-
Ορισμένες φορές έχει πλάκα να περνάς έξω από σπίτια που είναι σκυλιά μέσα και να τους πετάς μιά κουβέντα και αυτά να τρελλαίνονται και να γαυγίζουν .
Το είδαμε αυτό σήμερα στο φόρουμ . Εμφανίστηκε ένας τύπος , τους είπε κάτι και τα σκυλιά της αριστεράς , έχασαν σήμερα την Κυριακή τους γιά να απαντήσουν στον ανύπαρκτο συνομιλητή , ξεκουφαίνοντας μας στο γαύγισμα .
Ηταν διασκεδαστικός πάντως ο οικογενειακός καυγάς ανάμεσα στα ξαδερφάκια του σοσιαλισμού , είτε εθνικιστικού είτε διεθνιστικού .
Πάντα οι μεγαλύτεροι καυγάδες είναι ανάμεσα σε συγγενείς . Ιδεολογικούς στην περίπτωση μας .
Συνεχίστε οι αριστεροί να υποστηρίζετε την μονιμότητα των ΔΥ και μετά να απορείτε γιατί η ΧΑ θα πάει 30 % .
Τώρα τελευταία βλέπω να βρίζετε και τους ΑΝΕΛ .
Εμεινε κανένας άλλος πέρα από τα θλιβερά υπολλείμματα των κομμάτων σας , που να τον θεωρείτε άξιο να υπάρχει στην χώρα ?Εννοείται ότι αν ο Σαμαράς πάρει την δόση , ο τσιπράκος θα καταλάβει ότι είναι Οκτώβρης και το κόμμα του φυλλοβόλο δένδρο , στην αμέσως επόμενη δημοσκόπηση .
-
Αν διαβάσεις λίγο καλύτερα θα δεις ότι δεν είναι μόνο οι αριστεροί που σιχαίνονται τους νοσταλγούς του Ναζισμού.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Θα σου απαντησω μια και καλη γιατι βλεπω εχεις σκαλωσει.
Φιλοναζιστες υπαρχουν αλλα πλεον ειναι μειοψηφια.
Μονοι τους αν δεν αποβαλουν τα φιλοναζιστικα τερτιπια,ο λαος θα τους βγαλει απτην βουλη στις επομενες εκλογες.
Απο τι βλεπω ομως οι λειαινονται και το κομμα σιγα σιγα θα γινει πιο λαικο .
Θελω να πιστευω οτι τα ναζιστικα αυτα τερτιπια σε λιγο καιρο θα ειναι παρελθον και θα ειναι ,διοτι δεν τους συμφερει.
Ενταξει τωρα;Ποια μειοψηφία; 21 βουλευτές έβγαλε όλους και όλους και από αυτούς ο ένας κάνει ναζιστικά τατουάζ, ο άλλος γράφει ναζιστικούς στίχους, οι παράλλοι φωτογραφίζονται να κάνουν υπερήφανοι ναζιστικό χαιρετισμό στην παραλία, ο πρόεδρας του κόμματος παλιά έβγαζε λόγους με φόντο μη συγκεκαλυμμένες σβάστικες, όλοι μαζί αποθρασύνονται όλο και περισσότερο κάνοντας συμμορίτικες επιθέσεις σε ανθρώπους που το μόνο τους λάθος ήταν ότι δεν γεννήθηκαν από παππού Έλληνα. Δεν μιλάμε για 'κάποια μέλη' που μαλακίζονται ενώ οι σοβαροί αποδοκιμάζουν. Ο κορμός, η καρδιά του κόμματος είναι χτισμένη γύρω από την σβάστικά.
Το ερώτημα λοιπόν είναι τι μας λες ΕΣΥ πραγματικά. Ότι τους ψηφίζεις αναγνωρίζοντας ότι είναι στην καρδιά ναζιστές ελπίζοντας ότι θα αλλάξουν, θα γίνουν πιο mainstream ας πούμε, ώστε να διατηρήσουν και να αυξήσουν τα ποσοστά τους; Ότι δεν πειράζει που ο παππούς σου πέθανε πολεμώντας τους ναζί, αρκεί οι νέοι στόρμτρούπεν μιμητές τους να διώξουν τους μετανάστες από την Αθήνα; Ότι δίνεις την ψήφο σου, το ελεύθερο να κάνουν ότι θέλουν, σε άτομα που ξέρεις ότι είναι ναζιστές, αλλά ελπίζεις ότι θα αλλάξουν (ε, και αν δεν αλλάξουν σιγά, Εβραίοι και πάκι θα την πληρώσουν, σιγά τα αυγά) ;
Το συμπέρασμα μου είναι ότι ή μας δουλεύεις και δεν σε χαλάει καθόλου μα καθόλου ο ναζισμός, ή απλά έχεις πρόβλημα παρακολούθησης απλών κανόνων λογικής.
Χρηστο σοβαρα τωρα,αρχιζεις και με κουραζεις αν και μου εισαι συμπαθης.
Εχω γραψει σε πολλα μηνυματα οτι δεν γουσταρω τον ναζισμο.
Αμα εσυ εισαι κολλημενος δεν σου φταιω εγω φιλε μου .
Εμενα μην μου βαζεις διληματα και ιστοριες για αγριους.
Αυτα πανε πεστα στους αναρχικους και στους εμπορους ιδεων του τσιπρα ,που καταστρεφουν καθε λιγο και λιγακι ,τις περιουσιες του κοσμακη και γλυφουν τα π@π@ρια των αλλοδαπων για ψηφοθηρικους σκοπους. -
Ο χρήστης jimdenin έγραψε:
Αν επιτρέπεται πως κρίνεις το εκπαιδευτικό επίπεδο και γενικότερα την κουλτούρα λαών όπως οι Φιλανδοί, οι Νορβηγοί και οι Γάλλοι σε σχέση με τους νεοέλληνες που κρίνεις ως αμόρφωτους και βλάκες;
Αυτο που ξερω ειναι οτι το εκπαιδευτικο συστημα των Φινλανδων αποτελει προτυπο παγκοσμιως, φανταζομαι κατι θα σημαινει αυτο.
Ρε σκαι, ολο αυτο το αμορφωτο που περιγραφεις υπαρχει σε καθε κοινωνια.
Εχεις δει λουμπεν φαση ολλανδιας, μπαλα μπυρα μπουτανες? ειναι λιγοι νομιζεις? απλα προς το παρον τα πραγματα τσουλανε εδω.
η κοινωνια ειναι ενα δυναμικο συστημα και κατα πως δειχνει η ιστορια εντελως ασταθες ανα περιοδους.
Οποτε προφανως και πρεπει να αντιμετωπισεις την αμορφωσια αλλα επι του παροντος ειναι σημαντικο να πειστει ο κοσμος κατ αρχην οτι 5τυπαδες που ψαλουν ορθιοι τον εθνικο υμνο ΔΕΝ μπορει να ειναι η διεξοδος, γιατι κατι πολυ ασημαντο μπορει να σε οδηγησει σε σκηνες απειρου καλους.(πες ρε, εσυ εισαι ο καπεταν μητσος ο αβυθιστος? )
Φυσικα και δεν ειμαι αυτος, αλλη ορεξη δεν ειχα. Κοιτα, εκει -και παντου οπως σωστα λες- υπαρχει λουμπεναρια, αλλα και ολα ισωμα δεν επιτρεπεται να τα κανουμε.
Δηλαδή, τελικά, το 'πρόβλημα' δεν είναι η άνοδος της Χ.Α. αλλά η μετατόπιση του μέσου αγράμματου πιθηκοειδούς Έλληνα ψηφοφόρου από τα παραδοσιακά λαμογιοκόμματα στην άκρα δεξιά; Όταν ο ίδιος ψήφιζε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ ή ΚΚΕ (ναι, υπάρχουν και τέτοιοι ψηφοφόροι της Χ.Α.), δεν υπήρχε πρόβλημα με την αγραμματοσύνη του;
Μα φυσικα και υπηρχε και αυτο ακριβως λεω εδω και 2-3 posts! Κατα τ'αλλα λυπαμαι αλλα κανεις λαθος αν νομιζεις οτι απειλω κανεναν ή υποστηριζω τους βιασμους των γερμανιδων ή το ΠΑΜΕ ή την Κινα ή ο,τι αλλο τελοσπαντων εγραψες.
εδιτ: τον Πολ Ποτ τελοσπαντων, οχι την Κινα
-
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
...πιπες...Italakia, βρήκες το ιδανικό τόπικ για να πετάς τα κουραδάκια σου, εύγε
(το γαμάτο είναι ότι έχει φτιάξει 4256931 λογαριασμούς σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Και αντί να τον μπανάρουν, μπάναραν τον ____ που κατά 99% δεν ήταν κλώνος του βλακάκου. ΔΥΝΑΤΟ moderating
-
Πας καλα ανθρωπε μου;
-
Χρηστο σοβαρα τωρα,αρχιζεις και με κουραζεις αν και μου εισαι συμπαθης.
Εχω γραψει σε πολλα μηνυματα οτι δεν γουσταρω τον ναζισμο.
Αμα εσυ εισαι κολλημενος δεν σου φταιω εγω φιλε μου .
Εμενα μην μου βαζεις διληματα και ιστοριες για αγριους.
Αυτα πανε πεστα στους αναρχικους και στους εμπορους ιδεων του τσιπρα ,που καταστρεφουν καθε λιγο και λιγακι ,τις περιουσιες του κοσμακη και γλυφουν τα π@π@ρια των αλλοδαπων για ψηφοθηρικους σκοπους.Ρε πουλάκι μου, δεν γίνεται να δηλώνεις ότι δεν γουστάρεις τον ναζισμό και παράλληλα να ψηφίζεις... Χρυσή Αυγή, να σπεύδεις να την υποστηρίζεις στα fora και να υποστηρίζεις και τον καπετάν τρομάρα που γράφει χωρίς να ντρέπεται διόλου για τις αρετές του... εθνικοσοσιαλισμού. Τι άλλο θα διαβάσουμε δηλαδή.
Και αν οι υπόλοιποι Έλληνες δεν ήξεραν δεν ρώταγαν, δεν κάθισαν ποτέ να σκεφτούν το θέμα, εσύ δεν έχεις δικαιολογία. Σου δείχνουμε με στοιχεία που παρέχουν οι ίδιοι οι βουλευτές τους ότι το κόμμα όχι απλά δεν έχει αποποιηθεί το Ναζιστικό παρελθόν του, αλλά αποθρασύνεται με την δική σου ψήφο. Και εσύ περί άλλων τυρβάζεις.
Για μια ακόμα φορά λοιπόν (ναι, έχω ιώβειο υπομονή με τέτοια θέματα). ΜΗΝ ΜΟΥ ΦΕΡΝΕΙΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΚΡΑΙΩΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ as far as I'm concerned. Είναι εντελώς παράλογο όταν μιλάμε για ένα δολοφόνο όχι απλά να αρνείσαι να καταδικάσεις την πράξη του, αλλά την υποστηρίζεις επειδή 'ο βιαστής από την άλλη μεριά είναι ακόμα χειρότερος'.
-
Πας καλα ανθρωπε μου;
viewtopic.php?f=9&t=41677
(viewtopic.php?f=9&t=41677&start=0) -
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Πας καλα ανθρωπε μου;
viewtopic.php?f=9&t=41677
(viewtopic.php?f=9&t=41677&start=0)Ε οχι ρε φιλε.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Ρε σκαι, ολο αυτο το αμορφωτο που περιγραφεις υπαρχει σε καθε κοινωνια.
Εχεις δει λουμπεν φαση ολλανδιας, μπαλα μπυρα μπουτανες? ειναι λιγοι νομιζεις? απλα προς το παρον τα πραγματα τσουλανε εδω.
η κοινωνια ειναι ενα δυναμικο συστημα και κατα πως δειχνει η ιστορια εντελως ασταθες ανα περιοδους.
Οποτε προφανως και πρεπει να αντιμετωπισεις την αμορφωσια αλλα επι του παροντος ειναι σημαντικο να πειστει ο κοσμος κατ αρχην οτι 5τυπαδες που ψαλουν ορθιοι τον εθνικο υμνο ΔΕΝ μπορει να ειναι η διεξοδος, γιατι κατι πολυ ασημαντο μπορει να σε οδηγησει σε σκηνες απειρου καλους.(πες ρε, εσυ εισαι ο καπεταν μητσος ο αβυθιστος? )
Φυσικα και δεν ειμαι αυτος, αλλη ορεξη δεν ειχα. Κοιτα, εκει -και παντου οπως σωστα λες- υπαρχει λουμπεναρια, αλλα και ολα ισωμα δεν επιτρεπεται να τα κανουμε.
προφανώς και δεν τα κάνω όλα ίσωμα ρε, απλά αυτά τα κράτη έχουν αναπτύξει αλλους μηχανισμούς και είναι δύσκολο να δεις φαινόμενα ΧΑ να ανέρχονται τόσο ψηλά, χωρίς όμως να μπορείς να το αποκλείσεις.
Αν φάνε κανα χοντρό φούντο εσύ πόσο δύσκολο πιστεύεις οτι ακροδεξιούς λαϊκιστές και σε αυτές τις χώρες θα βρουν απήχηση? -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Αν επιτρέπεται πως κρίνεις το εκπαιδευτικό επίπεδο και γενικότερα την κουλτούρα λαών όπως οι Φιλανδοί, οι Νορβηγοί και οι Γάλλοι σε σχέση με τους νεοέλληνες που κρίνεις ως αμόρφωτους και βλάκες;
Αυτο που ξερω ειναι οτι το εκπαιδευτικο συστημα των Φινλανδων αποτελει προτυπο παγκοσμιως, φανταζομαι κατι θα σημαινει αυτο.
Και εγώ αυτό ξέρω. Αλλά να πληροφορήσω ότι στην συγκεκριμένη χώρα ταυτόχρονα έχει υπάρξει τα τελευταία χρόνια μια δραματική άνοδος του εθνικιστικού κινήματος. Τα ίδια δε και στην Νορβηγία. Για Γαλλία δεν χρειάζεται κάν αναφορά για τις επιδόσεις στις εκλογές του 'εθνικού μετώπου' του Λεπέν, χρόνια τώρα.
Αυτό που θέλω να σου πώ είναι ότι η άνοδος των λεγομένων 'εθνικιστικών κινημάτων' αποτελεί πανευρωπαϊκό φαινόμενο και όχι μόνο ελληνικό θέμα. Γι'αυτό μην βγάζουμε τόσο απλοϊκά συμπεράσματα περί'αγράμματων και ηλίθιων Ελλήνων'.
Και η πλάκα είναι ότι κάποτε άνθρωποι οι οποίοι αποτελούσαν εξαίρεση στα ΜΜΕ είχαν προφητεύσει αυτή την ιστορία-Λυγερός, Τριάντης.
-
κοίτα, υπάρχει κάποια ποιοτική διαφορά, εδώ έχει δίκιο ο σκάυ, οι δικοί μας είναι μπιτ ΟΥΓΚ
και η επανεμφάνιση με ζέση της ανεξαρτησίας της καταλονίας πάντως μέσα σε αυτό το πλαίσιο της ανόδου του εθνικισμού ξαναεμφανίστηκε
-
Ο χρήστης jimdenin έγραψε:
Και εγώ αυτό ξέρω. Αλλά να πληροφορήσω ότι στην συγκεκριμένη χώρα ταυτόχρονα έχει υπάρξει τα τελευταία χρόνια μια δραματική άνοδος του εθνικιστικού κινήματος. Τα ίδια δε και στην Νορβηγία. Για Γαλλία δεν χρειάζεται κάν αναφορά για τις επιδόσεις στις εκλογές του 'εθνικού μετώπου' του Λεπέν, χρόνια τώρα.
Αυτό που θέλω να σου πώ είναι ότι η άνοδος των λεγομένων 'εθνικιστικών κινημάτων' αποτελεί πανευρωπαϊκό φαινόμενο και όχι μόνο ελληνικό θέμα. Γι'αυτό μην βγάζουμε τόσο απλοϊκά συμπεράσματα περί'αγράμματων και ηλίθιων Ελλήνων'.
Και η πλάκα είναι ότι κάποτε άνθρωποι οι οποίοι αποτελούσαν εξαίρεση στα ΜΜΕ είχαν προφητεύσει αυτή την ιστορία-Λυγερός, Τριάντης.
Ο Λεπέν είναι ο αντίστοιχος Καρατζαφέρης. Καμία σχέση με Μιχαλολιάκο!
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
κοίτα, υπάρχει κάποια ποιοτική διαφορά, εδώ έχει δίκιο ο σκάυ, οι δικοί μας είναι μπιτ ΟΥΓΚκαι η επανεμφάνιση με ζέση της ανεξαρτησίας της καταλονίας πάντως μέσα σε αυτό το πλαίσιο της ανόδου του εθνικισμού ξαναεμφανίστηκε
οι δικοι μας ειναι ΟΥΓΚ γιατι ειναι ακομη αρχη. Σιγα σιγα θα βγουν μπροστα ανθρωποι που θα εκφερουν εναν πιο μεστο λογο. Οχι οτι δεν θα λενε βλακειες, απλα θα ειναι αντιστοιχου επιπεδου βλακειες με αυτες αλλων κομματων.Τα ΟΥΓΚ δεν θα βγαινουν στην TV. Eδω το Συριζα και δεν μπορουσε να διαχειριστει τα ποσοστα που πηρε στις εκλογες, θα μπορουσε η ΧΑ;
Η Λεπεν εχει 10(;) χρονια στο προσκηνιο και ειχε ιστoρια απο πισω της, η ΧΑ 1χρονο.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
προφανώς και δεν τα κάνω όλα ίσωμα ρε, απλά αυτά τα κράτη έχουν αναπτύξει αλλους μηχανισμούς και είναι δύσκολο να δεις φαινόμενα ΧΑ να ανέρχονται τόσο ψηλά, χωρίς όμως να μπορείς να το αποκλείσεις.
Θεωρείς ότι αν φάνε κανα χοντρό φούντο εσύ πόσο δύσκολο πιστεύεις σε ακροδεξιούς λαϊκιστές και σε αυτές τις χώρες να βρουν απήχηση?Πολυ πιθανο να στρεφονταν σε κομματα τυπου Front National (Le Pen). Σε νεοναζι πιο δυσκολο χωρις να μπορω να αποκλεισω τιποτα (σωστα τα λες). Αλλα εμενα το θεμα μου δεν ειναι η κριση. Δηλαδη, θα στρεφονταν ενδεχομενως σε ναζιστες γιατι η τεραστια αλλαγη στην οικονομικη βαση (λογω κρισης) θα παρεσυρε λογικα το εποικοδομημα και θα τα εκανε μπουρδελο. Εδω ομως μιλαω για τον προ κρισης καιρο, κανω συγκριση Ελληνων - Ολλανδων και αναφερομαι αποκλειστικα σε στοιχεια του εποικοδομηματος (νοοτροπια) και θεωρω πως θα ηταν μεγαλο λαθος να τα κανουμε ολα ισωμα, λεγοντας, ενταξει μωρε, τα ιδια ειναι (ηταν). Ε, θεωρω οτι οι Ελληνες εχουν πολλα καταλοιπα στο εποικοδομημα απο προηγουμενο συστημα (ραγιαδισμος κλπ) και επιπλεον ως πιο αμορφωτοι ηλιθιοι, ειχαν μεγαλυτερες πιθανοτητες να στραφουν στο ναζισμο. Και σε τελικη αναλυση, αυτο ισως να συνεβαινε και χωρις την κριση, συγκυριακα, λογω των κωλοτουμπων του Καρατζαφερη.
Να τονισω επειδη εχω αρχισει να νιωθω Τρυφωνας με ολο το κρα που εχω ριξει στο Ελλημπανατο οτι προφανως δεν ειμαι μαλακας να πιστευω οτι εξω ειναι ολα τελεια, ειδικα εφοσον... εχω ζησει στο εξωτερικο, εχω δει κι εκει τα στραβα και τα θετικα και προσπαθω να κανω συγκρισεις (πχ η Αγγλια δεν εχει ραγιαδες ξερω'γω αλλα απο την αλλη ειναι μακραν πιο ταξικη κοινωνια απ'την Ελλαδα). Προφανως και οι Γερμανοι καλοι μαλακες ειναι, αν σκεφτει κανεις οτι πρωτη σε κυκλοφορια ειναι η βοθρο-bild. Βεβαια δεν ξερω ποσο σοβαρα την παιρνουν, ελπιζω να τη διαβαζουν απλα για να δουνε κανα κωλο στο διαλειμμα της δουλειας, να περασει η ωρα . Αν ημουν Γερμανος θα εκραζα τους κωλογερμανους οπως καταλαβαινεις, αλλα στην Ελλαδα δεν εχει κανενα νοημα. -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
[...]
Ο Λεπέν είναι ο αντίστοιχος Καρατζαφέρης. Καμία σχέση με Μιχαλολιάκο!Ο Καρατζαφέρης με τον Μιχαλολιάκο είναι όμοιοι.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ο Λεπέν είναι ο αντίστοιχος Καρατζαφέρης. Καμία σχέση με Μιχαλολιάκο!Έχει πολύ πλάκα γιατι δέν πέρασε ούτε ένας χρόνος που οι αριστεροί τον Καρατζαφέρη φασίστα τον ανεβάζανε, Καρατζαφύρερ τον κατεβάζανε. Τώρα ξαφνικα μάς έγινε πολύ light και ούτε κάν ασχολούμαστε μαζί του
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
[...]
Ο Λεπέν είναι ο αντίστοιχος Καρατζαφέρης. Καμία σχέση με Μιχαλολιάκο!Ο Καρατζαφέρης με τον Μιχαλολιάκο είναι όμοιοι.
Δεν είναι όμοιοι Πάνο μου... Ο ένας είναι ακροδεξιός, ο άλλος είναι ναζιστής.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Ο Λεπέν είναι ο αντίστοιχος Καρατζαφέρης. Καμία σχέση με Μιχαλολιάκο!
Έχει πολύ πλάκα γιατι δέν πέρασε ούτε ένας χρόνος που οι αριστεροί τον Καρατζαφέρη φασίστα τον ανεβάζανε, Καρατζαφύρερ τον κατεβάζανε. Τώρα ξαφνικα μάς έγινε πολύ light και ούτε κάν ασχολούμαστε μαζί του
Ε τώρα πλάκα κάνεις κι εσύ; Σαν να συγκρίνεις το ΚΚΕ με τον Σύριζα...
Περί ανόδου της Χ.Α. [Διάσπαση]