-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Προσωπικά η ιδέα και μόνο να εκπροσωπεί τη χώρα μου αυτό το φασισταριό, μου προκαλεί τρόμο
T'οσα χρόνια δεν τρομάζατε,κοιμόσασταν τον ύπνο του δικαίου ή βολευόσασταν με το σύστημα,τώρα σας έπιασε η τρεμούλα!
Συγνώμη ρε συ G60 αλλά επειδή χρησιμοποιείς συνέχεια το β΄ πληθυντικό και μου φαίνεται αστείο, για πες μας ΕΣΥ τι έκανες τόσα χρόνια ? Πως τεκμηριώνεται ότι και συ δεν κοιμόσουν ή δεν βολευόσουν με το σύστημα ? Ποιές επαναστατικές εξω-συστημικές πράξεις έχεις κάνει που να δικαιολογούν το β΄ πληθυντικό ? Ψήφισες μία φορά ΚΚΕ ?
Τουλάχιστον κάμποσοι από εδώ τρέχουν εδώ και 2 χρόνια σε διαδηλώσεις κατά του μνημονίου, έχουν φάει ξύλο ενδεχομένως, χημικά σίγουρα, αυτά μου κάνουν για αρκετά 'ξύπνιοι' και 'μη βολεμένοι'.
Επίσης κάμποσοι από εδώ δεν έχουν ποτέ ή σχεδόν ποτέ ψηφίσει ΝΔ / ΠΑΣΟΚ, δεν είναι ΔΥ με ρουσφέτι, δεν λαδώνουν, δεν έχουν εισπράξει κρατικά λεφτά και εν γένει δεν ήταν μέρος του 'συστήματος'.Εσύ λοιπόν τι έχεις κάνει που να δικαιολογεί την από μέρους σου χρήση του β΄ πληθυντικού ? Μόνο και μόνο το ό,τι τόσα χρόνια μας τα είχες πρήξει με τους παπάδες και τώρα υποστηρίζεις ΧΑ που είναι ό,τι πιο κολλητιλίκι με την Εκκλησία υπάρχει (ΟΚ και ο Σαμαράς δεν πάει πίσω) εμένα μου κάνει για τεράστιο βόλεμα και κωλοτούμπα. Είναι άραγε τυχαίο ότι δεν έχεις αναφερθεί στο ζήτημα 'παπάδες' εδώ και καιρό ?
Φιλικά ε ?
-
Ξαφνικα ο Σαμαρας θυμηθηκε τους κατοικους του Αγ.Παντελεημωνα.
Χρυση Αυγη να ξεβρωμισει ο τοπος. -
το αφήνω για να φαίνεται η συνάφεια της απάντησής σου (not)
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
@manosk
δλδ στις περασμένες εκλογές που δεν έχει ΘΑ, θες να μου πεις ότι πήρες ξεκάθαρη θέση;Τα περί αδειών που δεν θα ζητήσεις για να εκφραστείς, άστα για πουθενά αλλού καλύτερα καημένε κατατρεγμένε δεξιέ, εδώ δεν νομίζω ότι σου έχει ζητήσει κανείς να μην εκφράζεσαι. Τα σχεδόν 30.000 post σου είναι μια καλή απόδειξη γι' αυτό.
Επί τω προκειμένω.
υπάρχει το -πάντα ασφαλές και φυγόπονο- Λευκό ή η εξωκοινοβουλευτική αριστερά ή αποχή. Δύσκολα τους μαντρώνεις να λάβουν ευθύνη, γιατί έχουν εντρυφήσει στην ανευθυνότητα, είναι ειδικοί στο να μην παίρνουν θέση, αλλά να σηκώνουν το δάχτυλο καθισμένοι στον Όλυμπο.
κάνεις ή δεν κάνεις ακριβώς αυτό για το οποίο υποτίθεται ότι κοροϊδεύεις κάποιους άλλους;
Γιατί και δάχτυλο σηκώνεις από τον όλυμπο
Και το μαντρωμα δεν το δέχεσαι γιατί όποτε σε βολεύει 'εγώ βρε παιδιά μια φορά ψήφισα μόνο ΝΔ και ποτέ ξανά'
Και την πολιτική της υποστηρίζεις
Και τη φυγόπονο της εξωκοινοβουλευτικής επιλέγεις
Και την ειδικότητα στο να μην παίρνεις θέση την έχειςστο παραπάνω εξακολουθείς φυσικά να μην έχεις απαντήσει τίποτα απολύτως.
Δεμπειράζει, λες και είναι η πρώτη φορά.Για πολλά από αυτά τα ποσταρίσματα που μετράς, υπάρχουν πολλαπλάσια ειρωνικά, άστοχα, εχθρικά, απαξιωτικά.
Τι να κάνουμε τώρα, να βάλουμε τα κλάματα;Επίσης τα παιδιά της Αφρικής πεινάνε, και τώρα παίζει η ισπανία με την ιταλία.
Equally irrelevant.Πολιτικές υποστηρίζω και θα υποστηρίζω. Θετικές κοινωνικές πρακτικές το ίδιο. Δεν απαγορεύεται νομίζω.
Ούτε στόχος είναι να βγει ή να μη βγει σταθερή κυβέρνηση.Έχεις φάει τπτ απαγορεύσεις στη ζωή σου και το επαναλαμβάνεις σε κάθε post;
Αυτό είναι τελείως διαφορετικό από το να είσαι συνέχεια εκτός, κάνοντας κριτική Λάκη Λαζόπουλου, αλλά επιλέγοντας να μη δέχεσαι ν' αναλάβεις την ευθύνη οποιασδήποτε επιλογής, γιατί δεν σε εκφράζει τάχα το σύστημα.
Πάμε πάλι.
Εσύ για ποια επιλογή έχεις αναλάβει την ευθύνη σου;
Πότε και σε τι θεώρησες τον εαυτό σου 'εντός';
Γιατί ακόμα και στο 'μαζί τα φάγαμε' που αποδέχεσαι ως σωστό, υπογραμμίζεις επανειλημμένως ότι προφανώς και δεν αναφέρεται σε εσένα.Το ίδιο σύστημα που τροφοδοτεί ο καθένας με την καθημερινή του δραστηριότητα BTW. Κι όσο κι αν λέει 'Δεν έχω τρόπο να πράξω διαφορετικά', η πραγματικότητα είναι ότι μπορεί να πράξει πολύ διαφορετικά. Τα έχουμε ξαναπεί, δεν το δέχεσαι εσύ κι άλλοι, δεν θα βάλουμε πλερέζες. ΠΟΛΛΟΙ συμφωνούν μ' εμένα.
Σαφέστατα και στην καθημερινή του πρακτική καλείται καθείς πράττει αναλόγως αυτών που πιστεύει.
Σε μια τεράστια σειρά πραγμάτων, ας πούμε, θα μπορούσα να έχω κάνει κάτι διαφορετικά και να έχω αποκομίσει τεράστια οφέλη και δεν το έκανα για ορισμένους λόγους.
Εσύ ξέρεις κάτι για μένα που δεν ξέρω; Έχεις κάτι να πεις συγκεκριμένο;
Ή ανήκει στα πλαίσια συζήτησης 12χρονων 'να πάτε στα βουνά';Και ψάχνομαι πάντα σε κόμματα που δείχνουν ότι έχουν ορισμένες λύσεις σε πραγματικό επίπεδο, όχι παρατάξεις διαμαρτυρίας, αντίδρασης ή εκτόνωσης που ονειρεύονται γκόμενες και πιλάφια σε βιβλιογραφικούς παραδείσους.
Όλοι αυτό λένε για τους άλλους. Εγώ, εσύ, ο G60. Δεν μας απαντάει και σε κάτι.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
στην προσωπική μου σύγκριση μεταξύ τσιπρα σαμαρά πάντως ο τρόμος του σαμαρά δε περιγράφεται
μα και σε αυτους, το ...αντιθετο!
γιατι σου φαινεται παραξενο;γαι μενα ειναι σα να εχεις να επιλεξεις μεταξυ ανευθυνου και αναξιοπιστου
δε διαφωνώ, σε κάποιους ένας υποθάλπτης του πιο άθλιου παρακράτους είναι ακόμα και αρεστός, καθενας ιεραρχεί κάποια πράγματα μέσα του
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Συγνώμη ρε συ G60 αλλά επειδή χρησιμοποιείς συνέχεια το β΄ πληθυντικό και μου φαίνεται αστείο, για πες μας ΕΣΥ τι έκανες τόσα χρόνια ? Πως τεκμηριώνεται ότι και συ δεν κοιμόσουν ή δεν βολευόσουν με το σύστημα ? [...]έχει απαντήσει σαφώς:
viewtopic.php?f=13&t=51177&start=1965#p2543273 -
Α πάει κατά δήλωση 'είμαι ενάντια στο σύστημα' ?
Ως γνωστόν στην Ελλάδα είσαι ό,τι δηλώσεις -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
η λευκάδα ως μονοεδρική παίζει μεταξύ νδ και σύρριζα, το να ψηφίσω ανταρσυα στη λευκάδα είναι, με τη λογική που έχω αναπτύξει, χαμένη ψήφος...για το δεξιό αισθητήριο μιλάω συντροφε
Μπα ούτε αυτό του εχει απομείνει: πάνε χρόνια που εκοψε την Εστία
Χαμένη ψήφο δεν τη λες αφού οι εκλογές είναι εθνικές και το πρόβλημα σου είναι πρόβλημα αισθητικής: να μη βλέπεις δεξιό να αποκαλείται βουλευτής στα καφενεία του νησιού.
Η Α. μου λέει οτι ίσως ψηφίσει Τσίπρα. Ίσως την αφήσω και δεν επεμβω αυτή τη φορά (είναι η μεγαλύτερη παραχώρηση που μπορώ να κανω )Sent from my WT19i using Tapatalk 2
-
στην προσωπική μου σύγκριση μεταξύ τσιπρα σαμαρά πάντως ο τρόμος του σαμαρά δε περιγράφεται@κουτσαν: όλοι αυτοί οι δεξιοι ας πούμε θεωρούν τον καμμένο καλύτερο?? γιατί το να απείχαν μαζικά απ τις εκλογές μου φαίνεται απίθανο...
Η συντριπτική πλειοψηφία αυτών που ψηφίζουν Καμμένο δεν θα ψήφιζαν σήμερα ΝΔ με τον οιονδήποτε αρχηγό : είναι απλά καθυστερημένοι που νομίζουν ότι μας ψεκάζουν. Απλώς οι περισσότεροι τυχαίνουν παλαιότεροι ψηφοφόροι της ΝΔ.
Μιλάω για κατά τεκμήριο σοβαρούς δεξιούς (που με τίποτα δεν θα ψήφιζαν Καμμένο) οι οποίοι αν και μπορεί να έχουν πολλές ενστάσεις με τη ΝΔ, στις παρούσες συνθήκες, θα ψήφιζαν ΝΔ με άνεση προκειμένου να σταματήσουν τον Τσίπρα. Σε κανονικές συνθήκες θα ψήφιζαν Μάνο, Μπακογιάννη (αν υπήρχε), ίσως μερικοί ΛΑΟΣ, κάνα Τζήμερο κλπ κλπ...Η παρουσία του Σαμαρά είναι εξαιρετικά αποτρεπτική για όλους αυτούς. -
Παρότι δε διαφωνώ μαζί σου και ο Σαμαράς είναι όντως αηδιαστικός (και αηδιαστικά ανίκανος ) μου φαίνεται απίθανο να έπαιρνε το 10% των Μάνου-Τζήμερου-Ντόρας αν είχε αρχηγό ξέρω-γω-ποιόν ας πούμε τον Κωστή Στεφανόπουλο νεώτερο.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ψήφισες μία φορά ΚΚΕ ?Τώρα σοβαρά ρωτάς αν έχω ψηφίσει ΚΚΕ?
Πριν λίγες μέρες σε πέντε σειρές εξήγησα στον REALZEUS γιατί ψηφίζω ΧΑ και γιατί τη θεωρώ τη μόνη πολιτκή λύση πριν πάρουν το λόγο τα άρματα.Παλι να λέω τα ίδια και τα ίδια?
Γιατί έχω την αίσθηση ότι αρκετοί κατευθύνουν το λόγο εκεί που θέλουν? -
φαίνεται ότι ο τσιπρας εκτός από κεράκι στον ΓΑΠ οφείλει και μια λαμπάδα στον antoine
@asimov νομίζω με τις μονοεδρικές είναι διαφορετικό, με τις κατανομές. οι μονοεδρικές, μετά την Αθήνα Θεσσαλονίκη κρίνουν την πρωτιά
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
στην προσωπική μου σύγκριση μεταξύ τσιπρα σαμαρά πάντως ο τρόμος του σαμαρά δε περιγράφεται
@κουτσαν: όλοι αυτοί οι δεξιοι ας πούμε θεωρούν τον καμμένο καλύτερο?? γιατί το να απείχαν μαζικά απ τις εκλογές μου φαίνεται απίθανο...
Η συντριπτική πλειοψηφία αυτών που ψηφίζουν Καμμένο δεν θα ψήφιζαν σήμερα ΝΔ με τον οιονδήποτε αρχηγό : είναι απλά καθυστερημένοι που νομίζουν ότι μας ψεκάζουν. Απλώς οι περισσότεροι τυχαίνουν παλαιότεροι ψηφοφόροι της ΝΔ.
Μιλάω για κατά τεκμήριο σοβαρούς δεξιούς (που με τίποτα δεν θα ψήφιζαν Καμμένο) οι οποίοι αν και μπορεί να έχουν πολλές ενστάσεις με τη ΝΔ, στις παρούσες συνθήκες, θα ψήφιζαν ΝΔ με άνεση προκειμένου να σταματήσουν τον Τσίπρα. Σε κανονικές συνθήκες θα ψήφιζαν Μάνο, Μπακογιάννη (αν υπήρχε), ίσως μερικοί ΛΑΟΣ, κάνα Τζήμερο κλπ κλπ...Η παρουσία του Σαμαρά είναι εξαιρετικά αποτρεπτική για όλους αυτούς.Άμα ηταν σοβαροί θα ψήφιζαν ΛΑΟΣ και Τζημερο ρε συ; Μόνο για Μάνο συμφωνώ.
Sent from my WT19i using Tapatalk 2
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Α πάει κατά δήλωση 'είμαι ενάντια στο σύστημα' ?
Ως γνωστόν στην Ελλάδα είσαι ό,τι δηλώσειςοι έλληνες είμαστε φερέγγυοι έχουμε πρόσωπο κύριος
-
Δε ρωτάω αν ψήφισες, το ξέρω (κατά δήλωσή σου), ρωτάω αν η επαναστατικότητά σου εξαντλήθηκε στο να ψηφίσεις μια φορά ΚΚΕ.
Τέλος πάντων, αν θέλεις απαντάς, αν δεν θέλεις δεν απαντάς, αλλά το παραπάνω δεν είναι απάντηση ΙΜΗΟ αλλά υπεκφυγή. Δε σε ρώτησα γιατί ψηφίζεις ΧΑ αλλά τι στη μέχρι τώρα στάση ζωής σου δικαιολογεί την από μέρους σου χρήση του β΄ πληθυντικού. Τελείως διαφορετικό.
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Μιλάω για κατά τεκμήριο σοβαρούς δεξιούς (που με τίποτα δεν θα ψήφιζαν Καμμένο) οι οποίοι αν και μπορεί να έχουν πολλές ενστάσεις με τη ΝΔ, στις παρούσες συνθήκες, θα ψήφιζαν ΝΔ με άνεση προκειμένου να σταματήσουν τον Τσίπρα. Σε κανονικές συνθήκες θα ψήφιζαν Μάνο, Μπακογιάννη (αν υπήρχε), ίσως μερικοί ΛΑΟΣ, κάνα Τζήμερο κλπ κλπ...Η παρουσία του Σαμαρά είναι εξαιρετικά αποτρεπτική για όλους αυτούς.Σοβαρός δεξιός είναι μόνο όποιος ψηφίζει νεοφιλελεύθερα κόμματα; Δεξιός = a priori νεοφιλελεύθερος δηλαδή;
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Παρότι δε διαφωνώ μαζί σου και ο Σαμαράς είναι όντως αηδιαστικός (και αηδιαστικά ανίκανος ) μου φαίνεται απίθανο να έπαιρνε το 10% των Μάνου-Τζήμερου-Ντόρας αν είχε αρχηγό ξέρω-γω-ποιόν ας πούμε τον Κωστή Στεφανόπουλο νεώτερο.Καλά μάλλον δεν χρειάζεται 10% η ΝΔ για να περάσει μπροστά από το ΣΥΡΙΖΑ, με ένα σεβαστό ποσοστό αυτών και με το σχετικό σπρώξιμο της παράστασης νίκης μέσω δημοσκοπήσεων νομίζω ότι θα ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα για τον Τσίπρα.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
@G60Δε ρωτάω αν ψήφισες, το ξέρω (κατά δήλωσή σου), ρωτάω αν η επαναστατικότητά σου εξαντλήθηκε στο να ψηφίσεις μια φορά ΚΚΕ.
Τέλος πάντων, αν θέλεις απαντάς, αν δεν θέλεις δεν απαντάς, αλλά το παραπάνω δεν είναι απάντηση ΙΜΗΟ αλλά υπεκφυγή.
Καμία υπεκφυγή,έτσι όπως το έγραψες μάλιστα φάνηκε καθαρά ότι ήταν ερώτημα εκ μέρους σου.
Οπως εχω πει είμαι κεντροαριστερών αντιλήψεων(δεν είμαι και ποτέ δεν ήμουν κομματικοποιημένος) κι όπως έχω ψηφίσει σε βουλευτικές ΚΚΕ (και παλιότερα πασοκ) έχω ψηφίσει σε Ευρωεκλογές και ΛΑΟΣ(τα εθνικά συμφέροντα δεν έχουν ιδεολογία για τον κατατζαφέρη όμως τελικά έχουν γι αυτό και πήρε τον @@@@@@@)
Οσο το πολιτικό σύστημα θα ξεβρακώνετε τόσο θα πρέπει ο πολίτης να είναι ευελικτος κι ο βασικότερος λόγος που φτάσαμε ως εδώ είναι αυτός,η κομματικοποίηση των μαζών. -
μα και σε αυτους, το ...αντιθετο!
γιατι σου φαινεται παραξενο;γαι μενα ειναι σα να εχεις να επιλεξεις μεταξυ ανευθυνου και αναξιοπιστου
δε διαφωνώ, σε κάποιους ένας υποθάλπτης του πιο άθλιου παρακράτους είναι ακόμα και αρεστός, καθενας ιεραρχεί κάποια πράγματα μέσα του
σε γνωστη 'ΔΕΚΟ' ειχα πει, οτι στελεχη του πασοκ πηγαν στο Συριζα, το ιδιο εκαναν στελεχη της ΝΔ που πηγαν στον Καμμενο. Για καποιους, αυτοι ηταν τοσο καιρο το παρακρατος. Βολεμενα κομματοσκυλα και συνδικαλΗστες.
'παρακρατος' εχουν ολα τα κομματα που ετρωγαν απο τον κρατικο κορβανα. Δεξιοι - Πασοκοι - Αριστεροι. Υποθετω οτι το πασοκ εχει την πλειοψηφια βεβαια αλλα και οι αλλοι μια χαρα τα καταφερναν.
το 'ψωμι' τελειωσε και τα ποντικια αλλαζουν στρατοπεδο γιατι εκει τους υποσχονται οτι θα συνεχιστει το παρτυ. Ο ενας υποσχεται οτι θα τους ταισει γιατι ειναι 'νταης', ο αλλος γιατι θα διαπραγματευτει.
-
Ο χρήστης diplomat έγραψε:
Μιλάω για κατά τεκμήριο σοβαρούς δεξιούς (που με τίποτα δεν θα ψήφιζαν Καμμένο) οι οποίοι αν και μπορεί να έχουν πολλές ενστάσεις με τη ΝΔ, στις παρούσες συνθήκες, θα ψήφιζαν ΝΔ με άνεση προκειμένου να σταματήσουν τον Τσίπρα. Σε κανονικές συνθήκες θα ψήφιζαν Μάνο, Μπακογιάννη (αν υπήρχε), ίσως μερικοί ΛΑΟΣ, κάνα Τζήμερο κλπ κλπ...Η παρουσία του Σαμαρά είναι εξαιρετικά αποτρεπτική για όλους αυτούς.Σοβαρός δεξιός είναι μόνο όποιος ψηφίζει νεοφιλελεύθερα κόμματα; Δεξιός = a priori νεοφιλελεύθερος δηλαδή;
Αυτό που έγραψα ενέχει αρνητικό ορισμό : εξ'ορισμού σοβαρός (δεξιός, αριστερός, σκύλος ή άνθρωπος) ΔΕΝ είναι όποιος ψηφίζει Καμμένο και Χρυσή Αυγή, τα υπόλοιπα μπορούν να συζητηθούν.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
το 'ψωμι' τελειωσε και τα ποντικια αλλαζουν στρατοπεδο γιατι εκει τους υποσχονται οτι θα συνεχιστει το παρτυ. Ο ενας υποσχεται οτι θα τους ταισει γιατι ειναι 'νταης', ο αλλος γιατι θα διαπραγματευτει.
Εεεεεεεεεετσι,και τα ποντίκια αυτά έχουν το θράσσος να μιλάνε ακόμα για δημοκρατία!!
ΧΑ να ξεβρωμίσει ο τόπος
Εκλογές 2012 Reloaded [#3]: Επιστροφή στις κάλπες