-
@Orestisren
Το εκτιμούσα υπερβολικά, μέχρι την έλευση της τετραδιευθυντης επόμενης Lagunaς. -
Εγω επειδη αυτη η καινουρια έχει την τετραδιεύθυνση σε κατι εκδόσεις απλησίαστες το εκτιμώ ακομα
Άσε που ειναι και το αμαξι που έμαθα να οδηγαω (οκ αυτο ειναι 400 κυβικα πιο μεγαλο απο αυτο που έμαθα αλλα δεν πειραζει ) -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Εγω επειδη αυτη η καινουρια έχει την τετραδιεύθυνση σε κατι εκδόσεις απλησίαστες το εκτιμώ ακομα
Άσε που ειναι και το αμαξι που έμαθα να οδηγαω (οκ αυτο ειναι 400 κυβικα πιο μεγαλο απο αυτο που έμαθα αλλα δεν πειραζει ) -
Καλημέρα παίδες. Επιστρεφω στο forum από απουσία ενός έτους(στρατός, σπουδές, δουλειά κ.α.). Θα σας πώ την αποψή μου για το clio 1.5 dci 106hp night&day. To παρήγγειλα τον απρίλιο/2011 κ το παρέλαβα φεβρουάριο/2012(πικρα! μεγάλη κ ήμουν κ φαντάρος). Πρώτο αρνητικό οτι δν το είχα βρεί για test drive, οδήγησα μόνο το dacia με τον ίδιο κινητήρα πριν το πάρω. Δεύτερο αρνητικό οι 16' ζάντες οι οποίες προεξέχουν υπερβολικα με αποτέλεσμα οι δυο δεξιες να έχουν γεμίσει γρατσουνιές. Ισως όταν,αλλάξω λαστιχα να βελτιωθεί η κατάσταση αν τα νεα έχουν προστασία ζάντας(φοράει energy saver). Τρίτο οτι έχει σπανια κ ακριβή διάσταση(195 50 16). Πάμε στα θετικά. Έχω κανει 25000km κ κάθε μέρα με δικαιώνει για την επιλογή μου. Ο εξοπλισμός του ειναι απλά εξαιρετικός, όπως κ η πιότητα του εσωτερικόυ τουλάχιστον σε αυτή την έκδοση. Πάμε στα ουσιαστικά: το τιμόνι είναι ικανοποιητικό αν κ θέλει συνήθεια το οτι αργεί να επανέλθει στη θέση του(σε σχεση με το leon ΙΙ που έχουμε). Το μοτέρ είναι απλώς φανταστικό. Είτε στην πολη ή σε επαρχιακό δρόμο ή σε εθνική έχεις πάντα περισεια ισχύος κάτω από το δεξί σου πόδι. Είναι εξαιρετικά σταθερό σε υψηλές ταχύτητες με πολύ καλά φρένα. Η κατανάλωση του κυμαίνεται απο 4.9 ως 5.4. Η αλήθεια ειναι οτι σε προκαλεί να παιξεις μαζί του με ανάλογες συνέπειες στην κατανάλωση. Πηγαινεις με 100 στην εθνική σε ανηφόρα με 6η, 4 άτομα κ clima κ πατώντας το γκάζι επιταχύνει εκληκτικα μεχρι τα 180. Ή είσαι πανω σε στροφη με 80km κ 5η κ πατώντας το γκάζι νιώθεις έντονα να σε τραβάει προς τα εκεί που σημαδεύει το τιμόνι. Τα service είναι κάθε 10000km k είναι αρκετά οικονομικά(π.χ. στα 20000 58ε, στα 10000 44ε). Ααα κ 5 χρόνια εγγύηση. Κατά τη γνώμη είναι ενα ολοκληρωμένο αυτοκίνητο που μπορεί κάλλιστα να είναι το βασικό όχημα ακόμη κ οικογένειας μέχρι 4 ατόμων. Κόστισε 15000ε με το κλειδί στο χέρι. Το μεταλλικό χρώμα κ τα έξοδα φακέλου δώρο του αντιπροσώπου και 1200ε έκπτωση λόγω της απόσυρσης. Τρομερό πλεονεκτημα η 6η ταχύτητα.
-
Αυτό με τη διάσταση των ελαστικών ισχύει. Και είναι ακριβά στην αλλαγή.
Την τόση καθυστέρηση στην παραλαβή δεν κατανοώ. Δεν είχε κάποιο θέμα παραδόσεων στα Clio η Renault. Μόνο στα Megane το 1ο εξάμηνο του 12 λόγω του facelift που έγινε.
Στα υπόλοιπα επείδη τυχαίνει να το έχω οδηγήσει συμφωνώ πλήρως. Οπως και η τιμή που σου είχε κάνει ο αντιπρόσωπος ήταν από τις καλύτερες δυνατές. -
Για το θέμα των ελαστικών σκέφτομαι όταν τα αλλαξω, να αλλάξω κ τις ζαντες με τις 15άρες που φοράνε άλλες εκδόσεις του ίδιου μοντέλου(νομίζω τα λάστιχα ειναι 195 60 15).
-
185/60/15
-
http://www.car.gr/classifieds/cars/?off ... euroclass=
Βγήκανε βλέπω νέες ακόμα καλύτερες προσφορές .clio 1.5 dci 90ps energy 11900,megane 1.2 tce progressive 13900,megane 1.5 dci expression 14700,fluence 1.5 dci privilege 15630,twingo 1.2 dynamic 9100. -
Αυτη η τιμη για Fluence diesel ειναι άπιαστη πραγματικά
Και στα υπολοιπα βεβαια εξαιρετικες τιμες αλλα αυτο το πραγμα ειναι σχεδον 5000 κατω -
Ερώτηση, αυτές οι αγγελίες από το λίνκ πιο πάντω από το car.gr που αναφέρονται σε καινούρια αυτοκίνητα, και λέω καινούρια μιας και έχουν 0 χιλιόμετρα τι παίζει με αυτές? Δηλαδή τα αγόρασε η μάντρα 2 χιλιάρικα πάνω πριν μερικούς μήνες, τα είχε να κάθονται εκεί και λέει τώρα κάτσε να τα πουλήσω? Πως προκύπτουν τόσο φτηνά καινουρια όταν η αντιπροσωπία πουλάει τα ίδια σε καινούρια 2χιλιάρικα περιπου πάνω?
-
Τα περισσότερα καινούρια είναι αντιπροσωπειών Renault που βλέπεις ανά την Ελλάδα.
Υπάρχουν αγγελίες του Σφακιανάκη και ΠΛΑΜΑΡ Αθήνα, Γεωργόπουλοι (Λιβαδειά), Κώστας(Γιάννενα), Κατάκης(Θεσσαλονίκη/Κοζάνη) και σποραδικά άλλων.
Ισχύουν σε όλο το δίκτυο.
Απλά οι τιμές που βλέπεις στα περισσότερα δεν περιλαμβάνουν χρώμα, τέλη κυκλοφορίας, πινακίδες και ενδεχόμενη επιβάρυνση για απόσυρση χωρίς απόσυρση. Και είναι τιμές με όλη την έκπτωση και το όφελος απόσυρσης που παίρνει η κάθε έκδοση.Πράγματι πρέπει να αλλάξανε οι προσφορές της Renault γιατί δεν ταυτίζονται με αυτές που είχαμε μείνει. Η αλλιώς βγάλανε συγκεκριμένα κομμάτια σε καλές τιμές.
-
Break για διαφημίσεις!!!

Αρθρο: http://indianautosblog.com/2012/10/facelifted-old-renault-clio-to-be-unveiled-at-sao-paulo -
Ρε Κώστα τα ματια μας ρε
Βαλε κανα Vel Satis τουλαχιστον που μερικοι θα χαρουν -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Ρε Κώστα τα ματια μας ρε
Βαλε κανα Vel Satis τουλαχιστον που ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ θα χαρεί!Fixed!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ρε Κώστα τα ματια μας ρε
Βαλε κανα Vel Satis τουλαχιστον που ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ θα χαρεί!Fixed!
-

-
Αυτή εταιρεία ή που θα βγάζει κουκλιά σαν το τωρινό Megane Coupe ή εκτρώματα σαν το Vel SKatis...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αυτήη εταιρεία ή που θα βγάζει κουκλιά σαν το τωρινό Megane Coupe [bή εκτρώματα σαν το ]Vel SKatis...[/b] -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:

Αυτήη εταιρεία ή που θα βγάζει κουκλιά σαν το τωρινό Megane Coupe ή εκτρώματα σαν το Vel SKatis...
Για σε παρακαλώ
Άκου Vel SKatis -
Εντάξει, το clio που έβαλε ο Κώστας πρέπει να προσπάθησαν πολύ να το κάνουν τόσο άσχημο, δεν εξηγείται αλλιώς...
Ή να έβαλαν κανένα πρόγραμμα να δοκιμάσει μόνο του διάφορες γραμμές, να το σταμάτησαν στην τύχη και να είπαν 'εδώ είμαστε!'
RENAULT FORUM