-
Ο χρήστης rally maniac έγραψε:
Γιατί για να δει τη νύχτα όνειρο ο νυχτοφύλακας, μάλλον δεν έκανε καλά τη δουλειά του...κι έλεγα ότι θα ψαρώσετε
σωστός και σειρά σου λοιπόν. Κρατάω 2 γερούς γρίφους, για 'freaks' μόνο, αναμείνατε!!! -
Γιατί για να δει τη νύχτα όνειρο ο νυχτοφύλακας, μάλλον δεν έκανε καλά τη δουλειά του...Έγραψες!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
κι έλεγα ότι θα ψαρώσετε
σωστός και σειρά σου λοιπόν. Κρατάω 2 γερούς γρίφους, για 'freaks' μόνο, αναμείνατε!!!Ούπς, τώρα το πήρα χαμπάρι ότι πάει έτσι!!!
Μόλις μου έρθει κάτι καλό θα το postάρω... -
Δεν μπορούσα να θυμηθώ κάτι πολύ καλό, οπότε ορίστε ένα σχετικά κλασσικό quiz:
**Σε ένα δωμάτιο υπάρχει μια λάμπα. Έξω από αυτό έχουμε 3 διακόπτες από τους οποίους ο ένας την ανάβει μόνο. Αρχικά η λάμπα είναι σβηστή (δηλ. και οι 3 διακόπτες σε θέση off) Έχουμε δικαίωμα να μπούμε στο δωμάτιο μόνο μία φορά για έλεγχο, ενώ δεν υπάρχει περιορισμός στις φορές που θα ανοιγοκλείσουμε κάποιο διακόπτη. Πώς θα προσδιορίσουμε ποιος διακόπτης ανάβει τη λάμπα??Υ.Γ. προς freaks η καλύτερα διεστραμμένους : Η πόρτα δεν έχει από κάτω χαραμάδα για να φαίνεται πότε είναι αναμμένο το φως... **
Please αυτοί που το ξέρετε καθυστερήστε λίγο να απαντήσετε για να χαρώ και λίγο!!!
-
ε αυτό είναι σα να κλέβουμε εκκλησίες βρε!
EDIT: θα το παλέψει κανείς ή να το πάρει το ποτάμι???
-
ε αυτό είναι σα να κλέβουμε εκκλησίες βρε!Τι να κάνω? Δε μου ερχόταν κάτι γρήγορα!!!
Κι αν έμπαινα στον κόπο να θυμηθώ κανά καλό θα γερνάγαμε! Λίγο Αλτσχάιμερ το έχω αν και νέος....Πλάκα πλάκα και αυτό με το νυχτοφύλακα κλέψιμο εκκλησίας ήταν....
-
Sooory....
Forget it, σε επόμενο post γιατί αυτό με τις λάμπες τον ξέρω οπότε δεν έχει νόημα...Το ξαναβάζω γιατί τελικά απαντήθηκε
'Επειδή διάβαζα ότι πολλοί έχουν υπηρετήσει Μηχανικό, ένας σχετικός γρίφος:
Έχουμε δύο φιτίλια , κάθε φιτίλι καίγεται σε ΜΙΑ ΩΡΑ !! είναι όμως ακανόνιστου μήκους και γεμίσματος, (δηλαδή εάν τα / το κόψουμε στην μέση δεν σημαίνει ότι το μισό θα καεί και σε μισή ώρα....) . Με αυτά τα δεδομένα και μόνο με ένα αναπτήρα. ΜΕΤΡΗΣΤΕ 45 ΛΕΠΤΑ !!!' -
ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ???
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Μάλλον πρέπει να γίνει ενότητα με άσχετα!Λοιπόν να περιμένετε να απαντάει το σωστό στο κουιζ αυτός που το έβαλε και μετά να μπαίνει το επόμενο από τον νικητή! Θα του δίνουμ3 μαξιμουμ 24 ώρες! ΟΚ?
-
Εντάξει λοιπόν... Μιας και τον γρίφο 'τον πήρε το Εύρικα' ας πάρει και την (σχεδόν) απάντηση...
Αυτό με τις λάμπες το ξέρω οπότε δεν το λέω...
-
Τωρα μπαινω στον πειρασμο να δωσω τη λυση στο γριφο με τις λαμπες (που τον ξερω) για να βαλω μετα τον δικο μου αλλα δεν μου παει κ η καρδια να κανω ζαβολια
Παντως αυτος με τα φυτιλια λιγο κουλουρι φαινεται.. -
Δεν μπορούσα να θυμηθώ κάτι πολύ καλό, οπότε ορίστε ένα σχετικά κλασσικό quiz:
**Σε ένα δωμάτιο υπάρχει μια λάμπα. Έξω από αυτό έχουμε 3 διακόπτες από τους οποίους ο ένας την ανάβει μόνο. Αρχικά η λάμπα είναι σβηστή (δηλ. και οι 3 διακόπτες σε θέση off) Έχουμε δικαίωμα να μπούμε στο δωμάτιο μόνο μία φορά για έλεγχο, ενώ δεν υπάρχει περιορισμός στις φορές που θα ανοιγοκλείσουμε κάποιο διακόπτη. Πώς θα προσδιορίσουμε ποιος διακόπτης ανάβει τη λάμπα??Υ.Γ. προς freaks η καλύτερα διεστραμμένους : Η πόρτα δεν έχει από κάτω χαραμάδα για να φαίνεται πότε είναι αναμμένο το φως... **
Please αυτοί που το ξέρετε καθυστερήστε λίγο να απαντήσετε για να χαρώ και λίγο!!!
Το ξέρω αλλά δεν κλέβω εκκλησίες...
-
Ο χρήστης ping of death έγραψε:
Τωρα μπαινω στον πειρασμο να δωσω τη λυση στο γριφο με τις λαμπες (που τον ξερω) για να βαλω μετα τον δικο μου αλλα δεν μου παει κ η καρδια να κανω ζαβολια
Παντως αυτος με τα φυτιλια λιγο κουλουρι φαινεται..εγω λεω να δωσουμε κανα στοιχειο μπας και το βρουνε... λοιπον η λύση βρίσκεται στη θερμοκρασια.......
Μην με βρίσετε
-
γιατί ζαβολιά?
Ο ΓΡΙΦΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΛΑΜΠΕΣ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΒΑΖΕΙ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΠΡΙΝ ΠΟΣΤΑΡΕΤΕ??? -
γιατί ζαβολιά?
Ο ΓΡΙΦΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΛΑΜΠΕΣ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΒΑΖΕΙ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΠΡΙΝ ΠΟΣΤΑΡΕΤΕ???Γιατι γνωριζω την απαντηση, δεν την βρηκα τωρα! Θες να την γραψω;
-
Πείτε το να τελειώνουμε!
Έσκασα!!!!
(Σαφέστατα δεν θα χρειαστεί επιβεβαίωση... )Μάλλον το ξέρουν ΟΛΟΙ και σνομπάρουν...
-
Θα αναβουμε κατα σειρα τους διακοπτες και θα κοιταμε απο την κλειδαροτρυπα
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Θα αναβουμε κατα σειρα τους διακοπτες και θα κοιταμε απο την κλειδαροτρυπαΤελικά έπρεπε να βάλω διπλό υστερόγραφο για τους διεστραμμένους....
Παράλειψή μου....
(πλάκα πλάκα φαντάζεστε να'ταν καμιά τέτοια η απάντηση??? Ντομάτα που'χε να πέσει.... ) -
Πλάκα είχε αυτό με τα φυτίλια.
Η απάντηση νομίζω πως είναι:
Ανάβουμε και τα 2 φυτίλια ταυτόχρονα αλλά το ένα το ανάβουμε και από τις 2 πλευρές. Αυτό σημαίνει πως θα καεί σε 30 λεπτά αντί μία ώρα. Οταν γίνει αυτό, το άλλο φυτίλι έχει ακόμα περίπου 30 λεπτά, οπότε το ανάβουμε και από την άλλη πλευρά και άρα καίγεται σε 15 λεπτά. Μόλις καεί και το 2ο φυτίλι έχουμε 45 λεπτά.
Τέτοια έκαναν στο Μηχανικό και ένας φίλος μου που πήγε ήταν ενθουσιασμένος ?
-
nass αν είναι σωστή η απάντηση (που έτσι νομίζω, ας μας πει και ο slivi), βάζεις τον επόμενο.
(αυτός με τις λάμπες, μάλλον τελικά ήταν γνωστός σε όλους)
-
Παιδία συγνώμη, όντως δεν είχα διαβάσει όλο το thread...
Πολύ σωστός ο τρόπος υποβολής των γρίφων για να έχει και κάποιο νόημα, ήδη τον έβγαλα αυτόν που είχα βάλει....
QUIZ!!!!!!