-
Λοιπον αε70
σχετικα με το προβλημα με τη γραφη σου, με πολλες κοφτες προτασεις και τελιτσες, φαντασου το εξης σε ταινια:
ειναι κατι τυποι (εμεις) μεσα σε ενα χωρο αλλοι σε τραπεζια αλλοι σε καναπεδες και λεμε αμπελοφιλοσοφιες με ραθυμο υφος ποτε ποτε υψωνουμε και τη φωνη λιγακι.
και ξαφνικα μπαμ ανοιγει η πορτα και μπαινει ο τυπος ο λαχανιασμενος και ταλαιπωρημενος χωρις ανασα (εσυ):
- τι καθεστε εδω.....(λαχανιαζει)
- εξω γινεται πολεμος ....(λαχανιαζει)
- μας πηδανε οι εχθροι, μολις γλυτωσα ....(λαχανιαζει)
Οι αλλοι τον κοιτουν αποσβολωμενοι, δεν του μιλουν, και συνεχιζει (με υφος παπαμιχαηλ σε πατριωτικες ταινιες): - τι με κοιτατε μωρε??? .....(ανασα και γκριματσα πονου απο το τραυμα)
- Ξεσηκωθειτε, που να σας παρει ο διαολος ......(κοντινο στο ιδρωμενο προσωπο)
- Τι αλλο θελετε να μπουν στην πορτα σας, ? στα οπλα!!!!.....(οργισμενος)
καπως ετσι μπηκες στην κουβεντα που περιεχει κομμαντο, (κανονικα ή στο μυαλο τους), πολεμιστες του καναπε, γκοτζιλες και φλωρους κλπ.
και μεα εφυγες σαν το σουπερμανπαρε μια ανασα και δοκιμασε παλι. για εμενα ευπροσδεκτος.
-
Περί όπλων κι αποφασιστικότητας στην χρήση τους (βλ. 'το εμφανίζω -> το χρησιμοποιώ'):
Τα αίματα άναψαν πολύ γρήγορα με αποτέλεσμα να αρχίσει η ένταση. Σύμφωνα με πληροφορίες ανάμεσα στη μία παρέα ήταν και ένας ειδικός φρουρός, εκτός υπηρεσίας, όμως όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες είχε μαζί του το πιστόλι το οποίο και έβγαλε.
Στη θέα του πιστολιού η άλλη παρέα εξαγριώθηκε ακόμη περισσότερο και ξυλοκόπησε τον ειδικό φρουρό ο οποίος και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο.
http://www.newsit.gr/default.php?pname= ... 22&catid=4
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Περί όπλων κι αποφασιστικότητας στην χρήση τους (βλ. 'το εμφανίζω -> το χρησιμοποιώ'):Τα αίματα άναψαν πολύ γρήγορα με αποτέλεσμα να αρχίσει η ένταση. Σύμφωνα με πληροφορίες ανάμεσα στη μία παρέα ήταν και ένας ειδικός φρουρός, εκτός υπηρεσίας, όμως όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες είχε μαζί του το πιστόλι το οποίο και έβγαλε.
Στη θέα του πιστολιού η άλλη παρέα εξαγριώθηκε ακόμη περισσότερο και ξυλοκόπησε τον ειδικό φρουρό ο οποίος και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο.
http://www.newsit.gr/default.php?pname= ... 22&catid=4
Καλος μ@λ@κ@ς. Το εβγαλε να το δειξει... και του δειξανε αυτοί. Καλα να παθει.
-
οι ειδικοι φρουροι θα πρεπε να περνουν απο περισσοτερες ψυχολογικες εξετασεις μαλλον
συνηθως αυτοι κανουν τις μ2λακιες
βεβαια στην ελλαδα και τα σωματα ασφαλειας γενικα δε ξερω τι ρολο παιζουν οι οποιες ψυχολογικες εξετασεις
εχω δει αρκετους τρελους με οπλοκαι ως αντιπαραδειγμα μου ηρθε στο νου συγγενης μου στο sfpd ο οποιος αν και αμερικανος αστυνομικος (που θεωρουνται trigger happy τυποι γενικα) μου ελεγε οτι εκτος υπηρεσιας δεν κουβαλανε ποτε μα ποτε οπλο μαζι τους
-
Τι να το κανουν στο Σαν Φρανσισκο το οπλο? (αυτο δεν ειναι το sf?) μην τους την πεσει καμμια αδερφη?
δεν ειναι και Detroit -
δε νομιζω να εχουν μονο αδερφες εκει , θα υπαρχει και κανας σοβαρος εγκληματιας
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
:shifty: δε νομιζω να εχουν μονο αδερφες εκει , θα υπαρχει και κανας σοβαρος εγκληματιαςσιγουρα, αλλα το faggot/criminal ratio θα ειναι πολυ πανω του 1
-
Και όλα αυτά επειδή δεν κατάλαβα τι εννοούσε με τον όρο πλαστικό ομοίωμα ...
-
εγω ακομη και σημερα δεν εχω καταλαβει οτι κανουν τιποτα απο αυτα που προοριζοταν το σωμα τους
Οι Ειδικοί Φρουροί εκτελούν καθήκοντα φύλαξης ευπαθών στόχων και περιπολιών. Επίσης, διατίθενται για τη στελέχωση ειδικών αστυνομικών υπηρεσιών, τη συγκρότηση ειδικών μονάδων και μεταβατικών αποσπασμάτων για την αντιμετώπιση ιδιαίτερων μορφών εγκληματικότητας, καθώς και την αναζήτηση διωκομένων ή εξαφανισθέντων προσώπων.
-
Μόλις πήρα στο κυνήγι έναν που είχε μπει στο οικόπεδο και ανέβηκε στην βεράντα. Δυστυχώς ξέφυγε... Next time ρε πστ! Το ρέμα δίπλα είναι εξάλλου!
-
προσεχε ρε ζεους....
-
Μην ανησυχείς για μένα...
-
αλλο που δεν θελει να ξεσπασει ο διας..
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μην ανησυχείς για μένα...καλα μη βαρας
επειδη βαριεμαι να στειλω πμ,
δες αυτο η οποιος θελει, το βρηκα ενδιαφερον http://www.meforum.org/441/why-arabs-lose-wars -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μόλις πήρα στο κυνήγι έναν που είχε μπει στο οικόπεδο και ανέβηκε στην βεράντα. Δυστυχώς ξέφυγε... Next time ρε πστ! Το ρέμα δίπλα είναι εξάλλου!δεν εχεις διοπτρα νυκτος;
-
σιγα μη δανειστει και αυτα τα βανακια (δε θυμαμαι πώς τα λενε ) με τις νυκτερινες καμερες
-
τα σκυλια φυλακες τυπου ροτβαιλερ κλπ δεν θεωρουνται ικανα για αυτοαμυνα ?? επειδη σκεφτομαι να αγορασω ενα ζευγαρι
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
τα σκυλια φυλακες τυπου ροτβαιλερ κλπ δεν θεωρουνται ικανα για αυτοαμυνα ?? επειδη σκεφτομαι να αγορασω ενα ζευγαριεχει γραφτει παραπνω οτι αμα τα ψεκασεις γινοντι κρεας, δν εχω προσωπικη εμπειρια.
-
αν προλαβεις και τα δεις ,γιατι ενα ακιτα που εχω εγω δεν γαβγιζει πεταγεται ξαφνικα μπροστα σου και τοτε εχεις θεμα...αλλωστε εκπαιδευονται κ για το σπρει.Γνωριζω συγκεκριμενη περιπτωση στην γλυφαδα με εκπαιδευμενο ροτ που κυριολεκτικα διελυσε τον διαρρηκτη σε σημειο που ο ιδιοκτητης εχει προβληματα με το νομο .
-
εγω ηδη εκπαιδευομαι με τον δια
Αυξανόμενη εγκληματικότητα και τρόποι αυτοάμυνας.