-
Τα Polo και Golf IV (&III) αποδίδουν (περιέργως) αρκετά καλά στον ήχο, βοηθά πολύ η κατασκευή της πόρτας... Πάντως (ακόμη και με τα tweeter στο τρίγωνο του καθρέπτη) ακούγονται πολύ καλά.
Ρένα, όταν ολοκληρωθεί (κάποια στιγμή ) το ηχοσύστημα στο δικό μου σε βάζω να το ακούσεις αν θες (ελπίζοντας να εξιλεωθώ )
-
Για εργοστασιακό σύστημα, αυτό του Clio είναι σχετικά καλό.
-
Ο χρήστης dienekes έγραψε:
Από τη μία έχει κάποια λογική, αν περνάς πολύ χρόνο στο αυτοκίνητο να έχεις πρόσβαση σε διάφορα στοιχεία, π.χ. Internet. Προφανώς ή/και προτιμότερα όχι όταν οδηγείς, αλλά σε λίγο καιρό θα οδηγεί ο αυτόματος πιλότος, οπότε κανένα πρόβλημα!Τα διάφορα playstation, κλπ, είναι λίγο καραγκιοζίστικα αλλά αν κάποιος έχει δύο μικρά παιδιά θα σκότωνε για να έχει κάτι να τα απασχολεί στο ταξίδι...
Φίλε μου dienekes ,
(γιατί μου φέρνει κάτι απο διηνεκής ? )Θα σε παρακαλούσα να ξαναδείς ότι έγραψες , στην δεύτερη παράγραφο,
βλέπεις εγώ έχω ΔΥΟ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ , που μεγάλωσαν στο αυτοκίνητο,
και απο όταν μπορούσαν να αντιλαμβάνονται τον 'περίγυρο τους' , έχουν
κάτι να μαθαίνουν στο κάθε ταξίδι , ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΣΑΝ ΠΕΡΙΤΤΟ ΒΑΡΟΣ με μ~!@#$%^&*ς του είδους
playstation .Και θα σου έλεγα , ΠΡΙΝ ΜΙΛΗΣΕΙΣ , ΒΟΥΤΑΣ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ !!
Συγνώμη για τον τόνο της δημοσίευσης , αλλά το ύφος της προηγούμενης
είναι .....................Αποστόλης.
-
-
Ο χρήστης apostolis έγραψε:
Φίλε μου dienekes ,
(γιατί μου φέρνει κάτι απο διηνεκής ? )Γιατί είναι αυτό ακριβώς.
Θα σε παρακαλούσα να ξαναδείς ότι έγραψες , στην δεύτερη παράγραφο,
κάτι να μαθαίνουν στο κάθε ταξίδι , ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΣΑΝ ΠΕΡΙΤΤΟ ΒΑΡΟΣ με μ~!@#$%^&*ς του είδους
playstation .Θα σε παρακαλούσα και εγώ με τη σειρά μου να ξαναδείς τι έγραψα στη δεύτερη παράγραφο, δίνοντας προσοχή στον χαρακτηρισμό 'καραγκιοζίστικα' που μεταχειρίστηκα.
Πουθενά δεν συνάγεται ότι συμφωνώ με τέτοιες λύσεις, κατανοώ όμως ότι κάποιοι θα το αντιμετωπίσουν θετικά, γιατί δεν έχουν ίσως την υπομονή να ασχοληθούν με τα παιδιά τους περισσότερο. Κακώς αλλά συμβαίνει.
Και θα σου έλεγα , ΠΡΙΝ ΜΙΛΗΣΕΙΣ , ΒΟΥΤΑΣ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ !!
Δεν έχω πρόβλημα με κανέναν τόνο, μου φαίνεται μάλιστα ότι αυτό το φόρουμ είναι λίγο περισσότερο politically correct από ότι έχω συνηθίσει κυρίως σε ξένα φόρουμ. Μπορείς να έχεις όποιον τόνο νομίζεις, αρκεί βέβαια να διαβάζεις προσεκτικά και να προσπαθείς να καταλάβεις τι εννοεί ο άλλος.
Φιλικά
-
Σαφώς και είναι μακράν καλύτερο το να ρουφάνε τα παιδιά την εμπειρία από το ταξίδι, αλλά πολλές φορές παύουν να αντέχουν και γκρινιάζουν, ενοχλώντας τον οδηγό επικίνδυνα για την ακεραιότητα του αυτοκινήτου, της οικογένειας και των υπολοίπων.
Οπότε για αυτές τις περιπτώσεις δεν το βλέπω δα και τόσο εγκληματικό το να δούν μια ταινία, ή να παίξουν ένα παιχνίδι να ηρεμήσουν, ή και να κοιμηθούν αν αυτό χρειάζεται.
Δε λέω να γίνεται κατάχρηση και να ανοίγουν τα μηχανήματα με την είσοδο στο αυτοκίνητο, και σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση να νιώσουν πως αν φωνάξουν σημαίνει πως θα παίξουν. Αλλά πχ αν τους δώσεις να καταλάβουν πως αν συμπεριφέρονται καλά για κάποιο διάστημα (που θα ξέρεις πως κάπου εκεί είναι τα όριά τους) θα παίξουν για λίγο, δεν το βλέπω κακό...
Παν μέτρον άριστον. Πολλές φορές απορρώ τι δύναμη είχε ο πατέρας μου να οδηγεί με εμένα και τον αδερφό μου στο αυτοκίνητο... Δε νομίζω να μπορούσα στη θέση του...
-
Ο χρήστης apostolis έγραψε:
Θα σε παρακαλούσα να ξαναδείς ότι έγραψες , στην δεύτερη παράγραφο,
playstation .Και θα σου έλεγα , ΠΡΙΝ ΜΙΛΗΣΕΙΣ , ΒΟΥΤΑΣ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ !!
Εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω ΤΙ είχε το ύφος της προηγούμενης δημοσίευσης...
Συγγνώμη κιόλας 'apostolis' αλλά πιστεύω πως το 'ΠΡΙΝ ΜΙΛΗΣΕΙΣ , ΝΑ ΒΟΥΤΑΣ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ' ταιριάζει ΑΠΟΛΥΤΑ στο δικό σου post και όχι στου dienekes...
Φιλικά και από μένα,
Μιχάλης -
Παίδες θέλω να παραγείλλω cd/mp3 player (+ηχεία) από USA και θέλω τη βοήθεια σας στα εξής:
- Ξέρετε κανένα καλό site να δω τιμές; Γενικά που παίζουν οι τιμές στην Ελλάδα για ένα αξιοπρεπές player (kenwood,sony etc) με τέσσερα ηχεία;
- Θα αντιμετωπίσω προβλήματα συμβατότητας;
-
Ο χρήστης joyrider έγραψε:
Παίδες θέλω να παραγείλλω cd/mp3 player (+ηχεία) από USA και θέλω τη βοήθεια σας στα εξής:- Ξέρετε κανένα καλό site να δω τιμές; Γενικά που παίζουν οι τιμές στην Ελλάδα για ένα αξιοπρεπές player (kenwood,sony etc) με τέσσερα ηχεία;
- Θα αντιμετωπίσω προβλήματα συμβατότητας;
Το πρώτο πρόβλημα είναι στο τελωνείο και ίσως να σου κοστίσει πιο ακριβά από ότι στην Ελλάδα.
Το δεύτερο έχει να κάνει με το ραδιόφωνο που έχει βήματα των 200 Khz σε μονά, δηλαδή 89,5-89,7-89,9 κλπ. και έτσι δεν θα ακους τους σταθμούς που εκπέμπουν σε ζυγά, πχ 89,2-89,4 κλπ.
Δες για Ελλάδα τιμές στο http://www.kalogeropoulos.gr και στη Γερμανία για να κάνεις σύγκριση στο http://www.technikdirekt.de που είναι 100% αξιόπιστο. -
Thanks για τα χρήσιμα links. Το βήμα αναζήτησης στο ραδιόφωνο πιστεύω να ρυθμίζεται εύκολα, τώρα για το τελωνείο δεν είμαι σίγουρος. Πάντως στο παρελθόν που μου έχουν φέρει laptop, camera, pc σε εξαρτήματα δεν υπήρξε πρόβλημα, δε νομίζω οτι πληρώνεις δασμούς.
-
Ο χρήστης joyrider έγραψε:
Το βήμα αναζήτησης στο ραδιόφωνο πιστεύω να ρυθμίζεται εύκολαΛιγότερο εύκολα απ'όσο νομίζεις (έως καθόλου), αν η πηγή δεν το υποστηρίζει μέσω αντίστοιχου λογισμικού. Και είναι σπάνιες οι περιπτώσεις αυτές.
Επίσης για το τελωνείο πιστεύω ότι εξαρτάται από το πού (σε ποιον) θα τύχεις...
-
Σε ένα Dakota Dodge η αντιπροσωπεία δεν μπορούσε να αλλάξει το βήμα στο ραδιόφωνο, είπε ότι δε γίνετε, αλλά τελικά μετά από χρόνια το βρήκαμε και ήταν απλό! Με το πάτημα 3 κουμπιών... Σε ένα σύγχρονο όμως που αυτό λογικά θα ελέγχετε με software μάλλον θα είναι αδύνατο να αλλάξει!
Το τελωνείο είναι λαχείο, εξαρτάτε που θα πέσεις! Συνήθως οι εταιρείες από ΗΠΑ στέλνουν το προϊόν σαν δώρο ή με τιμή μερικών $, οπότε δεν υπάρχουν δασμοί, αλλά αν όμως δεν το κάνουν και σου στείλουν κανονικό τιμολόγιο? Ή αν κάποιος το ανοίξει και δει ότι η αξία του είναι πολύ μεγαλύτερη, ή ότι δεν είναι δώρο? Φυσικά είναι και η εγγύηση, ότι αγοράσεις από Ε.Ε. έχει πανευρωπαϊκή εγγύηση, από ΗΠΑ όμως δε σε καλύπτει κανείς.
Ευρώπη και πάλι Ευρώπη για αγορές -
Tώρα πρόσεξα ότι είσαι στη Θεσσαλονίκη. Για πέρνα από το
και νομίζω ότι θα βρεις καλές τιμές. Γενικά δεν αξίζει όσο πιστεύουν κάποιοι το να αγοράζεις από Αμερική (εκτός ειδικών περιπτώσεων, πχ ένας παλιός ενισχυτής που εδώ δεν υπάρχει, αλλά εκεί έτσι κι αλλιώς είναι μεγάλο το ρίσκο).
-
Να κανω και γω μια ερωτηση.....μήπως ξερει κανεις ποιά μοντέλα Pioneer cd/mp3 μπορουν να δεχθουν αυτο το ασυρματο χειριστηριο που μπορει να μπει και στο τιμονι?? επειδη το τουτου μου δεν εχει χειριστηρια στο τιμονι θα ηθελα το ραδιοcd που θα βαλω να εχει.
-
Από την προηγούμενη σειρά, παίρνουν τα μοντέλα από το 5600 και πάνω. Από την τωρινή σειρά μάλλον από το 4700 και πάνω.
-
Οκ ευχαριστω πολυ....
-
Να κάνω μια ερώτηση;
Η φωτό αυτή δείχνει την καλωδίωση του tweeter που μου έβαλαν στο τριγωνάκι του καθρέφτη. Αυτό το πορτοκαλί τετράγωνο πράγμα τι είναι;
Σε τι χρησιμεύει; Χρησιμεύει ή να το βγάλω;http://briefcase.pathfinder.gr/download/gvala/32323/385614/0/HPIM0170.jpg
-
αν και θολή η φωτό, μοιάζει με πυκνωτή. ΜΗΝ το βγάλεις, κάποιο λόγο έχει που βρίσκεται εκεί.
-
Πήγα και ξανακοίταξα. Πράγματι, είναι πυκνωτής 3μF.
Σε τι όμως μπορεί να χρησιμεύει ένας πυκνωτής εκεί; -
ίσως να χρειάζεται για την οδήγηση του τουίτερ στο ξεκίνημα ή για να κρατάει σταθερό κάποιο ρεύμα. Ίσως πάλι σου λέω και βλακείες, από Audio έχω μεσάνυχτα.
βρε μήπως θέλεις να το ελαφρώσεις το αμαξάκι??? Αν ναι, ένα πυκνωτάκι δεν κάνει διαφορά. Χρειάζεσαι Gilly Diet
CAR AUDIO FORUM - 4TF