-
-
κάποια φωλιά θα έχουν...
-
Ο χρήστης stam69 έγραψε:
Στις φωνές αναφέρεσαι; Μέρος της εκπαίδευσης. Βέβαια το παράκαναν, σε σουαρέ ήταν όχι στην παράταξη προς επιθεώρηση.
Σε πλήρη διάλυση το στράτευμα Αρχηγός σχολής και να απαντάει στο στρατηγό 'Μια χαρά' Ή το παίζεις παράταξη και αναφέρεσαι κανονικά σε όλη τη διάρκεια της συνομιλίας ή αντιλαμβάνεσαι ότι πρόκειται για δεξίωση και μιλάς από την αρχή σαν άνθρωπος. Πάντως, όλα τα λεφτά η Τιθορέα
Είπα να μη το σχολιάσω αλλά τελικά δεν το γλυτώσαμε. 'ΜΙΑ ΧΑΡΑ' και με φωνή!
Κακώς που είχαν εντολές για φωνασκίες σε δεξίωση βέβαια. Ακόμα κι αυτές λάθος εκτελεσμένες βέβαια.
Ο πιο καλός από όλους ήταν ο Άσσος στο τέλος. Έπρεπε να αποκαλυφθεί και να πιει και φάει και κάτι. -
Πήρε και ο παπάς σπαθί;
-
αυτο σε πειραξε ? τα 3/4 δεν βαραγαν ΠΡΟΣΟΧΗ
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
λοιπον red επειδη ειμαι βεβαιος οτι θα σου αρεσει , μολις τελειωσεις (αμα δεν εχω βρει δουλεια και δε βρεις ουτε κι εσυ ) παμε μαζι ΟΒΑθα περασουμε γαματα
(και θα χεστουμε στο ταληρο )Την σκεψη μου διαβαζεις? Σκεφτομαι να παω για ΟΒΑ, οσοι ηταν ΟΒΑ ξυνοντουσαν στον Λοχο Στρατηγειου της Ταξχιας. Ζωαρα και ξυσιμο πανω απ'ολα. Εν μεσω θητειας γινοταν να παω ΣΜΥ?
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
κάποια φωλιά θα έχουν...μιας και το βιντεο λεει Ζαζιας
να ξερεις λοιπον red monster οτι οταν αποφασισει καποιος του επιπεδου του Ζαζια να σκασει στο στρατοπεδο σου, εσυ θα λιωσεις στην αγγαρεια
θα τα κανεις ολα γυαλι
εμεις για παρτη του φορτωσαμε καμια 5αρια φορτηγα με πευκοβελονες , βαλαμε καπακι στη χεστρα του φυλακιου , εφτιαξα τα ορυγματα (ωπα , περιμενε ,αυτο το αφησα στη μεση κι εξαφανιστηκα ) και μαζευα καουτσουκ απο αρματα
επισης εκεινη τη μερα στα μαγειρεια εκοβαν το ψωμι φορωντας γαντια , και μας εφτιαξαν παστιτσιο
(δεν ξαναδαμε)εννοειται οτι μεχρι και τα κρεβατια μας φτιαξαμε καλα , γιατι ο στρατηγος δεν ειχε αλλη δουλεια απο το να ερθει να δει τους θαλαμους που κοιμομαστε
Πήρε και ο παπάς σπαθί;
μαλλον δεν εχεις δει warrior priest με πουλαδα αλεξιπτωτιστη για αυτο μιλας
υπαρχει ενα πιο στρατιωτικο ρασο που ειναι πιο 'μεσατο' γιατι δε φοραγε τετοιο ?
Την σκεψη μου διαβαζεις? Σκεφτομαι να παω για ΟΒΑ, οσοι ηταν ΟΒΑ ξυνοντουσαν στον Λοχο Στρατηγειου της Ταξχιας. Ζωαρα και ξυσιμο πανω απ'ολα. Εν μεσω θητειας γινοταν να παω ΣΜΥ?
αλλαξες το Ι σου στο τελος ?
αυτο σε πειραξε ? τα 3/4 δεν βαραγαν ΠΡΟΣΟΧΗ
οντως..
αυτη η προσοχη ομως που την αποκαλω 'Αλικη στο ναυτικο' βγαινει σε πολλους -
κάποια φωλιά θα έχουν...
μιας και το βιντεο λεει Ζαζιας
να ξερεις λοιπον red monster οτι οταν αποφασισει καποιος του επιπεδου του Ζαζια να σκασει στο στρατοπεδο σου, εσυ θα λιωσεις στην αγγαρεια
θα τα κανεις ολα γυαλι
εμεις για παρτη του φορτωσαμε καμια 5αρια φορτηγα με πευκοβελονες , βαλαμε καπακι στη χεστρα του φυλακιου , εφτιαξα τα ορυγματα (ωπα , περιμενε ,αυτο το αφησα στη μεση κι εξαφανιστηκα ) και μαζευα καουτσουκ απο αρματα
επισης εκεινη τη μερα στα μαγειρεια εκοβαν το ψωμι φορωντας γαντια , και μας εφτιαξαν παστιτσιο
(δεν ξαναδαμε)εννοειται οτι μεχρι και τα κρεβατια μας φτιαξαμε καλα , γιατι ο στρατηγος δεν ειχε αλλη δουλεια απο το να ερθει να δει τους θαλαμους που κοιμομαστε
Πήρε και ο παπάς σπαθί;
μαλλον δεν εχεις δει warrior priest με πουλαδα αλεξιπτωτιστη για αυτο μιλας
Την σκεψη μου διαβαζεις? Σκεφτομαι να παω για ΟΒΑ, οσοι ηταν ΟΒΑ ξυνοντουσαν στον Λοχο Στρατηγειου της Ταξχιας. Ζωαρα και ξυσιμο πανω απ'ολα. Εν μεσω θητειας γινοταν να παω ΣΜΥ?
δεν τον ξέρω τον κύριο...
είναι ο εθνικός σταρ των ενστόλων ?
-
Τον μπάτμαν τον φωνάζει ταγματάρχη. Τι παίζει; Διπλοθεσίτης;
-
δεν μπορει να εχεις φτασει λοχαγος και να βαρας προσοχη σαν τα φανταρια που ζαλιζονται οταν περναει το αστεροσκοπειο μπροστα τους.....
ξεφτιλα το λιγοτερο
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
\δεν τον ξέρω τον κύριο...
είναι ο εθνικός σταρ των ενστόλων ?
ηταν αρχηγος ΓΕΣ αν θυμαμαι καλα (τωρα λογικα θα ειναι σπιτι του), το θεμα ειναι οτι αμα προκειται να σου σκασει κανας τετοιος , θα φας πρηξιμο απο αλλο πλανητη
αυτοι ειναι 'ιερα τερατα'
δε θυμαμαι και ποσα Φ τρως αμα σου ριξει κανας τετοιος υπαρχει μια ελαχιστη ταριφα
παντως πρεπει να σου πω ιστορια με παιδι απο τη μοναδα μου που τον πετυχαινει καποιος στρατηγος στο 401 (τελειως παρταλι, ακουρευτος, λυμμενα κορδονια)
στο τελος για καλη του τυχη του ειπε απλα 'φυγε απο μπροστα μου να μη σε βλεπω'
ο τυπος δεν ειχε καταλαβει με ποιον μιλουσε , το το εξηγησαν αφου εφυγε
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
δεν μπορει να εχεις φτασει λοχαγος και να βαρας προσοχη σαν τα φανταρια που ζαλιζονται οταν περναει το αστεροσκοπειο μπροστα τους.....ξεφτιλα το λιγοτερο
για αυτο σου λεω οτι οι σμυ ειναι σειρουληδες κατα βαθος
(και μη μου πεις τωρα οτι βαρανε σωστες προσοχες οι εμθ, οι εποπ ειναι πιο εκπαιδευμενοι , βασικα αυτοι ειναι κανονικοι στρατιωτες )αν και κατι αξιωματικοι τις βαρανε ετσι
τη καλυτερη προσοχη παντως την ειχα δει απο ταγματαρχη σε ταξιαρχο, μεχρι το στηθος το εφτασε το ποδι
-
αμα δεν κανει σεισμο οταν το χτυπησεις και 3 σαλχοφ μαζι με διπλο τολουπ να κανεις δεν εχει νοημα
-
:
Μπα βαριομουν, πηγα μονο να βγαλω ακτινογραφια απολυσης .
-
Έχεις ένα περιθώριο που μπορεί να γίνει αυτό πάντως , δε μπορείς τελευταίο μήνα να πας
-
Έχεις ένα περιθώριο που μπορεί να γίνει αυτό πάντως , δε μπορείς τελευταίο μήνα να παςΠλεον ειμαι Πολιτης εδω και 6 μηνες , οποτε νομιζω ειναι μη αναστρεψιμο.
Και σε 10ΚΣ μπαινει ο αδερφος μου Τριπολη για να πηξει -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Στις φωνές αναφέρεσαι; Μέρος της εκπαίδευσης. Βέβαια το παράκαναν, σε σουαρέ ήταν όχι στην παράταξη προς επιθεώρηση.
Σε πλήρη διάλυση το στράτευμα Αρχηγός σχολής και να απαντάει στο στρατηγό 'Μια χαρά' Ή το παίζεις παράταξη και αναφέρεσαι κανονικά σε όλη τη διάρκεια της συνομιλίας ή αντιλαμβάνεσαι ότι πρόκειται για δεξίωση και μιλάς από την αρχή σαν άνθρωπος. Πάντως, όλα τα λεφτά η Τιθορέα
Είπα να μη το σχολιάσω αλλά τελικά δεν το γλυτώσαμε. 'ΜΙΑ ΧΑΡΑ' και με φωνή!
Κακώς που είχαν εντολές για φωνασκίες σε δεξίωση βέβαια. Ακόμα κι αυτές λάθος εκτελεσμένες βέβαια.
Ο πιο καλός από όλους ήταν ο Άσσος στο τέλος. Έπρεπε να αποκαλυφθεί και να πιει και φάει και κάτι.Γιατί η χαιρετούρα εντός κτιρίου? η προσφώνηση σκέτο κύριε αντί για σκέτο στρατηγέ. ελ καμπανέιρος είναι Δεν του είπε κανείς ότι πρέπει να αποκαλυφθούν και να φέρουν το πηλήκιο κάτω από την αριστερή μασχάλη?
αν το καλοσκεφτείς όμως το βίντεο είναι τραβηγμένο Οκτώβρη, δηλαδή οι άσοι έχουν λιγότερο από δίμηνο μέσα και είναι τέρμα ψαρωμένοι. Έχουν φάει καψώνι οι καημένοι
-
Ψαρωμένοι αλλά όχι εκπαιδευμένοι...
-
κορυφη τα 2 βιντεο...για το πικπα στο πρωτο βιντεο νταξει...
για το 2ο βιντεο ρεσιταλ υδραυλικης,χαλασμενων αμορτισερ χαλασμενα, σκαφτα σουτ σαβισεβιτς και καπου εσκασε και ενας παθιασμενος παπαφλεσσας...και κανα 2 απο τα Πρινου
και γ@μω τις εμφανισεις... -
Ο χρήστης stam69 έγραψε:
Ψαρωμένοι αλλά όχι εκπαιδευμένοι...Δες και το βιντεο του Καμπαλα Σταματη... Απελπισια!
Sent from my Neo V using Tapatalk.
Περί Θητείας [#3]