-
6-τάχυτο opel corsa 1.3 diesel
http://www.km77.com/precios/opel/corsa/ ... flex-95-cv1ª 7,2
2ª 14,2
3ª 23,5
4ª 31,9
5ª 41,1
6ª 49,8
R 8,0Οπότε όσοι δε βιάζεστε καλύτερα αναμείνατε ...αν και οι ρύποι στο 6-τάχυτο ανεβαίνουν στους 114 αντί των 95 στο 5-τάχυτο.
-
η συγκεκριμένη έκδοση που περιγραφεις δυστυχώς δεν εισάγεται στην ελλάδα. στην ισπανία και στην γερμανία υπάρχει πάνω απο ένα χρόνο. απο μια ματιά που έριξα στα τεχνικά χαρακτηριστκά της συγκεκριμένης έκδοσης παρατήρησα οτι έχει τις ίδιες επιδοσεις με το δικο μας ecoflex corsa αλλα μεγαλύτερη καταναλώση και ρυπους.
-
Παιδια σκεφτομουν να παρω το OPEL GT , μπορειτε να με πειτε τι διαφορα εχουν μηχανικα 2006–2009 αν εχουν ?
ευχαριστω ....
-
Ο χρήστης hard driver έγραψε:
Παιδια σκεφτομουν να παρω το OPEL GT , μπορειτε να με πειτε τι διαφορα εχουν μηχανικα 2006–2009 αν εχουν ?ευχαριστω ....
ποιός εχθρος σου σού άλλαξε γνωμη;
-
http://www.autoblog.gr/2012/08/17/opel- ... premieres/
-
Ο χρήστης hard driver έγραψε:
Παιδια σκεφτομουν να παρω το OPEL GT , μπορειτε να με πειτε τι διαφορα εχουν μηχανικα 2006–2009 αν εχουν ?ευχαριστω ....
Δεν ξέρω μηχανολογικά αλλά αυτό δεν είναι που την οροφή την κλείνεις με μανιβέλα?
Διαδικασία αναδίπλωσης οροφής
Αρχικά απαγκιστρώνουμε την οροφή από το παρμπρίζ.Ανοίγουμε το χώρο αποσκευών (εκεί όπου θα μπει η οροφή) από το ντουλαπάκι του συνοδηγού.
Βγαίνουμε από το αυτοκίνητο και τοποθετούμε την οροφή στο χώρο αποσκευών.
Για το κλείσιμο ακολουθείται η αντίστροφη διαδικασία. Πρέπει όμως να κλειδώσουμε χειροκίνητα τις δύο άκρες της οροφής στις ειδικές υποδοχές του καλύμματος του χώρου αποσκευών.
Δύσχρηστο δεν είναι?
-
Δεν ξέρω τι λέει σαν αυτοκίνητο αλλά είναι ΚΟΥΚΛΙ
-
γεια χαρα ειμαι προσφατος κατοχος ενος αστρα j το θεμα μου ειναι το εξης και θελω βοηθεια...το παραγγειλα πριν 2 μερες και εβαλα αεροτομη χωρις να ειμαι σιγουρος αν την ηθελα...βασικα δεν ξερω αν επρεπε να βαλω και θα αλλαξει ο κωλος του αυτοκινητου ,δεν θελω να ειναι καγκουρικο...αν εχει καποιος φιλος αστρα j με αεροτομη θα βοηθουσε πολυ να ανεβασει καμια φωτο να δω τουλαχιστον πως ειναι γιατι στο δρομο δεν εχω δει πολλα με αεροτμη ή δεν την καταλαβαινω εγω...με εχει φαει δυο μερες...
-
http://www.opel.gr/vehicles/modela-opel ... l#/options
Δε θα ελεγα οτι ειναι καγκουρικο... Διακριτικη μου φαινεται... Αυτο που παρηγγειλες θα εχει τις προσφατες αλλαγες στο μπροστινο μερος?
Edit: Και μιας και αγορασες προσφατα, τι ειδους προσφορες κανουν? Εννοω εκπτωση κλπ. Ειναι ιδιες και στο Gtc?
-
ναι θα τις εχει...τελικα την ακυρωσα την αεροτομη...δεν ημουν σιγουρος..νομιζω οτι μπορω να την βαλω και μετα..βασικα για τις προσφορες ο κθενας κανει οτι θελει...ο αλλος μου ειπε -900 απο την καμπανια της οπελ...και αλλος μου ειπε αν το παραγγειλεις αυριο θα σου κοψω -700 γιατι θα εμπαινε στην παραγγελεια του σεπτεμβριου
-
σε είδαν έτοιμο να αγοράσεις και αρχίζουν οι εκπτώσεις να 'χάνονται'
σύνηθες κόλπο, αυτό και το 'άλλαξε ο τιμοκατάλογος απο 1η του μηνός'βασικά δες τις ταξινομήσεις, δες οτι με το ζόρι δίνουν 2-2,5 χιλιάδες αυτοκίνητα το μήνα σε ιδιώτες και θα καταλάβεις οτι έχεις πολύ δύναμη για παζάρι. μην το αφήσεις να πάει χαμένο γιατί κανείς δεν χαρίζει λεφτά σήμερα...
-
σε είδαν έτοιμο να αγοράσεις και αρχίζουν οι εκπτώσεις να 'χάνονται'
σύνηθες κόλπο, αυτό και το 'άλλαξε ο τιμοκατάλογος απο 1η του μηνός'βασικά δες τις ταξινομήσεις, δες οτι με το ζόρι δίνουν 2-2,5 χιλιάδες αυτοκίνητα το μήνα σε ιδιώτες και θα καταλάβεις οτι έχεις πολύ δύναμη για παζάρι. μην το αφήσεις να πάει χαμένο γιατί κανείς δεν χαρίζει λεφτά σήμερα...
-
εχεις πολυ δικιο....την μεγαλυτερη πλακα τη ειχε ο πωλητης στην δεκελειας που μολις τελειωσα το τεστ drive και με ειδε ικανοποιημενο διαπιστωσε τελικα οτι η πρωτη προσφορα που ειχε κανει ηταν λαθος και μου ανεβασε την τιμη +900 αλλα δεν τον χαλασε που το πηρα απο αλλου.παντως εχεις δικιο θελει πολυ παζαρι και να πας σε ολους τους μεγαλους αντιπορσωπους
-
Πριν ενα μηνα σχεδον η OPEL εξεδωσε οδηγια ανακλησης για το ANTARA,με ετος κατασκευης 2007-2010.
Το προβλημα ειναι μια βαλβιδα εντος του διαμορφωτη ABS μπορει να κολλησει με αποτελεσμα μεγαλη διαδρομη
του πενταλ φρενων.
Ρωτω λοιπον αν κατοχοι του μοντελου πηγαν σε συνεργεια της εταιρειας και τι αποτελεσμα ειχε ο ελεγχος.
Στην περιπτωση την δικη μου εαν εντος 24 ωρων δεν εχω ικανοποιητικη απαντηση απο την OPEL HELLAS Α.Ε
θα σας γραψω την δικη μου περιπετεια. -
ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ ΑΛΑ ΓΚΡΕΚΑ Μολις πηρα απαντηση απο την Opel Hellas απο την Κα ΓΡΙΒΕΑ στην εξυπ ηρετηση πελατων η οποια ειναι απαραδεκτη για τετοιου μεγεθους εταιρεια.
Εχουμε πει παραπανω για την ανακληση στο ANTARA.
Σημερα πηγα εγω το δικο μου στην Opel στο Ηρακλειο Κρητης για τον ελεγχο της βαλβιδας του ABS.
Περασαν ο χρονος που ανεμενα το αυτοκινητο και οταν ειπα τι γινεται μου ειπαν οτι υπαρχει θεμα.
Οντως το αυτοκινητο ειχε το προβλημα για το οποιο εγινε η ανακληση.
ΚΑΙ ΕΔΩ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΩΡΑΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μου ειπαν οτι πρεπει να αλλαχθει η μοναδα αλλα δεν εχουν το ανταλακτικο,οτι οταν ξεκινησε η καμπανια το ζητησαν
απο την Γερμανια (η καμπανια τρεχει πανω απο εναμιση μηνα) αλλα δεν τους το εχουν στειλει ακομα.
Δηλαδη πηγα το αυτοκινητο οκ αφου δεν ειχα αντιληφθει προβλημα και μου το ακινητοποιησαν με αγνωστο χρονο παραδοσης γιατι η
μοναδα δεν υπαρχει οχι μονο στην Ελλαδα αλλα ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.
Στις φωνες μου πως ανοιξαν το αυτοκινητο μη εχωντας λυση αν οντως ειχε προβλημα πηρα την απαντηση οτι τα προηγουμενα 14 δεν ειχαν προβλημα.
Το χειροτερο βεβαια ειναι πως δεν ειχαν απαντηση για το ποτε θα μπορει να ξαναλειτουργησει το αυτοκινητο αφου ακινητοποιηθηκε.
Σε επικοινωνια με την εξυπηρετηση πελατων μου ειπαν οτι πιθανον σε 2 εβδομαδες να ελθει.
Εγω πιστευω οτι το ειπαν ετσι για να με ηρεμησουν γιατι μαλλον καταλαβαν οτι τετοια πατατα δεν εχει ξαναγινει,να κανεις ανακληση μοντελου την στιγμη που δεν υπαρχει το ανταλακτικο ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΑ.
Η OPEL HELLAS αυτοπροβαλεται σαν η πρωτη εταιρεια φετος σε πωλησεις στην Ελλαδα αλλα κατα τα αλλα δεν φροντιζει να εχει stock ενα ανταλλακτικο που μπορει να κανει 300-500 euro και που στο κατω-κατω η ανακληση εγινε με υπαιτιοτητα της.
Ετσι αντιμετωπιζουν τον πελατη,φερτο εδω κι'αν εχει προβλημα τοτε θα δουμε αν υπαρχει ανταλλακτικο,δεν ενδιαφερει διολου
αν το αμαξι ειναι εργαλειο της δουλειας σου.
Θα ηθελα γνωμες για την αντιδραση μου ,γιατι οπως προειπα εχω την αισθηση οτι δεν παμε για δυο εβδομαδες,αλλα για δυο μηνες. -
Επανερχομαι στο θεμα της ανακλησης antara.
Ενω στην αρχη με διαβεβαιωσαν ΕΓΓΡΑΦΩΣ οτι εντος 15 ημερων το εργοστασιο στην Γερμανια
θα εχει διαθεσιμο το ανταλακτικο για το οποιο εγινε η ανακληση,σημερα μου ειπαν οτι παμε για
τελος του Νοεμβρη.
Κυριοι της OPEL HELLAS μαλλον εχετε σοβαροτατο προβλημα με τους Γερμανους και δεν σας δινουν ανταλλακτικα
ουτε και στην προκειμενη περιπτωση που το οχημα παρουσιασε ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟ προβλημα καθως αναγνωριζεται
και σεις, με την εντολη ανακλησης.
Υπενθυμιζω οτι το οχημα ειναι ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ απο 22/10/12 -
Ερώτηση για corsa φίλου (το τελευταίο):
Το 1.4 τι λάδια παίρνει? Γιατί με βάση τις προδιαγραφές βρίσκει 5w40 μου είπε. Σε παλιά τιμολόγια (έχει αγοραστεί μεταχ.) 5w30.
-
νομιζω παιρνει τα ιδια με τα δικα μου dexos 2 ,5w30
-
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... t_id=14827
δεν είναι κακό...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname=Article&cat_id=4&art_id=14827δεν είναι κακό...
+1
OPEL FORUM