Kalispera sas.
Xtes parelava to Astra 1.6 Elegance.
Oi prwtes mou entypwseis einai polu thetikes apo to aytokinhto. Apo ta prwta liga xiliometra pou ekana exw na parathrhsw ta ekshs:
To amaksi se genikes grammes steketai apsoga ston dromo, einai entelws athoryvo, ta Continental apoteloun eyxaristh ekplhksh gia mena kai to genikotero sthsimo parapempei se aytokinhto megalyterhs kathgorias.
To xrwma einai to anthraki moonland to opoio me mia leksh einai EKPLHKTIKO.
To timoni einai amesotato kai paneuxrhsto enw thaymasios einai kai o moxlos taxhtytwn opws kai o sumplekths.
Oratothta polu kalh mpros pisw logo tou polu kalou kai megalou eswterikou kathrepth.
Anesh pisw epivatwn metria, kathws me to kathisma tou odhgou arketa pisw, (exoume kai kapoia kila pou na parei...) o pisw epivaths strimwxnetai polu zorika. Antitheta oi mprostines theseis einai teleies, ta kathismata exoun pleurikh sthriksh polu kalh kai h poiothta tou veloudou mou fanhke exairetikh.
To gkazi mou fanhke paixnidaki, antitheta me kapoies kritikes pou exw diavasei oti to amaksi 'kompiazei' otan den paththei arketa. Isws na einai kai thema synhtheias epeidh exw odhghsei kai to corsa pou exei paromoio pental kai aisthish.
Frena polu kala an kai astrwtoi diskoi kai takakia akoma.
Kata thn ekkinhsh me elaxisto gkazi kai prwth sto kivwtio, mou kanei kapoio anepaisthito wstoso uparkto thoryvo san kati na tremouliazei apo katw kai na krotalizei den exw prosdiorisei akoma pou, isws apo thn exatmish? To systhma metadoshs? Den mporw na katalavw. Thn deytera tha paw sthn antiprwsopia na to rothsw, wstoso an to exei kai kapoios allos apo esas parathrhsei sto sygkekrimeno amaksi, as me diafwtisei, mpas kai mou lythei h agwnia. Na shmeiwsw oti to sugkekrimeno krotalisma to ekane kai to aytokinhto tou test drive pou dokimasa, kai malista se polu megaluterh entash.
To hxosysthma einai elafrws ths plakas, den to dokimasa me oles tis rythmiseis alla den mou 'gemizei kai polu to ayti'. An dokimasw kai me alles proepiloges pou exei kai meinw ikanopoihmenos tha sas enhmerwsw.
To moteraki exei polu kalh roph kai apokrish apo polu xamhla kai genika deixnei prothymo kai arketa dynato. O metalikos hxos pou bgazei proswpika me exitarei.
Ta fota kai oi mrpostikoi provoleis einai panemorfoi kai polu dynatoi. Pragmatika ta mprostina fanaria tha ta xarakthriza ERGA TEXNHS. Me kefalaia.
Mia aporia exw me ton synagermo kathws otan ton thetw se leitourgia den kanei kapoio hxo otan oplizei. Einai thema synagermou h rythmizetai wste na kanei hxo? Diafwtiste me kai edw please...
Ayta se genikes grammes. O erwtas mou me to kainourgio mou astraki einai keraynovolos! Tha ta xanapoume syntoma.