-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Tης 147 έχει 105γιούρα πάντως στο φθηνό ντερνετικό κατάστημα. Οι τεντωτήρες πρέπει να ακριβαινουν το σετ.καλά η 47 ήταν παντού ακριβή... με αγαπημένη ώρα την αλλαγή μπουζί
-
Ποιο ειναι το κοστος για την εργασια Μ Ο Ν Ο του συνεργειου;50, 100 , 80e;Ευχαριστω για το χρονο σας
-
Για ποια εργασία;
-
Εδώ και αρκετό καιρό είχα ένα πρόβλημα με κραδασμούς στο τιμόνι το οποίο το απέδιδα σε κακή ζυγοστάθμιση αφού τα λάστιχα είναι πάνω για 30κ χλμ. Πρίν ένα μήνα περίπου άρχισα να έχω και κάτι μικροκοψίματα στην επιτάχυνση με 4η αρχικά στην περιοχή της ροπής του κινητήρα με φούλ γκάζι. Το φαινόμενο έγινε αρκετά πιο έντονο και πλεόν με 3η και 4η και ένοιωθα πως προερχόταν απο δεξιά. Η νεκροψία, κατα την αλλαγή λαδιών, έδειξε εμπρός δεξί ημιαξόνιο στο οποίο είχε αλλαχτεί μια φυσούνα πριν πολύ πολύ καιρό και η οποία είχε ξανασκιστεί.
Κόστος ανταλλακτικού RCA καινούργιο απο http://www.oscaro.com 105 ευρώ
Περαστικά+αλλαγή βαλβολίνης στο κιβώτιο 45 ευρώ
Σύνολο 145 ευρώ. -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Εδώ και αρκετό καιρό είχα ένα πρόβλημα με κραδασμούς στο τιμόνι το οποίο το απέδιδα σε κακή ζυγοστάθμιση αφού τα λάστιχα είναι πάνω για 30κ χλμ. Πρίν ένα μήνα περίπου άρχισα να έχω και κάτι μικροκοψίματα στην επιτάχυνση με 4η αρχικά στην περιοχή της ροπής του κινητήρα με φούλ γκάζι. Το φαινόμενο έγινε αρκετά πιο έντονο και πλεόν με 3η και 4η και ένοιωθα πως προερχόταν απο δεξιά. Η νεκροψία, κατα την αλλαγή λαδιών, έδειξε εμπρός δεξί ημιαξόνιο στο οποίο είχε αλλαχτεί μια φυσούνα πριν πολύ πολύ καιρό και η οποία είχε ξανασκιστεί.
Κόστος ανταλλακτικού RCA καινούργιο απο http://www.oscaro.com 105 ευρώ
Περαστικά+αλλαγή βαλβολίνης στο κιβώτιο 45 ευρώ
Σύνολο 145 ευρώ.Ειχα την εντυπωση πως στέλνουν μονο Γαλλία και Κορσική?
-
Πήγε το αμάξι στη Γαλλία για να αλλάξει ημιαξόνιο.
Μόνο Γαλλικά χέρια να το πιάνουν. -
Και το ανταλλακτικό made in france έτσι
@trident1971
Ζώ στην Γαλλία -
Πηγα το 5οο 1.2 για service των 30000 (μπουζι ,λαδια ,φιλτρο λαδιου-αερος +καμπινας ,μπροστινα φρενα,και μια καμενη λαμπα μπροστα απο τα φωτα ημερας) και πληρωσα 277 ευρω χωρις εργασια που ηταν δωρεαν.
Γραφω γιατι κατι δεν μου καθεται καλα αλλα μπορει να φταιει και ο καυσωνας ΜΠΟΡΕΙ ? -
Αν μιλάμε για αντιπροσωπεία νομίζω ότι βγαίνουν οι τιμές.
-
Ο χρήστης dliakopoulos έγραψε:
Πηγα το 5οο 1.2 για service των 30000 (μπουζι ,λαδια ,φιλτρο λαδιου-αερος +καμπινας ,μπροστινα φρενα,και μια καμενη λαμπα μπροστα απο τα φωτα ημερας) και πληρωσα 277 ευρω χωρις εργασια που ηταν δωρεαν.
Γραφω γιατι κατι δεν μου καθεται καλα αλλα μπορει να φταιει και ο καυσωνας ΜΠΟΡΕΙ ?Άποψή μου,πολλά τα λεφτά.
-
ΤΡΑΓΙΚΑ πολλά είναι τα λεφτά για ανταλλακτικά μόνο, για γράψε τι σου χρέωσαν ακριβώς.
-
Αμα ηταν δωρεαν η εργασια τοτε δε θα ταν κοντα 300€ η τιμη....Απλως φουσκωνουν τις τιμες των ανταλλακτικων ετσι ωστε να λενε 'τα ανταλλακτικα ειναι ακριβα και γι αυτον ειναι ακριβο το σερβις.....εμεις δε βγαζουμε σχεδον τιποτα' .
Τοσα λεφτα εν καιρω υφεσης, χαρα στην τσεπη σου!! -
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Αν μιλάμε για αντιπροσωπεία νομίζω ότι βγαίνουν οι τιμές.ΤΡΑΓΙΚΑ πολλά είναι τα λεφτά για ανταλλακτικά μόνο, για γράψε τι σου χρέωσαν ακριβώς.
Οι τιμες για γνησια ανταλλακτικα Fiat:
Φ. αερα: 14€
Φ. Λαδιου: 8€
Φ. Καμπινας: 12€
Λαδια: 35€ (4λ, 5-40 συνθετικα)
Μπουζι: 36€
Δισκόπλακες: 55€
Τακακια: 48€
Συνολο: 208€** αν** αλλαξε και δισκοπλακες.Μπορεις να βρεις και φθηνοτερα επωνυμα (οχι Fiat).
-
Αν αλλαξε τακακια-δισκοπλακες και μαζι με τα υπολοιπα ειναι σχετικα οκ για επισημο κιολας... Αν οχι ειναι παρα πολλα. Αν ειναι εκτος εγγυησης επισης δεν εχει λογο να ξαναπαει.. Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι γιατι να θελει δισκοπλακες απ τις 30.000km?
-
Διεγράφη flame bait.[mod]
-
Οι τιμες ακριβως ειναι αυτες
4 λιτρ σελενια 48.20
2 τμχ λιπαντικο tutela 7.54
φιλτρο λαδιου 9.56
αερος 15,76
καμπινας 20.98
μπουζι 42.96
τακακια εμπρος 56.10
λαμπα 11.63
εργασιες ηλεκτρολογου για να βαλει την λαμπα 12ΣΥΝΟΛΟ 224,78+51.69 φπα =276.47
η λαμπα μου εκανε καπως και μου αναψαν τα λαμπακια !
Δισκοπλακες οχι δεν αλλαξα, αντιπροσωπεια πηγα οπως και στο πρωτο λιπαντικο αλλα αυτη την φορα καπως δεν μου καθησε καλα και γι αυτο εγραψα
ευχαριστω -
Όπως έχω ξαναγράψει και παραπάνω οι τιμές βγάινουν για αντιπροσωπεία. Μόνο τα συνολικά 23€ για λάμπα είναι απάτη. Σε εξουσιοδοτημένο/εξειδικευμένο θα σου έβγαινε συνολικά κάνα 50αρικο λιγότερα, αλλά προφανώς έχεις πάρει ως 'δώρο' τα εργατικά των service για κάποιο χρονικό διάστημα από τον αντιπρόσωπο που αγόρασες το αυτοκίνητο.
-
Πανάκριβο το 'φιατάκι' τελικά!!!!!
Τι είναι αυτό το λιπαντικό tutela;
-
Ο χρήστης alexeft έγραψε:
Πανάκριβο το 'φιατάκι' τελικά!!!!!Τι είναι αυτό το λιπαντικό tutela;
Λογικα, υγρο φρενων.
-
Λογικά;
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?