-
ΣΕ ΟΛΕΣ,
ΠΑΝΤΟΥ.
ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΓΟΥΝ ΤΑ ΚΑ'Ι'ΜΕΝΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΚΙΑ ΜΑΣ,
ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΡΙΑ ΧΩΡΑ,ΤΑ ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ.ΤΑ ΓΔΥΝΟΥΝ.
ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΑ EXTRAS ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΑΝ STANDARΓΜΤ ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ...???
by the way: γράφω με κεφαλαία γιατι ΦΩΝΑΖΩ νευριασμένος.
-
ΣΕ ΟΛΕΣ,
ΠΑΝΤΟΥ.
ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΑ EXTRAS ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΑΝ STANDARΓΜΤ ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ...???
-
ΣΕ ΟΛΕΣ,
ΠΑΝΤΟΥ.
-
Πειράζει που δεν καταλαβαίνω σε τι αναφέρεσε;
-
-
Μάλλον εννοεί ότι,οι εταιρίες βγάζουν τά 'στάνταρ',καί τά χρεώνουν κατόπιν σάν 'έξτρα'.
Η όχι; -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Μάλλον εννοεί ότι,οι εταιρίες βγάζουν τά 'στάνταρ',καί τά χρεώνουν κατόπιν σάν 'έξτρα'.
Η όχι;και γω αυτό κατάλαβα..
-
Εγώ πάλι διαφωνώ σε γενικές γραμμές...
Ο εξοπλισμός για τα περισσότερα μικρομεσαία στην Ελλάδα είναι ΑΣΥΓΚΡΙΤΑ καλύτερος από την Δ. Ευρώπη!! Και αυτό με ίδια ή και χαμηλότερη τιμή!!Τώρα αν τον φίλο μας τον κορόιδεψαν, αυτό δεν νομίζω να είναι σύστημα...
-
Εγώ νομίζω πως εννοεί οτι κλέβουν κάποια εξαρτήματα από τις αποθήκες ή από κάπου τέλος πάντων για να τα πουλήσουν έπειτα μαύρη αγορά ή για να αναγκαστεί να το ξαναπάρει ο αγοραστής!Αυτό ακριβώς έγινε και με μένα!Όταν πήγα να παραλάβω το αμάξι μου, μου είπαν πως είχε ''χαθεί'' ο λεβιές ταχυτήτων!
Εγώ τα πήρα στο κρανίο και τους είπα να με ειδιποιήσουν όταν έρθει το επόπμενο μαυρο polo(αυτό ας το έκαναν ότι ήθελαν!Δική τους ευθήνη είναι να το προσέχουν μέχρι να μου το παραδώσουν)!Μετά από 5 μέρες με ειδοποίησαν πως είχε έρθει ένα άλλο μαυρο polo αλλά και πάλι είχε ''χαθεί'' (άγνωστο προς αυτούς πως) το σηματάκι GTi από την μάσκα!τελικά πλήρωσα 3.500δρχ και το ξαναγόρασα! -
θα ηθελα να υπηρχε καποιο συγκεκριμενο παραδειγμα παρα αοριστολογιες για το πως θα μπορουσε μια αντιπροσωπεια να βγαζει μεσα απο ενα αυτοκινητο στανταρτ εξοπλισμο χωρις αυτο να γινεται αντιληπτο λογω των επεμβασεων που πρεπει να γινουν
εκτος απο το εξειδικευμενο προσωπικο [μηχανικους-ηλεκτρολογους που μπορει και να τους καρφωσουν σε περιπτωση που ειναι δυσαρεστημενοι ή αποχωρησουν] που θα πρεπει να απασχολησουν με το αναλογο κοστος θα πρεπει να εχουν και καταλληλους χωρους να αποθηκευουν αυτα τα προιοντα εκτος των νομιμων αποθηκων καθως σε ενδεχομενο ελεγχο απο την εφορια θα πρεπει να εχουν τα καταλληλα παραστατικα οταν δε τα πωλουν θα πρεπει να μην εκδιδουν παραστατικα πραγμα που εγκυμονει περαιτερω κινδυνους αφου καποιος μη ικανοποιημενος αγοραστης μπορει να τους καταγγειλει.
αυτο που γινεται κυριως απο μοναδες των δικτυων στην περιφερεια ειναι οτι πολλες φορες δεν ''περνούν'' τις προσφορες των εταιρειων στους υποψηφιους αγοραστες και ειδικα οταν αυτοι λογω καταγωγης [αλλοδαποι] ή λογω της ελλειψης ενημερωσης γενικοτερα δεν τις γνωριζουν
πολυ προσφατο παραδειγμα ενος γνωστου μου απο Βουλγαρια που πηγε σε επαρχιακη αντιπροσωπεια πεζω για το 307SW και δεν του ειπαν για τα 1000 ευρω εκπτωση που εχει η κεντρικη ενω οταν τον ενημερωσα για το τι προσφερεται εδω αφου ο ιδιος πηγα και μου ειπαν για δωρεαν συναγερμους ή σερβις τοτε υπαναχωρησαν με την αστεια δικαιολογια οτι δεν το γνωριζαν και αφου και καλα τηλεφωνησαν στα κεντρικα δεχτηκαν να του κανουν την εκπτωση και δωρο τον συναγερμο....
-
Ο χρήστης polo_gti έγραψε:
Εγώ νομίζω πως εννοεί οτι κλέβουν κάποια εξαρτήματα από τις αποθήκες ή από κάπου τέλος πάντων για να τα πουλήσουν έπειτα μαύρη αγορά ή για να αναγκαστεί να το ξαναπάρει ο αγοραστής!Αυτό ακριβώς έγινε και με μένα!Όταν πήγα να παραλάβω το αμάξι μου, μου είπαν πως είχε ''χαθεί'' ο λεβιές ταχυτήτων!
Εγώ τα πήρα στο κρανίο και τους είπα να με ειδιποιήσουν όταν έρθει το επόπμενο μαυρο polo(αυτό ας το έκαναν ότι ήθελαν!Δική τους ευθήνη είναι να το προσέχουν μέχρι να μου το παραδώσουν)!Μετά από 5 μέρες με ειδοποίησαν πως είχε έρθει ένα άλλο μαυρο polo αλλά και πάλι είχε ''χαθεί'' (άγνωστο προς αυτούς πως) το σηματάκι GTi από την μάσκα!τελικά πλήρωσα 3.500δρχ και το ξαναγόρασα!αυτο που περιγραφεις νομιζω οτι δεν εχει καμμια απολυτως σχεση με αυτο που λεει ο φιλος στο αρχικο ποστ.
-
Είχα την ευκαιρία να τσεκάρω τις τιμές στην Ευρώπη για το Colt ...στην Ελλάδα είναι το φθηνότερο στις αντίστοιχες εκδόσεις.Πιο ακριβό το Ηνωμένο Βασίλειο και πιο κοντά σε 'εμάς' Ισπανία -Πορτογαλία.
Νομίζω οτι είναι καθαρά θέμα τις αντιπροσωπείας η επιλογή εξοπλισμού, απλά διδεται συχνά μια βασική κατευθυντήρια γραμμή από την εταιρία.
Αυτα... -
Οι τιμες των μινι, μικρων και μικρομεσαιων καθως και μερικων μικρομεσαιων αυτοκινητων στην χωρα μας ειναι απο τις χαμηλοτερες στην Ευρωπη.
Απο κει και περα στο θεμα του εξοπλισμου, οταν παραγγελνουμε ενα αυτοκινητο καλο θα ειναι να αναφερεται εγγραφως ολος ο εξοπλισμος στανταρ η μη.
τωρα στο παραδειγμα που εφερε ο φιλςο με λεβιεδακια και σηματα να λειπουν, αυτο ειναι τουλαχιστον αστειο. Δεν παραλαμβανεις αυτοκινητο που του λειπουν κομματια (και οχι πλεον 'εξοπλισμος')... -
ρε alex θα μαθουμε τι παιχτηκε???
-
Το λοιπόν,
καταρχάς αυτό που λέει ο φίλος polo_gti ισχύει και παρα ΙΣΧΥΕΙ.
Όμως δεν είναι το θέμα που έθεσα εγώ αλλά ένα παρακλάδι του σε μεγάλο βάθος ανάλυσης.Αυτό που λέει ο άλλος φίλος alexastrag είναι θέμα αντιπροσωπίας και το πόσο ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΚΑΙ @#!@!%@#$&!$!% είναι.
Αλλά είναι μεγάλη αλήθεια.Λοιπόν πως έχει το πράγμα. Ας πούμε για παράδειγμα ότι η BMW
(έτυχε να διαλέξω την εταιρία επειδή είναι η αγαπημένη μου.Ασχέτως άμα ακόμα δενέχω την οικονομική δυνατότητα για να αγοράσω κάποια καλλονή της) έχει κάποια Χ,Ψ,Ω,Κ,Λ κυμαινόμενα standar. Και αναλόγως την χώρα που θα πάει το εν λόγω μοντέλο αποφασίζει ότι θα παρέχει στις τάδε εκδόσεις τα τάδε extras.(συνήθως αυτό το υπολογίζουν βάση προδιαγραφών του κάθε κράτους αλλά και βάση του πλούτου που έχει ο εν λόγω τόπος,και γενικώς είναι θέματα πολιτικής MARKETING)
ΕΕΕΕ, κάτσε να βρίσω μία... @#!$@!#%$@%^ .... τώρα που μπάινω στο κύβο ΚΝΟR του ζουμιού , αν η BMW έχει αποφασίσει ότι για την Ελλάδα Θα μπούνε τα Χ,Ψ,Λ σαν standar εξοπλισμός,αν το Λ standar δεν είναι κάτι το οποίο το χρειάζεται ο μέσος οδηγός και το απαιτεί, μώλις φτάσει στην Ελλάδα το αφαιρούνε.
Δηλαδή η μαμά BMW μπορεί να μας δίνει σαν standar για τους Έλληνες ένα GPS(υπερβολικό παράδειγμα αλλά ANYWAY... ) και επειδή ο Έλληνας δεν ξέρει τι είναι αυτό ή επειδή δεν το χρειάζεται ,το βγάζουν.Με αποτέλεσμα κάποιος που να το χρειάζεται να το πληρώσει σαν EXTRA και όλα τα υπόλοιπα να βγούνε στην μαύρη αγορά και ένας Θεός ξέρει τι θα απογίνουν. -
Έχεις κάποιο συγκεκριμένο παράδειγμα;
-
Υποθέτω οτι αυτό ήταν το παράδειγμα. Νομίζω όμως οτι κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει. Το δε παράδειγμα με το GPS είναι ατυχέστατο αφού α) κανένα αμάξι δεν το έχει στανταρ ούτε στην Ευρώπη και β) αν όντως το έφερναν με αυτό θα το πλήρωνες τζάμπα αφού προς το παρόν είναι μη λειτουργικά λόγω έλλειψης χαρτων.
-
delete
-
Μα τι λέτε ρε παιδιά!!! Είναι δυνατόν να επέμβουν οι 'καταστηματάρχες' στα μηχανικά μέρη ενός αυτοκινήτου και να αφαιρέσουν εξαρτήματα που να τοποθετήθηκαν βάση προδιαγραφών στο εργοστάσιο???? Δηλαδή τι θα αφαιρέσουν?? το ABS απο τα φρένα? τα πίσω ηλεκτρικά παράθυρα??? και τι θα βάλουν στη θέση τους? θα ανοίξουν τρύπες στις πόρτες? Ή μήπως θα .......αφαιρέσουν τους αερόσακους????
-
Έχω απλά την εντύπωση ότι οι αντιπροσωπείες ανά χώρα μπορούν να κάνουν παραγγελία στο εργοστάσιο τον εξοπλισμό με τον οποίο πιστεύουν ότι το αυτοκίνητο θα 'περπατήσει' καλύτερα στην χώρα τους... π.χ. τί να τον κάνει τον κλιματισμό ο Βορειοευρωπαίος; με τα χρήματα αυτά ή θα βάλει κάτι άλλο ή θα μειώσει την τιμή και πάει λέγοντας. Όσον αφορά τα σηματάκια που λείπουν τέτοια συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες και εκτός αυτοκινήτου, αλλά δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με την αντιπροσωπεία αλλά πιθανότατα με κάποιον υπάλληλο. Τον προηγούμενο χρόνο πήρα ένα Nokia 6100 που το πληκτρολόγιο δεν 'πάταγε' καλά. Με τα πολλά πάω σε Nokia shop όπου ο τεχνικός με πληροφόρησε ότι το πληκτρολόγιο δεν ήταν γνήσιο. Προφανώς κάποιος υπάλληλος στο κατάστημα πώλησης την είχε κάνει και όχι η αντιπροσωπεία....
ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!