-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Τσάμπα το παιδεύεις ρε συ Angel. Αφού βλέπεις ότι δεεεεεεν...η σχέση με το αντικείμενο είναι περιορισμένη έως ανύπαρκτη.Προσφέρει γέλιο όμως.
Κάπως πρέπει να περάσει και η ώρα. -
Έτσι από απόσταση μια χαρά γέλιο προσφέρει. Το θέμα είναι όπως είπες να μην πέσει κάνας τέτοιος πάνω μας γιατί με τέτοιες αντιλήψεις και ανύπαρκτες γνώσεις φαντάζεσαι για τι οδηγό μιλάμε!
-
Δυστυχώς υπάρχουν και αυτοί οι κίνδυνοι όταν κυκλοφορείς με αμάξι.
-
προσοχη το καλτσον σας
-
Θα το συνεχισετε εδω τωρα; [mod]
-
Tι δεν εγινε κατανοητο;[Mod]
-
Ο χρήστης jpk chios έγραψε:
Λοιπόν.Έχουμε και λέμε.
Το αυτοκίνητο ήρθε σήμερα.Είναι υπέροχο!Το εξάρι κιβώτιο αντί για τον κρίκο που έχουν τα opel για να βάζεις όπισθεν έχει κάτι σα διακόπτη που τον πατάς και βάζεις όπισθεν.Έχει μπλιμπλικια στο τιμόνι για να αλλάζεις σταθμούς κλπ.Η ποιότητά του είναι πολύ καλύτερη από το προηγούμενο μοντέλο καθώς επίσης έχει μικρές αλλαγές στην κονσόλα.Επίσης οι πόρτες κλείνουν με χαρακτηριστικό γεμάτο ήχο κι όχι σα φιάτ(αρεσε και στον πατέρα μου που έχει την 190Ε).Επίσης η μούρη του είναι υπέροχη.Πολύ επιθετική.Αν το πάρει κάποιος και του βάλει ζάντες θα δείξει αμέσως!Πατέρας και γιος χαμπαριαζουν τι ίδιο περι αυτοκινήτων ...
-
Ο χρήστης jpk chios έγραψε:
...κι όχι σα φιάτ...Καλοτάξιδο, αλλά καλύτερα να αποφεύγεις τις συγκριτικές αναφορές με Ιταλία πλευρά εδώ μέσα.
Ειδικά όταν η σύγκριση αφορά με Κορέα μεριά. -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Επίσης οι πόρτες κλείνουν με χαρακτηριστικό γεμάτο ήχο κι όχι σα φιάτ(αρεσε και στον πατέρα μου που έχει την 190Ε).
Μην ξεχάσεις να χτυπήσεις το ντουλαπάκι να κλοτσήσεις το λάστιχο. Έτσι φαίνεται η ποιότητα.
Καλοτάξιδο.
To έκανα...Χτύπησα το λάστιχα και δεν άνοιξε το ντουλαπάκι...Έκλεισα το ντουλαπάκι και δεν έπεσε το σκιάδιο...
-
Να φανταστείτε ότι είναι το τέταρτο ή πέμπτο φόρουμ που γράφω για αυτοκίνητα και μηχανές...Τόσες βλακειές γραμμένε από τόσους ''ειδικούς'' μαζεμένους δεν έχω ξαναδεί...
1)Η σχέση με τα αυτοκίνητα είναι πολύ καλή αλλά δεν λύνω και δένω κανένα κινητήρα, όπως φαντάζομαι κάνουν οι ειδικοί του φόρουμ...
2)Το ότι θαυμάζω ένα αυτοκίνητο δε σημαίνει ότι έγινα ο Alain Prost...
3)Μας άρεσε το κλεισιμο της πόρτας...Ο πατέρας μου έχει ένα Fiat strada του 10 και την 190Ε από ποιότητες ξέρει πολύ καλά μιας και μεγάλωσε και έζησε μέσα σε αυτοκίνητα (μιας και ο παππούς ήταν ταξιτζής).
4)Σιγά ρε μάγκες μη σκίσετε κάνενα καλτσόν...Φαντάζομαι μιας και είστε ''ειδικοί'' κάνετε και ανάλογες προσπεράσεις κλπ...Σαν ένα αθηναίο εδώ στη Χίο που έβαλε όόόόλα τα μπαγκαζια του στην οροφή έκανε το αυτοκίνητο σερνάτορα κάθησαν μέσα και πέντε μαντράχαλοι και έκανε προσπέραση με πιγμένη τρίτη τόσο ξιστά από το αυτοκίνητο που βρήκαν οι καθρέφτες...
Τσ τσ τσ τσ...Τι να πω τόση γνώση μαζεμένη...
Το αυτοκίνητο είναι πολύ καλό.Η ποιότητά του επίσης.Ο αντιπρόσωπος εδώ έχει και την ΚΙΑ και την Huyndai και τη Peugeot και τη Skoda!Στο ίδιο κτήριο.Άρα μπορώ να αφουγκραστω τις ποιότητες και τα ''ακούσματα''.
Το προήγούμενο Ι20 το είχε οδηγήσει ο διευθυντής μου (που είναι πρόεδρος λέσχης ντριφτάδων) και με παρότρεινε να το πάρω!Μου είπε ότι έχει οδική συμπεριφορά Polo.
Όποιος θέλει μπορεί να πάει να το δει.Και μιας και η τιμή του είναι καλή (13000€) μπορεί να το πάρει κιόλας!ΥΓ sorry MOD αλλά τα πήρα...Λες και οι ''ειδικοί'' με ξέρουν χρόνια...
-
Αν ήξερες από ποιότητα όπως ευαγγελίζεσαι, θα ήξερες ότι ο ήχος κλεισίματος μιας πόρτας δεν έχει καμία απολύτως σχέση με αυτή. Τα τζιμάνια οι Γερμανοί (κυρίως) όμως πήραν πρέφα ότι ο κόσμος αυτά κοιτάει κι έτσι έχουν ειδικά τμήματα στα εργοστάσια που ασχολούνται με τέτοιες χαζομάρες. Συγκεκριμένα δημιουργούν επίτηδες αυτόν τον υπόκωφο ήχο με ειδικές κοιλότητες στην πόρτα και το πλαίσιο και ο αγοραστής νομίζει ότι το αυτοκίνητο είναι χρηματοκιβώτιο. Βέβαια το γεγονός ότι τα πραγματικά χρηματοκιβώτια, ή τα άρματα μάχης αν προτιμάς, δεν κάνουν τέτοιον ήχο όταν κλείνουν, δεν προβληματίζει τον πελάτη! Αρκεί που ακούει 'γκντουπ' όταν κλείνει η πόρτα
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Συγκεκριμένα δημιουργούν επίτηδες αυτόν τον υπόκωφο ήχο με ειδικές κοιλότητες στην πόρτα και το πλαίσιο και ο αγοραστής νομίζει ότι το αυτοκίνητο είναι χρηματοκιβώτιο. Βέβαια το γεγονός ότι τα πραγματικά χρηματοκιβώτια, ή τα άρματα μάχης αν προτιμάς, δεν κάνουν τέτοιον ήχο όταν κλείνουν, δεν προβληματίζει τον πελάτη! Αρκεί που ακούει 'γκντουπ' όταν κλείνει η πόρταΣοβαρά ισχύει κάτι τέτοιο? Το έχει παραδεχτεί κάποιος κατασκευαστής ή έχει διαρρεύσει τίποτα επί του θέματος? Ή απλά κυκλοφορεί σχετική βρόμα? (εννοώ το αν επιτυγχάνεται αυτό το 'γκντουπ' με τους τρόπους που ανέφερες, όχι το αν είναι ή όχι δείγμα ποιότητας ο ήχος αυτός )
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
...κι όχι σα φιάτ...
Καλοτάξιδο, αλλά καλύτερα να αποφεύγεις τις συγκριτικές αναφορές με Ιταλία πλευρά εδώ μέσα.
Ειδικά όταν η σύγκριση (κατασκευαστικά) αφορά με Τουρκία μεριά.fixed
-
Σε διάφορες συνεντεύξεις το έχουν πει οι μηχανικοί των εταιρειών. Τμήμα Απτής Ποιότητας κλπ... φροντίζουν ούτως ώστε να ακούγονται και να νιώθουν όλα έτσι όπως αρέσει στους πελάτες. Από τις πόρτες, μέχρι το 'κλακ' που κάνουν οι διακόπτες.
-
Δεν είμαι της tuv ουτε της iso...Απλά μου έκανε εντύπωση πώς άλλαξε η τεχνολογία και η ποιότητα συναρμογής και υλικών από το i20 του '09 το οποίο το έχει ετοιμοπαράδοτο σε 1.2 στο μαγαζί μέχρι το δικό μου του '12.Και επίσης η διαφορά προς το καλύτερο σε σχέση με το fabia.Η απόφασή μου να πάρω το συγκεκριμένο έχει να κάνει με τον έμπορο και τα σερβις του.Όλοι λένε ότι είναι τίμιος.Και πριν το αποφασίσω είδα grande punto, punto evo (που μου άρεσε και αυτό), fabia, aveo, yaris και corsa.Όσον αφορά τώρα το που κατασκευάζεται προτιμώ να φτιάχνεται στην Τουρκία απ'οτι στηνΚίνα που για παράδειγμα φτιάχνονται μοντέλα της bmw...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Σε διάφορες συνεντεύξεις το έχουν πει οι μηχανικοί των εταιρειών. Τμήμα Απτής Ποιότητας κλπ... φροντίζουν ούτως ώστε να ακούγονται και να νιώθουν όλα έτσι όπως αρέσει στους πελάτες. Από τις πόρτες, μέχρι το 'κλακ' που κάνουν οι διακόπτες.Όντως!Στο bmw 800 gs η εξάτμηση ακούγεται σαν των 1200gs! Είναι αιώνες μπροστά...Και καλά κάνουν οι άνθρωποι.Μπορούν ξέρουν βλέπουν και μαθαίνουν.Και προπαντώς δε καταστρέφουν ότι έφτιαξαν οι προηγούμενοι...
-
Όπως την βρίσκει ο καθένας. Εγώ προτιμώ ένα καλό μοτέρ και ένα σωστό στήσιμο και να πάνε στο διάτανο τα πλαστικά...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Θα το συνεχισετε εδω τωρα; [mod]Tι δεν εγινε κατανοητο;[Mod]
Δε βλέπω πουθενά προτροπή να μην το συνεχίσουμε.
Μια απλή ερώτηση έγινε. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
...κι όχι σα φιάτ...
Καλοτάξιδο, αλλά καλύτερα να αποφεύγεις τις συγκριτικές αναφορές με Ιταλία πλευρά εδώ μέσα.
Ειδικά όταν η σύγκριση αφορά με Κορέα μεριά.Καλά ναι, είναι ευρέως γνωστο ότι το φόρουμ είναι ιταλοκρατικο
-
Πάντως φιλοκορεάτικο δεν είναι καθόλου.
HYUNDAI I20