-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
αυτο τελικα φαινεται μακροστενο επειδη το εκαναν 16:9 και ειναι σαν τα υπολοιπα και απλα φαινεται ετσι σε σχεση με το παλιο ή οντως ειναι σα τηλεκοντρολ?
Θα το παρεις;
οχι βεβαια, κινητα θα παιρνω καθε λιγο και λιγακι? απλα θελω να ξερω
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Πρέπει να το πάρει για να ρωτάει;απαγορευεται να ρωτάει από περιέργεια ?
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
αυτο τελικα φαινεται μακροστενο επειδη το εκαναν 16:9 και ειναι σαν τα υπολοιπα και απλα φαινεται ετσι σε σχεση με το παλιο ή οντως ειναι σα τηλεκοντρολ?
feature
-
-
Ο χρήστης babs1.6 έγραψε:
ναι αυτό εννοώ. Αλλά δε το θέλω για μένα. Το κατέβασα αποκλειστικά για τον αδερφό μου. Για excel που χρειάζομαι είχα και το libre.
Οπότε αφού εγκρίνεις και την αναβάθμιση θα προχωρήσω σε lion. Αφού όμως πάω τη μνήμη στα 3gb . Ελπίζω να γίνεται εύκολα η αλλαγή αλλιώς θα το κάνω κατά τα Χριστούγεννα και θα μείνω με τα tiger μέχρι τότε.Κι εγώ OpenOffice χρησιμοποιώ (παλιότερα είχα το MS Office 2004, έτρεχε ικανοποιητικά με Rosetta, μετά πήγα στο 2008 που με απογοήτευσε, αλλά εκ των πραγμάτων ήταν υποχρεωτικό στο MBA).
Λογικά δεν πρέπει να έχεις πρόβλημα με την αλλαγή μνήμης. Αν δεν υπάρχουν οδηγίες στο manual, το μοντέλο σου (για MacBook Pro) μπορείς να το βρεις από εδώ και στη συνέχεια να ψάξεις στο iFixit. Αν δεν το βρεις ή έχεις πρόβλημα, εδώ είμαστε.
ΥΓ. Η αναβάθμιση σε snow leopard είναι must. Για το lion δεν σκοτώνομαι ιδιαίτερα (σαφώς χειρότερο σε απόδοση, αλλά υπάρχει συμβατότητα με τις τελευταίες εφαρμογές όλων των εταιριών + τα update της Apple). Η μνήμη μετράει (βέβαια, αν έχεις το μοντέλο συνάδελφου από την εταιρία - όπως υποψιάζομαι, μάλλον δεν θα μπορέσεις να δεις 4GB).
-
Ernani,
Να μεταβώ σε mountain η να παραμείνω στο snow leopard; -
Κύριοι σοβαρή ερώτηση.
Πήρα έναν WD σκληρό δίσκο (μαυρο) και είναι σε NTFS, πως τον κάνω να δουλέψει σε mac ;Σας ευχαριστώ!
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
Ernani,
Να μεταβώ σε mountain η να παραμείνω στο snow leopard;Θεωρητικά το mountain lion είναι για το lion ό,τι ήταν το snow leopard για το leopard, δηλαδή λειτουργικό με βελτιστοποιημένη απόδοση. Δυστυχώς το δικό μου iMac δεν δέχεται mountain lion (σύμφωνα με τα specs της Apple), οπότε δεν μπορώ να σου απαντήσω με σιγουριά, αλλά λογικά πρέπει να αξίζει η μετάβαση (και μόνο για το λόγο ότι θα έχεις όλα update της Apple καθώς και τις τελευταίες εκδόσεις των εφαρμογών, υπάρχει ένα ακόμα κίνητρο).
Κύριοι σοβαρή ερώτηση.
Πήρα έναν WD σκληρό δίσκο (μαυρο) και είναι σε NTFS, πως τον κάνω να δουλέψει σε mac ;Σας ευχαριστώ!
Αν θες να μείνεις σε NTFS, υπάρχει το Paragon NTFS που είναι εξαιρετικό. Διαφορετικά, μπορείς να κάνεις format (από το Disk Utility) και να τον γυρίσεις σε Mac OS Extended (Journaled). Προσωπικά σε όλους τους σκληρούς δίσκους μου έχω ακολουθήσει τη δεύτερη λύση και χρησιμοποιώ το Paragon NTFS μόνο για ώρα ανάγκης.
-
Σε ευχαριστώ ernani!
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Ernani,
Να μεταβώ σε mountain η να παραμείνω στο snow leopard;Θεωρητικά το mountain lion είναι για το lion ό,τι ήταν το snow leopard για το leopard, δηλαδή λειτουργικό με βελτιστοποιημένη απόδοση. Δυστυχώς το δικό μου iMac δεν δέχεται mountain lion (σύμφωνα με τα specs της Apple), οπότε δεν μπορώ να σου απαντήσω με σιγουριά, αλλά λογικά πρέπει να αξίζει η μετάβαση (και μόνο για το λόγο ότι θα έχεις όλα update της Apple καθώς και τις τελευταίες εκδόσεις των εφαρμογών, υπάρχει ένα ακόμα κίνητρο).
Πολύ πιο light το mountain lion σε εμένα.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Αν θες να μείνεις σε NTFS, υπάρχει το Paragon NTFS που είναι εξαιρετικό. Διαφορετικά, μπορείς να κάνεις format (από το Disk Utility) και να τον γυρίσεις σε Mac OS Extended (Journaled). Προσωπικά σε όλους τους σκληρούς δίσκους μου έχω ακολουθήσει τη δεύτερη λύση και χρησιμοποιώ το Paragon NTFS μόνο για ώρα ανάγκης.
Σε ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ!
-
Ετοιμαστείτε γατάκια.
Σε 8 ώρες ξεκινάει η παρουσίαση του καλύτερου smartphone που γνώρισε ποτέ ο μάταιος τούτος κόσμος..
Και προσοχή όταν ξεκινήσει: τα χέρια πάνω από τα γραφεία... -
μα καλα εχουν σημασια οι πυρηνες και ιντσες?
σημασια εχει να δενει το hardware με το softwareθελω να δω τι θα ανακαλυψει σημερα η apple ειμαι βεβαιος για το nfc , κατι πηρε το αυτι μου και για αναγνωριση αποτυπωματος στο ξεκλειδωμα θα βαλουν δικους τους χαρτες.. τι αλλο?
-
δες τι διαφημίζουν για το iOS 6 και θα πάρεις μια ιδέα:
https://developer.apple.com/technologies/ios6/ -
μα καλα εχουν σημασια οι πυρηνες και ιντσες?δυστυχώς και η apple επηρεάζεται από τα fanboys και τα fashion victims
-
ευχαριστω για το λινκ , ενδιαφερον
μεσω του ανταγωνισμου προχωραει η τεχνολογια και καποια στιγμη επρεπε κι αυτοι να πιεστουν για να σταματησουν να τη δινουν με το σταγονομετρο και για αυτο να ευχομαστε να πανε καλα και τα wp8 για να βελτιωθουν περισσοτερο και οι υπολοιποι , γιατι ουτε το μονοπωλειο του android θα ειναι καλη εξελιξη ουτε και οταν επαιζε μονη της η apple μπαλα ηταν απο ενα σημειο και μετα
μη μου πεις οτι θεωρεις για παραδειγμα πως δεν επρεπε να μεγαλωσει η οθονη απο το 2007..
και λιγο ακομα να τη μεγαλωναν δηλαδη καλυτερα θα ηταν
(οπως και οι υπολοιποι εκτος απο τις ιντσες αρχισαν να μεγαλωνουν την αναλυση τους μετα το 4αρι και φτασαμε στις εξαιρετικες οθονες που εχουμε σημερα) -
Εγώ εξακολουθώ να πιστεύω ότι το 3Gs μου είναι το μεγαλύτερο τηλέφωνο που θα ήθελα να έχω στην τσέπη μου. Εξαρτάται βέβαια και από άλλους παράγοντες. Το 4/4s είναι πιο λεπτό, αλλά ατσούμπαλο.
-
ευχαριστω για το λινκ , ενδιαφερονμεσω του ανταγωνισμου προχωραει η τεχνολογια και καποια στιγμη επρεπε κι αυτοι να πιεστουν για να σταματησουν να τη δινουν με το σταγονομετρο και για αυτο να ευχομαστε να πανε καλα και τα wp8 για να βελτιωθουν περισσοτερο και οι υπολοιποι , γιατι ουτε το μονοπωλειο του android θα ειναι καλη εξελιξη ουτε και οταν επαιζε μονη της η apple μπαλα ηταν απο ενα σημειο και μετα
μη μου πεις οτι θεωρεις για παραδειγμα πως δεν επρεπε να μεγαλωσει η οθονη απο το 2007..
και λιγο ακομα να τη μεγαλωναν δηλαδη καλυτερα θα ηταν
(οπως και οι υπολοιποι εκτος απο τις ιντσες αρχισαν να μεγαλωνουν την αναλυση τους μετα το 4αρι και φτασαμε στις εξαιρετικες οθονες που εχουμε σημερα)Την έχουμε κάνει την κουβέντα για τις ίντσες αρκετές φορές. Και σου έχω πει, βλέποντας και χρησιμοποιώντας τι κυκλοφορεί, ότι θεωρώ (όπως είχα πει και παλιότερα) ότι μια οθόνη 4 ιντσες είναι ιδανική και για ξεκούραστη χρήση (μιλώντας πάντα για κινητό) και για φορητότητα. Είναι η χρυσή τομή ΓΙΑ ΜΕΝΑ.
Για σένα μπορεί και η οθόνη του note να σου φαίνεται μικρή (λέμε τώρα). Γούστα..
Το ιδανικό θα ήταν όλη η πρόσοψη του κινητού να είναι οθόνη, χωρίς 'χαμένο' χώρο πάνω-κάτω από κουμπιά και πλαίσια. Να έχεις δλδ όσο μεγαλύτερη οθόνη γίνεται σε όσο πιο συμμαζεμένη (από άποψη διαστάσεων) συσκευή. -
νομιζω οτι θα ειναι η πρωτη φορα που δεν θα ζηλέψω στην παρουσιαση του iPhone
εκανα την αλλαγη μου απο 3gsσε 4s ολα καλα μια χαρα σφαιρα παει ios 6 θα μπορει να παρει οποτε ,δεν θα παρω, ευχαριστω
-
Πάντως νομίζω πως οι διαστάσεις των 4/4s είναι οι ιδανικές από άποψη φορητότητας.
Θα χάσει σε αυτό το κομμάτι νομίζω, ποτέ δεν ζήλευα τα τεράστια android τηλέφωνα.Και μάλιστα, από τη στιγμή που η μεγαλύτερη οθόνη είναι ίδιας 'ειδικής ανάλυσης', δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο να προσφέρει. Σαν να κόλλησαν ένα έξτρα κομματάκι ίδιας οθόνης από πάνω.
Για τα υπόλοιπα specs, θα κρίνω μετά την παρουσίαση.
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...