-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Σήμερα 7 η ώρα για καφέ στο δροσερό Πλαιζίρ απέναντι από ΙΚΕΑ. Η τελετή έναρξης των ΟΑ είναι στις 23.00.μπα σημερα ειναι,
πρεπει να τους δουμεαφου εχουμε ανταποκριτη τον Zorz...
I ll be there!
-
Προτείνω την τελετή έναρξης να την δούμε με ρετσίνες και κοψίδια στο Κτήμα. The greek way!
-
Δε θα είμαι για καφέ ίσως έρθω Κτήμα μαζί με γκέστ εμφάνιση. Θα παρακαλούσα τους Κτηματίες να μου στείλουν με πμ ένα τηλέφωνο για να βγεί άκρη αν τελικά έρθω.
-
Έχεις πμ Θανάση.
Παρακαλούνται να δηλωθούν και οι λοιποί 'κτηματίες' μπας και βγει καμία άκρη.
-
Λυπάμαι αλλά ουτε Plaisir ούτε Κτημα από μένα.
Την 'τελετή έναρξης' θα την δω live ... στο Pearl club και στο Ahoy στην Καλλιθέα!!! -
Την προηγούμενη Παρασκευή στις 7:15 στο plaisir υπήρχαν μόνο οι σερβιτόροι (κανένας φορουμίτης). Θε δω μήπως προλάβω σήμερα, γιατί μας έφαγαν οι υποχρεώσεις καλοκαιριάτικα
-
Πάλι εδώ σήμερα 7 η ώρα στο Πλαιζίρ απέναντι από το ΙΚΕΑ με άνετο πάρκιγνκ, απολαυστικό καφέ, χαμηλαί τιμαί και χάλια σερβιτόρες.
Μόνο για σήμερα την ίδια ώρα θα υπάρξει συνάντηση για καφέ 4Τ φόρουμ και στο Νεστόριο Καστοριάς. -
Ο χρήστης famas έγραψε:
και χάλια σερβιτόρεςΕνώ με τις ωραίες προκόψαμε...
-
Θα είμαι εκεί!!
Αλεξ αν δεν καταλήξετε σε φαΐ έλα στον γκαφέ!
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Πάλι εδώ σήμερα 7 η ώρα στο Πλαιζίρ απέναντι από το ΙΚΕΑ με άνετο πάρκιγνκ, απολαυστικό καφέ, χαμηλαί τιμαί και χάλια σερβιτόρες.Το καλύτερο βεβαια ... ο κλιματισμός!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Πάλι εδώ σήμερα 7 η ώρα στο Πλαιζίρ απέναντι από το ΙΚΕΑ με άνετο πάρκιγνκ, απολαυστικό καφέ, χαμηλαί τιμαί και χάλια σερβιτόρες.
Το καλύτερο βεβαια ... ο κλιματισμός!
+ηλιοκαμμένοι κοσμοπολίτες συμφορουμίτες
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Μόνο για σήμερα την ίδια ώρα θα υπάρξει συνάντηση για καφέ 4Τ φόρουμ και στο Νεστόριο Καστοριάς.κανεις...δεν εδωσε στιγμα, net δεν ειχα, μακρια απο τον πολιτισμο μονος τον ηπια
αλλα ηταν υπεροχος!
συνοδεια των τραγουδιων της Νατασας
-
Μην ξεχνιόμαστε για καφέ σήμερα στο Πλαιζίρ, 7 η ώρα, απέναντι από το ΙΚΕΑ.
-
καουντ μη ιν
-
προπαμπλι καουντ μι αουτ
θα μαι στην περιοχη αλλα θα περασω για ενα γεια μονο αν σας προλαβω
-
Φοβάσαι τη βροχή;
Δυστυχώς ούτε εγώ μπορώ να έρθω.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Φοβάσαι τη βροχή;οχι βεβαια!!!
το 4(2)ΤΦΒΕ ειναι ατρομητοκαι εχω ασφαλεια C3 ασφαλιστικη
-
Χάσαμε τον fama;
Παρασκευή και κανένα σημάδι ζωής!
-
Ειναι κανεις εδω;;;
-
ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩΩΩΩΩΩ;;;;;
Συναντήσεις Θεσσαλονίκης-Εμείς και τα παϊδάκια (από ψάρι)