-
Την ροπή στις πόσες την έχει;
-
Και το 0-100 και η κατανάλωση (αν είναι 9) είναι χάλια.
-
Οκ, η επιταχυνση δεν σπαει κοκκαλα αλλα απο ποτε το 9 ειναι αργο; Μιλαμε δε για cruiser, σπανια θα πηγαινει 'ταπα'. Τα 9 λιτρα παντως ειναι καλη τιμη για το ειδος του αυτοκινητου.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Οκ, η επιταχυνση δεν σπαει κοκκαλα αλλα απο ποτε το 9 ειναι αργο; Μιλαμε δε για cruiser, σπανια θα πηγαινει 'ταπα'. Τα 9 λιτρα παντως ειναι καλη τιμη για το ειδος του αυτοκινητου.Sent from my Neo V using Tapatalk.
Από τότε που ο ανταγωνισμός είναι πολύ πιο γρήγορος.
-
Μια χαρά, αξιοπρεπέστατα πάει.
Δεν είναι και τάφος...
Πάντα θα υπάρχει κάτι γρηγορότερο...
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Την ροπή στις πόσες την έχει;Στις 4.250.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Οκ, η επιταχυνση δεν σπαει κοκκαλα αλλα απο ποτε το 9 ειναι αργο; Μιλαμε δε για cruiser, σπανια θα πηγαινει 'ταπα'. Τα 9 λιτρα παντως ειναι καλη τιμη για το ειδος του αυτοκινητου.
Στα ιδια με την Μερκ 180 κουπε ειναι. Το Α5 μονο ειναι ταχυτερο αλλα δυστυχως προσθιοκινητο. Αλλους αμεσους ανταγωνιστες δεν μπορω να σκεφτω.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Υποννοεις την 3.16i F30 με Schnitzer..?
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Στα ιδια με την Μερκ 180 κουπε ειναι. Το Α5 μονο ειναι ταχυτερο αλλα δυστυχως προσθιοκινητο. Αλλους αμεσους ανταγωνιστες δεν μπορω να σκεφτω.
Είναι πιο κοντά στην C250 όπως βλέπω τις τιμές.
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Υποννοεις την 3.16i F30 με Schnitzer..?
Βασικά γενικά μιλούσα. Πάντα θα υπάρχει κάποιο πιο γρήγορο αυτοκίνητο, είτε πισωκίνητο, είτε προσθιοκίνητο, είτε μεταχειρισμένο είτε καγκουρεμένο κλπ.
Το θέμα είναι τι ψάχνεις και τι ζητάς.
Η 320i E92 κινείται αξιοπρεπέστατα.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Oποιος αγορασε -τοτε, απο το 2007 που βγηκε στην αγορα, και επειτα- μια Ε92 320i δεν την πηρε ουτε για φαναρομαχιες, ουτε για να τελικιαζει σε μεγαλες ευθειες, αφηνοντας πισω τους υπολοιπους. Ειναι ενα εξαιρετικο, ποιοτικο, καλοζυγισμενο, καλοστημενο coupe, που προσφερει ευχαριστηση κατα την οδηγηση, ειτε εαν πηγαινεις 'σερνοντας', ειτε εαν το 'λυσσας'...
Btw, ειχε δημοσιευσει ενα ωραιο review για την 320i coupe, η Φαμπιατου στην ιστοσελιδα της, αλλα για καποιο λογο, δεν 'ανοιγουν' οι δοκιμες...
Θυμαμαι παντως που ελεγε οτι στην κλασσικη διαδρομη της Πεντελης προς Νεα μακρη, πιεζοντας ενιωθε οτι ηταν τοσο καλα στημενο, που δυσκολα θα μπορουσε να παει γρηγοροτερα με καποιο ισχυροτερο αυτοκινητο εκει... -
Εγώ σχολίασα τα 2 νούμερα του Νίκου, όχι πόσο καλή ή όχι είναι η 320.
-
-
-3 αυτοκίνητα
-τί 3 αυτοκίνητα ρε μλκ
-4 -
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Τσαγάκι ολκής από τον εμετό με τα 10 λιγότερα άλογα...
το έχουμε ζήσει live και με το scirocco 160ps vs 120i (του Νίκου), όπου η σειρά '1' έμεινε πολύ πίσω.
Απορώ όμως (γενικά) κάποιες φορές που τη 'μία' ψάχνουμε τις απόλυτες επιδόσεις ευθείας, την 'άλλη' τις απόλυτες επιδόσεις πίστας και στο τέλος μιας νοιάζει μόνο να είναι συμμετοχικό. Οπότε έτσι, πότε γιουβέτσι.Σημασία έχει τι εκπροσωπεί κάθε αμάξι και τι σκοπό έχει.
Στο θέμα μας, η 320 είναι ένα ωραίο αμάξι cruising για να καλύπτεις αποστάσεις χωρίς να νιώθεις αποκομμένος από την οδήγηση.
Εμένα μπορεί να με χαλάει γιατί είναι αργή με βάση του τι έχω συνηθίσει να οδηγώ. ΆΛλον μπορεί να μην τον νοιάζει γιατί δεν είναι 'σκοπός του' το επόμενο αμάξι να είναι υποχρεωτικά πιο γρήγορο από το προηγούμενο. -
Έχετε σαλταρει... Αυτο έχω μόνο να σας πω.
Α! Μπήκαν και τα angel eyes.
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Έχετε σαλταρει... Αυτο έχω μόνο να σας πω.Α! Μπήκαν και τα angel eyes.
Pics or it didn't happen!
-
Το απόγευμα για να φανούν και σωστα...
Και είναι και ίδια κελβιν με τα ξένον μου... -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
το έχουμε ζήσει live και με το scirocco 160ps vs 120i (του Νίκου), όπου η σειρά '1' έμεινε πολύ πίσω.
Απορώ όμως (γενικά) κάποιες φορές που τη 'μία' ψάχνουμε τις απόλυτες επιδόσεις ευθείας, την 'άλλη' τις απόλυτες επιδόσεις πίστας και στο τέλος μιας νοιάζει μόνο να είναι συμμετοχικό. Οπότε έτσι, πότε γιουβέτσι.Σημασία έχει τι εκπροσωπεί κάθε αμάξι και τι σκοπό έχει.
Στο θέμα μας, η 320 είναι ένα ωραίο αμάξι cruising για να καλύπτεις αποστάσεις χωρίς να νιώθεις αποκομμένος από την οδήγηση.
Εμένα μπορεί να με χαλάει γιατί είναι αργή με βάση του τι έχω συνηθίσει να οδηγώ. ΆΛλον μπορεί να μην τον νοιάζει γιατί δεν είναι 'σκοπός του' το επόμενο αμάξι να είναι υποχρεωτικά πιο γρήγορο από το προηγούμενο.Ε μωρέ σε κουβέντα να βρισκόμαστε...ξέρεις τώρα. Μέχρι κι εγω τη ράβω την 320 για πλάκα με μισό τόνο παραπάνω βάρος... Δεν παύει να είναι βέβαια overall εξαιρετικό αυτοκίνητο αλλά ως γνωστόν θέλει 6 κυλίνδρους.
Unleash hell now!
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Εμένα μπορεί να με χαλάει γιατί είναι αργή με βάση του τι έχω συνηθίσει να οδηγώ. ΆΛλον μπορεί να μην τον νοιάζει γιατί δεν είναι 'σκοπός του' το επόμενο αμάξι να είναι υποχρεωτικά πιο γρήγορο από το προηγούμενο.Ε μωρέ σε κουβέντα να βρισκόμαστε...ξέρεις τώρα. Μέχρι κι εγω τη ράβω την 320 για πλάκα με μισό τόνο παραπάνω βάρος... Δεν παύει να είναι βέβαια overall εξαιρετικό αυτοκίνητο αλλά ως γνωστόν θέλει 6 κυλίνδρους.
Unleash hell now!
Όποιος θέλει κάτι πιο δυνατό, υπάρχει κι η 325i.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
-3 αυτοκίνητα
-τί 3 αυτοκίνητα ρε μλκ
-4
BMW FORUM