-
ναι αλλα ειναι πανγρηγοροι κι εμενα αυτο με νοιαζει
(αρα δεν ερχομαι στα λογια σου )ενταξει μπορω να χω ανετα 4-5 παιχνιδακια με τον 128αρη
και στο κατω κατω μπορω να τα εγκαταστησω και στο μηχανικο (το σημαντικο αλλωστε ειναι να τρεχουν γρηγορα τα windows)απλα αφου τον εχω δε τον αφηνω να παει χαμενος ουτε στα παιχνιδια, το οσο δυνατον μικροτερο loading ειναι σιγουρα εινα μεγαλο κερδος
ΥΓ οσο για το αν ειναι προσιτοι, πλεον ειναι αρκετα προσιτοι και δεν αξιζει να μην εχεις
βρισκεις με κατω απο 80 ευρω πλεον 128αρηδεςκαι στο ebay μπορει να σου παει εως και μισο ευρω το GB , μια χαρα ειναι οι τιμες
παντως το συνηθες για τους παικτες ειναι να βαζουν τα παιχνιδια στους μηχανικους, ειδικα απο τη στιγμη που πολλα παιχνιδια δεν εχουν μεγαλους χρονους φορτωματος
στο λειτουργικο ομως ο ssd δινει αλλο αερα και κυριως αυτος ειναι ο λογος αγοραςδε λεει να εχουμε κτηνακια pc και να περιμενουμε ποτε θα ξυπνησει ο σκληρος
εγω αυτη τη στιγμη ειμαι φοβερα ικανοποιημενος με το pc μου σαν συνολο και ειλικρινα δε ξερω ποτε θα μπω στη διαδικασια να το αντικαταστησω
πιστευω οτι οταν το κανω θα το κανω επειδη θα μου περισσευουν λεφτα και οχι για λογους πραγματικης αναγκης
και δεν αποκλειεται καθολου να το κρατησω παρα πολυ καιρο ακομα (ξεπερνωντας τη 5ετια) , αλλαζοντας ακομα μια φορα καρτα γραφικων
-
Γιατί να το αλλάξεις; Τούμπανο είναι και θα παίζεις τα πάντα για 2 χρόνια ακόμα με την ίδια κάρτα!
Περί ssd αυτά βλέπω και ψάχνομαι για 256gb -
ψαξου
καλα pc θα αλλαξω οταν θα θελησω (και θα μπορεσω κυριως) να παιξω σε αναλυση πανω απο 1080p
για μενα το χρονικο οριο που θα καθορισει τα παντα ειναι η αφιξη των κονσολων επομενης γενιας μιας και αυτες καθοριζουν σε τεραστιο βαθμο τις εξελισεις στη τεχνολογια του χωρου και ειναι ο λογος που τα γραφικα σε γενικες γραμμες εχουν μεινει στασιμα τα τελευταια χρονια
αν ομως αυτες παιζουν ανετα σε 1080p (κατι που λογικα θα ισχυσει) και κοντραρουν ή ξεπερνουν τα pc μας, εμεις θα πρεπει να παιζουμε σε καλυτερα μηχανηματα , γιατι τα pc πρεπει να ειναι καλυτερα και δυνατοτερα
αυτο ομως σιγουρα σημανει οτι θα μεινουμε με αυτα που εχουμε για ακομα 2 χρονια, αν δε γινει μεγαλο αλμα στη τεχνολογια δεν αξιζει να κανουμε ψιλοασημαντες αναβαθμισεις που θα μας κοστισουν μαλιστα και ακριβα
πρεπει να αγοραζουμε τουλαχιστον 2 φορες πιο δυνατα πραγματα , εμενα αυτος ειναι ο κανονας μου
-
για δωστε κανα λινκ και σε μενα τον αδαη περι SSD να εντυπωσιαστω
(τι παραπανω εχει απο τον απλο IDE που εχω και ποσο κανει -
Το παραπάνω που έχει είναι σχεδόν μηδενικό χρόνο αναζήτησης και αρκετά μεγαλύτερες ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής
Όταν τρέχεις πολλά πράγματα πάει αρκετά πιο γρήγορα ο υπολογιστής και γενικά ανοιγοκλείνει τα διάφορα προγράμματα αρκετά πιο γρήγορα
Το μεγα αρνητικό είναι οι τιμές ώστε να χεις σχετικά μπόλικο χώρο και να μη ζορίζεσαι
Οι 128αρηδες πάντως που είναι το ελάχιστο πιστεύω ικανοποιητικό μέγεθος κοστίζουν 80-120 ευρώ
Θες γύρω στα 35-40 GB για windows και κάποια βασικά προγράμματα , και μετά έχεις χώρο για να βάλεις κι άλλα
Εννοείται ότι θα έχεις και μηχανικό για να βάζεις οτιδήποτε άλλο θες, ή ακόμα και για να εγκαθιστάς πράγματα , όπως παιχνίδια
Το πιο βασικό είναι να έχεις το λειτουργικό σε ssdΥΓ αν έχεις ακόμα ide η διαφορά είναι χαοτική. Είναι έτσι κι αλλιώς τεραστία σε σχέση με έναν οποιοδήποτε μηχανικό σκληρό δισκο
Σε παιχνίδια ξαναλέω δε προσφέρει κάτι το ιδιαίτερο , το βάζεις κυρίως για το λειτουργικό
-
πως δεν προσφερει κατι ο ssd στα παιχνιδια? και μονο που κοβει στο μισο το load time φτανει νομιζω
-
δε διαφωνω για αυτο και τα βαζω στον ssd, απλα δε μου φαινεται και τελειως ακυρο το επιχειρημα οτι πολλα παιχνιδια δεν εχουν και τοσο μεγαλους χρονους φορτωματος οποτε δεν εχει και τοση σημασια
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
δε διαφωνω για αυτο και τα βαζω στον ssd, απλα δε μου φαινεται και τελειως ακυρο το επιχειρημα οτι πολλα παιχνιδια δεν εχουν και τοσο μεγαλους χρονους φορτωματος οποτε δεν εχει και τοση σημασιακαλα ναι αλλα οτι παιζει με source Και unreal engine επιβαλλεται ενας ssd
βεβαια μπορεις να αγορασεις και εναν ram disk που ειναι 100 φορες γρηγοροτερος απο τον ssd αλλα..αλλα...
-
-
το είχα στην αμίγκα νομίζω το πρωτότυπο κάπου στο 1995!
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
το είχα στην αμίγκα νομίζω το πρωτότυπο κάπου στο 1995!
Μεταξύ των all time κορυφαίων παιχνιδιών το UFO enemy unknownΕλπίζω και το φετινό να είναι αντάξιο. Τα reviews είναι αρκετά θετικά
http://www.rockpapershotgun.com/2012/09/13/hands-on-forty-hours-with-xcom/
http://www.eurogamer.net/articles/2012-10-08-xcom-enemy-unknown-review_3 -
χαχα...μπράβο! Το είχα νομίζω σε aga έκδοση για 1200 τότε που είχε καλύτερη κίνηση και χρώματα από την 500άρα!
Πρέπει να το έχω και σε whdload οπότε θα το ψάξω να το θυμηθώ! -
κατέβασα το Flatout ultimate carnage
Ενώ το είχα παίξει το 2009 σε ιντερνετ καφέ ποτέ δεν το είχα κατεβάσει στο PC
παιχνιδάρα με ωραία γραφικά ακόμη και σήμερα, 4 χρόνια μετά -
http://www.kickstarter.com/projects/260688528/clang
ο 'κολλητος' του gabe
ο τυπος που εγραψε την ιστορια του half life
απλα απιστευτος -
http://uk.ign.com/articles/2012/10/12/f ... 5f5500022d
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
δε διαφωνω για αυτο και τα βαζω στον ssd, απλα δε μου φαινεται και τελειως ακυρο το επιχειρημα οτι πολλα παιχνιδια δεν εχουν και τοσο μεγαλους χρονους φορτωματος οποτε δεν εχει και τοση σημασιαΈνα παράδειγμα εδώ:
Οταν παίζεις απο απλο δίσκο η 'γρήγορη' ταχύτητα του αλόγου (gallop) είναι απενεργοποιημένη γιατι δέν μπορεί να φορτώσει αρκετά γρήγορα το περιβάλλον.
-
αυτο πλακα πλακα το παρατηρησα στο borderlands που επαιζα προσφατα το οποιο ειναι open world
φορτωνε τις υφες και τα τοποια πιο γρηγορα απο αλλα pc που εβλεπα στο youtube
-
τελικα το dishonored τα σπαει, ΑΠΛΑ
-
Αυτή τη στιγμή (ξανα)παίζω το πρώτο Unreal. Το παιχνίδι βγήκε το 1998 και είχε τρελές απαιτήσεις σε hardware. Εγώ το έπαιξα πρώτη φορά το 2000 ή 2001 γιατί δέν είχα αρκετά δυνατό μηχάνημα.
Αυτό που θυμάμαι όταν το είχα παίξει, ήταν πόσο μεγάλο σε διάρκεια ήταν. Κάποιοι παραπονιούνταν οτι το 1ο halflife ήταν πολύ μεγάλο. Ε, το unreal είναι χαλαρά 1,5 με 2 φορές μεγαλύτερο
Εχει βγεί patch με το οποίο υποστηρίζει μεταξύ άλλων DX9 και μεγάλες αναλύσεις για τα σύγχρονα μόνιτορ, καθώς και πακέτα textures.
Το παιχνίδι βέβαια ακόμα και με όλες αυτές τις βελτιώσεις δείχνει dated, όμως παίζεται.
-
Εγκατέστησα το Battlefield 3... Και παίζει σε 640x480 στα 75Hz αν θυμάμαι καλά, και ΟΛΑ στα LOW...
Παραταύτα, παραμένει παιχνιδάρα απ' τις λίγες...
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)