-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
@mesastou
...
επισης μπορεις να μου πεις και το πιο καλο απο ολα , το 'δε με νοιαζει' το χ,y χαρακτηριστικο πραγμα παραλογο για μια εξυπνη συσκευη
μαλιστα στα θεματα με του χαρτες και τη καμερα ειδα πολλα fanboys να λενε ποιος ενδιαφερεται για τους χαρτες, ή ποιος παιρνει το κινητο για να βγαζει φωτο ? ε τοτε για τι το παιρνεις ρε μεγαλε? για facebook και angry birds?
...Δεν διαφωνώ με όσα λες χωρίς να σημαίνει πως συμφωνώ κιόλας
Πλέον με το τόσο εύκολο sync θα μπορούσε κάποιος να παίζει μονά - ζυγά και να έχει μια μέρα iOs και την άλλη Android. Για μένα αυτή είναι η σωστή σύγκριση, η προσωπική χρήση.
Προσωπικά έχω ένα iPhone4 από πέρυσι (με επιδότηση) και δεν το έχω μετανιώσει. (ίσως αν είχα πάρει κάτι άλλο πάλι να μην το είχα μετανιώσει, δεν μπορώ να ξέρω, γενικά προσαρμόζομαι σε οτιδήποτε, π.χ. SE P800, M600, htc p3470 ). Άλλοι άνθρωποι πάλι όχι. Η ευκολία προσαρμογής είναι σημαντικό κριτήριο για πολλούς και η συνέχεια της φιλοσοφίας χρήσης.
Η γυναίκα μου ένα htc explorer (που τις διάλεξα εγώ) αλλά λόγω διαφοράς τιμής είναι άδικη η σύγκριση και η χρήση που το έχω κάνει ελάχιστη.
Κάτι αμέσως σαφές είναι η δυσκολία στο γράψιμο (sms κλπ), και δεν μπήκα καν στον κόπο να ψάξω για εφαρμογή.Αυτό που θέλω να πω είναι πως τα χαρακτηριστικά δεν είναι το full story
(σε Η/Υ κάνω χρήση mac, ubuntu, windows) -
Ο χρήστης mesastou έγραψε:
Η γυναίκα μου ένα htc explorer (που τις διάλεξα εγώ) αλλά λόγω διαφοράς τιμής είναι άδικη η σύγκριση και η χρήση που το έχω κάνει ελάχιστη.
Κάτι αμέσως σαφές είναι η δυσκολία στο γράψιμο (sms κλπ), και δεν μπήκα καν στον κόπο να ψάξω για εφαρμογή.Θ' απαντήσω στο γράψιμο, γιατί ο πολύς κόσμος μάλλον το αγνοεί...
Εγώ χρησιμοποιώ για να γράφω (SMS, Tapatalk, etc) το Swype. Είναι ένα πληκτρολόγιο που το δικό μου κινητό (Motorola Defy) το είχε από την αρχή. Στην αρχή σου φαίνεται περίεργο, αν όμως το συνηθίσεις, δεν το αλλάζεις με κανένα άλλο!
Στην ουσία, σέρνεις το δάκτυλό σου από γράμμα σε γράμμα στο περίπου και όταν σχηματίσεις την λέξη, αφήνεις το δάκτυλό σου. Τότε, το πληκτρολόγιο σου προτείνει από το λεξικό του τις πιθανές λέξεις. Στο 95% έχει πέσει μέσα και απλώς προχωράς στην επόμενη.Έχω δοκιμάσει και iPhone με το μαμά πληκτρολόγιο χωρίς άλλη εφαρμογή και προφανώς για εμένα, το Swype του ρίχνει στ' αφτιά, τόσο σε ευκολία, όσο και σε ταχύτητα.
Όποιος θέλει να το δοκιμάσει, υπάρχει και για iPhone, αλλά δεν γνωρίζω αν υποστηρίζει και ελληνικά (δεν είναι απλό, εκτός από τους χαρακτήρες, χρειάζεται και το λεξικό για να λειτουργήσει...).
http://www.redmondpie.com/swype-for-iph ... eak-tweak/Δεν είναι επίσημη έκδοση, πρόκειται για port από κάποιον χρήστη και μάλλον θέλει και jailbreak, αλλά πραγματικά αξίζει.
-
To swype είναι φοβερό πραγματικά. Εμένα μου έβρισκε τη σωστή λέξη κατά 99%. Ίσως το μόνο πράγμα που μου λείπει από ανδρόιδ.
Ακόμη και σε άτομα που ισχυρίζονταν ότι δε μπορούν να γράψουν με touch screen το swype τους ενθουσίασε. Το σημαντικό όπως είπε και ο HF είναι ότι χάραζες μια διαδρομή όχι με ακρίβεια, αλλά στο περίπου και έβρισκε τη σωστή λέξη και μάλιστα στα ελληνικά. -
http://www.dpreview.com/articles/686745 ... e-5-camera
-
για όσο καιρο είχα το ντέφυ, όντως είχα μείνει μλκας με το πόσο εύχρηστο είναι αυτό το μαραφετάκι
σύντομα δε που ο ΗΦ θα πάρει iphone θα ξαναζήσω αυτή την χαρά -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
για όσο καιρο είχα το ντέφυ, όντως είχα μείνει μλκας με το πόσο εύχρηστο είναι αυτό το μαραφετάκι
σύντομα δε που ο ΗΦ θα πάρει iphone θα ξαναζήσω αυτή την χαράΠεριμένω πώς και πώς την ώρα μαζί με τον Infinity!
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
ΜΕΓΑΛΕ STEVE JOBS ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ!Οσο το σκέφτομαι μεγαλύτερο τίποτα στον κόσμο της πληροφορικής δεν πρέπει να υπήρξε. Χώρια το καρκινογόνο cult που δημιούργησε. Πολύ καλός CEO αλλα κατα τ'αλλα...
-
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
To swype είναι φοβερό πραγματικά. Εμένα μου έβρισκε τη σωστή λέξη κατά 99%. Ίσως το μόνο πράγμα που μου λείπει από ανδρόιδ.
Ακόμη και σε άτομα που ισχυρίζονταν ότι δε μπορούν να γράψουν με touch screen το swype τους ενθουσίασε. Το σημαντικό όπως είπε και ο HF είναι ότι χάραζες μια διαδρομή όχι με ακρίβεια, αλλά στο περίπου και έβρισκε τη σωστή λέξη και μάλιστα στα ελληνικά.Από περιέργεια το έβαλα σε iphone4. Τα αγγλικά έπαιζαν πολύ καλά, αλλά δυστυχώς όχι τα ελληνικά (δεν δουλεύει καθόλου).
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Ακόμη και σε άτομα που ισχυρίζονταν ότι δε μπορούν να γράψουν με touch screen το swype τους ενθουσίασε. Το σημαντικό όπως είπε και ο HF είναι ότι χάραζες μια διαδρομή όχι με ακρίβεια, αλλά στο περίπου και έβρισκε τη σωστή λέξη και μάλιστα στα ελληνικά.Από περιέργεια το έβαλα σε iphone4. Τα αγγλικά έπαιζαν πολύ καλά, αλλά δυστυχώς όχι τα ελληνικά (δεν δουλεύει καθόλου).
Σε android δουλεύει εξαιρετικά και σε ελληνικά. Στο βίντεο που έβαλε ο HF φαίνεται πολύ αργή η χρήση σε iphone. Στο android χαράσσεις πολύ γρήγορα τη γραμμή χωρίς να σταματάς πουθενά.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Σε android δουλεύει εξαιρετικά και σε ελληνικά. Στο βίντεο που έβαλε ο HF φαίνεται πολύ αργή η χρήση σε iphone. Στο android χαράσσεις πολύ γρήγορα τη γραμμή χωρίς να σταματάς πουθενά.
Αυτό που έβαλα εγώ μια χαρά γρήγορα δουλεύει, αλλά όχι gr.
-
χαλάει την αίσθηση του ΠΟ όμως
-
τι ειναι το ΠΟ?
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Αυτό που έβαλα εγώ μια χαρά γρήγορα δουλεύει, αλλά όχι gr.
Δυστυχώς, το port που έκαναν δεν έχει όλες τις γλώσσες. Και για Android, αν θέλεις να το βάλεις κατόπιν, πρέπει να βάλεις κάποιο που έχει την γλώσσα σου και επιπλέον, πρέπει να προσέξεις να έχει και την σωστή ανάλυση του κινητού σου. Εγώ μιας και δεν τρέχω πια την original ROM , το βρήκα σε κάποιο .apk και το εγκατέστησα μετά.
Αν κάποιος το θέλει, ευχαρίστως να δώσω ένα link από το dropbox μου.
Φυσικά, μπορείτε να το βρείτε και κάπου στο net. To έχουν κάνει port από διάφορες μαμά ROM που το είχαν εγκατεστημένο.Τώρα για iPhone, κάποιος με γνώσεις προγραμματισμού, μπορεί να δοκιμάσει να το κάνει μόνος του... Δεν θα είναι προφανώς εύκολο. Ο Μγιάκοβος θα μπορούσε, αλλά είναι απασχολημένος τελευταία!
τι ειναι το ΠΟ?
ΠΟ=Πραγματικός Οδηγός --> ΓΚ
(μην ρωτήσεις τώρα τι σημαίνει ΓΚ... ) -
το ΓΚ το ξερω νταξει
-
Αυτό δεν θα ήταν καθόλου άσχημο:
'Η Apple μπορεί να αγοράσει την Nokia για τους χάρτες μόνο'
http://www.pestaola.gr/apple-buy-nokia-for-maps/
Μακράν οι χάρτες της NOKIA-Navteq μπροστά από τον συναγωνισμό.
-
η νοκια εχει συμφωνια με την ms που θελει να τη ξεζουμισει για να κανει τα δικα της και δε θα την αγορασει μαλλον κανεις
-
σύμφωνα με τα σχετικά στο κάτω μέρος, η apple θα αγοράσει τις μισές εταιρείες electronics
-
η apple δεν εχει καν δικες της γραμμες παραγωγης και δε μπορει καν να γλιτωσει τη συνεργασια με τη samsung για να προμηθευεται soc και μνημες
δε νομιζω οτι ειναι σε θεση να αγορασει πραγματικα μεγαλη εταιρεια και η nokia οσο χαλια και αν πηγαινει ειναι ακομα γιγαντας
αυτος που γραφει το αρθρα αυτα μαλλον κατι παιρνει
-
fabrication έχουν ελάχιστες εταιρείες, κυρίως αν μιλάμε για CPU's. Αλλά αυτό δεν έχει κάποια σχέση με τη συζήτηση.
Οικονομικά φυσικά και είναι σε θέση να αγοράσει μια μεγάλη εταιρία. Το αν έχει νόημα να το κάνει αυτό, είναι μια άλλη ιστορία.
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...