-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Panos2171 τι το ηθελες και το ανερες οτι συνφορουμας ειχε Λοτους, τωρα το πιτσιρικι θα ρωταει το καθε κατοχο μηπςω γραφει στο φορουμ . Οπως εκανε με τους κατοχους Φερραρι
Πλέον δεν την έχει, άσε που δεν ήταν και από Θεα/νικη.
let the party begin
-
Πάτρα, μαύρο R8 με ασημί φιλετάκια και πινακίδες ΑΖΑ-****, στην Ηρώων Πολυτεχνείου και αργότερα στον νέο δρόμο προς Πάτρα.
Πεινάει η πόλη λέμεεεεεεε...
-
Ο χρήστης komis1 έγραψε:
Πάτρα, μαύρο R8 με ασημί φιλετάκια και πινακίδες ΑΖΑ-****, στην Ηρώων Πολυτεχνείου και αργότερα στον νέο δρόμο προς Πάτρα.Πεινάει η πόλη λέμεεεεεεε...
Mπααα η Αθηνα πειναει περισσοτερο
Χτες παραλιακη-Αλιμο
-997 GT3 RS πΕρτικαλι
-continental supersports μολυβι με μαυρες ζαντες
-tvr tuscan s με αγγλικες πινακιδες (ολο σφινες εκανε)
-F430 spider εκεινη του stoubou
-GTR μαυρο -
ferrari 458 ασπρη στην Βεικου ! απλα απιστευτη..!
-
Μπλέ-γκρι Audi R8 (ελβετικά νούμερα) δίπλα δίπλα με το ΤΤ, το οποίο φαινόταν πολύ στενό και ψηλό
-
Ο χρήστης tolis tzouros έγραψε:
ferrari 458 ασπρη στην Βεικου ! απλα απιστευτη..!Η γνωστη με τις βουλγαρικες πινακιδες λογικα.. Πολλες φορες ακολουθουμενη απο λευκη lotus exige.. Σουλατσαρουν αρκετα Αγια Παρασκευη αυτα τα δυο.
-
Ο χρήστης MAGNITIS έγραψε:
LP670 superveloce, Λονδινο, το χρωμα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ την προτιμουσα χαλαρα απο μια aventador..Γνωστή είναι, το χρώμα της είναι χαρακτηριστικό. Της οικογένειας Al Thani του Κατάρ, όλα τους τα supercar είναι αυτό ακριβώς το χρώμα. Σημείωνε: Pagani Zonda ειδική έκδοση one-off κατά παραγγελία γι'αυτούς, μία 599GTB, ένα Koenigsegg CCXR, μερικές Murcielago SV σαν αυτή και κάποια άλλα που εγώ δεν είδα από κοντά
-
Ο χρήστης makinen έγραψε:
LP670 superveloce, Λονδινο, το χρωμα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ την προτιμουσα χαλαρα απο μια aventador..
Γνωστή είναι, το χρώμα της είναι χαρακτηριστικό. Της οικογένειας Al Thani του Κατάρ, όλα τους τα supercar είναι αυτό ακριβώς το χρώμα. Σημείωνε: Pagani Zonda ειδική έκδοση one-off κατά παραγγελία γι'αυτούς, μία 599GTB, ένα Koenigsegg CCXR, μερικές Murcielago SV σαν αυτή και κάποια άλλα που εγώ δεν είδα από κοντά
Την Zonda οι ιεροσυλοι την παρηγγειλαν και με το που ολοκληρωθηκε η παραγωγη της την εβγαλαν στον σφυρι..
Δεν εχει κυκλοφορησε καν με πινακιδες εκτος τις εργοστασιακες..
Ειχαν και 599 και lp640 και ενα ccxr οπως ανεφερες.
Την SV την στουκαραν πριν χρονο+..
Γενικοτερα παντως ολα μα ολα τους τα αμαξια τα πουλησαν (και την sv)..
Κατι maserati που κυκλοφορουν τωρα στο Λονδινο στα ιδια χρωματα αμφιβαλλω αν ειναι της οικογενειας.. -
Λονδινο πριν αρκετο καιρο..
Koenigsegg CCXR EDITION 1 απο τα 6 παγκοσμιως και το μαναδικο δεξιοτιμονο
Ααα, ηταν και μια sls..
Τα εβγαζαν απο μια αντιπροσωπεια και μετα σειρα ειχε ενα μπλε zonda s αλλα επρεπε να φυγω..
Η τελευταια φωτο δεν ειναι δικια μου αλλα την ειχα αχτι μιας και δεν υπαρχει αναλογο θεμα
-
Εγώ το κατάλαβα πως δεν είναι δική σου μιας και δεν έβαλες υπογραφή.
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Εγώ το κατάλαβα πως δεν είναι δική σου μιας και δεν έβαλες υπογραφή.Για μια στιγμη το σκεφτηκα.. να βαλλω
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Εγώ το κατάλαβα πως δεν είναι δική σου μιας και δεν έβαλες υπογραφή.Έχει υπογραφή, κάτω από τον αερόσακκο!
MAGNITIS, βάλε το και στα Ζώα, σταμάτησε σε red route...
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Εγώ το κατάλαβα πως δεν είναι δική σου μιας και δεν έβαλες υπογραφή.
Έχει υπογραφή, κάτω από τον αερόσακκο!
MAGNITIS, βάλε το και στα Ζώα, σταμάτησε σε red route...
Μα απο 200.000 και πανω μονο σε red route κινησε..
-
Απιστευτη μπλε gallardo στο φαναρι της Ν.Ε.Ο Πατρων με την Κανελλοπουλου κατα τις 15.00 το μεσημερι.. Ζαλισμενος, με απιστευτη ζεστη μετα απο εξεταση στη σχολη ,συνηλθα για τα καλα..
-
-
Ο χρήστης teox έγραψε:
-
Χθε βραδυ παρκαρισμενο σε στενο το καινουργιο Peugeot 208 χωρις πινακιδες. Προτιμω το 207 που ειναι πολυ ποιο ομορφο . Το 208 σαν κινεζια μου εκανε
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Προτιμω το 207 που ειναι πολυ ποιο ομορφο .Άλλα γράφεις στο fb, όμως
-
Καινουργια ασημι cls..την ειδα φευγαλεα εν κινησει αλλα εχει πολυ καλο πισω μερος.. Απαστραπτουσα επισης μαυρη μεταλλικο citroen c6 με ελληνικες πινακιδες λιγο μετα τα διοδια του Κιατου.. Επισης στο ανεβα πετυχα μια λευκη ολοκαινουργια νεα bmw 6 cabrio Καλη και μεχρι εκει ,ενθουσιασμος 0.
-
Carspotting [#7]