-
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Χα χα. Ναι ναι ..
Κλασσικές φορουμιστικες απαντήσεις..
Μη βρεθεί κανείς να ξέρει κατι περισσότερο ...
Εγχειρίδιο αντάρτικου
Αν. Εννοείς τα σχολεια που περνάς όταν είσαι στις ειδικές δυνάμεις τότε ναι μάλλον από εκεί μας τα δίδαξαν ...
Αν θέλετε να μΆθατε στα σοβαρά κάντε σοβαρά σχόλιαΙσως αν εγραφες κατανοητα κειμενα να λαμβανες σοβαροτερες απαντησεις.
ισως αν ησουν σοβαρος moderator θα εκανες ban η θα εσβηνες την φωτογραφια που δεν συναδει με τις αρχες του φορουμ σας...
το λιγοτερο που μπορουσες να κανεις ητν μια παρατηρηση... -
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Δεν άντεξα ...Πλαστικό ομοίωμα ε?
Μπορεί να την δει ο κλεφτης και να την πλακώσει στις ...
http://lovetoys.gr/realistic-vibrators.el.aspx
kai εγω δεν αντεξα....μπορεις με αυτο ν προετοιμαστεις ...
για αυτο που θα κανει ο φιλος μας
ν δεν ικανοποιηθει
με την κουκλα
αποφασισα ομως να μην δειξω φωτο μωρε γιατι ντρεπομαι λιγο -
Ποιος σου πε οτι δεν εχει ολοκληρη συλλογη ο μπλαστερ σπιτι του
Γενικα ολοι μας εχουμε κανα δυο για τις περιπτωσεις που περιγραφεις, ειναι να ρισκαρουμε? -
τωρα μπιλακο33 μπορεις να μου κανεις μπαν
μονο σε εμενα ομως.....
για να δειξετε τον φασισμο σας
να τιμωρειτε τους αντιδρωντες και οχι τους προκαλουντες
η θα βαλεις ταξη σε ολους η αστο καλυτερα
ανοιξατε ενα σοβαρο θρεντ
ενα θρεντ που καποιοι που δεν ασχολουνται και μπορουν να μαθουν απο καποιους που γνωριζουν
αυτα που γραφω δεν τα αντιγραφω ....
δεν θελω να δημιουργησω εντυπωσεις με το τι κανω στη ζωη μου εκτος απο μηχανικος(αφηνω υπονοουμενα ε....??)
ουτος η αλλεως καμμενος ειμαι απο φορουμ αυτοκινητου οπου ημουν και εγω μοντ αλλα επειδη σκαλισα και βρηκα διαφορα...
με πεταξαν η οσια παρθενα χα χα αλλα τελικα το φορουμ εκλεισε γιατι μαθευτηκε....
και ανταπαντω σε αυτα που πειτε..
οκ οτι πειτε... και αυτο κλεμμενο ειναιπρος rx8 drifter
τι να ρισκαρεις αδερφε?
να βγεις εξω ? για το αμαξι? οχι βεβαια δεν βγαινεις εκτος και αν εχεις πλεονεκτικη θεση να βλεπεις χωρις να φαινεσαι. να εχεις καλυψη.
μιλαμε για μες το σπιτι αν καταφερει να μπει . κατι που φυσικα πρεπει να αποτρεψεις . αλλιως κλιμακωνεται η απειλη.
αν θελετε κανουμε σοβαρη κουβεντα με λεπτομερειες για τοτι και πως -
Ωραίος ρε μάστορα... Γράφτηκες στις 22/9 και μέσα σε ένα μήνα κατηγορείς για φασισμό ? (γιατί ? σου έσβησε κανείς τίποτα ?) και προεξοφλείς αντιδράσεις (μπαν κτλ.) που κανείς δεν υπαινίχθηκε Με άλλα λόγια, μόνος σου τα λες. Δεν σε υποχρέωσε κανείς να συμμετέχεις αλλά αν το κάνεις θα πρέπει να σέβεσαι το χώρο που σε φιλοξενεί, μη λέμε τα αυτονόητα.
Και ακόμα δεν απάντησες σε κάτι που σε ρώτησαν, ποιό είναι το νόημα του ομοιώματος στο σπίτι. Γενικά (στο λέω αν δεν το κατάλαβες) γράφεις σα να παραθέτεις σκόρπια-ασύνδετα από κάποιο εγχειρίδιο αλλά δεν συζητάς, δηλαδή σε ρωτάνε αλλά δεν απαντάς. Αν όταν γράφεις κάτι σου λένε ότι δεν σε καταλαβαίνουν, υπάρχουν 2 ενδεχόμενα, είτε αυτοί είναι βλάκες είτε εσύ πρέπει να βελτιώσεις το γράψιμό σου.
-
α ξεχασα να σας πω οτι τα περισσοτερα ποστ τα εκανα απο κινητη συσκευη γιαυτο και τα ακαταλαβιστικα διορθωνει μονο του και
δεν βλεπω την λεξη που διορθωνει (βαριεμαι κιολας) ειναι ολοκληρη ιστορια
δυστηχως δεν εχω ιντερνετι σπιτι και η χρεωση στα μεγαμπαιτ του κινητου ειναι ανωμαλη
τα συμπερασματα δικα σας παρακαλω τον υπερτατο μοντ να το επιβεβαιωσει
τα σημερινα ειναι και αυτα απο κλεμμενο γουιφι...προς αγαπητο ναςς
τωρα σοβαρα δεν εχετε καταλαβει για τι ομοιωμα μιλαμε??
ομοιωμα πιστολιου ειναι αυτο που σε αθωωνει τι αλλο να πω
για να μην υπαρχει ασυμμετρη απειλη.οσο για τον φασισμο ναι κατηγοτηθηκε φιλος μου στο φορουμ σας για διπλη εγγραφη
χωρις να του ζητηθει ο λογος απλα αποφασιστικε απο εσας
αυτο τι ειναι?
σας πειραζει η λεξη
αλλα οχι οι πραξεις σας? -
Και συ τι είσαι ? Ο μασκοφόρος εκδικητής που μπήκε στο φόρουμ για να καθαρίσει για τον αδικημένο φίλο του ? Δηλαδή μπήκες σε ένα χώρο, για τον οποίο είσαι πεπεισμένος (μην ξεχνάς ότι κάνεις ότι κατηγορείς εμάς ότι κάνουμε, δηλαδή βγάζεις συμπέρασμα χωρίς να ακούσεις και τις 2 πλευρές) ότι είναι φασιστικός, για ποιό λόγο, για να μας την πεις ? ΟΚ τι να πω...
Επί της ουσίας, δε φταίει ο αυτόματος διορθωτής, γράφεις ακαταλαβίστικα (ή εγώ είμαι βλάκας, δεκτόν). Και εγώ και άλλοι καταλάβαμε ομοίωμα ανθρώπου, όχι πιστολιού. Αλλά και πάλι δεν αντιλαμβάνομαι το νόημα, ΟΚ μπαίνει ο άλλος με το πιστόλι και εσύ του βγάζεις το ομοίωμα του ΑΚ47 ? Αντε και τη γλύτωσες, αντιλαμβάνεσαι όμως ότι αυτό δε λύνει το πρόβλημα, απλά το μεταθέτει, διότι στον επόμενο θα μπει με κανονικό ΑΚ47 οπότε εσύ τι θα του βγάλεις, ομοίωμα minigun ? (και βέβαια μπορείς να είσαι εσύ ο επόμενος)
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ωραίος ρε μάστορα... Γράφτηκες στις 22/9 και μέσα σε ένα μήνα κατηγορείς για φασισμό ? (γιατί ? σου έσβησε κανείς τίποτα ?) και προεξοφλείς αντιδράσεις (μπαν κτλ.) που κανείς δεν υπαινίχθηκε Με άλλα λόγια, μόνος σου τα λες. Δεν σε υποχρέωσε κανείς να συμμετέχεις αλλά αν το κάνεις θα πρέπει να σέβεσαι το χώρο που σε φιλοξενεί, μη λέμε τα αυτονόητα.Και ακόμα δεν απάντησες σε κάτι που σε ρώτησαν, ποιό είναι το νόημα του ομοιώματος στο σπίτι. Γενικά (στο λέω αν δεν το κατάλαβες) γράφεις σα να παραθέτεις σκόρπια-ασύνδετα από κάποιο εγχειρίδιο αλλά δεν συζητάς, δηλαδή σε ρωτάνε αλλά δεν απαντάς. Αν όταν γράφεις κάτι σου λένε ότι δεν σε καταλαβαίνουν, υπάρχουν 2 ενδεχόμενα, είτε αυτοί είναι βλάκες είτε εσύ πρέπει να βελτιώσεις το γράψιμό σου.
και χθες να γραφομουνα το ιδιο θα εκανα, δεν καταλαβα πρεπει να παλιωσω για να σχολιασω ?
δηλαδη δεν μπορει να παρακολουθω το φορουμ χρονια? και να εχω αποψη....? εισαι σοβαρος?
αν θελεις να σου χαιδευουν τα αυτια και να σου λενε ναι τοτε κανεις δε υποχρεωνει εσενα να σχολιασεις εμεναπροεξοφλω αυτο που επρεπε να κανει ο μοντ ...
εκτος και αν θεωρεις οτι αυτο που ανεβασε ο μπλαστερ ειναι κοσμιο συμφωνα παντα με τους** κανονες του φορουμ...**λες να εχω μπροστα μου εγχειριδιο και να μην εχω την ικανοτητα να κανω αντιγραφη? η μαλλον δεν καταλαβαινω ποτε αλλαζει η παραγραφος λες
και οπως ειπε και ο αινσταιν (τον αναφερω για να μην νομιζετε οτι το κλεβω)
δυο πραματα ειναι απεραντα η ανθρωπινη βλακεια και το συμπαν... και για το συμπαν δεν ειμαι σιγουρος. -
Το 22/9 δε σημαίνει ότι πρέπει να παλιώσεις, προφανώς όχι, αλλά για πότε κατάλαβες ότι είμαστε φασίστες, ποιός ακριβώς είναι ο κανονισμός, έχεις άποψη τι θα έπρεπε να κάνει ο mod. ΟΚ. Κακώς το ανέφερα, λάθος μου διότι όντως μπορεί να παρακολουθείς χρόνια.
Ναι, θεωρώ ότι αυτό που ανέβασε δεν χρήζει επέμβαση mod. Που γράφει ο κανονισμός για κοσμιότητα ? Αφού δείχνεις να τον ξέρεις τόσο καλά ώστε να κάνεις υποδείξεις σε mods.
Τώρα για την ουσία της δημοσίευσής σου δεν απάντησες ή μάλλον απάντησες τάχα μου έμμεσα (είσαι κόσμιος βλέπουμε...), ότι είμαι βλάκας. ΟΚ δεκτόν, άποψή σου, να σου πω ότι δίνω δεκάρα, η μαμά μου μου είπε να μη λέω ψέμματα
Ας το κλείσουμε εδώ, όποιος κατάλαβε κατάλαβε.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Και συ τι είσαι ? Ο μασκοφόρος εκδικητής που μπήκε στο φόρουμ για να καθαρίσει για τον αδικημένο φίλο του ? Δηλαδή μπήκες σε ένα χώρο, για τον οποίο είσαι πεπεισμένος (μην ξεχνάς ότι κάνεις ότι κατηγορείς εμάς ότι κάνουμε, δηλαδή βγάζεις συμπέρασμα χωρίς να ακούσεις και τις 2 πλευρές) ότι είναι φασιστικός, για ποιό λόγο, για να μας την πεις ? ΟΚ τι να πω...Επί της ουσίας, δε φταίει ο αυτόματος διορθωτής, γράφεις ακαταλαβίστικα (ή εγώ είμαι βλάκας, δεκτόν). Και εγώ και άλλοι καταλάβαμε ομοίωμα ανθρώπου, όχι πιστολιού. Αλλά και πάλι δεν αντιλαμβάνομαι το νόημα, ΟΚ μπαίνει ο άλλος με το πιστόλι και εσύ του βγάζεις το ομοίωμα του ΑΚ47 ? Αντε και τη γλύτωσες, αντιλαμβάνεσαι όμως ότι αυτό δε λύνει το πρόβλημα, απλά το μεταθέτει, διότι στον επόμενο θα μπει με κανονικό ΑΚ47 οπότε εσύ τι θα του βγάλεις, ομοίωμα minigun ? (και βέβαια μπορείς να είσαι εσύ ο επόμενος)
ναι ......
και εσυ τι εισαι ο δικηγορος του φορουμ?
δεν το πιστευω....
τελικα ο αινσταιν εχει δικιο....κοιτα συγνωμη αλλα δεν μπορω να βρω αυτη την παραγραφο στο εγχειριδιο . που το λεει ...που το λεει ρε γαμωτο
τι να σου πω ρε αδερφε ρωτα κανα δικηγορο
ειλικρινα δεν περιμενα τετοια εξελιξη
πιστευα οτι αυτοι που γραφουν σε αυτο το θεμα γνωριζουν τουλαχιστον τα βασικα
λυπαμαι
αυτο μπορει να συνεχιστει επ απειρον(οσο πινω καφε δηλαδη γιατι μετα θα χασω το γουφι... -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Το 22/9 δε σημαίνει ότι πρέπει να παλιώσεις, προφανώς όχι, αλλά για πότε κατάλαβες ότι είμαστε φασίστες, ποιός ακριβώς είναι ο κανονισμός, έχεις άποψη τι θα έπρεπε να κάνει ο mod. ΟΚ. Κακώς το ανέφερα, λάθος μου διότι όντως μπορεί να παρακολουθείς χρόνια.Ναι, θεωρώ ότι αυτό που ανέβασε δεν χρήζει επέμβαση mod. Που γράφει ο κανονισμός για κοσμιότητα ? Αφού δείχνεις να τον ξέρεις τόσο καλά ώστε να κάνεις υποδείξεις σε mods.
Τώρα για την ουσία της δημοσίευσής σου δεν απάντησες ή μάλλον απάντησες τάχα μου έμμεσα (είσαι κόσμιος βλέπουμε...), ότι είμαι βλάκας. ΟΚ δεκτόν, άποψή σου, να σου πω ότι δίνω δεκάρα, η μαμά μου μου είπε να μη λέω ψέμματα
Ας το κλείσουμε εδώ, όποιος κατάλαβε κατάλαβε.
οκ καλως.
οχι δεν θα μπω στον κοπο
ολοι σχολιασατε οτι κανω κλοπι πειστ οτι δεν ξερω τι γραφω οτι τα γραφω αναμικτα και μπερδευω το εχγειριδιο
κτλ κτλ
και λες οτι σε λεω βλακα? και εμενα η μανα μου μου ειπε να μην λεω ψεμματα αλλα μου ειπε να μην σηκωνω μυγα στο σπαθι μου(..)
εσυ γυρνα και το αλλο μαγουλο αφου δεν σου αρεσει να αντεπιτιθεσαικαι εγω δινω δεκαρα (εκτος και αν εκανες λαθος στο γραψιμο) αλλιως δεν θα εγραφα τροπους απεμπλοκης
αλλα αφου θελετε κουβεντουλα θα την εχετεοποιος καταλαβε καταλαβε
-
Αφού 'δεν μπαίνεις στον κόπο' τότε γιατί ασχολείσαι με τους Mods και μας φλομώνεις στους χαρακτηρισμούς (φασίστες κτλ.) και τα ευφάνταστα σενάρια (μπαν κτλ.)
Κουβεντούλα αυτού του είδους ευχαριστώ δεν θα πάρω πρόσεξε μόνο τη συμμόρφωσή σου με τον κανονισμό -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Αφού 'δεν μπαίνεις στον κόπο' τότε γιατί ασχολείσαι με τους Mods και μας φλομώνεις στους χαρακτηρισμούς (φασίστες κτλ.) και τα ευφάνταστα σενάρια (μπαν κτλ.)
Κουβεντούλα αυτού του είδους ευχαριστώ δεν θα πάρω πρόσεξε μόνο τη συμμόρφωσή σου με τον κανονισμόγιατι εχουμε δημοκρατια και μπορουμε να σχολιασουμε οτι θελουμε αλλα προφανως σας ενοχλει για τους λογους που ολοι καταλαβαινουν (παλι μιλαω αοριστα ε...?)
νομιζεις οτι φοβαμαι την λεξη φασισμος?
καθε μηνυμα σου αποδεικνυει ακριβως αυτο .
ευφανταστο σεναριο? το μπαν?οταν εμφανιζεται μια φωτογραφια σεξουαλικου περιεχομενου?και μπορει να το δει ο οποιοςδηποτε? και παιδια ?μηπως εχετε χασει το μετρο των αξιων και της ηθικης?(παλι το παιζω ) εχω τοση φαντασια? μπραβο μουφυσικα και δεν θα παρεις τετοιου ειδους κουβεντουλα αδερφουλη μου....
-
http://www.oplognosia.com/eidiseis/eidiseis264.php
δεν ειμαι εντελως υπερ για το αρθρο
γιατι στην ελλαδα δεν υπαρχει παιδεια οσον αφορα οπλοκατοχη... ποσο μαλλον για οπλοχρησια
και ετσι μαλλον για την ελλαδα που οι περισσοτεροι ειναι trigger happy
θα υπηρχε προβλημα
ειναι ομως ενα αρθρο που αξιζει προσοχης λογο ... αστο τι παω να πω
με λιγα λογια και ο αγιος(ληστης) φοβερα θελει
ειναι ομως κατι (το οπλο) που εξαργυρωνεται οχι με την εμφανιση ... αλλα με την χρηση...
οταν θα κινδυνεψεις θα εχεις τα κοτσια να την πατησεις?
και οχι για να σωσεις το αμαξι αλλα την ζωη της οικογενειας σου -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Και συ τι είσαι ? Ο μασκοφόρος εκδικητής που μπήκε στο φόρουμ για να καθαρίσει για τον αδικημένο φίλο του ? Δηλαδή μπήκες σε ένα χώρο, για τον οποίο είσαι πεπεισμένος (μην ξεχνάς ότι κάνεις ότι κατηγορείς εμάς ότι κάνουμε, δηλαδή βγάζεις συμπέρασμα χωρίς να ακούσεις και τις 2 πλευρές) ότι είναι φασιστικός, για ποιό λόγο, για να μας την πεις ? ΟΚ τι να πω...Επί της ουσίας, δε φταίει ο αυτόματος διορθωτής, γράφεις ακαταλαβίστικα (ή εγώ είμαι βλάκας, δεκτόν). Και εγώ και άλλοι καταλάβαμε ομοίωμα ανθρώπου, όχι πιστολιού. Αλλά και πάλι δεν αντιλαμβάνομαι το νόημα, ΟΚ μπαίνει ο άλλος με το πιστόλι και εσύ του βγάζεις το ομοίωμα του ΑΚ47 ? Αντε και τη γλύτωσες, αντιλαμβάνεσαι όμως ότι αυτό δε λύνει το πρόβλημα, απλά το μεταθέτει, διότι στον επόμενο θα μπει με κανονικό ΑΚ47 οπότε εσύ τι θα του βγάλεις, ομοίωμα minigun ? (και βέβαια μπορείς να είσαι εσύ ο επόμενος)
Μηπως μιλαμε για το αναποδο, να μπει ο κλεφτης με μαχαιρι, να του την αναψεις εσυ με το μπιστολι και να του βαλεις στα χερια ενα ομοιωμα ΑΚ να εχουν να ασχολουνται οι δικαστες για να μην πας μεσα οτι ειχες μαγαλυτερη δυναμη απο αυτον?
-
Ούτε εσύ κατάλαβες τι εννούσε ? Δεν ξέρω, ρώτα το γνώστη που τόσο καλά τα είχε ξεκαθαρίσει, εγώ είμαι άσχετος με το θέμα
(Και γιατί να του βάλεις ομοίωμα και όχι ένα πραγματικό πιστόλι όπως στις ταινίες ?) -
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Και συ τι είσαι ? Ο μασκοφόρος εκδικητής που μπήκε στο φόρουμ για να καθαρίσει για τον αδικημένο φίλο του ? Δηλαδή μπήκες σε ένα χώρο, για τον οποίο είσαι πεπεισμένος (μην ξεχνάς ότι κάνεις ότι κατηγορείς εμάς ότι κάνουμε, δηλαδή βγάζεις συμπέρασμα χωρίς να ακούσεις και τις 2 πλευρές) ότι είναι φασιστικός, για ποιό λόγο, για να μας την πεις ? ΟΚ τι να πω...
Επί της ουσίας, δε φταίει ο αυτόματος διορθωτής, γράφεις ακαταλαβίστικα (ή εγώ είμαι βλάκας, δεκτόν). Και εγώ και άλλοι καταλάβαμε ομοίωμα ανθρώπου, όχι πιστολιού. Αλλά και πάλι δεν αντιλαμβάνομαι το νόημα, ΟΚ μπαίνει ο άλλος με το πιστόλι και εσύ του βγάζεις το ομοίωμα του ΑΚ47 ? Αντε και τη γλύτωσες, αντιλαμβάνεσαι όμως ότι αυτό δε λύνει το πρόβλημα, απλά το μεταθέτει, διότι στον επόμενο θα μπει με κανονικό ΑΚ47 οπότε εσύ τι θα του βγάλεις, ομοίωμα minigun ? (και βέβαια μπορείς να είσαι εσύ ο επόμενος)
Μηπως μιλαμε για το αναποδο, να μπει ο κλεφτης με μαχαιρι, να του την αναψεις εσυ με το μπιστολι και να του βαλεις στα χερια ενα ομοιωμα ΑΚ να εχουν να ασχολουνται οι δικαστες για να μην πας μεσα οτι ειχες μαγαλυτερη δυναμη απο αυτον?
ναι ναι ναι .....................
ναι ναι .....
οργασμος................ δεν ειμαι κοσμιος ζητω συγνωμη
δεν μπορω να κρατησω τον ενθουσιασμο μου.....
ανθρωκτονια εν αμυνη ισης απειλης.
οι αστυνομικοι οπως ξερετε δεν εχουν δικαιωμα οπλοχρησιας
στον νομο περι οπλοχρησιας αστυνομικων αναφερεται οτι δικαιωμα χρησης εχει ο αστυνομικος οταν απειληθει(η τριτος)
εστω και με ανενεργο οπλο η και ομοιωμα αυτου..
φυσικα οταν προκειται για αυτο αμυνα πολιτη ισχυει το αυτο και ας μην το λενε
φυσικα οταν προκειτε για πληγη απο το μεσον των πλευρων και εμπρος ....
γιατι αλλιως (στην πλατη)θεωρειται οτι δεν αποτελουσε απειλη..
νομος περι οπλων λεειhttp://www.greekairsoft.gr/files/N2168_1993.pdf
οτι οπλα θεωρουντα και τα αεροβολα παντως τυπου
και οι ρεπλικες. -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ούτε εσύ κατάλαβες τι εννούσε ? Δεν ξέρω, ρώτα το γνώστη που τόσο καλά τα είχε ξεκαθαρίσει, εγώ είμαι άσχετος με το θέμα
(Και γιατί να του βάλεις ομοίωμα και όχι ένα πραγματικό πιστόλι όπως στις ταινίες ?)1ον γιατι κοστιζει
2ον δεν χρειαζεται
3ον μπορεις να βρεις ευκολα? εμπιστευεσαι αυτον που θα στο δωσει μην σε καρφωσει? μιλαμε για μαφια ετσι?
και φυσικα πρεπει να ειναι μαυρο οχι στο χρωμα... αδηλωτο..τα καθαρα (δεν υπαρχουν στοιχεια βαλλιστικης= δεν εχει κανει φονο κτλ.μαυρα κοστιζουν στα 1500 και ανωθεν τιμες των 300 δεν ειναι εμπιστοσινης . οχι παντα φυσικα υπαρχουν και εξαιρεσεις.
4ον 1 στο εκατομμυριο να σε σταματησει αστυνομια (μεχρι να το πας σπιτι ..και το βρει την @$#%%^ φυσικα delivery δεν γινονται....
και φυσικα μπορεις να βγαλεις αδεια οπλοφοριας πιστολιου αλλα θα ειναι χρεωμενο σε εσενα... -
να ξυπνανε τα αιματα...
no hard feelings
κυριοι ειμαι στην διαθεση σας να απαντησω σε σωστες ερωτησεις(καποια στιγμη)
καλο σας απογευμαυγ
αρμενικη την εκανα (την επισκεψη)
Αυξανόμενη εγκληματικότητα και τρόποι αυτοάμυνας.