-
hold your horses, μπορει να ηταν καποιος δυστυχης λαθρομεταναστης που ηθελε να κλεψει μια φρατζολα ψωμι. Πρεπει να εκτελεστει σαν το σκυλι στο αμπελι;
δεν περιμενα τετοια συμπεριφορα απο Αριστερο
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
δεν εχεις διοπτρα νυκτος;Που να ανοίγεις την Αποθήκη Σιτιστού εκείνη την ώρα...
τα σκυλια φυλακες τυπου ροτβαιλερ κλπ δεν θεωρουνται ικανα για αυτοαμυνα ??
Αν είναι εκπαιδευμένα είναι ικανότατα. Αλλά αν ο άλλος προλάβει και τραβήξει όπλο τι να σου κάνει και το ζωντανό...
εγω ηδη εκπαιδευομαι με τον δια
hold your horses, μπορει να ηταν καποιος δυστυχης λαθρομεταναστης που ηθελε να κλεψει μια φρατζολα ψωμι. Πρεπει να εκτελεστει σαν το σκυλι στο αμπελι;
Είχε παραβιάσει την περίφραξη με κόφτη και 'διόπτευε' τον εσωτερικό χώρο του σπιτιού. Ό,τι και να ήταν θεωρήθηκε κίνδυνος και αντιμετωπίστηκε ανάλογα. Εσένα ποιός σου είπε ότι οι αριστεροί είναι υπέρ της εγκληματικότητας;
-
εκατονταδες χιλιαδες λαθρομεταναστες εχουν περασει τα συνορα με τον τροπο που λες, αλλα εκει θελαμε ανοχη ε;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μόλις πήρα στο κυνήγι έναν που είχε μπει στο οικόπεδο και ανέβηκε στην βεράντα. Δυστυχώς ξέφυγε... Next time ρε πστ! Το ρέμα δίπλα είναι εξάλλου!Θεωρω απαραδεκτο οτι δεν εχεις παγιδευσει περιμετρικα με claymore!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
εκατονταδες χιλιαδες λαθρομεταναστες εχουν περασει τα συνορα με τον τροπο που λες, αλλα εκει θελαμε ανοχη ε;Ποίος ήθελε ανοχή; Το ΚΚ;
Θεωρω απαραδεκτο οτι δεν εχεις παγιδευσει περιμετρικα με claymore!
Έχω και τα σκυλιά να σκεφτώ ρε συ... Το ηλεκτροφόρο σύρμα πάντως είναι μια σκέψη.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Μόλις πήρα στο κυνήγι έναν που είχε μπει στο οικόπεδο και ανέβηκε στην βεράντα. Δυστυχώς ξέφυγε... Next time ρε πστ! Το ρέμα δίπλα είναι εξάλλου!
Θεωρω απαραδεκτο οτι δεν εχεις παγιδευσει περιμετρικα με claymore!
μιας χρησης ακριβα και αντε μετα να καλυψεις την τρυπα καθε φορα
-
Όσοι έχετε σπίτια με κήπο επιβάλλεται να προστατέψετε την περίμετρο με υπέρυθρη κουρτίνα ή κάτι αντίστοιχο. Είναι πλέον πάμφθηνα και αξιόπιστα.
Μόλις ο άλλος πάει να πηδήξει τη μάντρα χτυπάει κατευθείαν η σειρήνα και σε συνδυασμό με κανα προβολέα θα γίνει λούης.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Όσοι έχετε σπίτια με κήπο επιβάλλεται να προστατέψετε την περίμετρο με υπέρυθρη κουρτίνα ή κάτι αντίστοιχο. Είναι πλέον πάμφθηνα και αξιόπιστα.Μόλις ο άλλος πάει να πηδήξει τη μάντρα χτυπάει κατευθείαν η σειρήνα και σε συνδυασμό με κανα προβολέα θα γίνει λούης.
πανω απο οτι ογκο χτυπαει? γιατι αμα ειναι να πεσει κανα πουλι η τιποτα τετοιο δεν εχει νοημα αυτο το συστημα καλυτερα να κανεις γερμανικο παρα αυτο
-
Και με τις γάτες πχ τι γίνεται?
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Και με τις γάτες πχ τι γίνεται?Έχω 4 προβολείς που ανάβουν με την κίνηση και όλο το βράδυ αναβοσβήνουν.
Έχουν μάθει τις διαδρομές οι παλιόγατες και πηγαίνουν ακριβώς εκεί για να τους ανάψουν όλους με τη σειρά. -
Πρέπει να διακοπούν δύο διαδοχικές ακτίνες για να χτυπήσει. Αν κοπεί μια, πχ βάλεις το χέρι σου, απλά χτυπάει το buzzer. Έτσι γάτες, πουλιά κτλ δεν τα πιάνει.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Πρέπει να διακοπούν δύο διαδοχικές ακτίνες για να χτυπήσει. Αν κοπεί μια, πχ βάλεις το χέρι σου, απλά χτυπάει το buzzer. Έτσι γάτες, πουλιά κτλ δεν τα πιάνει.21εκ μεταξυ των ακτινων δεν νομιζω οτι ειναι και ασφαλης για να μην χτυπησει αλλα οκ ισως εχει αλλο συστημα built in για τα ζωα ξερω γω οπως ειχε του στρατου
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Έχω 4 προβολείς που ανάβουν με την κίνηση και όλο το βράδυ αναβοσβήνουν.
Έχουν μάθει τις διαδρομές οι παλιόγατες και πηγαίνουν ακριβώς εκεί για να τους ανάψουν όλους με τη σειρά.Στην περίπτωσή σου θα ξηλώσεις το ενσωματωμένο αισθητήρα του προβολέα και θα βάλεις είτε PIR με αγνόηση κατοικίδιου είτε PIR διπλού αισθητήρα. Και τα δύο δέν θα ενεργοποιούνται απο τις γάτες.
Δές εδώ:
http://www.emimikos.gr/shop/home.php?cat=1020
http://www.emimikos.gr/shop/home.php?cat=1029 -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
:ysterical:hold your horses, μπορει να ηταν καποιος δυστυχης λαθρομεταναστης που ηθελε να κλεψει μια φρατζολα ψωμι. Πρεπει να εκτελεστει σαν το σκυλι στο αμπελι;
Αμα του τη μπουμπουνισει ο ρεαλζεους, με η χωρις διοπτρα νυκτος, divide by zero θα γινει.
να εκτελεσει ο μεταναστης και μετα αμα δεν τ' αρεσει να βγει παραπονουμενος
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Έχω 4 προβολείς που ανάβουν με την κίνηση και όλο το βράδυ αναβοσβήνουν.
Έχουν μάθει τις διαδρομές οι παλιόγατες και πηγαίνουν ακριβώς εκεί για να τους ανάψουν όλους με τη σειρά.Κι εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω με τις αδέσποτες γάτες. Αλλά κι αυτόν τέτοιος προβολέας τον τσάκωσε.
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
:ysterical:
Αμα του τη μπουμπουνισει ο ρεαλζεους, με η χωρις διοπτρα νυκτος, divide by zero θα γινει.
να εκτελεσει ο μεταναστης και μετα αμα δεν τ' αρεσει να βγει παραπονουμενος
εγω περιμενα να τον περιθαλψει και να του δωσει ενα πιατο φαι.
δεν ειναι ολοι οι μεταναστες εγκληματιες!
στην τελικη μπορει να του ζητουσε οικιακο ασυλο, να μεινει στο σπιτι του μεχρι να βρει μια δουλεια και να ορθοποδησει.και σα να μην εφταναν ολα αυτα...
Δυστυχώς ξέφυγε... Next time ρε πστ! Το ρέμα δίπλα είναι εξάλλου!
απειλησε οτι θα τον σκοτωσει και θα τον ριξει στο ρεμα
-
Αποτυχημένο το trolling σου Σπύρο...
-
...καλά, υπάρχει ακόμα εγκληματικότητα?.. γιατί δεν ακούγεται κάτι σχετικό τελευταία...
-
εχει καταντησει καθημερινο φαινομενο
η
εγιναν ολα τα καναλια ακροδεξιοι -
Δεν συμφερει πλεον ,να παιζουν την εγκληματικοτητα στα τουρκοκαναλα.
Ευτυχως που υπαρχει το διαδυκτιο .
Αυξανόμενη εγκληματικότητα και τρόποι αυτοάμυνας.