-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
καλη πωληση!
κ αναμενω με αγωνια να ανακοινωσεις την αγορα του τριτου διλιτρου με 270 αλογα του vw γκρουπ,δηλαδη του γκολφ ρ!
πλακα κανω!
κ παλι καλη πωληση!υ.γ.
γιατι ο λογος πωλησης να μεινει κρυφος?δεν θα ενδιεφερε εναν αγοραστη?ο αγοραστής θα με πάρει προσωπικά ούτως η άλλως για να δείξει ενδιαφέρον και άρα θα μάθει τον λόγο από πρώτο χέρι... ΔΕΝ έχω δει πουθενά σε αγγελίες αυτοκινήτων τόσα χρόνια λόγους πώλησης... Τι καίγεστε τώρα?
-
δεν νομιζω να καιγεται καποιος..το λεω περιεργια,πες το κουτσομπολιο..
προσωπικα δεν με ενδιαφερει καν το αυτοκινητο..το εθεσα γενικως ως ερωτημα.μιλαω δηλαδη γενικως για ολους τους πωλητες..
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
ΔΕΝ έχω δει πουθενά σε αγγελίες αυτοκινήτων τόσα χρόνια λόγους πώλησης... Τι καίγεστε τώρα?Υπάρχουν αρκετές αγγελίες που αναφέρουν λόγο πώλησης (χωρίς να σημαίνει όμως οτι έιναι πάντα και ο πραγματικός)...
Στην προκειμένη, κατα τη γνώμη μου, δεν έχεις καμία υποχρέωση να ανακοινώσεις δημόσια τον λόγο, ειδικά αν είναι προσωπικός...
Απο την άλλη, νομίζω θα συμφωνήσεις πως οταν πωλείται ένα αυτοκίνητο πριν καλά-καλά χρονίσει, δημιουργεί (πέρα απο τα 'κουτσομπολίστικα') εύλογα ερωτήματα σε ένα αυτοκινητιστικό φόρουμ... -
όταν δε έχουν ειπωθεί τόσοι διθυραμβοι και τόσα σχέδια βελτίωσης...
-
συμφωνω απολυτως με μορφεα κ ρεντμονστερ..
-
Για το ποιο λόγο πωλείται ένα καινούριο σχετικά και ακριβό VW είναι ξεκαθαρα θεμα κοτσομπολιού! Αν ήταν ένα αντιστοιχο άλλης εταιρίας απλώς θα υπήρχαν απο κάτω καμια 10ριά posts με 'κρίμα' και ' '!
Και εδώ Κωνσταντίνε ειναι που θα έπρεπε να πεις ... χαλια αμαξι αισθητικά, προβληματικό στα ηλεκτρονικά του, αναξιόπιστο μηχανικά, άθλιο οδηγικά, με ξενερωσε, με κούρασε κλπ!!!
Θα εμφανίζονταν και λίγοι κατοχοι απο κάτω του αντιστοιχου 1400ριού του σωρού (απο τις μαζικές 'σε λευκό' πωλήσεις) να σου την πουν ότι δεν τα λες σωστά ... και ΟΚ! Για όνομα! -
Ρε άνθρωποι αυτός το πλήρωσε άμα γουστάρει το καίει κιόλας στο μήνα.
Πρέπει ντε και καλα ο λόγος να είναι αυτοκινητηστικός
Ώρες ώρες εδω μέσα απορώ -
Όσοι το χαρακτηρίζετε κουτσομπολιό κλπ είστε φάουλ κατά την γνώμη μου. Αν δηλαδή ερχόμουν εγώ αύριο και σας έλεγα ότι πουλάω το 307 μου δεν θα με ρωτούσατε πώς και έτσι; Mην τρελαθούμε, λογικό είναι όταν από μια παρέα φεύγει ένα τουτούνι να δημιουργείται η απορία
-
Ακόμα το έχεις;
-
Κουτσομπόλη.
-
-
Simple..Επιτελους καταλαβε οτι το megane Rs ειναι ΤΟ εργαλειο στη κατηγορια..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Simple..Επιτελους καταλαβε οτι το megane Rs ειναι ΤΟ εργαλειο στη κατηγορια..Αυτό όχι ότι δεν ισχύει, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να είναι ο λόγος.
-
koyloyvahata...
δεν είναι κουτσομπολιό ο ένας, θάβει ο άλλος, καλή τύχη φίλτατοι...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Όσοι το χαρακτηρίζετε κουτσομπολιό κλπ είστε φάουλ κατά την γνώμη μου. Αν δηλαδή ερχόμουν εγώ αύριο και σας έλεγα ότι πουλάω το 307 μου δεν θα με ρωτούσατε πώς και έτσι; Mην τρελαθούμε, λογικό είναι όταν από μια παρέα φεύγει ένα τουτούνι να δημιουργείται η απορίαμάλλον δεν διάβασες τα παραπάνω σχόλια περί όποιας ανοησίας κατέβηκε του καθενός για το ότι πωλείται, όπως και δεν έδωσες τηλέφωνο, να σε βρίσκουμε... Ντόρος να γίνεται κι ό,τι να΄ναι ε? Λυπάμαι που δεν κατανοείς αλλά μια μέρα θα βρεθείς και εσύ στην θέση του να σου ζητάνε να δικαιολογίσεις κάτι που είναι δικαιωμά σου και εν τη αυτη περιπτώση είνα θέμα προσωπικό το οποίο, για τους λίγους που δεν το κατανονοούν, ΔΕΝ έχει σχέση με το αυτοκίνητο...
-
δεν σου καθονται γκόμενες πλέον με το φαουβε?
-
Εμενα δε μου κανει εντυπωση ο λογος πωλησης σε τετοια αυτοκινητα.
κι ο dimster πουλαει εδω και ενα χρονο το γκολφ gti του γιατι δεν ειναι τοσο σπορ οσο θα περιμενε.
Αν εχεις την ανεση να αγοραζεις τετοια αυτοκινητα εχεις και την ανεση να τα σπρωξεις οποτε κρινεις οτι πρεπει... -
Ο χρήστης S3 έγραψε:
κι ο dimster πουλαει εδω και ενα χρονο το γκολφ gti του γιατι δεν ειναι τοσο σπορ οσο θα περιμενε.
Αν εχεις την ανεση να αγοραζεις τετοια αυτοκινητα εχεις και την ανεση να τα σπρωξεις οποτε κρινεις οτι πρεπει...dimgster μην τρώμε το g
Έτσι είναι, αλλά δυστυχώς μας πρόλαβαν οι καιροί... -
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Αν εχεις την ανεση να αγοραζεις τετοια αυτοκινητα εχεις και την ανεση να τα σπρωξεις οποτε κρινεις οτι πρεπει...δηλαδη το ροκκο ρ δεν ειναι τελικως σπορ,επειδη αλλα θυμαμαι να ειπωνονται(εκτος κ αν λανθανω)?κ για καποιον που γνωριζει απο αυτοκινητα,του χρειαζεται 1 χρονος(η οσο ειναι τεσπα) για να καταλαβει οτι δεν ειναι τοσο σπορ(αν οντως δεν ειναι)?
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
Αν εχεις την ανεση να αγοραζεις τετοια αυτοκινητα εχεις και την ανεση να τα σπρωξεις οποτε κρινεις οτι πρεπει...δηλαδη το ροκκο ρ δεν ειναι τελικως σπορ,επειδη αλλα θυμαμαι να ειπωνονται(εκτος κ αν λανθανω)?κ για καποιον που γνωριζει απο αυτοκινητα,του χρειαζεται 1 χρονος(η οσο ειναι τεσπα) για να καταλαβει οτι δεν ειναι τοσο σπορ(αν οντως δεν ειναι)?
Δε νομίζω να έγραψε κάτι τέτοιο ο vellerefontis.
Αν έχετε τόσο μεγάλη απορία, πάρτε τον ένα τηλέφωνο να ρωτήσετε.
VW Scirocco