-
δεν θέλω να φανώ κακός, αλλά άμα το κάθε δεκαεξάχρονο που μια ζωή κλωτσάει τόπι, αποφασίζει ξαφνικά να τη δει Ragnotti, αυτά θα είναι τα αποτελέσματα... και εδώ βέβαια υπεισέρχονται και τα μυαλά των γονέων...
-
τυχερος ηταν...την επομενη φορα δεν θα ειναι τοσο τυχερος.
-
To τιμονι το κραταει λες κ ειναι η G27 στο δωματιο του
-
Φαίνεται σα να μην ήξερε τον δρόμο. Και αν δεν τον ήξερε τον κάνει ακόμα πιο μεγάλο
Ο αερόσακος όμως γιατί άνοιξε??
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Ο αερόσακος όμως γιατί άνοιξε??
Αυτο τωρα γιατι σου κάνει εντυπωση? ο εγκέφαλος κατέγραψε πρόσκρουση,μπορει στο βίντεο να μην φαίνεται αλλά τα αρνητικά G επήλθαν άμεσα ακόμα πριν την απογείωση
-
Kαι αν είχε δέντρο μετά την προσγείωση θα ταν παντελώς άχρηστος. Και δεν βλέπω πολλά G όταν ανοίγει ο αερόσακος...
-
Μετά από κάθε σύγκρουση μπορεί να ακολουθήσει και δεύτερη, αυτό δεν αποτελεί λόγο για να μην ανοίξει ο αερόσακος την πρώτη φορά.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Kαι αν είχε δέντρο μετά την προσγείωση θα ταν παντελώς άχρηστος. Και δεν βλέπω πολλά G όταν ανοίγει ο αερόσακος...Γι'αυτο λοιπον θα υπαρξει συντομα εφευρεση με πολλαπλους αεροσακους στη θεση ενος.
Εφυγες στο χαντακι και πηρες βραχια;; ΠΑΦΦΦΦ παρε τον πρωτο
Συνεχισες μετα τα βραχια και βρηκες σε δεντρο ;; ΠΑΦΦΦΦΦΦΦΦ παρε να 'χεις και δευτερο
Τουμπαρες συνεχιζοντας με σβουρες;; ΠΑΦΦΦΦ και πλευρικοι... -
Τυχερός ο πιτσιρικάς, εκεί που έφυγε έχει μόνο λίγες πέτρες και όχι κανένα δέντρο ή γκρεμό.
-
κοτρώνες...του γ@μησανε και το αμάξι...
-
-
Παρεμπιπτόντως ίσως έχει ξαναειπωθεί αλλά με αυτό το κανάλι (το Motortrend), το Drive channel και το Car and Driver πραγματικά δεν ξέρω γιατί να δω ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ άλλο σχετικό με αυτοκίνητα. Η ποιότητα στις εκπομπές έχει ξεφύγει, και είναι δωρεάν και καθημερινά στο Youtube σε 1080p
-
-
-
-
Ο χρήστης amazing έγραψε:
Αναμφισβήτητα έχεις ( Pun intented) ιδιαίτερη τεχνική στο να πουλάς ένα αυτοκίνητο
-
Δεν ξέρω ποιο είναι πιο παράξενο, γυναίκα να οδηγεί veyron ή το φιλοδώρημα των 500 ;;;
Νοικιασμένη η veyron..
-
-
Στα πρωτα frames η μια λεει 40 και η αλλη 0.
Στα επομενα frames η μια λεει παλι γυρω στα 40 και η αλλη 16 και 18.
Ταυτοχρονα ξεκινησαν; -
Σωστο κι αυτο.
Site με ΠΟΛΛΑ videos (auto-videos)