-
Πρωτα απο ολα διαβαζω τις ειδικες διαδρομες!
Το σημερινο τευχος παντως δεν ειχε πολυ υλη! -
Μπορεί κάποιος να στήσει μιά ψηφοφορία να δούμε που πάμε?
Προτείνω να αξιολογήσουμε τα παρακάτω θέματα χωρίς να αποκλείω οποιαδήποτε πρόταση
Εν Λευκώ
Νέα
Ειδικές διαδρομές
Γνωριμίες
Δοκιμές-Συγκριτικές Δοκιμές
Αντίλογος
Off Road
Ελληνικοί αγώνες
WRC
F1
ΑγοράΕν αναμονή
Στράτης
-
Eγώ θά πρότεινα,νά μπεί ένα ερωτηματολόγιο μέσα στό περιοδικό,πού νά σάς ταχυδρομηθεί από αυτόν πού τό συμπληρώνει.
Δέν νομίζω ότι από τά μέλη τού φόρουμ,θά μπορέσει νά βγεί 'σφαιρικό' συμπέρασμα,λόγω του μικρού μας αριθμού.
Εναλακτικά,για ψηφοφορεία στό φόρουμ,θά έβαζα τό: 'Τί δέν διαβάζουμε' από τό περιοδικό,μιάς καί εκεί θά έβγαινε ένα συμπέρασμα πιό εύκολο (νομίζω). -
Μιάς καί μπήκε όμως η ψηφοφορεία,ψήφισα 'άλλο',πού είναι τό 0-100-0.
-
ειδικές διαδρομές.
-
Ειδικές Διαδρομές! Για το όνειρο ....
-
Πρώτα διαβάζω τις σελίδες για τους αγώνες, αλλά δεν με κάλυπτε η ποσότητα (και ΟΧΙ η ποιότητα).
Μάλλον γιατί υπήρχαν εξειδικευμένα περιοδικά των Τ.Ε.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Eγώ θά πρότεινα,νά μπεί ένα ερωτηματολόγιο μέσα στό περιοδικό,πού νά σάς ταχυδρομηθεί από αυτόν πού τό συμπληρώνει.
Δέν νομίζω ότι από τά μέλη τού φόρουμ,θά μπορέσει νά βγεί 'σφαιρικό' συμπέρασμα,λόγω του μικρού μας αριθμού.
Εναλακτικά,για ψηφοφορεία στό φόρουμ,θά έβαζα τό: 'Τί δέν διαβάζουμε' από τό περιοδικό,μιάς καί εκεί θά έβγαινε ένα συμπέρασμα πιό εύκολο (νομίζω).DO IT! Kαντο! Σωστό και το ανάποδο. Δηλαδή τι ΔΕΝ θέλουμε!
Συμφωνώ γα το ερωτηματολόγιο στο περιοδικό. Σε πρώτη φάση άμεσα θα μπεί αντίστοιχο στο 0-100-0 και μετά στο περιοδικό. Απλά θα συνοδεύεται με τα απαραίτητα δώρα ώστε να μην πάει χαμένμος ο κόπος στο ταχυδρομείο. Αχ αυτό το μάρκετιγκ.
Μέχρι τότε ΄στο φόρουμ είμαστε λίγοι α΄λλά δυνατοί, γνώστες και αυστηροί. Πάντα για αυτούς, για εσασ τους πυροβολητές προσπαθούμε...Στρ
-
Ψήφισα 'Εν Λευκώ'.
Αλλά, πρός τί το Υπόμνημα ?
-
Εν λευκώ & αντίλογο. Συγκριτικά & δοκιμές έχουν γίνει προβλέψιμα πλέον (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων)
και φυσικά τα σκίτσα-σχόλια Καστανάκη-Κουνίτη
-
Η ψηφοφορία υποστηρίζει μόνο μία επιλογή και το 'πρώτο θέμα' είναι υποκειμενικό. Προσωπικά ότι μου κινησει το ενδιαφέρον. Παλιά άρχιζα από τους αγώνες, μετά από τις ειδικές διαδρομές, τώρα από το 0-100-0.
-
Προσπαθώ και εγώ να τηρώ μια σειρά,αλλά όχι απαρέγκλιτα...
Οι Ειδικές Διαδρομές και ο Στάθης μου τη χαλάνε... -
Κι εγώ δεν τηρώ κάποια σειρά. Ανάλογα με τα θέματα και φυσικά ανάλογα με τη διάθεση.
Όντως μια ανάποδη ερώτηση θα είχε πολλές απαντήσεις να δώσει.
-
Νομίζω, τώρα που το σκέφτομαι, πως πρώτα απ΄όλα κοιτάω τα καινούργια μοντέλα, δοκιμές, συγκριτικά κτλ
-
Από την αρχή!
Μερικά τα περνάω στα γρήγορα για να επανέλθω!
Προτιμώ το 0-100-0 και το Setright! -
Τα αρχαια χρονια επειδη ειχαν πολλη υλη για αγωνες,ξεκιναγα απο εκει και μετα με τον ορθοδοξο τροπο (μιας και τα εν λευκω κλπ ηταν στην αρχη).
Ε μετα απο 400 τευχη δεν μπορω να αλλαξω συνηθεια.
Παντα πρωτα αγωνες (και μαλιστα πρωτα τα ραλλυ)και μετα ολα τ'αλλα μεχρι τις 30 του μηνα.Μετα στη ντουλαπα και αναμονη του φρεσκου.
Α ναι υπαρχει και κατι που παντα το προσπερναω χωρις να το διαβασω.Τα τεχνικα μου καθονται να εδω στο λαιμο. -
Κοιτάω τα περιεχόμενα και αν υπάρχει κάποια ενδιαφέρουσα δοκιμή τότε αρχίζω απο εκεί.Αλλιώς αντίλογος και αγώνες........
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Από την αρχή!
Μερικά τα περνάω στα γρήγορα για να επανέλθω!
Προτιμώ το 0-100-0 και το Setright!Νίκο μαζί σου. Από την αρχή και μετά μελέτη σε ότι μου κίνησε το ενδιαφέρον και σε τεχνικά άρθρα. Τις σελίδες με τα reality και τις διαφημίσεις life style τις περνώ χωρίς βλέμμα. Όσο για τον κύριο Στάθη άστε καλύτερα!!!!Να γκρινιάξω και λίγο. Μου χαλάνε όλη τη διάθεση τα θέματα που εξελίσσονται παράλληλα με άλλα πιάνοντας πολλές σελίδες. Αυτό το διάβασε ένα άρθρο και ξανά γύρνα μερικές σελίδες πίσω να ξεκινήσεις το άλλο ή τα εμβόλιμα μονόστηλα είναι πολύ βαβούρα.
Τώρα πια όμως με το 0-100-0 έχουν ξεκαθαρίσει τα πράγματα.
-
Λοιπόοοοοον!Ας γράψω και εγω τον τρόπο που διαβάζω τους 4Τ!
Δεν ξέρω γιατί αλλά το περιοδικό το διαβάζω με την σειρά!Αφού κοιταξω με προσοχή το εξώφυλλο και το ''ψυχολογήσω'' αρχίζω να διαβάζω τις σελίδες!Αρχίζω με το editorial και τα τρελά χωσήματά του για όλους και για όλα,συνεχίζω με τα νέα από το κατασκοπευτικό μέτωπο, περνάω στις γνωριμίες και με την σειρά φτάνω μέχρι τους τιμοκαταλόγους(αυτούς δεν τους διαβάζω, τρελός είμαι αλλα μέχρι ενός σημείου)!Εκεί που δίνω όμως ρεσιτάλ ανάγνωσης είναι οι ειδικές γνωριμίες(με αποκορύφωμα το δισέλιδο του Νίκου Κουνίτη!Όλα τα λεφτά!!!!!!!!!!!!!!Ειδικά στο προηγούμενο με το ''μανιφέστο''ήταν αποθέωση ο άτιμος! -
εγω γρηγορο ξεφυλισμα μεχρι να παω στους αγωνες , εκει το διαβαζω ολο, και κατα μερες διαβαζω και αλλη στηλη, για να το τελειωσω ολο περνανε καμια 5αρια μερες
4 TΡΟΧΟΙ : Ποιά θέματα διαβάζουμε πρώτα ;