Τα ΜΑΤ σίγουρα δεν μπορούν ή σίγουρα δεν ασχολούνται;
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Με στολή και υπηρεσιακή μοτοσυκλέτα ήταν. Δεν ξέρω το ωράριό του. Στον σιδηρ. σταθμό σταμάτησε πάνω στο πεζοδρόμιο όπου υπήρχαν άλλες δυο μοτοσυκλέτες της τροχαίας.
Αν ήταν εν ώρα υπηρεσίας μπορούσε να γίνει ακόμα και καταγγελία.
Μα οι περισσότεροι έτσι πάνε. Εγω απορώ με αυτά τα παιδιά που κάθονται στην πίσω θέση και ανέχονται να παίζει (σφήνες, σούζες, κόκκινα) ο μπροστά τρόμπας τη ζωή τους.
α) Γουστάρουν το ίδιο.
β) Εμπιστεύονται τον οδηγό.Όταν πας εσύ σαν συνοδηγός μια γρήγορη διαδρομή στο βουνό ποιά η διαφορά;
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Με στολή και υπηρεσιακή μοτοσυκλέτα ήταν. Δεν ξέρω το ωράριό του. Στον σιδηρ. σταθμό σταμάτησε πάνω στο πεζοδρόμιο όπου υπήρχαν άλλες δυο μοτοσυκλέτες της τροχαίας.
Μα οι περισσότεροι έτσι πάνε. Εγω απορώ με αυτά τα παιδιά που κάθονται στην πίσω θέση και ανέχονται να παίζει (σφήνες, σούζες, κόκκινα) ο μπροστά τρόμπας τη ζωή τους.
Καμιά φορά μπορεί και να βιάζονται.
-
Aν βιάζονται πρέπει να ανάψουν φάρο...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
α) Γουστάρουν το ίδιο.
β) Εμπιστεύονται τον οδηγό.Όταν πας εσύ σαν συνοδηγός μια γρήγορη διαδρομή στο βουνό ποιά η διαφορά;
α) πάσο, αλλά τους θεωρώ βλάκες
β) πάσο, αλλά κ πάλι... -
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Πιο γρήγορα πας με σούζα μόνο στα mx. Δεν έχει νόημα αυτό που λες.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
α) Γουστάρουν το ίδιο.
α) πάσο, αλλά τους θεωρώ βλάκες
β) πάσο, αλλά κ πάλι...Ελα μωρε, χαλαρα. Εχω φιλους στην ΔΙΑΣ κι εναλλασωνται καμια φορα πισω απο το τιμονι. Παντως ειναι εθελοντικη υπηρεσια οποτε πανε μονο οσοι γουσταρουν. Συμφερει κιολας καθως ειναι εξαωρη υπηρεσια λογω δικυκλου.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Πιο γρήγορα πας με σούζα μόνο στα mx. Δεν έχει νόημα αυτό που λες.
Εντάξει όχι όταν κάνουν σούζα. Αν και δεν έχω δει κανέναν ποτέ να κάνει σούζα στη δίκυκλη αστυνόμευση.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Aν βιάζονται πρέπει να ανάψουν φάρο...μπορει να φτανουν στο σημα και τον εχουν κλεισει για να μην τους ακουσουν ...
-
H ομάδα ΔΙΑΣ μπορεί να σε σταματήσει και να σε κάνει έλεγχο για κράνος, ζώνη, δίπλωμα όπως κάνει δλδ η τροχαία και να σε γράψει;
-
Ο χρήστης panosft έγραψε:
H ομάδα ΔΙΑΣ μπορεί να σε σταματήσει και να σε κάνει έλεγχο για κράνος, ζώνη, δίπλωμα όπως κάνει δλδ η τροχαία και να σε γράψει;Φυσικά και μπορεί! Κάθε αστυνομικός υπάλληλος μπορεί να το κάνει αυτό, ασχέτως αν δεν είναι το άμεσο αντικείμενό του. Η ΔΙΑΣ βέβαια σπάνια ασχολείται με τέτοια. Άσε που έχει και χαρτομάνι κάτι τέτοιο και έχει ζέστες ακόμα...
-
H ομάδα ΔΙΑΣ μπορεί να σε σταματήσει και να σε κάνει έλεγχο για κράνος, ζώνη, δίπλωμα όπως κάνει δλδ η τροχαία και να σε γράψει;Αυτό δεν είναι αποκλειστική αρμοδιότητα της τροχαίας.
-
Σα να λες ότι ένας τροχαίος δεν μπορεί να εμπλακεί σε καυγά με πυροβολισμούς γιατί είναι αποκλειστική αρμοδιότητα τις Άμεσης Δράσης (100)
-
Tα ματ σίγουρα δε δίνουν κλίσεις, όλοι οι αλλοι έχω την εντύπωση ότι μπορούν.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Tα ματ σίγουρα δε δίνουν κλίσεις, όλοι οι αλλοι έχω την εντύπωση ότι μπορούν.Δεν έχουν μαζί τους το μπλοκάκι, για αυτό.
Αστυνομικός με πολιτικά εκτός υπηρεσίας μπορεί να σε σταματήσει και να σε ελέγξει ακόμα και αν βρίσκεται διακοπές σε άλλο μέρος. Απλά τηλεφωνεί στην Άμεσο Δράση και παίρνει τον κωδικό του τοπικού Δήμου για να βεβαιώσει την παράβαση. Φυσικά κανείς στις διακοπές του δεν έχει τέτοιες καύλες αλλά δε σημαίνει ότι δεν μπορεί αν θέλει.
-
Τα ΜΑΤ σίγουρα δεν μπορούν ή σίγουρα δεν ασχολούνται;
-
Δεν ασχολούνται αν και νομίζω δεν τους χορηγείται μπλοκάκι καθώς δε το χρειάζονται, αλλά αυτό δε σημαίνει τίποτα. Αν θέλουν να σε γράψουν, απλά καλούν ένα περιπολικό και σε γράφουν αυτοί. Το αυτό φυσικά και για την Ε.Κ.Α.Μ. Φυσικά οι αστυνομικοί των ΜΑΤ, σήμερα είναι εκεί και αύριο είναι στην Τροχαία...
-
Μονάδες Αποκαταστάσεως Τάξεως είναι και προφανώς χρησιμοποιούνται σε πιο περίεργες καταστάσεις (Άλλα άμα ήθελαν μπορούσαν). Όλοι οι άλλοι αστυνομικοί μπορούν να κόψουν κλήση αν θέλουν.
-
H ομάδα ΔΙΑΣ μπορεί να σε σταματήσει και να σε κάνει έλεγχο για κράνος, ζώνη, δίπλωμα όπως κάνει δλδ η τροχαία και να σε γράψει;Έξω από το Χατζηκυριάκειο ορφανοτροφείο:
viewtopic.php?f=5&t=45288&start=1830#p2130150Και μακάρι να έκαναν το ίδιο και για τα ζώα που πηγαίνουν στο Σκλαβενίτη από Θουκυδίδου -> Ηρακλειδών (αντίθετη κατεύθυνση) -> Ηροδότου αντί για το σωστό (ένα τετράγωνο διαφορά) Θουκυδίδου -> Σπ. Λάμπρου -> Ηροδότου.
-
Να προσθεσω οτι στο σκηνικο της προηγουμενης σελιδας - εκει που με σταματησαν κ εγω τους εδινε πιστωτικη καρτα - εκτος απο τροχονομικο ελεγχο, εδωσαν τα στοιχεια μου μεσω ασυρματου για να τους απαντησουν οτι δεν καταζητουμαι κλπ κλπ. Οπως εκαναν κ με τον επομενο, αλλοδαπο, δινοντας τα στοιχεια του με φωνητικο αλφαβητο (Alpha, Hotel Mike, Echo, Delta, Delta κλπ κλπ), κ εμεινα χαζος.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Να προσθεσω οτι στο σκηνικο της προηγουμενης σελιδας - εκει που με σταματησαν κ εγω τους εδινε πιστωτικη καρτα - εκτος απο τροχονομικο ελεγχο, εδωσαν τα στοιχεια μου μεσω ασυρματου για να τους απαντησουν οτι δεν καταζητουμαι κλπ κλπ. Οπως εκαναν κ με τον επομενο, αλλοδαπο, δινοντας τα στοιχεια του με φωνητικο αλφαβητο (Alpha, Hotel Mike, Echo, Delta, Delta κλπ κλπ), κ εμεινα χαζος.Άψογα τα παλικάρια. Βέβαια τα φωνητικά αλφάβητα είναι εκπαίδευση Σχολής Αξιωματικών οπότε ίσως τα έμαθαν αλλού (οι περισσότεροι της ΔΙ.ΑΣ. είναι Ειδικοί Φρουροί και άρα Εφ. Αξκοι των Ε.Δ. ή μέλη των Ειδ. Δυνάμεων των Ε.Δ.).