-
Εγω εχω συμφωνια 58%
Αδυνατον να βγεις τελειως αντιθετως στο μνημονιο.
Πχ οταν σε ρωταει αν εισαι υπερ της επιταχυνσης της διαδικασιας εκδοσης αποφασεων της δικαιοσυνης,τι θα πεις,οχι ειμαι κατα;Αλλα το πραγματικο θεμα με το μνημονιο ειναι οτι απλα σου λεει καποια ωραια πραγματα,δεν σου λεει πως να τα κανεις και κυριοτερα κανεις δεν σε βοηθαει, αφου το μονο που τους νοιαζει ειναι οι περικοπες.
-
Γερμανοτσολιάς είναι από 70% και πάνω.
Ο greo με 42% είναι ψευτοδοσίλογος.
Μπορεί τώρα να καρφώνει τώρα όποιον ακούει μπιμπιτσι στο ράδιο αλλά αν κάνουν ντου οι αντάρτες έχει έτοιμη τη σημαία για το μπαλκόνι.Για το bonus μαυραγορίτη με έκπτωση στα λουκάνικα θες 60% τουλάχιστον.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ο τρόπος που εχουν επιλεγεί οι ερωτήσεις είναι για γέλια. 5 ετεροκλητα μέτρα, όλα αχταρμα και να απαντήσεις συμφωνω/διαφωνω τρατζγικ.Παρόλα αυτά και με πλήρη ειλικρίνεια μου εδωσε 42% συμφωνία (περίεργο γιατί εβαλα συμφωνώ από ότι βλέπω στο 35% των ερωτήσεων), πράγμα που ισοδυναμεί με 100% διαφωνία γιατί η μείωση των μισθών είναι 1 ερωτηση και η παταξη της φοροδιαφυγής άλλη μία (φερ'ειπείν)
Και βέβαια με την ίδια βαρύτητα η μία με την άλλη. Ίδια βαρύτητα η διαχείρηση επικίνδυνων αποβλήτων με τη μείωση των μισθών και των συντάξεων
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Ποιος φοβάται το μνημόνιο;
http://www.mnimonium.gr/48.5%
-
68%
-
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 2mXBNwE4ek
ΠΟΣΟ ΑΣΤΕΙΟΙ ειναι εκει στον συριζα ?? ΘΑ σταματησουν τον πολεμο στο αφγανισταν ....ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ , Η ΜΑΛΛΟΝ ΓΕΛΑΝΕ Κ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ...
-
-
Μιας και είναι της μόδας:
73,48%
και για το helpmevote.gr
Συμφωνία (%) Κόμμα
28% ΝΔ
14% ΠΑΣΟΚ
13% ΛΑΟΣ
9% Δημιουργία, ξανά!
7% Χρυσή Αυγή
-2% ΚΚΕ
-8% Ανεξάρτητοι Έλληνες
-9% Δημοκρατική Αριστερά
-13% Οικολόγοι - Πράσινοι
-20% ΑΝΤΑΡΣΥΑ
-32% ΣΥΡΙΖΑΣτο χάρτη με τοποθετεί αρκετά κοντά στο κέντρο, ελαφρώς προς τα δεξιά και ελαφρώς προς τα πάνω...
Αντίθετα το politicalmap.gr με βγάζει σχεδόν διαμετρικά αντίθετο σε σχέση με το παραπάνω ( ), πάλι διαγώνια από το κέντρο σε ίσες αποστάσεις από το ΚΚΕ και τη ΧΑ, ξεκάθαρα όμως στον αριστερό χώρο... *αν και υπάρχει συνέπεια ως προς το που με τοποθετεί σε σχέση με 3 μήνες πριν...
Μου φαίνεται ότι δε μπορεί να βγει εύκολα συμπέρασμα από τεστ τέτοιου είδους...
-
Ο χρήστης prisma έγραψε:
Ποιος φοβάται το μνημόνιο;
http://www.mnimonium.gr/Εσύ είσαι πιο μνημονιακός από μένα.
Συμφωνώ, λέει κατά 86.81%Εγώ συμφωνώ κατά 79,17%
Πως μπορείς να διαφωνήσεις με τα περισσότερα από αυτά; -
-
-
-
Δεν θα δούμε Antonis vs Alexis τελικά....
Ο χρήστης enikos.gr έγραψε:
Σε οριστικό ναυάγιο οδηγούνται οι συνεννοήσεις για την τηλεμαχία της 11ης Ιουνίου και όπως όλα δείχνουν η 'συμφωνία' των δύο κομμάτων χάλασε στην πρόταση που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ για την διεξαγωγή debate το οποίο θα συντόνιζε, εκτός του Νίκου Χατζηνικολάου και η δημοσιογράφος Έλλη Στάη.
Από τις ανακοινώσεις των δύο κομμάτων προκύπτει ότι τόσο η ΝΔ όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ είχαν καταλήξει στο πρόσωπο του Νίκου Χατζηνικολάου για το συντονισμό της τηλεμαχίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Συγγρού θεωρεί ότι η Έλλη Στάη είναι 'φίλα προσκείμενη στον ΣΥΡΙΖΑ και τελευταία έχει πολύ επιθετική στάση απέναντι στα στελέχη της ΝΔ', λένε συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά που επικαλούνται τη χθεσινή της εκπομπή στη ΝΕΤ.
-
-
Ο pitsirikos είναι αυτό το είδος του βαθύτατα συστημικού «αριστερού» που ευδοκίμησε κατά τη διάρκεια της παντοδυναμίας της ΝΔ και του ΣΚΑΙ. Ντεμέκ αιρετικός και εναλλακτικός δημοσιογράφος που «αμφισβητούσε» το σύστημα -πάντα από μέσα- και διασκέδαζε τα λαμόγια και τις χαζογκόμενες που τον παρακολουθούσαν.
Τις τελευταίες δεκαετίες, υπήρξαν πολύ «αριστεροί» και «αναρχικοί» που έκαναν επάγγελμα τον αριστεροαναρχισμό τους. Πλήρωνε καλά η «επανάσταση».
Ήταν πολύ σημαντικό για τους νταβατζήδες της διαπλοκής να διαθέτουν στα ΜΜΕ τους μερικούς χαριτωμένους και ακίνδυνους «επαναστάτες». Το τέλειο άλλοθι για τις κομπίνες τους.
Άκουγε στο αυτοκίνητο ο πασόκος τον σύντροφο pitsiriko, αισθανόταν πάρα πολύ επαναστάτης και ξεχνούσε πως ο ίδιος κάνει εμπόριο λευκής σαρκός και φέρνει Βουλγάρες για τα κωλόμπαρα.
Διαβάστε και το πρωτότυπο.
-
o pitsirikos σε κάποια φάση έφαγε το γιαουρτάκι του, σηκώθηκε κι έφυγε απ το σκάι και ένοιωσε.
Λες να να έχει την ίδια τύχη κι ο ψαριανός?https://www.youtube.com/watch?v=j24Tphmp-00#!
:puke:
-
Eίναι λίγο πόντιο; Με βγαζει Ανταρσύα, ενω στο διάγραμμα πέφτω ακριβώς στο ΚΚΕ
-
Σύμφωνα με τις απαντήσεις σας συμφωνείτε με το μνημόνιο σε ποσοστό: 51.39%!!!
-
Σύμφωνα με τις απαντήσεις σας συμφωνείτε με το μνημόνιο σε ποσοστό: 81%
-
Σύμφωνα με τις απαντήσεις σας συμφωνείτε με το μνημόνιο σε ποσοστό:71,22%
Κατά EDDIE, Γερμανοτσολιάς!
Εκλογές 2012 Reloaded [#3]: Επιστροφή στις κάλπες