Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΣ (ΚΑΙ) ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ: ΩΣ ΕΔΩ!!!
    1. Home
    2. Περί αυτοκίνησης
    3. ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΣ (ΚΑΙ) ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ: ΩΣ ΕΔΩ!!!
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    • 6
    • 5 / 6
    Περί αυτοκίνησης
    34
    116
    167
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • M
      marily last edited by

Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
      Γελάτε εσείς.Σέ λίγο θά...μάς περικυκλώσουν!!!
      Μόλις είδα ότι έχει εγγραφεί μία ακόμα κοπέλα,μέ τό όνομα Amelie.

Ξεφυτρώνουμε από παντού ε?Σαν τα μανιτάρια?

1 Reply Last reply Reply Quote 1
      • K
        kamil last edited by

Ο χρήστης ililias έγραψε:
        Ναι, αλλά για την ώρα . . . αμελεί.

Μου θύμησες τον Λαζόπουλος στους 10 Μικρούς Μήτσους, με το τραγούδι για τον Παπαθεμελή...

'Παπαθεμελή, Παπαθεμελή απόψε το κορμί μου ένας άντρας αμελεί '

1 Reply Last reply Reply Quote 2
        • I
          ililias last edited by

Ο χρήστης kamil έγραψε:

Ναι, αλλά για την ώρα . . . αμελεί.

Μου θύμησες τον Λαζόπουλος στους 10 Μικρούς Μήτσους, με το τραγούδι για τον Παπαθεμελή...

'Παπαθεμελή, Παπαθεμελή απόψε το κορμί μου ένας άντρας αμελεί '

Είδες τι σου είναι οι συνειρμοί;

• L
            lkar last edited by

Ο χρήστης Marily έγραψε:

Είδαν ότι... πλάκωσαν κι οι...

• I
              ililias last edited by

Ο χρήστης lkar έγραψε:

Που το πας; Γιατί, απ' ότι ξέρω, αδυναμία στα μανιτάρια έχουν τα γουρούνια.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
              • M
                marily last edited by

Ο χρήστης lkar έγραψε:

Αυτο είναι χουμορ?

• M
                  marily last edited by

Και τα μανιτάρια αντίστοιχα έχουν αδυναμία στα γουρούνια.....

(πλακα κανω)

• L
                    lkar last edited by

Κι εγώ έχω αδυναμία στα μανιτάρια, ειδικά αν συνοδεύονται από... πίτσα (άντε και μακαρόνια )

άλλωστε είναι γνωστή η έκφραση φαλλοκρατικό γουρούνι, οπότε ΝΑΙ έχω αδυναμία στα μανιτάρια

• I
                      ililias last edited by

Ο χρήστης lkar έγραψε:

Κι εγώ έχω αδυναμία στα μανιτάρια, ειδικά αν συνοδεύονται από... πίτσα (άντε και μακαρόνια )

Αμάν πείνασα. Φεύγω.
                      Να δω τι θα μου έχει ετοιμάσει για φαγητό απόψε το μανιτάρι μου . . . . εεεεε . . . . το στεφάνι μου ήθελα να πώ.

• P
                        ping-of-death last edited by

Καλα, συνεχιστε ετσι κ τα μανιταρια θα γινουν.. πυρηνικα!

ΥΓ Μαρκο ενταξει τα εισιτηρια για Αλασκα;

• F
                          funkyreverend last edited by

Ο χρήστης Marily έγραψε:
                          Βρε κοριτσια σοβαρά εμένα όταν γυρίζουν και με κοιτάνε το βλέμμα τους λέει : Σιγά μην σε αφήσω να περάσεις.........(Ενώ οι αντρες είναι εντελώς διαφορετικοί.Ένα χαμόγελο και γινονται χαλι να τους πατήσεις)

Marily, ήμουν στην Αθήνα αρχές Δεκέμβρη. Πρέπει να σου παραχώρησα προτεραιότητα, είναι ολοφάνερο!

• M
                            marily last edited by

Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:

Βρε κοριτσια σοβαρά εμένα όταν γυρίζουν και με κοιτάνε το βλέμμα τους λέει : Σιγά μην σε αφήσω να περάσεις.........(Ενώ οι αντρες είναι εντελώς διαφορετικοί.Ένα χαμόγελο και γινονται χαλι να τους πατήσεις)

Marily, ήμουν στην Αθήνα αρχές Δεκέμβρη. Πρέπει να σου παραχώρησα προτεραιότητα, είναι ολοφάνερο!

Mε την μονη διαφορα οτι εγω ημουνα στην Θεσσαλονικη εκεινο το διαστημα

• F
                              funkyreverend last edited by

Ε, τότε έδωσες την απάντηση! Εδώ με έχεις πετύχει!

• E
                                eva last edited by

Λοιπόν παραθέτω ορισμένα ενδιαφέροντα στοιχεία για τις (Αμερικανίδες) γυναίκες οδηγούς που βρήκα τυχαία ψάχνοντας
                                (Συγχωρέστε με άλλα είναι στα Αγγλικά )

Women and Auto Repairs/Maintenance

With regard to vehicle maintenance, 74% of women state they are responsible for making the maintenance decisions concerning their vehicles. 18% reported the decisions were shared and only 8% said they were responsible for none of the maintenance decisions.
                                (Automotive Service Councils of California, 1999)

According to the National Institute for Automotive Service Excellence, women are taking over the traditionally male-dominated responsibility of maintenance and repair.
                                (VMR International, 2001)

More than 65% of customers who take their vehicles to a repair shop for service and repair are women. Some repair industry experts estimate that the average may actually be closer to 80%.
                                (VMR International, 2001)

As the trend toward more female customers in the repair shop continues, women will represent the majority of customers with whom technicians and service managers must communicate.

Female customers tend to be more inquisitive and detail-oriented than their male peers. While most men tend to offer a diagnosis of the vehicle's problems, women, on the other hand, describe the symptoms. In addition, many male auto service & repair customers discuss major decisions with their wives before giving technicians the go-ahead.

25% of women responsible for maintaining their vehicles tackle light jobs like changing wipers and batteries, and checking and refilling fluids. This supports findings by Aftermarket Business which shows that air fresheners, car wash products, floor mats, pin striping kits, tire care products, waxes, polishes, wheel cleaners and wiper blades are all popular with female consumers.
                                (Automotive Aftermarket Industry Association, 2001)

Women are less likely than men to have muffler repairs, oil changes, air filter replacements, spark plug replacements and transmission repairs performed.

Trust is by far the most important factor to the female service consumer, and convenience is secondary.

According to Steve Steffens, vice-president of marketing for Merchant’s Tire & Auto, women techs are very good. They are detail-oriented and very customer-focused, which is hard to find in a technician.

Two-thirds of the women who patronize aftermarket businesses are college-educated, and 15% of these women hold postgraduate degrees. Women want more information than men about the repairs being done.

Women spend $300 billion annually on used car sales, maintenance, repairs and service.
                                (American Road & Travel, 1999)

Για να παραδειγματιζόμαστε παρακαλώ!

• L
                                  lefos last edited by

Πραγματικα εντυπωσιακο...

Οι περισσοτερες φιλες μου παντως το κατεχουν το αθλημα.
                                  Η δε κοπελα μου το Golfaki της (1.6 FSi) το παει καταπληκτικα!
                                  Η πλακα ηταν που βγηκαμε εθνικη και της εδωσα το Impreza... Της λεω 'λιωστο' και οταν βυθισε το γκαζι με 2α τρομαξε και πατησε τερμα φρενο.... Ευτυχως ειχα προβλεψει να βγουμε στις 4 το πρωι στην εθνικη...

• X
                                    x-rover last edited by

Ο χρήστης lefos-WRX έγραψε:
                                    Πραγματικα εντυπωσιακο...

Οι περισσοτερες φιλες μου παντως το κατεχουν το αθλημα.
                                    Η δε κοπελα μου το Golfaki της (1.6 FSi) το παει καταπληκτικα!
                                    Η πλακα ηταν που βγηκαμε εθνικη και της εδωσα το Impreza... Της λεω 'λιωστο' και οταν βυθισε το γκαζι με 2α τρομαξε και πατησε τερμα φρενο.... Ευτυχως ειχα προβλεψει να βγουμε στις 4 το πρωι στην εθνικη...

Μου αρέσει που τις έδωσες το κατάλληλο αυτοκίνητο για να πατήσει το γκάζι τέρμα με 2α!!! Απορώ γιατί τρόμαξε??!!!

• A
                                      alexastrag last edited by

παντως η κυρια με το κοκκινο evo σημερα το μεσημερι στον Ασπροπυργο το πηγαινε το ''γραμμα''........συγνωμη το αυτοκινητο ηθελα να πω....... αρκετα καλα οδηγωντας σβελτα οχι ομως επικινδυνα

1 Reply Last reply Reply Quote 3
                                      • X
                                        x-rover last edited by

Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
                                        παντως η κυρια με το κοκκινο evo σημερα το μεσημερι στον Ασπροπυργο το πηγαινε το ''γραμμα''........συγνωμη το αυτοκινητο ηθελα να πω....... αρκετα καλα οδηγωντας σβελτα οχι ομως επικινδυνα

Δεν πιστεύω να κουράστηκε ιδιαίτερα για να πάει σβέλτα με τόσο αργό αυτοκίνητο!!!!

• C
                                          christos-dimou last edited by

Απάντηση του υπογραφόντος σε άρθρο της Κυριακάτικης Καθημερινής
                                          περί 'Γένους αρσενικού τα Ελληνικά ΑΕΙ'

Το άρθρο θα το βρείτε στο

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_arti ... 005_131975

Προς τη σύνταξη της εφημερίδας Καθημερινής

Διάβασα με ιδιαίτερη προσοχή το άρθρο της κας Λίνας Γιανναρού
                                          με τίτλο 'Γένους αρσενικού τα Ελληνικά ΑΕΙ' και θα ήθελα ως
                                          ερευνητής στο ΕΜΠ και για πολλά χρόνια σε ερευνητικά κέντρα του
                                          εξωτερικού να καταθέσω την άποψη μου.

Σύμφωνα με το άρθρο, το σύνολο των γυναικών μελών ΔΕΠ είναι
                                          πολύ μικρότερο από το αντίστοιχο των ανδρών συναδέλφων τους. Ειδικά στις
                                          περιοχές των θετικών επιστημών το γεγονός αυτό δεν χρίζει αμφισβήτησης.
                                          Το ερώτημα όμως που τίθεται, αυτόματα, είναι αν αυτή η διαφορά οφείλεται
                                          απλά και μόνον σε θέματα επιλογής ή σε μιας μορφής ιδιότυπου ρατσισμού,
                                          όπως αφήνει να εννοηθεί έντεχνα η αρθρογράφος σας.

Ως άνδρα, με θλίβει ιδιαίτερα το γεγονός ότι το 2005, υπάρχουν ακόμα
                                          άτομα που πιστεύουν ότι στην Πανεπιστημιακή Κοινότητα, υφίστανται
                                          διακρίσεις εις βάρος των γυναικών. Τουλάχιστον αυτό δεν συμβαίνει στο
                                          ΕΜΠ και δεν γνωρίζω σε καμία άλλη σχολή της Ελλάδας να συμβαίνει
                                          κάτι αντίστοιχο. Το γεγονός είναι ότι
                                          το ποσοστό των γυναικών που ασχολείται με την έρευνα παγκοσμίως
                                          είναι μικρότερο των ανδρών και αυτό αντικατοπτρίζεται και,
                                          στο πλήθος των δημοσιεύσεων και, στον αριθμό των αντίστοιχων μελών
                                          ΔΕΠ σε Πανεπιστήμια του εξωτερικού.
                                          Αυτό οφείλεται (προσωπική μου άποψη) σε παράγοντες που δεν σχετίζονται
                                          με καμία μορφή ρατσισμού, αλλά καθαρά με θέματα διαφορών επιλογής
                                          σε επίπεδο καριέρας μεταξύ των 2 φύλων.

Για του λόγου το αληθές, φτάνει να μελετήσει κανείς το ποσοστό συμμετοχής
                                          των γυναικών στα ερευνητικά κέντρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Θα παρατηρήσει
                                          ότι τα ποσοστά ανδρών/γυναικών είναι αντίστοιχα των ΑΕΙ/ΤΕΙ της Ελλάδας.
                                          Αυτό παρόλο που τα τελευταία 10 χρόνια, εφαρμόζει στην Ε.Ε.
                                          μία πολιτική επιλογής γυναικών ερευνητριών εις βάρος
                                          των ανδρών συναδέλφων τους με ειδική μοριοδότηση.
                                          Δυστυχώς για αυτούς (όπως και ο υποφαινόμενος) που γεννήθηκαν
                                          άνδρες και ενώ (ειδικά στην Ελλάδα) πρέπει να χάσουν και 2 χρόνια ερευνητικής
                                          δραστηριότητας (για να υπηρετήσουν την μητέρα Ελλάδα
                                          σε αντίθεση με τις γυναίκες συναδέλφους τους που δεν έχουν το
                                          άγχος της στράτευσης) πρέπει επιπρόσθετα, για να επιλεγούν σε οποιαδήποτε θέση
                                          σε ΑΕΙ/ΤΕΙ, να είναι πολύ καλύτεροι των 'αντιπάλων' γυναικών υποψηφίων, ώστε
                                          να αντισταθμίσουν την παραπάνω μοριοδότηση αυτών με την δικαιολογία
                                          ότι δεν έχουμε αρκετές γυναίκες ερευνήτριες στα ΑΕΙ/ΤΕΙ της Ελλάδας.

Ως θύμα αυτής της αναίσχυντης πολιτικής (δις μάλιστα),
                                          θα ήθελα να ρωτήσω την αρθρογράφο σας αν και κατά πόσο
                                          δίκαιον είναι, να επιλέγεται κάποιος σε μία θέση διότι απλά το 23ο ζεύγος χρωμοσωμάτων
                                          του είναι τύπου ΧΧ και όχι τύπου ΧΥ και αν πιστεύει πραγματικά ότι με την επιλογή γυναικών,
                                          με λιγότερα προσόντα από κάποιον άνδρα υποψήφιο σε μία θέση, θα μπορέσει η Ευρώπη
                                          να αντιμετωπίσει μεγαθήρια όπως τις Η.Π.Α. την Ινδία ή την Κίνα όπου τέτοιου είδους
                                          'ευαισθησίες' δεν υπάρχουν.

Στο χώρο της επιστήμης, δυστυχώς πολιτικές ενθάρρυνσης του είδους αυτού, αποτελούν
                                          κατά την προσωπική μου άποψη, το λιγότερο άστοχες και οδηγούν σε μεγαλύτερη
                                          απαξίωση των ΑΕΙ/ΤΕΙ. Δεν είναι απαραίτητο σε μία κοινωνία ιδιαίτερα βεβαρημένη
                                          για τους άνδρες να εισάγουμε επίσημα ακόμα μία διάκριση εις βάρος τους,
                                          στο όνομα της 'ΙΣΟΤΗΤΑΣ' των δύο φύλων. Δυστυχώς σε μία χώρα που ενώ αναφέρει
                                          στο σύνταγμα της '...ότι όλοι οι πολίτες είναι ίσοι....' σε άλλη παράγραφο του ίδιου συντάγματος
                                          επιτρέπει στο Δημόσιο να εφαρμόζει πολιτικές προώθησης των γυναικών σε Δημόσιες
                                          Θέσεις διότι απλά και μόνον είναι γυναίκες.

Κοινώς σήμερα στην Ελλάδα αν είσαι άνδρας και έχεις την ατυχία να πληροίς
                                          τις προϋποθέσεις που στην Αμερική θα σε τοποθετούσαν στους WASP,
                                          απλά πρέπει να εργάζεσαι 2 φορές πιο σκληρά
                                          από όσους ανήκουν σε διάφορες ειδικές ομάδες (Γυναίκες, Μουσουλμάνοι, Αθίγγανοι,
                                          Έλληνες και 'Έλληνες' της διασποράς, ειδικά από χώρες του πρώην Ανατολικού Μπλοκ,
                                          Οικονομικοί Μετανάστες κλπ. ) ώστε, να καταφέρεις απλά να βρεις δουλειά.

Τελειώνοντας ακόμα θα ήθελα να προσθέσω ότι ειδικά στο ΕΜΠ (γιατί δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη
                                          για τα άλλα ΑΕΙ/ΤΕΙ της χώρας) δεν υφίσταται κανενός τύπου ειδική μεταχείριση απέναντι στις
                                          σπουδάστριες σε σχέση με τους σπουδαστές όπως αφήνει να εννοηθεί η αρθρογράφος σας. Αντίθετα
                                          μάλιστα πολλές φορές έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο σπουδαστριών ντυμένων προκλητικά να
                                          προσπαθούν με πλάγιους τρόπους (και ως γυναίκα η αρθρογράφος σας θα πρέπει να το γνωρίζει
                                          αυτό) να επιτύχουν καλύτερη μεταχείριση σε σχέση με τους άνδρες σπουδαστές εκμεταλλευόμενες
                                          το γεγονός ότι είτε, εμείς ως άνδρες θα υποκύψουμε στα ζωώδη ένστικτά μας είτε, οι γυναίκες συνάδελφοι
                                          μας θα τις λυπηθούν διότι έτυχε να γεννηθούν γυναίκες σε ένα 'κακό' κόσμο γεμάτο 'διακρίσεις' και 'αδικίες'.

Και μιλώντας για διακρίσεις και αδικίες, θα ήθελα να μου εξηγήσει το οικονομικό επιτελείο της
                                          εφημερίδας σας πως δικαιολογείται το φύλο που ζει 7 χρόνια λιγότερο κατά μέσο όρο,
                                          να εξαναγκάζεται σε εργασία από 5 ως 10 χρόνια περισσότερο ως ότου να βγει στη σύνταξη,
                                          να μην έχει δικαιώματα σε σύνταξη χηρείας (στην πολύ απίθανη περίπτωση που ο άνδρας θα μείνει χήρος)
                                          και να πληρώνει για τις συντάξεις γυναικών ηλικίας 40 και 45 ετών, που μετά από 15 χρόνια
                                          εργασίας, θα πρέπει το συνταξιοδοτικό σύστημα της χώρας να τις καλύπτει για 60 περίπου χρόνια.
                                          Θα ήθελα ακόμα να ρωτήσω γιατί, εφόσον από την δεκαετία του 80 είναι θεσμοθετημένη η
                                          ισότητα, μόνον οι άνδρες είναι υπόχρεοι στρατιωτικής θητείας. Μήπως είμαστε τόσοι
                                          πολλοί και δεν το γνωρίζω?? Είχα τη δυστυχία να υπηρετήσω σχετικά πρόσφατα στον ΕΣ (το 1999 για την
                                          ακρίβεια) και στους μήνες της θητείας μου στην παραμεθόριο (δεν είχα δυστυχώς 'μπάρμπα' ή ίσως θα ήταν
                                          πιο εύστοχο να πω 'Θεία' στην Κορώνη) να εκτελώ διπλές υπηρεσίες προστατεύοντας τα σύνορα
                                          όταν οι γυναίκες συνάδελφοι μου, σύχναζαν στα διάφορα καφέ και μπουτίκ του Κολωνακίου και άλλων σικ
                                          περιοχών της Ελλάδας.

Φτάνει πια με τη καραμέλα περί διακρίσεων.

Αυτά απλά για να κατανοήσουμε σε πιο κόσμο ζούμε ακριβώς.....

• T
                                            techadmin admin last edited by

Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
                                            Αντίθετα
                                            μάλιστα πολλές φορές έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο σπουδαστριών ντυμένων προκλητικά να
                                            προσπαθούν με πλάγιους τρόπους (και ως γυναίκα η αρθρογράφος σας θα πρέπει να το γνωρίζει
                                            αυτό) να επιτύχουν καλύτερη μεταχείριση σε σχέση με τους άνδρες σπουδαστές εκμεταλλευόμενες
                                            το γεγονός ότι είτε, εμείς ως άνδρες θα υποκύψουμε στα ζωώδη ένστικτά μας είτε, οι γυναίκες συνάδελφοι
                                            μας θα τις λυπηθούν διότι έτυχε να γεννηθούν γυναίκες σε ένα 'κακό' κόσμο γεμάτο 'διακρίσεις' και 'αδικίες'.

Αυτό το έχω δει να γίνεται πολλές φορές.

Θυμάμαι συμφοιτήτριά μου που είχε αντιγράψει από μένα (συστηματική αντιγραφέας) και είχε πάρει 10 ενώ εγώ είχα πάρει 8. Σημαντικό στοιχείο: είχε πάει να 'δει την κόλλα της' ντυμένη λες και πήγαινε στα μπουζούκια.

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 5
                                            • 6
                                            • 5 / 6
                                            • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                                              • ΕΛΛΑΔΑ