-
δηλαδή σου πήραν το αυτοκίνητο για μία μόνο σφήνα?
-
Όπως έχουμε πει το να σου πάρουν το αμάξι σε οποιαδήποτε περίπτωση είναι άδικο και αντισυνταγματικό!! Αλλά βέβαια το αμάξι σου εξακολληθεί να είναι παράνομο και μάλλον θα είναι για πάντα!
-
Ε ΤΙ ΛΕΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ TOPIC ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ??????????????
ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΑΜ..... ΣΦΗΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Κρίμα... Το αμάξι σου προκαλεί σε εμφάνιση;;; ϊσως αυτό να τους τσίγκλισε..
Έχεις καμία φωτογραφία;; -
EΙΝΑΙ μαμα απεξω εκτος φρενα και ζαντολαστιχα,αλλα ακουγεται πολυ και
αν ξερεις λιγο καταλαβαινεις οτι κατι τρεχει...
επεσα σε περιπτωση τροχονομο αλλα στην τροχαια γλυφαδας,τα πραγματα ηταν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΓΡΙΑ,με κρατησαν για εξακριβωση 3 ωρες μου ειπαν οτι χατηρικα δεν μου το κατασχουν +αυτοφωρο και δεν ειμαι πιτσιρικας 41 χρονων ειμαι.
ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΛΙΜΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΒΟΥΤΕΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΗ ΤΙΣ ΚΟΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΟΔΗΓΗΣΗ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ!!!!
ΚΑΙ ΝΑΚΑΝΑ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΦΗΝΑ -
Αφού είναι αποφασισμένος να σταματήσει την... επικίνδυνη οδήγηση, ο διοικητούλης, μήπως θα σταματήσει και τους ταρίφες που σταματάνε τελευταία στιγμή για να πάρουν κούρσα;
Μήπως θα κόψει τα διπλώματα απ'όσους οδηγούν σπασμωδικά;
Μήπως πρέπει να ρίξουμε όλοι ένα σκατόξυλο στα τσουτσέκια του Σταρ και του Άλτερ την επόμενη φορά που θα τους βρούμε μπροστά μας;
Τις μαλακίες του στυλ 'χατιρικά δεν στο κατάσχω' πες τους να τις βάλουν εκεί που ξέρουν. Ο Άρειος Πάγος το έχει πει ξεκάθαρα ότι κατάσχεση μπορούν να σου κάνουν μόνο για κακουργηματικές πράξεις ή για χρέη προς το δημόσιο. Τους τσαμπουκάδες οι μπασκίνες να τους πουλήσουν αλλού.
-
Ο χρήστης EVO2 έγραψε:
ΑΝΥWAY ΘΕΩΡΗΤΕ ΣΩΣΤΟ να μου παρουν το αμαξι επειδη εκανα μια σφηνα για να ξεφυγω απο τα σαλιγκαρια της Κυριακης????????Με μία σφήνα δεν ξεφεύγεις από τα ....'σαλιγκάρια'.....
Θα δεις άλλο μπροστά σου μετά από λίγα μέτρα...
-
Καλα ξεμπερδεματα φιλε ΕVO2!!
Κρατα μας ενημερους με το τι θα γινει τελικα και στειλε και καμια φωτο. -
ΝΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ,ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ(ΑΝ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΨΕ)
τελικα γιναμε ΕΥΡΩΠΗ μονο στα ασχημα,αιντε να παρω κανενα atos η matiz
και να σερνομαι και εγω σαν το γυμνοσαλιαγκα!!!!!!!!!!!!! -
Ο χρήστης EVO2 έγραψε:
τελικα γιναμε ΕΥΡΩΠΗ μονο στα ασχημα,αιντε να παρω κανενα atos η matiz
και να σερνομαι και εγω σαν το γυμνοσαλιαγκα!!!!!!!!!!!!!Και να σκεφτείς ότι την Κυριακή βγαίνουν και πάρα πολλές αντίκες οπότε τι τραβάς με όλα τα σαλιγκάρια...
Κατάντια ε? -
Αυτά δεν είναι ευρωπαϊκά χούγια, αλλά αμερικλάνικα.
-
ps ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΦΑΙΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
ρε φιλε δεν στο πηραν για την σφηνα, σε σταματησαν για την σφηνα και στο πηραν για να παει για ελεγχο για νε ελεγχει η νομιμοτητα και η τυχον επικινδυνοτητα του πραγματος.
ΥΓ Ο διοικητης της Γλυφαδας ειναι γνωστος μαλακας, τωρα το μαθατε?
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Αφού είναι αποφασισμένος να σταματήσει την... επικίνδυνη οδήγηση, ο διοικητούλης, μήπως θα σταματήσει και τους ταρίφες που σταματάνε τελευταία στιγμή για να πάρουν κούρσα;Μήπως θα κόψει τα διπλώματα απ'όσους οδηγούν σπασμωδικά;
Μήπως πρέπει να ρίξουμε όλοι ένα σκατόξυλο στα τσουτσέκια του Σταρ και του Άλτερ την επόμενη φορά που θα τους βρούμε μπροστά μας;
Τις μαλακίες του στυλ 'χατιρικά δεν στο κατάσχω' πες τους να τις βάλουν εκεί που ξέρουν. Ο Άρειος Πάγος το έχει πει ξεκάθαρα ότι κατάσχεση μπορούν να σου κάνουν μόνο για κακουργηματικές πράξεις ή για χρέη προς το δημόσιο. Τους τσαμπουκάδες οι μπασκίνες να τους πουλήσουν αλλού.
Εντάξει, το ύφος σου είναι λίγο υπερβολικό αλλά συμφωνώ μαζί σου..
Εδώ έχουμε ένα ασθενή που πεθαίνει από καρκίνο (να μην πω ήδη έχει πεθάνει) και εμείς του δίνουμε ασπιρίνη...
Πας κι εσύ τώρα να βγάλεις άκρη με την προβληματική ελληνική νοοτροπία.. άντε γεια! -
Εγώ κατάλαβα ότι δεν του το κρατήσανε για την σφήνα που έκανε αλλα γιατί είδαν ότι το αυτοκινητο έχει εκτεταμένες μετατροπές και δεν ειναι δηλωμένο. Άρα εφαρμόζουν τον νόμο, όχι;
-
Εγω μαλλον παντως θεωρω οτι καλα κανανε. Παω στοιχημα οτι ΚΑΙ σφηνες εκανες, και προσωπικα διαφωνω με το αμαξι 450 αλογα με μετατροπη και ολα μπροστα και τετοια...
-
Καλα θα ητνα πριν κρινεις, να δεις το αμαξι. μονο πχ απο τα φρενα που φοραει, το παλικαρι φαινεται οτι το εχει ψαξει το θεμα. ενω και η ηλικια του δειχνει οτι τεσπα δεν ειναι ο κλασσικος νεαρος κοντρακιας που 'μαζεψε λεφτα και το εκανε τουμπανο'
αυτα ασχετα με την νομικη πλευρα του θεματος (συμφωνα με την οποια καλα εκαναν οι μπατσοι).
-
Μήπως η σφήνα ήταν η αφορμή και όχι η αιτία;
Επίσης ο γνωστός @$%@ διοικητής που ήταν στη Γλυφάδα μέχρι πριν μερικούς μήνες, έχει αλλάξει. Αλλά απ'ότι φαίνεται και ο καινούργιος στο ίδιο μήκος κύμματος κινείται...
-
Kαλά κάνω εγώ και προτιμώ τα Βόρεια...
Κουράγιο βρε συ... Αν και με τέτοια (παράνομη) μετατροπή φαντάζομαι ότι πάντα είχες στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι μπορεί να συμβεί κάτι παρόμοιο ακόμα και χωρίς σφήνα
-
Ο χρήστης agisd έγραψε:
Εγώ κατάλαβα ότι δεν του το κρατήσανε για την σφήνα που έκανε αλλα γιατί είδαν ότι το αυτοκινητο έχει εκτεταμένες μετατροπές και δεν ειναι δηλωμένο. Άρα εφαρμόζουν τον νόμο, όχι;Και εγώ αυτό λέω. Τελικά θα βρίζουμε είτε εφαρμόζεται ο νόμος είτε όχι.
ΜΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑΝΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!HAPPY END!!!!!!