-
Και που είναι το απίθανο??
-
Ολο το πακετο (κ οι ελληνικες πινακιδες του).
-
είχε και τη γκόμενα μέσα;
σκέψου όμως μόνο πόσο φόρο και τέλη πληρώνει για να 'χει τέτοια 'μούρη'
ποζεράδες
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
σκέψου όμως μόνο πόσο φόρο και τέλη πληρώνει για να 'χει τέτοια 'μούρη'ποζεράδες
Σε μια τετοια περίπτωση μαλλον ... ευεργέτες!
-
μπα οι περισσότεροι είναι φοροφυγάδες σαν γύφτουλες που είναι
-
ειδα στο φαναρι της Βουλγαρη (Θεσ/νικη) εναν να σταματησει δεξια με εναkawa???? παπι (εκει πριν τα καρπουζια)
να καθεται πανω στο παπι με το πλαι (γυναικεια) και να προσπαθει να βαρεσει μανιβελα με το αριστερο ποδι
να λεω απο μεσα μου τι κανει?????
να βλεπω το ποδαρακι του να ειναι σχεδον καθετο και ετοιμο να μαζεψειαλλα αυτος το ειχε σκεφτει καλυτερα, το παπι ειχε ταχυτητα μεσα, κ με το που πατα μανιβελια φευγει το παπι ελαχιστα μπροστα κ τρωει μια σαβουρντα...
αλλου αυτος, αλλου η σελα, αλλου κατι πανια και εργαλειαεντωμεταξυ ειχε μπανταρισμενο αριστερο αστραγαλο αριστερο καρπο αλλα και μπανταρισμενο το δεξι μπουτι
αφου σηκωνεται με τα χιλια ζορια, βλεπω οτι με το ζορι παταει το δεξι ποδι
βγαζει την ταχυτητα με το χερι, κουτσαινοντας παει απο δεξια, παταει μανιβελα με το αριστερο
παιρνει μπρος, καβαλαει και φευγει'τι σκατα ειχες στο κεφαλι σου, πως οδηγουσες με μισο ποδι κ μισο χερι... ησουν ηδη χαλια, θα πηγαινες να γινεις χειροτερα
δεν ειχες καποιον ρε γμτ να σε μεταφερει'πραγματικα ακομα δεν μπορω να πιστεψω αυτο που ειδα...
μερα μεσημερι, πιωμενος δε φαινοταν, αλλα σιγουρα πονουσε πολυ το δεξι ποδι, με το ζορι το πατουσενταξει, να γελας κ να κλαις....
-
ειχε αρκετη προσωπικη δουλεια το ταυρακι
-
Στον δρόμο για Χαλκιδική
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Πηγα για ποδηλαταδα, κ σταματαει διπλα μου σε ενα φαναρι αυτο:α στα διαλα, βγηκα να ξεσκασω κ μου μαμησε τη ψυχολογια...
με τέτοια γκόμενα μέσα?
-
Δείτε τι μπορείς να πάθεις στα καλά καθούμενα…
Σήμερα το πρωί και μετά από χθεσινό προγραμματισμό, πήγαμε για μπάνιο στην παραλία του κοκκίνη χάνι (Θέμις) λίγο έξω από το Ηράκλειο.
Εκεί με χαρά διαπίστωσα ότι υπήρχε πάρκινκ (σπάνιο φαινόμενο) στο πλάτωμα που κάνει ο δρόμος επάνω από την παραλία.
Κατεβαίνει η γυναίκα με τα παιδιά πρώτα, για να προλάβουν ομπρέλα και καρέκλες, και στην συνέχεια εγώ για να βγάλω από το πόρτ-μπαγκάζ και να κουβαλήσω τις 500 τσάντες με τα 5.000.000 τσιμπράκαλα που μας είναι απολύτως απαραίτητα για να μπορέσουμε να κάνουμε το μπάνιο μας με σχετική ηρεμία.
Ως εδώ όλα καλά….Δεν προλαβαίνω όμως να απομακρυνθώ ούτε δυο βήματα από το cruzaκι μου και σταματάει ακριβώς δίπλα του ένα ενοικιαζόμενο fiat με τους επιβάτες του να βγαίνουν τρέχοντας έξω.
Πριν καλά-καλά προλάβουμε να ρωτήσουμε τι είχε συμβεί, την απάντηση μας την έδωσαν οι καπνοί που έβγαιναν από το καπό του κινητήρα του!!
Εγώ φορτωμένος σαν το γαϊδούρι με 5 τσάντες του μπάνιου φίσκα γεμάτες ... να διαπιστώνω ότι το αυτοκίνητο που παράτησαν στην μέση του δρόμου και έπαιρνε φωτιά ήταν στο **1 μέτρο από το cruze!! **
Καταλαβαίνετε την συνέχεια… πετάω τα πράγματα στην πρώτη καρέκλα που βρήκα και σε χρόνο dt παίρνω το αυτοκίνητο από το επικίνδυνο σημείο και το πηγαίνω λίγο πιο πάνω ώστε με ασφάλεια πια να βγάλω και τον πυροσβεστήρα (έχω δυο στο αυτοκίνητο) και να βοηθήσω στην κατάσβεση.
Τελικά δεν χρειάστηκε ο δικός μου πυροσβεστήρας γιατί από το ξενοδοχείο που είναι ακριβώς εκεί, έφεραν μεγαλύτερους επαγγελματικούς πυροσβεστήρες και λάστιχο με νερό, οπότε δεν χρειάστηκε να επέμβω εγώ.
Για φανταστείτε να γινόταν το περιστατικό ενώ εγώ έκανα αμέριμνος το μπάνιο μου, και την ιδία στιγμή το cruze να γινόταν... φλαμπέ λόγω ηλεκτρικής βλάβης άλλου αυτοκινήτου, στα καλά καθούμενα εκεί που ήταν παρκαρισμένο!!
Έτσι αφού είχα σώσει το cruzaκι μου και την φωτιά την είχαν θέση υπό έλεγχο, κατάφερα να τραβήξω με το κινητό μου ένα βιντεακι και μερικές φωτογραφίες για να δείτε και εσείς το περιστατικό.
Μιλώντας με τον ( Έλληνα) οδηγό με διαβεβαίωσε ότι το αυτοκίνητο δεν είχε πρόβλημα θερμοκρασίας από έλλειψη ή διαρροή νερού. Οπότε το πιθανότερο είναι να έπαθε κάποιο ηλεκτρολογικό πρόβλημα-βραχυκύκλωμα και να προκλήθηκε η φωτιά.
Το ευχάριστο είναι ότι κανείς δεν έπαθε τίποτα . Υπήρξε πραγματικά μεγάλος κίνδυνος αφού ένας μοτοσικλετιστής που ακολουθούσε στην πορεία του το fiat ρωτούσε τον οδηγό πως και δεν το πήρε χαμπάρι νωρίτερα αφού οι καπνοί έβγαιναν και κατά την πορεία του αυτοκινήτου.
Εκεί βέβαια είπαμε όλοι ότι ευτυχώς που η φωτιά δεν φούντωσε την ώρα που το αυτοκίνητο κινούνταν στην εθνική οδό γιατί τα πράγματα μπορεί να ήταν εντελώς διαφορετικά…
Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, υπήρξαν μόνο υλικές ζημιές, και αυτές στον κινητήρα του αυτοκινήτου. -
ελα με ενα πλυσιματακι και λιγο τρυψιμο σαν καινουργιο θα ειναι
καλα που τη γλιτωσες την αδεσποτη
-
Την κρεμούλα μην ξεχάσουμε
Το δύστυχο το μούλτιπλα -
Το τοπικ λεει 'οτι πιο ΑΠΙΘΑΝΟ', κ μου γραφεις για Fiat που πηρε φωτια στα καλα καθουμενα? Που ειναι το απιθανο?
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Πηγα για ποδηλαταδα, κ σταματαει διπλα μου σε ενα φαναρι αυτο:
α στα διαλα, βγηκα να ξεσκασω κ μου μαμησε τη ψυχολογια...
με τέτοια γκόμενα μέσα?
Καλυτερη.
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
καλα που τη γλιτωσες την αδεσποτηΜα πραγματικά...αδέσποτη!!! Μου πέρασε στη τρίχα
Την κρεμούλα μην ξεχάσουμε
Τρελός είσαι που θα ξεχάσουμε την κρεμούλα ? Δεν γίνονται τέτοια λάθη
Αν σου απαριθμήσω ένα-ένα τα (απαραίτητα για το ήρεμο μπάνιο) τσιμπράκαλα των 5τσαντών θαλάσσης, δεν θα μας φτάσουν ούτε δυο σελίδες του τοπικού!Το τοπικ λεει 'οτι πιο ΑΠΙΘΑΝΟ', κ μου γραφεις για Fiat που πηρε φωτια στα καλα καθουμενα? Που ειναι το απιθανο?
Ότι δεν κάηκε ολοσχερώς.
Πέρα από την πλάκα, απίθανο (αλλά τελικά όχι και τόσο) είναι να παρκάρεις όμορφα και ωραία το αυτοκινητάκι σου και να παρατήσουν τρέχοντας τον «ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ» ακριβώς δίπλα του!!! Ε,δε μας συμβαίνει και κάθε μέρα... ΕΛΠΙΖΩ!!
-
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
Αν σου απαριθμήσω ένα-ένα τα (απαραίτητα για το ήρεμο μπάνιο) τσιμπράκαλα των 5τσαντών θαλάσσης, δεν θα μας φτάσουν ούτε δυο σελίδες του τοπικού!I know exactly what you are talking about
-
Το απίθανο θα ήταν αν ήξερε κανείς πώς να αντιμετωπίσει φωτιά.
Άνοιξε το καπώ ο άλλος με το μαγιό
-
αμα εβγαινε λαυρα απο μεσα την ωρα που το ανοιγε το μαγιο θα κολλαγε πανω του
και επισεις δεν σβηνουμε τετοιου ειδους φωτιες με νερο -
Τη μπαταρια την αποσυνδεσε κανεις μετα;
-
@drdino : Όντως ήταν παρακινδυνευμένο να ανοίξει το καπό εντελώς απροστάτευτος, μόνο με το μαγιό. Θα μπορούσε με το οξυγόνο που πήρε η φωτιά ανοίγοντας το, να φουντώσει και να καιγόταν άσχημα. Ο πανικός είναι κακός σύμβουλος.
@sttpod : Αν προσέξεις στην τρίτη φωτογραφία την αποσυνδέουν με την πένσα.
-
ελπίζω το παλληκάρι να είχε υπογράψει για μικτή ασφάλιση. ΠΟΤΕ δεν νοικιάζουμε χωρίς μικτή και φυσικά ΟΧΙ Ιταλικό. Κάτι ήξερε ο Μεταξάς αλλά πού να καταλάβει ο πάσχος
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]