άναψε πράσινο , κόντεψε να τσακιστεί.. )
είναι πολύ εκνευριστικό, όποτε μπορώ τους κλείνω χαλαρά. αλλά όχι και κόρνα, δε φταίει σε τίποτα ο κανονικά διερχόμενος του αντίθετου.
- Σταματημένος σε ουρά σε φανάρι για να στρίψω και κάποια ΖΩΑ περνάνε όλη την ουρά και έρχονται μπροστά..
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]