-
απροβληματιστο αλλα σουζαριζε βεβαια οταν δουλευε
-
Μπα; Κι εσύ απ' τον Coys ψωνίζεις;
-
-
-
Έβγαλα μια βόλτα την Άλφα απόψε και με πέτυχε κουτσουλιά στο καπώ.
Την αφαίρεσα προσεκτικά σε λιγότερο από 10 λεπτά αλλά πρόλαβε και έγινε διάβρωση στο βερνίκι. -
αυτοί οι ιπτάμενοι αρουραίοι το έχουν παρά χέσει το θέμα.
-
Πηγα να κανω τροπετο χθες ενα παππου και την alfetta berlina του αφου σφαξανε stop.. Αντι να εκνευριστω εμεινα να χαζευω τη λευκη alfa..
-
Ξέρω ότι αυτό που θα ρωτήσω δεν είναι για ιστορικό όχημα, αλλά εσάς ξέρω και εσάς εμπιστεύομαι.
Έχουμε ένα θέμα με το αμάξι της νύφης μου.Αρχικά να αναφέρω ότι μιλάμε για ένα HYUNDAI GETZ 1.4 του 2003 με περίπου 130000χλμ.
Χθες ο αδερφός μου με ενημέρωσε ότι ακούγεται ένας μεταλλικός ήχος από τον χώρο του κινητήρα. Στην αρχή δεν ακούγαμε κάτι (βέβαια θα μπορούσε να είναι τόσο σιγανός και για αυτό να μην ακούγαμε). Μετά από πολί λίγα λεπτά που το είχαμε σε λειτουργία, ο θόρυβος ξεκίνησε να είναι αισθητός. Ο θόρυβος μου θύμησε έντονα το πρόβλημα με τα ωστήρια βαλβίδων που είχα αντιμετωπίσει με το ΜΧ5, καθώς και με μία Ε36 φίλου. Από όσο ξέρω δεν υπάρχει άλλη βλάβη που να κάνει παρόμοιο θόρυβο. Ξέρει κανείς σας κάτι παραπάνω επί του θέματος?
Επίσης να αναφέρω ότι ο δείκτης του λαδιού έδειχνε ότι το λάδι είναι παραπάνω από το μέγιστο που χρειάζεται. Κάτι που δε μου άρεσε. Πιστεύετε ότι έχει κάποια σχέση?
Λάδι πάντως προς το παρόν δε φαίνεται να τσιμπάει.
Κάτι τελευταίο. Αν όντως το πρόβλημα είναι το παραπάνω, ξέρω από τις προηγούμενες εμπειρίες μου ότι μπορούμε απλά να το αγνοήσουμε. Ξέρετε αν υπάρχει περίπτωση να κοπεί το αμάξι στο ΚΤΕΟ? Και πόσο στοιχίζει η επισκευή του, αν αποφασίσουμε να μην το αγνοήσουμε?
-
Douple Post...
-
viewtopic.php?f=9&t=51771&p=2596036#p2596036
το βαζω και εδω μηπως ενδιαφερεται καποιος.
-
@pro crossaro...
ΚΤΕΟ δεν σε κόβει για τέτοιο θόρυβο εκτός και αν ειναι αιτία για να σου ανεβάσει τα όρια στα καυσαέρια.....
Οσο για το θόρυβο , αλλάζει χροιά ή ένταση σε διαφορετικό φάσμα στροφών?
-
ρε παιδιά παίζει καμιά εκπομπή στην τηλεόραση που δείχνει ανακατασκευές παλαιών αυτοκίνητων.
έτσι μου είπαν αλλά δεν θυμούνται κανάλι.
-
Μονο στο Discovery.
-
Ο χρήστης ronnie έγραψε:
Μονο στο Discovery. -
Ο χρήστης Greek έγραψε:
@pro crossaro...ΚΤΕΟ δεν σε κόβει για τέτοιο θόρυβο εκτός και αν ειναι αιτία για να σου ανεβάσει τα όρια στα καυσαέρια.....
Οσο για το θόρυβο , αλλάζει χροιά ή ένταση σε διαφορετικό φάσμα στροφών?
Από τις μέχρι τώρα περιγραφές, είναι έντονο στην αρχή (αρκετά) και μετά από μερικά λεπτά γίνεται διακριτικός ο θόρυβος.
-
Απ΄ότι φαίνεται ενεργοποιήθηκε το Μάιο η κάμερα της Αττικής Οδού (τέλος περιφερειακής Υμηττού προς Αττική οδό πριν την έξοδο Δουκίσσης Πλακεντίας - ΧΘ 6,25).
Ήδη, στη γυναίκα μου -η οποία περνά καθημερινά από εκεί για να πάει στη δουλειά της και δύο φορές την εβδομάδα για το κολυμβητήριο των παιδιών- ήρθαν τα εξής:- 16 Μαΐου: 93 αντί για 70 . Πρόστιμο και 5 points
- 21 Μαΐου: 103 αντί για 70. 350€ και αφαίρεση διπλώματος
Το δεύτερο ήρθε σήμερα και έχουμε ακόμη πόσες ημέρες μέχρι σήμερα. Με τρόμο σκέφτομαι τι θα σημαίνει αυτό οικονομικά για μας Και πόσα να φορτώσουμε στην καϋμένη την πεθερά μου - ήδη την αφαίρεση θα της την κάνουμε δώρο. Φαντάσου τι θα γίνει με μένα (ευτυχώς που περνάω σπάνια από εκεί).
Βέβαια, με τα όρια που έχει η Αττική Οδός (τα οποία, αν τα τηρείς, σε καθιστούν επικίνδυνο κινούμενο εμπόδιο), η εισπρακτική επιτυχία είναι σίγουρη.
-
Μιχάλη φοβάμαι ότι με τις αφραγκιές που έχουν, πρέπει να έχουν σε λειτουργία όλες τις κάμερες.
Αυτό με τις 'φωτογραφικές' κλήσεις δεν είχε κριθεί παράνομο ή κάτι τέτοιο?
Εσύ που γνωρίζεις, υπάρχει τρόπος να τις αντικρούσει κάποιος?Μου φαίνεται ότι σε λίγο θα κυκλοφορούμε είτε χωρίς πινακίδες ή με συστήματα απόκρυψης. Και αυτό είναι πολύ πιο επικίνδυνο τελικά...
-
Ξέρει κανείς περίπου τι ώρα θα τελειώσει η εκδήλωση στο Τατόι αύριο?
Υπάρχει καμία κενή θέση? -
Κατά τις 15:30 γράφει το πρόγραμμα Πρόδρομε.
-
Ναι Στέφανε, αλλά οι συμμετοχές είναι πολλές. Οπότε φαντάζομαι ότι κάποια καθηστέρηση θα υπάρξη. Απλά όσοι έχετε εμπειρία από παρόμοιες διοργανώσεις (πχ στα Μέγαρα), ξέρετε αν υπάρχει συνήθως καθυστέρηση και πόση?
ACE CAFE-Το καφενείο των "ιστορικών" [#2]