Ο χρήστης Stavros_K έγραψε:
Μπορεί και όχι.
Το μπορί στη σόμπα χωρει, λέει ο σοφός λαός και έχει δίκιο. Άσχετο το ένα από το άλλο.
-
ξερεις αγγλικά
-
αν ναι καταλαβαίνεις οτι μιλάμε για διαφορετικά πράγματα. ?
τις αγριάδες στο χωρίο σου μπαγλαμα, αιντε , αμ είσαι αδαης και ασχετος με το θέμα αμ βγάζεις γλώσσα...
Καταλαβαινεις οτι εισαι κολλημενος και δε μπορεις να το παραδεχτεις ετσι? Αντε στο καλο τωρα.
Ζητησα λογικη εξηγηση και δεν μου εδωσες. Μου εδωσε καποιος αλλος + εχω και την καθημερινη μου εμπειρια.
**Δωσε μου ενα λογο να πειστω οτι εχεις δικιο. **
Ο κολλημενος είσαι εσύ βασικά. Το σύστημα που αναφέρθηκε είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ άσχετο με αυτά που περιγράφεις εσύ, υπάρχει και σε άλλα αυτοκίνητα με διάφορες μορφές και πολλοί έχουν εμπειρία αυτού. Αν επιμένεις να βρίσκεις σχέση, να τα βράσω τα χρόνια ενασχόλησης και τα πανεπιστήμια. Επιπλέον, το σύστημα που περιγράφηκε δεν έχει κάποια σχέση με τα φρένα. Αυτό το τελευταίο πώς το εξηγεί η πολυετής σου ενασχόληση με την αυτοκίνηση και οι σπουδές σου;
Επιπλέον, ως φυσικός κλπ θα ήθελα να μου πεις πώς το ESP υπολογίζει τον μ του οδοστρώματος. Κάποια αναφορά επίσης σε σύστημα διεύθυνσης μεταβλητής υποβοήθησης ανάλογα με τον συντελεστή πρόσφυσης του δρόμου θα είναι διαφωτιστική.
Τοση ωρα αυτο δε λεω? παρεμβαίνει ενεργά στο τιμόνι
Λοιπον επειδη τα θες τα βρισιδια σου, τα ζηταει ο οργανισμος σου δε θα σου τα δωσω. Αν θες ελα να κανεις τεστ ντραιβ το αμαξι μου. Σταματα να ασχολεισαι με το θεμα αν δεν συμφωνεις. Πως κατεληξε εδω η συζητηση δε μπορω να καταλαβω.
Αν θες να εχεις κατι να προσθεσεις στειλε μου πμ. Εγω δε θα ξανα-απαντησω εδω περα για το θεμα. Μην χαλαμε και το τοπικο του Polo.
Τόσην ώρα μας λες ότι μεταβάλεται η υποβοήθηση στο τιμόνι (και στα φρένα; δεν έχω καταλάβει αυτό πώς γίνεται) όταν ο δρόμος αλλάζει συντελεστή τριβής, όταν ζεσταίνονται τα λάστιχα κλπ. Δεν μίλησες ποτέ για τάσεις στο τιμόνι για το πού πρέπει να γίνει ανάποδο κλπ. Μην τα μπερδεύεις.
ΥΓ: επειδή για δεύτερη φορά απειλείς με βρισίδια κλπ θα σου προτείνω να χαλαρώσεις λίγο, να πας για καμιά βόλτα να πάρεις αέρα κλπ. Βοηθάει.