Ακούστε ιστορία: Είχα βλάβη στην αντλία βενζίνης στο megane coupe μου. Το πήγα για επισκευή σε συνεργείο της περιοχής μου και μου την άλλαξαν με μη γνήσια. Η μαμά ήταν πανάκριβη, έτσι κι αλλιώς. Το πρόβλημα είναι πως οι τύποι ισχυρίστηκαν ότι αγόρασαν την ιμιτασιόν 230€ και με χρέωσαν 30€ εργασία. Αυτό γράφει και το τιμολόγιο που μου έδωσαν, 260€ δηλαδή τελική τιμή. Για κακή μου (ή και δική τους) τύχη, ύστερα από υπόδειξη φίλου, εντόπισα εκ των υστέρων την ίδια τρόμπα σε κατάστημα ανταλλακτικών να πουλιέται 180€ και ο ιδιοκτήτης ισχυρίστηκε ότι επειδή το πρόβλημα είναι μόνο στο μοτέρ (έτσι είναι) μου το αλλάζει ο ίδιος μόνο με 90-100€.
Όταν φόρτωσα δεόντως ύστερα από αυτά που άκουσα, και από διάφορα παρόμοια που μου είχαν κάνει στο παρελθόν, πήγα στο συνεργείο τους για να μου λυθεί η απορία. Οι τύποι, όπως ήταν αναμενόμενο, αρνήθηκαν τα πάντα, βγήκαν από πάνω και μου φόρτωσαν όλα τα στραβά των πελατών τους μαζεμένα. Ούτε λίγο ούτε πολύ άφησαν να εννοηθεί ότι το μαγαζί τους είναι εκκλησία και εγώ είμαι ο παράξενος και βρήκα μια κινέζικη ψευτιά και ήρθα να τους την πω κτλ. Σημείωση ότι η τρόμπα που βρήκα είναι Ιταλική (Marelli) και μάλλον και η δική τους είναι ακριβώς η ίδια. Πιστεύω ότι θα την αγόρασαν 150€ το πολύ και το υπόλοιπο κατοστάρικο είναι 'εργατικά' για τη δουλειά. Εσείς τι λέτε για αυτό;
-το έχω δημοσιεύσει και στο Renault Club και δίδονται πληροφορίες για το συνεργείο σε pm μόνο