-
εμένα ούτε touch κινητό δε μπορεί να χειριστεί. και δε την λες χαζή, απλώς δεν είναι της τεχνολογίας
-
Tι μπουρδέλο αυτός ο flash player....
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
-
Για πείτε καμιά ιδέα για το παρακάτω κουφό πρόβλημα:
Εχω στο σπίτι ένα παλιό Vaio SZ με WinXP που έχει μια ψιλο-άθλια built-in camera για χρήση Video στο Skype. Κάποια στιγμή αγόρασα μια Creative Live! Cam Socialize (800x600) USB που ήταν όντως πολύ καλύτερη. Από κάποιο σημείο όμως και μετά η κάμερα άρχισε να συμπεριφέρεται σα να έχει μονίμως zoom δηλαδή εκεί που πριν είχε το ίδιο λίγο-πολύ field of view με τη built-in camera, κάτι έγινε και μετά είναι σα να έχει ζουμάρει, παρότι στα settings λέει 'no zoom'. Το οποίο την κάνει άχρηστη γιατί με το που κουνήσεις λίγο το κεφάλι σου βγαίνεις από την εικόνα, άσε που θέλει και περισσότερο bandwidth επειδή η κινούμενη εικόνα (το κεφάλι του συνομιλητή) είναι τα 3/4 της όλης εικόνας ενώ πριν ήταν το πχ. 1/4. Εχω google-άρει το θέμα αλλά δε βρήκα τίποτα σχετικό...
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Για πείτε καμιά ιδέα για το παρακάτω κουφό πρόβλημα:Εχω στο σπίτι ένα παλιό Vaio SZ με WinXP που έχει μια ψιλο-άθλια built-in camera για χρήση Video στο Skype. Κάποια στιγμή αγόρασα μια Creative Live! Cam Socialize (800x600) USB που ήταν όντως πολύ καλύτερη. Από κάποιο σημείο όμως και μετά η κάμερα άρχισε να συμπεριφέρεται σα να έχει μονίμως zoom δηλαδή εκεί που πριν είχε το ίδιο λίγο-πολύ field of view με τη built-in camera, κάτι έγινε και μετά είναι σα να έχει ζουμάρει, παρότι στα settings λέει 'no zoom'. Το οποίο την κάνει άχρηστη γιατί με το που κουνήσεις λίγο το κεφάλι σου βγαίνεις από την εικόνα, άσε που θέλει και περισσότερο bandwidth επειδή η κινούμενη εικόνα (το κεφάλι του συνομιλητή) είναι τα 3/4 της όλης εικόνας ενώ πριν ήταν το πχ. 1/4. Εχω google-άρει το θέμα αλλά δε βρήκα τίποτα σχετικό...
Deactive την built in απο το device manager, download και reinstallation των drivers της Creative... είναι τα πρώτα που μου έρχονται στο μυαλό, στο κάνει σε όλες τις εφαρμογές ή μόνο π.χ στο Skype?
κάτι μου λέει ότι έκανες αποτυχημένη αγορά
**By Amazon texas shopper 'Amazon shopper' (Texas) - See all my reviews
This review is from: Creative Live Cam Socialize HD 720P Webcam (Personal Computers)
I bought one of these locally at an Electronics Superstore, and returned it for refund 24 hours later.
Webcam bad all all counts:-
Hardware. Not wide angle enough so doesn't even capture whole face at normal 2 to 3 foot distances.
Doesn't do a Good job in poor light. -
Drivers - Color tint was always off, and no adjustment would make it normal
-
Software - Popped up a too-big 'Control Panel' Window with webcam on, and when you closed the
the obnoxious Window, it would reappear in 5 seconds. -
Instructions; some said install webcam first, others said software first.
Sent an Email to Creative, and got a Automated reply that they'd get back to me in 3 days.
Instead (for a few dollars more), I got a Logitech C905 Webcam, which I find perfect on
all fronts.** -
-
Ψάχνω ένα front panel σαν αυτό: http://images.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.805712
Έχω ένα στον ένα υπολογιστή και μου έχει λύσει τα χέρια, τώρα θέλω να βάλω και στον δεύτερο.
-
http://olympia.gr/2012/06/16/jay-rockef ... %B5%CF%85/
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
http://olympia.gr/2012/06/16/jay-rockefeller-θα-ηταν-καλυτερα-να-μην-ειχαμε-ε-φευ/Σχόλιο απο κάτω.....
ΙΝΤΕΡΝΈΤ Η ΤΑΦΌΠΛΑΚΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΎ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΊ ΕΝΘΆΔΕ ΚΕΊΤΑΙ Ο ΕΦΕΥΡΕΤΗΣ ΜΟΥ
Τελευταία, όλο καταρρέυσεις του Adobe flash player εχω..! Ξερει κανείς τί σκατά παίζεται..? Τί μπορέι να φταίει...?
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
[Τελευταία, όλο καταρρέυσεις του Adobe flash player εχω..! Ξερει κανείς τί σκατά παίζεται..? Τί μπορέι να φταίει...?
Μία από τα ίδια. Σε 3 διαφορετικούς υπολογιστές όλοι με firefox. Φταίει η αλεπού ή είναι ριμάδης ο τελευταίος flash? Μήπως είναι δάκτυλος της παλιοapple?
-
έχω 2 μικρές 14αρες philips τηλεοράσεις σε διάφορα δωμάτια.
για να έχω ψηφιακό σήμα και να μην μείνω με το λιπου στο χέρι πρέπει να βάλω σε κάθε μία ψηφιακό δέκτη mpeg4?
βλέπω γύρω στο 30αρι έχουν. -
Ναι.
Μλκια και εμείς με 3 τηλεοράσεις θέλουμε ένα 100στάρι για αποκωδικοποιητές -
δυστυχώς ναι...απλά πρόσεξε λίγο στην επιλογή τους...
- να έχουν εργονομικό τηλεχειριστήριο και όχι το μεγέθους κάρτας σαν εκείνα της κρύπτο
- να έχουν καλό σήμα διότι μερικά μοντέλα είναι ανεπαρκή.
-
Κανένα καθαρό σάιτ για να κατεβάζουμε τραγούδια απ'το youtube σε μορφή mp3 ξέρουμε; Χρησιμοποιούσα αυτό αλλά δε δουλεύει πλέον.
-
Ο χρήστης Γιώργης έγραψε:
Κανένα καθαρό σάιτ για να κατεβάζουμε τραγούδια απ'το youtube σε μορφή mp3 ξέρουμε; Χρησιμοποιούσα αυτό αλλά δε δουλεύει πλέον.http://www.video2mp3.net/index.php
Πως βάζουμε στον mozilla ένα έξτρα παράθυρο always on top??
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Κανένα καθαρό σάιτ για να κατεβάζουμε τραγούδια απ'το youtube σε μορφή mp3 ξέρουμε; Χρησιμοποιούσα αυτό αλλά δε δουλεύει πλέον.
Ευχαριστώ, το είχα υπόψη μου και αυτό αλλά σε κάποια φάση της μετατροπής το avast μου βγάζει προειδοποίηση για trojan οπότε το απέρριψα
-
Ο χρήστης Γιώργης έγραψε:
Κανένα καθαρό σάιτ για να κατεβάζουμε τραγούδια απ'το youtube σε μορφή mp3 ξέρουμε; Χρησιμοποιούσα αυτό αλλά δε δουλεύει πλέον.Δεν χρειάζεται site, κατέβασε το jdownloader.
Σήμερα είναι τα 100ά γενέθλια του Alan Turing.
-
Ευχαριστώ zorz, θα το δοκιμάσω
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Σήμερα είναι τα 100ά γενέθλια του Alan Turing.
-
Έλα να πέφτουν οι θερμοκρασίες!
-
Eίναι πανάκριβα τα σπρέυ πεπιεσμένου αέρα εδώ στην Ελλάδα ή μου φαίνεται ρε σεις;
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]